Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

καλώς μας ήρθες και με το καλό ο μπεμπούλης σας!!! άλλο ένα αγοράκι στην μωρουδοπαρέα :D βάλε κι ένα τικεράκι!!! καλά αποτελέσματα αύριο!!

σευχαριστώ πολυ αντε να βγουν να φύγει και αυτό!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωσόρισες!!! Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση! Ίδια ΠΗΤ συνομήλικες και αγορομανούλες!!!

έχουμε πολλα κινα επομένως dorita! αντε με το καλό σου ευχομαι και με ένα πόνο σε όλες μας... και να τα θυλάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο!!!!:-D:-D

εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στα μαγαζιά και ήμουν ώρα όρθια και ένιωσα κάτι τέτοιο, λίγο έντονα τσιμπήματα. Μου έδωσε η πωλήτρια ένα σκαμνάκι, έκατσα για λίγη ώρα και πέρασε.

Αναρωτιόμουν αν είναι σύσπαση, αλλά δεν είχε πέτρωμα ή μούδιασμα η κοιλιά.

Γεια σας κοριτσάκια!λοιπον,ούτε εγω ειχα πέτρωμα η κατι άλλο στην κοιλιά!τι να πω..δεν ξερω τι γίνεται.

LJqDp3.png

Κορίτσια καλησπερούλες!!!

Σας ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα καλοσορίσματα σας :D

Σήμερα για μένα ήταν μια κουραστική ημέρα, ξεκινώντας απο την καμπύλη , ενεσούλα λόγω reshus(-) και συνεχίστηκε με ένα 2ωρο σεμηνάριο θυλασμού αλλα και ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου που θα γεννήσω. Μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον διότι γνωρίζεις ακριβως τι θα κάνεις και που θα σε πάνε απο τη στιγμή που θα βρεθείς στο νοσοκομείο για τη γέννα, επομένως θα μου είναι γνωριμα τα λιμέρια!

Βρε κορίτσια έχω μια απορία.. βλέπω που λέτε για συσπάσεις... πως θα τις καταλάβω?:confused:

Καλησπέρα! Κουραστική αλλά ενδιαφέρουσα η μέρα σου! Για πες για την ένεση, με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ είμαι rhesus (-). Μου είχε πει ο γιατρός για την ένεση αλλά για την ώρα της γέννας ή λίγο μετά δεν θυμάμαι ακριβώς, εσένα γιατί σου έκανε και τώρα; Είχα διαβάσει κάπου που έλεγε οτι την κάνουν και τώρα αλλά δεν κατάλαβα το γιατί... ίσως μην τυχόν και γεννήσεις πρόωρα; τι σου είπε ο/η γιατρός;

Όσο για τις συσπάσεις είναι μια πολύ χάλια αίσθηση, νιώθεις σαν να μαζεύονται τα μέσα σου και να σφίγγουν, πετρώνει η κοιλιά σου (ίσως και σε ορισμένα μόνο σημεία) και δεν συνοδεύονται από πόνο (μόνο κάτι σαν μούδιασμα) γιατί αν συνοδεύονται τότε νομίζω ήρθε η ώρα να γεννήσεις :tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσια καλησπερούλες!!!

Σας ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα καλοσορίσματα σας :D

Σήμερα για μένα ήταν μια κουραστική ημέρα, ξεκινώντας απο την καμπύλη , ενεσούλα λόγω reshus(-) και συνεχίστηκε με ένα 2ωρο σεμηνάριο θυλασμού αλλα και ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου που θα γεννήσω. Μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον διότι γνωρίζεις ακριβως τι θα κάνεις και που θα σε πάνε απο τη στιγμή που θα βρεθείς στο νοσοκομείο για τη γέννα, επομένως θα μου είναι γνωριμα τα λιμέρια!

Βρε κορίτσια έχω μια απορία.. βλέπω που λέτε για συσπάσεις... πως θα τις καταλάβω?:confused:

οι ανώδυνες συσπάσεις μοιαζουν με μικρα πετρωματα τις κοιλιας (σφιξιμο) κ βαρος κ κρατανε λιγο (αν το νιωσεις συνηθως με λιγο ξαπλα ή αν κατσεις κ ξεκουραστεις περνανε)....οι επωδυνες (κι αν χρειαστει ειδοποιουμε τον ντοκ μας) ειναι σαν σφαχτες μαζι με σφιξιμο-πετρωμα της κοιλιας παλι κ διαρκουν περισσοτερο...κ συνηθως δεν περναει απλα με ξεκουραση..

Τελευταία ο μικρός μου δίνει κλωτσιές και πονάω... Εσύ που είμαστε και κοντά κοντά έχεις νιώσεις κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αν είναι λόγω έντασης ή του σημείου που κλωτσάει... Επίσης την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό ίσως με βάλει καρδιοτοκογράφο να δούμε τι γίνεται με τις συσπάσεις...

οι κλωτσιες τους δεν με πονανε...αλλά χθες παραδειγμα δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα γιατι ο ένας είναι τοσο ψηλα κ μου πιεζει τα πλευρα κ ποναω συνεχομενα κι αρκετα...φαντασου κατω απ'το στηθος εκει που ξεκινανε τα πλευρά ακριβώς...

καλησπέρα ειπα?δεν ειπα! καλησπερα λοιπον!:D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κουραστική αλλά ενδιαφέρουσα η μέρα σου! Για πες για την ένεση, με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ είμαι rhesus (-). Μου είχε πει ο γιατρός για την ένεση αλλά για την ώρα της γέννας ή λίγο μετά δεν θυμάμαι ακριβώς, εσένα γιατί σου έκανε και τώρα; Είχα διαβάσει κάπου που έλεγε οτι την κάνουν και τώρα αλλά δεν κατάλαβα το γιατί... ίσως μην τυχόν και γεννήσεις πρόωρα; τι σου είπε ο/η γιατρός;

Όσο για τις συσπάσεις είναι μια πολύ χάλια αίσθηση, νιώθεις σαν να μαζεύονται τα μέσα σου και να σφίγγουν, πετρώνει η κοιλιά σου (ίσως και σε ορισμένα μόνο σημεία) και δεν συνοδεύονται από πόνο (μόνο κάτι σαν μούδιασμα) γιατί αν συνοδεύονται τότε νομίζω ήρθε η ώρα να γεννήσεις :tongue:!

Λοιπόν, σχετικά με την ένεση, λέγεται Rhophylac. Γίνεται την 28 εβδομάδα κύησης και όταν η μαμά έχει reshus (-) και ο μπαμπάς (+) .Αν και ο μπαμπας έχει (-) τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει διότι και το μωρό θα έχει αρνητικό. σκοπος λοιπόν της ένεσης αποτι έχω καταλάβει είναι για να αποκτήσεις αντισώματα σε περίπτωση αιμοραγίας και προκυμένου να μην έρθει το αιματάκι της μαμας σε επαφή με το αιματάκι του μωρού. σε κάθε περίπτωση γινεται και πρόλυψη για επόμενη εγκυμοσύνη.

Κάποιοι γιατροί συνηστούν να την κάνουν έφοσον γεννήσει η μαμα. ο δικός μου είναι υπέρ του να γίνει τώρα ετσι ώστε σε τυχόν αιμοραγία να μην υπάρχει πρόβλημα..

ελπίζω να σε βοήθησα. όσο για τις συσπάσεις ευτυχώς δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο και ελπίζω μέχρι τέλος να πάω έτσι.. σευχαριστώ για τη πληροφορία πάντως.

τώρα χαζευω πραγματάκια για το μπεμπέκι απο intenret (μπανάκι, φορμάκια κλπ..) αντε δε βλέπω την ώρα να το κρατήσω στα χέρια μου, ισως είμαι επιρεασμενη απο σήμερα που τα είδα στο μαιευτήριο και ήταν τόσο μικρά και χαρητομένα...:cool::D:p:)

οι κλωτσιες τους δεν με πονανε...αλλά χθες παραδειγμα δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα γιατι ο ένας είναι τοσο ψηλα κ μου πιεζει τα πλευρα κ ποναω συνεχομενα κι αρκετα...φαντασου κατω απ'το στηθος εκει που ξεκινανε τα πλευρά ακριβώς...

Τι τραβάς κι εσύ ρε διδυμομανούλα! Κουράγιο, κοντεύεις! Πάντως η αίσθηση (με εξαίρεση αυτά τα πονάκια) πρέπει να είναι μοναδική, η κοιλίτσα σου θα τινάζεται δεξιά αριστερά όλη την ώρα ε;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Τι τραβάς κι εσύ ρε διδυμομανούλα! Κουράγιο, κοντεύεις! Πάντως η αίσθηση (με εξαίρεση αυτά τα πονάκια) πρέπει να είναι μοναδική, η κοιλίτσα σου θα τινάζεται δεξιά αριστερά όλη την ώρα ε;

υπομονή τι να κάνουμε!! αχ ναι μωρέ σήμερα που είδα στο τικερ αυτό το 31 δεν ξέρω χάρηκα πολύ!! χαχαχα

όντως η αίσθηση είναι μοναδική! καμιά φορά είναι ξύπνια κ τα 2 (εκεί είναι που η κοιλιά πάει κι έρχεται) καμιά φορά είναι με βάρδιες χαχχαχα

lZDVp3.png

γεια σας φιλεναδάκια!

δυστυχώς σήμερα πάλι τα ίδια.............άνοιξε η βρυσούλα εκεί κάτω...έβγαλε μπόλικο αίμα πάλι και μετά τέλος.....ο ντοκ μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και να ηρεμήσω...είναι το γνωστό....κι όντως μετά από λίγο κοπηκε το αίμα............κορίτσια....να σας πω κάτι; κουράστηκα.............είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό ρε γμτ..............δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ....θα ήθελα πολύ να είμαι κουλ και να λέω "α πάλι είδα αίμα αλλά είναι τα γνωστα και οκ"............μα δεν μπορω....κλαίω...στεναχωριέμαι....και προφανώς επηρεάζω και τον πολύτιμό μου...............θα περάσει ποτέ ή μέχρι τέλος θα πηγαίνω έτσι; από την άλλη λέω και Δόξω τω Θεώ που σταματά το αίμα και δεν έχουμε άλλα..................αλλά με νοιώθετε................θέλω να ηρεμήσω λίγο και να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου δίχως δεύτερες σκέψεις................

επίσης, αν ήταν αποκόλληση θα καθόμουν έναν μήνα μετά θα έφτιαχνε..........αυτό δεν εξαρτάται από μένα και γι αυτό με αγχώνει........

τεσπα..........

Χαρούλα καλώς ήρθες στο παρεάκι μας!σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και με το καλό να αγκαλιάσεις το θαυματάκι σου!!!

Καρδούλα και μένα πια μου πιέζει τα πλευρά άλλοτε ψηλά άλλοτε στα πλάγια και δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά ώρες ώρες............υπομονή.....εσύ είσαι και πιο μπροστά φιλενάδα!πλησιάζεις!!!!

τα φιλιά μου σε όλες!

bhgdp3.png

Λοιπόν, σχετικά με την ένεση, λέγεται Rhophylac. Γίνεται την 28 εβδομάδα κύησης και όταν η μαμά έχει reshus (-) και ο μπαμπάς (+) .Αν και ο μπαμπας έχει (-) τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει διότι και το μωρό θα έχει αρνητικό. σκοπος λοιπόν της ένεσης αποτι έχω καταλάβει είναι για να αποκτήσεις αντισώματα σε περίπτωση αιμοραγίας και προκυμένου να μην έρθει το αιματάκι της μαμας σε επαφή με το αιματάκι του μωρού. σε κάθε περίπτωση γινεται και πρόλυψη για επόμενη εγκυμοσύνη.

Κάποιοι γιατροί συνηστούν να την κάνουν έφοσον γεννήσει η μαμα. ο δικός μου είναι υπέρ του να γίνει τώρα ετσι ώστε σε τυχόν αιμοραγία να μην υπάρχει πρόβλημα..

ελπίζω να σε βοήθησα. όσο για τις συσπάσεις ευτυχώς δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο και ελπίζω μέχρι τέλος να πάω έτσι.. σευχαριστώ για τη πληροφορία πάντως.

τώρα χαζευω πραγματάκια για το μπεμπέκι απο intenret (μπανάκι, φορμάκια κλπ..) αντε δε βλέπω την ώρα να το κρατήσω στα χέρια μου, ισως είμαι επιρεασμενη απο σήμερα που τα είδα στο μαιευτήριο και ήταν τόσο μικρά και χαρητομένα...:cool::D:p:)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση... Ναι ο μπαμπάς μας έχει (+) γι' αυτό θα την κάνω κι εγώ απλά δεν μου είχε πει τίποτα για τώρα μου είχε πει μόνο για τη γέννα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδάκια!

δυστυχώς σήμερα πάλι τα ίδια.............άνοιξε η βρυσούλα εκεί κάτω...έβγαλε μπόλικο αίμα πάλι και μετά τέλος.....ο ντοκ μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και να ηρεμήσω...είναι το γνωστό....κι όντως μετά από λίγο κοπηκε το αίμα............κορίτσια....να σας πω κάτι; κουράστηκα.............είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό ρε γμτ..............δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ....θα ήθελα πολύ να είμαι κουλ και να λέω "α πάλι είδα αίμα αλλά είναι τα γνωστα και οκ"............μα δεν μπορω....κλαίω...στεναχωριέμαι....και προφανώς επηρεάζω και τον πολύτιμό μου...............θα περάσει ποτέ ή μέχρι τέλος θα πηγαίνω έτσι; από την άλλη λέω και Δόξω τω Θεώ που σταματά το αίμα και δεν έχουμε άλλα..................αλλά με νοιώθετε................θέλω να ηρεμήσω λίγο και να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου δίχως δεύτερες σκέψεις................

επίσης, αν ήταν αποκόλληση θα καθόμουν έναν μήνα μετά θα έφτιαχνε..........αυτό δεν εξαρτάται από μένα και γι αυτό με αγχώνει........

τεσπα..........

Χαρούλα καλώς ήρθες στο παρεάκι μας!σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και με το καλό να αγκαλιάσεις το θαυματάκι σου!!!

Καρδούλα και μένα πια μου πιέζει τα πλευρά άλλοτε ψηλά άλλοτε στα πλάγια και δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά ώρες ώρες............υπομονή.....εσύ είσαι και πιο μπροστά φιλενάδα!πλησιάζεις!!!!

τα φιλιά μου σε όλες!

μη στεναχωριέσαι βρε φιλενάδα!! σίγουρα είναι ψυχοφθόρο αλλά να σκέφτεσαι ότι ξέρετε τι είναι κι αντιμετωπίζεται! κ πάνω απ'όλα ότι το μπεμπάκι σου είναι καλά!!

αχ πλησιάζω ναι! σαν ψέμα μου φαίνεται! ώρες ώρες νομίζω πως είμαι έγκυος κάτι αιώνες :mrgreen:

lZDVp3.png

γεια σας φιλεναδάκια!

τεσπα..........

τα φιλιά μου σε όλες!

Μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι! Όπως είπες σκέψου το μπεμπάκι σου, επίσης σκέψου οτι δίνει το παρόν και όλα πάνε καλά, εφόσον και ο γιατρός σου είναι καθησυχαστικός μην πανικοβάλλεσαι... Το ξέρω τι είναι ψυχοφθόρο αλλά σκέψου οτι τώρα που νιώθουμε τα μωράκια μας μπορούμε να αισθανόμαστε μια ασφάλεια οτι όλα πάνε καλά, σκέψου και τις κοπέλες που παθαίνουν αποκόλληση τους πρώτους μήνες και ακόμη δεν μπορούν να νιώσουν το μωράκι τους... Εξάλλου σε παρακολουθεί συχνά απ'ότι θυμάμαι, οπότε δεν θέλει άγχος, θέλει ξεκούραση και θετική σκέψη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

μη στεναχωριέσαι βρε φιλενάδα!! σίγουρα είναι ψυχοφθόρο αλλά να σκέφτεσαι ότι ξέρετε τι είναι κι αντιμετωπίζεται! κ πάνω απ'όλα ότι το μπεμπάκι σου είναι καλά!!

αχ πλησιάζω ναι! σαν ψέμα μου φαίνεται! ώρες ώρες νομίζω πως είμαι έγκυος κάτι αιώνες :mrgreen:

:( μια κουβέντα είναι αυτό ρε καρδούλα............κι εγώ το λέω συνέχεια στον εαυτό μου ότι την άλλη φορά δεν θα στεναχωρηθώ...........μα το θέαμα είναι ακραίο........

αν και σε καταλαβαίνω..............εγώ επειδή το τελευταίο δίμηνο δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου............θέλω πάρα πολύ να ζήσω ένα ήρεμο δίμηνο από εδώ και πέρα......και να το ευχαριστηθώ στο έπακρο!!!!εσύ όμως με τόσο λαό εκεί μέσα και μερικές μέρες αγριεμένο και περίεργο :mrgreen: έχεις δίκιο να νοιώθεις ότι έχει περάσει αιώνας.....................αχ τι μας περιμένει!όλο συγκινούμαι όποτε το σκέφτομαι!

bhgdp3.png

Μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι! Όπως είπες σκέψου το μπεμπάκι σου, επίσης σκέψου οτι δίνει το παρόν και όλα πάνε καλά, εφόσον και ο γιατρός σου είναι καθησυχαστικός μην πανικοβάλλεσαι... Το ξέρω τι είναι ψυχοφθόρο αλλά σκέψου οτι τώρα που νιώθουμε τα μωράκια μας μπορούμε να αισθανόμαστε μια ασφάλεια οτι όλα πάνε καλά, σκέψου και τις κοπέλες που παθαίνουν αποκόλληση τους πρώτους μήνες και ακόμη δεν μπορούν να νιώσουν το μωράκι τους... Εξάλλου σε παρακολουθεί συχνά απ'ότι θυμάμαι, οπότε δεν θέλει άγχος, θέλει ξεκούραση και θετική σκέψη...

Ντοριτάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκό μου!έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες.....ο μπεμπάκος μου ειδικά το πρωί που συνέβη αυτό μου έδωσε για τα καλά το παρόν του για να μην ανησυχώ.................απλώς αποδεικνύομαι κατώτερη των περιστάσεων και στεναχωριέμαι πολύ αντί να είμαι ψύχραιμη...............

όσο για την ξεκούραση έχω βαρεθεί να το ακούω..................είμαι τις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι!δεν εχει να κάνει αυτό.............όποτε διαστελλεται η μήτρα μου αφήνει αίμα...................αλλά για τη θετική σκέψη έχεις πολύ δικιο.........και συνήθως είμαι έτσι............όταν όμως βλεπω το αίμα......................:(

bhgdp3.png

γεια σας φιλεναδάκια!

τεσπα..........

τα φιλιά μου σε όλες!

περαστηκα thokaki να είναι και να μη το ξανα δεις ευχομαι! είναι όντως περισσότερο ψυχοφθόρο αλλα πρέπει να μην το σκεφτεσαι.. εφοσον δεν συντρέχει ανησυχία απο ντοκ τότε ξεκουράσου όσο παίρνει και ξαπλωμένη όσο μπορείς. θετικές σκεψεις μόνο χρειάζεται να κάνεις και δεν έμεινε πολύ.. για πότε θα περάσει ο καιρός και όλα αυτά θα τα έχεις ώς κακή ανάμνηση, ουτε που θα το καταλάβεις...

ευχομαι τα καλύτερα κοριτσάκι απο καρδιάς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...