Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ναι μερέντες γιοκ......... γμτ........ Δεν πειράζει!!!!!!!!!! θα τις τσακίσουμε μετά!!!!! Alovesa καλά τα λες πιο πάνω.. εμένα ο διαβητολόγος μου είναι τόσο ευγενικούλης, τόσο γλυκούλης, μέχρι και όταν μου τα χώνει το κάνει τόσο όμορφα που δε θέλω να του χαλάσω χατίρι!!!!!! Και ναι όντως παίζει να ξεκινήσω και πρωί την προγευματική γιατί με βλέπω 3 μέρες τώρα με το ίδιο πρωινό στο 120!!!!!! Ωραία!!!!!! Χαλάλι αν είναι για τη μπεμπέτσα...... Απλά διαπιστώνω πόσο ύπουλο είναι όλο αυτό και μου τη δίνει στα νεύρα!!!!!!!

mardo μη θυμώνεις με τη γιατρό από την άποψη ότι σου παρουσίασε όλα τα δεδομένα!!!! Είμαι παθούσα και ξέρω!!!! Γνώμη μου καλύτερα λίγο να σε φοβήσει και να είσαι πιο συγκρατημένη έστω και τζάμπα παρά να χαλαρώσεις τελείως με απρόβλεπτα αποτελέσματα!!!! Στο λέω έτσι γιατί είμαι καμμένη απ αυτό αν δεις το tickeraki μου θα καταλάβεις......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια μου ειμαι της άποψης οτι απο την στιγμή που με τον γιατρό δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία καλύτερα να αλλάξει, γιατί αυτήν την περίοδο πρεπει ψυχολογικά να είμαστε καλά όσο άσχημη και αν ειναι μια κατάσταση. Τα μωρά μας καταλαβαίνουν ακόμα και αν ειμαστε άρρωστες, εγώ δευτέρα τριτη τον άκουγα πολύ λιγο τον μικρό.

Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

δε θυμαμαι τι τιμες ειχες να πω την αληθεια.... αλλα ειναι πολυ θετικο που με τις μετρησεις εχεις τοσο καλες τιμες. :)

τωρα γι αυτο που σου ειπε 2 εκδοχες υπαρχουν:

1. εχουν δει πολλα τα ματια της (πολυ πιθανο, διοτι κ εγω εχω ολη την καλη προθεση αλλα τυχαινει κ να ξεφευγω, να ειμαι αγχωμενη, κουρασμενη, πεινασμενη κ να πω "δε γ@μ*#τ@ι" και να φαω ακυρα ) και ειπε να σου επιστησει την προσοχη, ή

2)μπορει να ειναι λιγο στριμενουλα :rolleyes:

πηγαινε με το σκεπτικο οτι ισχυει η πρωτη περιπτωση αλλα αν διαπιστωσεις οτι ισχυει η δευτερη, ισως θα πρεπε να σκεφτεις το ενδεχομενο να την αλλαξεις. πιστεψε με, θα χρειαστει πολυ στενη συνεργασια, σε εβδομαδιαια βαση πχ, κ αν σου γυριζει το μυαλο οποτε τη βλεπεις ή της μιλας δε λεει... θα χρειαστει και να ομολογησεις παρασπονδιες, και να σε ενθαρρυνει και.. και.. και... αυτα δε γινοναι σε πολεμικο κλιμα...

παντως εστιασε στο ποσο τυχερη εισαι που με τη διατροφη εχεις τοσο καλες μετρησεις... :)

οι τιμές μου στην καμπύλη ήταν 98 νηστείας, 172 στην ώρα και 131 στο δίωρο. Από όλα τα διαβητολογικά σάητ που μπήκα μόνο το πρώτο θεωρείται παθολογικό, ενώ αυτή τα έβγαλε και τα τρία και μάλιστα είπε ότι αν ήμουν στο εξωτερικό με αυτές τις τιμές θα άρχιζα ινσουλίνη.

Από ό,τι διάβασα η καμπύλη δεν επηρεάζεται από παραπάνω γλυκάκια, αλλά θεωρώ ότι το παθολογικό νηστείας ήταν τυχαίο και επηρεάστηκε από τα γλυκάκια που λέω, την κακή ψυχολογία (διότι το προηγούμενο βράδυ η γυναικολόγος μου είχε πει ότι δεν πήρε ακόμα θέση και άφησε υπονοούμενα καισαρικής από τώρα!), τη σοκολάτα που ακολούθησε εξαιτίας αυτού, γύρισα αργά και έφαγα 11 το βράδυ, το πρωί ο άντρας μου έψαχνε 15΄το παρκαρισμένο αμάξι, στο μικροβιολογικό με είχαν στην ουρά για 45΄.... (θέλει κι άαααλλα;)...

οι φέτες είναι 2 κι όταν έχει πατάτες-ρύζι τις παραλείπουμε (πράγμα που της είπα ότι το κάνω ούτως ή άλλως γιατί ταυτόχρονα με μπουκώνουν)!

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 1.60 ύψος 63 κιλά, κόντεψα τα 70 και σήμερα ήμουν 68,4!

την πρώτη εκδοχή την αποκλείω, γιατί εξήγησα πως είμαι πολύ της υγιεινής διατροφής

για τη δεύτερη δεν μπορώ να το πω σίγουρα, γιατί μέχρι τώρα δεν είχε δώσει αφορμές

αυτό που φοβάμαι είναι ότι θέλει να προωθήσει αυτή τη στενή συνεργασία σε εβδομαδιαία βάση που λες, με όλα τα οικονομικά επακόλουθα!!!!

η διατροφή σίγουρα χαλάλι, αλλά αν είναι όπως τα υποψιάζομαι νομίζω πως ξέρω να παρακολουθούμαι και μόνη μου.

mardo μη θυμώνεις με τη γιατρό από την άποψη ότι σου παρουσίασε όλα τα δεδομένα!!!! Είμαι παθούσα και ξέρω!!!! Γνώμη μου καλύτερα λίγο να σε φοβήσει και να είσαι πιο συγκρατημένη έστω και τζάμπα παρά να χαλαρώσεις τελείως με απρόβλεπτα αποτελέσματα!!!! Στο λέω έτσι γιατί είμαι καμμένη απ αυτό αν δεις το tickeraki μου θα καταλάβεις......

ναι καλό μου, ξέρω την ιστορία σου και λυπάμαι γι' αυτό.

αλλά είναι άλλο να σου τα λέει για να είσαι συγκρατημένη

κι άλλο να σε τρομοκρατεί, ενώ του λες ότι είσαι συγκρατημένη!

ναι καλό μου, ξέρω την ιστορία σου και λυπάμαι γι' αυτό.

αλλά είναι άλλο να σου τα λέει για να είσαι συγκρατημένη

κι άλλο να σε τρομοκρατεί, ενώ του λες ότι είσαι συγκρατημένη!

Εσύ ξέρεις και έχεις κάθε δικαίωμα να αλλάξεις εννοείται ντοκ αν θεωρείς ότι δε σε καλύπτει...

Πάντως να σου πω ότι επειδή και γω πήγα με καμπύλη 98 νηστείας ο διαβητολόγος μου μου είπε στο πρώτο ραντεβού: Μπορεί να είχες φάει κάτι την προηγούμενη μέρα και να τσίμπησε... άρα παίζει αυτό που λες!!!!!!

Γενικά θέλει τουλάχιστον 20 μέρες παρακολούθηση για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια μου ειμαι της άποψης οτι απο την στιγμή που με τον γιατρό δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία καλύτερα να αλλάξει, γιατί αυτήν την περίοδο πρεπει ψυχολογικά να είμαστε καλά όσο άσχημη και αν ειναι μια κατάσταση. Τα μωρά μας καταλαβαίνουν ακόμα και αν ειμαστε άρρωστες, εγώ δευτέρα τριτη τον άκουγα πολύ λιγο τον μικρό.

Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο!

συμφωνώ απόλυτα! έχει κι αλλού πορτοκαλιές!

και κυρίως η ψυχολογία επηρεάζει το σάκχαρο!

Βρε κορίτσια μου πείτε τίποτα, πολυ ησυχια!

Τελευταία ο μικρός μου δίνει κλωτσιές και πονάω... Εσύ που είμαστε και κοντά κοντά έχεις νιώσεις κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αν είναι λόγω έντασης ή του σημείου που κλωτσάει... Επίσης την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό ίσως με βάλει καρδιοτοκογράφο να δούμε τι γίνεται με τις συσπάσεις...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

οι τιμές μου στην καμπύλη ήταν 98 νηστείας, 172 στην ώρα και 131 στο δίωρο. Από όλα τα διαβητολογικά σάητ που μπήκα μόνο το πρώτο θεωρείται παθολογικό, ενώ αυτή τα έβγαλε και τα τρία και μάλιστα είπε ότι αν ήμουν στο εξωτερικό με αυτές τις τιμές θα άρχιζα ινσουλίνη.

Από ό,τι διάβασα η καμπύλη δεν επηρεάζεται από παραπάνω γλυκάκια, αλλά θεωρώ ότι το παθολογικό νηστείας ήταν τυχαίο και επηρεάστηκε από τα γλυκάκια που λέω, την κακή ψυχολογία (διότι το προηγούμενο βράδυ η γυναικολόγος μου είχε πει ότι δεν πήρε ακόμα θέση και άφησε υπονοούμενα καισαρικής από τώρα!), τη σοκολάτα που ακολούθησε εξαιτίας αυτού, γύρισα αργά και έφαγα 11 το βράδυ, το πρωί ο άντρας μου έψαχνε 15΄το παρκαρισμένο αμάξι, στο μικροβιολογικό με είχαν στην ουρά για 45΄.... (θέλει κι άαααλλα;)...

οι φέτες είναι 2 κι όταν έχει πατάτες-ρύζι τις παραλείπουμε (πράγμα που της είπα ότι το κάνω ούτως ή άλλως γιατί ταυτόχρονα με μπουκώνουν)!

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 1.60 ύψος 63 κιλά, κόντεψα τα 70 και σήμερα ήμουν 68,4!

την πρώτη εκδοχή την αποκλείω, γιατί εξήγησα πως είμαι πολύ της υγιεινής διατροφής

για τη δεύτερη δεν μπορώ να το πω σίγουρα, γιατί μέχρι τώρα δεν είχε δώσει αφορμές

αυτό που φοβάμαι είναι ότι θέλει να προωθήσει αυτή τη στενή συνεργασία σε εβδομαδιαία βάση που λες, με όλα τα οικονομικά επακόλουθα!!!!

η διατροφή σίγουρα χαλάλι, αλλά αν είναι όπως τα υποψιάζομαι νομίζω πως ξέρω να παρακολουθούμαι και μόνη μου.

το θεμα ειναι και τα φυσιολογικα ορια, οχι μονο οι τιμες.

γιατι κ εγω στα σαητ βρισκω πχ στο 2ωρο φ.τ. 153 ΑΛΛΑ το μικροβιολογικο που εκανα την καμπύλη δινει ως φ.τ. το 75!!! εγω ειχα στο 158, οποτε σαφως θα με βολευε ως οριο το 153 αλλα αναγκαστικα αποδεχτηκα το 75 :cry:

επισης, εγω ειχα ρωγτησει ποσες ωρες πρεπει να εχουν περασει απο το βραδινο φαγητο κ μου ειχαν πει νομιζω τουλαχιστον 10. επιπλεον η μιρκοβιολογος μου ειχε τονισει να παω μεχρι τις 8 κ να μην της παω κατα τις 10... οποτε ολα λιγο πολυ παιζουν ρολο κ μ πορει να επηρεασαν την τιμη. το μονο που θα δειρευνουσα θα ηταν οι φ.τ. του εργαστηριου εν τελει, για να ξερω λιγο τι μου γινεται, διοτι αν παει για το χρημα αυτη ειναι πολυ σκυλιτσα.

2 φετες ψωμι μου φαινεται πολυ λιγο!! με βαση αυτα που ειπε σε μενα!! η οποια δικια μου μου τονισε οτι το θεμα δεν ειναι να τρωω λιγοτερο αλλα τρωω σωστα, κι αν παρ ολα αυτα ειναι ανεβασμενες οι τιμες, θα παμε σε ινσουλινη κ οχι σε μειωση τροφων.

η εμβομαδιαια συνεργασια νομιζω οτι ειναι απαραιτητηα... δεν το ειχα αντιληφθει στην αρχη ποσο απαραιρητη ειναι μεχρι που, εκει που ηταν να παω σε μια βδομαδα εγω πηγα σε 40 μερες κ φυσικα μ εκραξε κ μου τονισε οτι η εγκυμοσυνη περναει κ τελειωνει κ δεν δεν εχει λογικη να περιμενουμε διοτι ακριβως αυτη την περιοδο πρεπει να ελεγχομαστε.

οσον αφορα το οικονομικο ομως να τονισω οτι την πληρωσα μια φορασ τη ναρχη που πηγα να της δειξω την καμπυλη, να μου δωσει οδηγιες κ μηχανακι κ εκτοτε δεν πληρωνω. παω, δειχνω τις μετρησεις, τις συζηταμε κ φευγω.

(την ιδια τακτικη ακολουθει γενικα, διοτι με παρακολουθει καποια χρονια κ με το θυρεοειδη. την πληρωνω μια φορα στο εξαμηνο που με εξεταζει, στο ενδιαμεσο ομως που κανω εξετασεις για να δουμε αν ειναι οκ η δοση του φαρμακου παω απλα κ μου γραφει την εξεταση κ μετα παω κ της τη δειχνω. αυτο δε τωρα στην εγκυμοσυνη συμβαινει απο την αρχη ανα μηνα, πριν προκυψει το θεμα ζαχαρου).

ειπαμε ομως: αν υπαρχει ενταση μεταξυ σας, αν κατι δε σε καλυπτει η δε σου αρεσει, αλλαξε οσο ειναι νωρις να παρεις μια σειρα.

:)

twt6p2.png

Βρε κορίτσια μου πείτε τίποτα, πολυ ησυχια!

χαχα!!

με προκαλεις!!!

δε λες που το βουλωσα σημερα μετα το χθεσινο επεισοδιο γλειστριδοφαγιας.... αλλα τωρα την πατησες!!!

που λετε σημερα πηγα για καφεδακι με την αγαπη μου.

ειχε ηδη βγει πριν απο μενα κ ειχε παραγγειλει να μας ετοιμασουν ψαρακι (γαυρο), να τον καθαρισουν δλδ (το ξερατε κοριτσια εσεις οτι αν το ζητησετε τα καθαριζουν τα ψαρακια χωρις επιβαρυνση? εγω οχι και αυτος ηταν ο μεγαλυτερος λογος αποχης μου τοσα χρονια απο ψαρια... ετρωγα σπανια..).

μετα το καφεδακι περασαμε τα πηραμε, ηρθαμε στο σπιτακι μας τον τηγανισα κ φαγαμε ολιγον στα ζωακια... αγαπω γαυρο ξεροτηγανισμενο.. κ μια γαβαθα μαρουλι.. κ τωρα βογκαω κ περιμενω να μετρησω ζαχαρο!!!

(η διατροφολογος μου επιτρεπει τηγανητα μια φορα τη βδομαδα.. κ φυσικα επιλεγω να τηγανισω γαυρο!!! τοσα χρονια ετρωγα τηγανητο σπανιοτατα, μια στους τοσους μηνες...αλλα προκοπη δεν ειδα :P)

αληθεια moody.

ξεκιναει η χρονομετρηση απο την εναρξη του φαγητου.. αλλα αν τσιμπησουμε κατι κατα την προετοιμασια- πχ ψαρακια- τι κανουμε? το αγνοουμε η πρεπει να το λαβουμε υποψην? :?

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Τελευταία ο μικρός μου δίνει κλωτσιές και πονάω... Εσύ που είμαστε και κοντά κοντά έχεις νιώσεις κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αν είναι λόγω έντασης ή του σημείου που κλωτσάει... Επίσης την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό ίσως με βάλει καρδιοτοκογράφο να δούμε τι γίνεται με τις συσπάσεις...

κι εγώ πονάω καμιά φορά. πρώτα γινόταν από δεξιά και νόμιζα ότι είναι το σημείο, αλλά τώρα τυχαίνει και από αριστερά.

εντάξει μη φανταστείς αμάν και ντε πόνος, δε νομίζω να είναι σύσπαση.

κι εγώ πονάω καμιά φορά. πρώτα γινόταν από δεξιά και νόμιζα ότι είναι το σημείο, αλλά τώρα τυχαίνει και από αριστερά.

εντάξει μη φανταστείς αμάν και ντε πόνος, δε νομίζω να είναι σύσπαση.

Όχι, το διαχωρίζω από τη σύσπαση... Είναι κάτι σαν νευρόπονος για κλάσματα αλλά συμβαίνει την ώρα και στο σημείο που κλωτσάει, οπότε σίγουρα είναι αυτό... Είναι μάλλον επειδή μεγαλώσανε τώρα και του δίνουν και καταλαβαίνει, αλλά από το μην κουνιέται και να τρομάζω του λέω βάρα με όσο θες :tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Νιωθω κατι τσιμπήματα στον κόλπο!λετε να ειναι απο κούραση;

εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στα μαγαζιά και ήμουν ώρα όρθια και ένιωσα κάτι τέτοιο, λίγο έντονα τσιμπήματα. Μου έδωσε η πωλήτρια ένα σκαμνάκι, έκατσα για λίγη ώρα και πέρασε.

Αναρωτιόμουν αν είναι σύσπαση, αλλά δεν είχε πέτρωμα ή μούδιασμα η κοιλιά.

το θεμα ειναι και τα φυσιολογικα ορια, οχι μονο οι τιμες.

γιατι κ εγω στα σαητ βρισκω πχ στο 2ωρο φ.τ. 153 ΑΛΛΑ το μικροβιολογικο που εκανα την καμπύλη δινει ως φ.τ. το 75!!! εγω ειχα στο 158, οποτε σαφως θα με βολευε ως οριο το 153 αλλα αναγκαστικα αποδεχτηκα το 75 :cry:

επισης, εγω ειχα ρωγτησει ποσες ωρες πρεπει να εχουν περασει απο το βραδινο φαγητο κ μου ειχαν πει νομιζω τουλαχιστον 10. επιπλεον η μιρκοβιολογος μου ειχε τονισει να παω μεχρι τις 8 κ να μην της παω κατα τις 10... οποτε ολα λιγο πολυ παιζουν ρολο κ μ πορει να επηρεασαν την τιμη. το μονο που θα δειρευνουσα θα ηταν οι φ.τ. του εργαστηριου εν τελει, για να ξερω λιγο τι μου γινεται, διοτι αν παει για το χρημα αυτη ειναι πολυ σκυλιτσα.

2 φετες ψωμι μου φαινεται πολυ λιγο!! με βαση αυτα που ειπε σε μενα!! η οποια δικια μου μου τονισε οτι το θεμα δεν ειναι να τρωω λιγοτερο αλλα τρωω σωστα, κι αν παρ ολα αυτα ειναι ανεβασμενες οι τιμες, θα παμε σε ινσουλινη κ οχι σε μειωση τροφων.

η εμβομαδιαια συνεργασια νομιζω οτι ειναι απαραιτητηα... δεν το ειχα αντιληφθει στην αρχη ποσο απαραιρητη ειναι μεχρι που, εκει που ηταν να παω σε μια βδομαδα εγω πηγα σε 40 μερες κ φυσικα μ εκραξε κ μου τονισε οτι η εγκυμοσυνη περναει κ τελειωνει κ δεν δεν εχει λογικη να περιμενουμε διοτι ακριβως αυτη την περιοδο πρεπει να ελεγχομαστε.

οσον αφορα το οικονομικο ομως να τονισω οτι την πληρωσα μια φορασ τη ναρχη που πηγα να της δειξω την καμπυλη, να μου δωσει οδηγιες κ μηχανακι κ εκτοτε δεν πληρωνω. παω, δειχνω τις μετρησεις, τις συζηταμε κ φευγω.

(την ιδια τακτικη ακολουθει γενικα, διοτι με παρακολουθει καποια χρονια κ με το θυρεοειδη. την πληρωνω μια φορα στο εξαμηνο που με εξεταζει, στο ενδιαμεσο ομως που κανω εξετασεις για να δουμε αν ειναι οκ η δοση του φαρμακου παω απλα κ μου γραφει την εξεταση κ μετα παω κ της τη δειχνω. αυτο δε τωρα στην εγκυμοσυνη συμβαινει απο την αρχη ανα μηνα, πριν προκυψει το θεμα ζαχαρου).

ειπαμε ομως: αν υπαρχει ενταση μεταξυ σας, αν κατι δε σε καλυπτει η δε σου αρεσει, αλλαξε οσο ειναι νωρις να παρεις μια σειρα.

:)

από το τηλ. όταν της τα πρωτοείπα, ανησύχησε μόνο για το νηστείας, με μάλωσε που έφαγα σοκολάτα κ αργά, ότι δεν έκανα σωστά την καμπύλη... αλλά από κοντά τα γύρισε.

την πληρώνω 50 το τρίμηνο για το θυρεοειδή και για το μηχανάκι που πήγα πήρε 20 (δεν είχαν περάσει μέρες από την καθιερωμένη επίσκεψη).

Ες αύριον τα σπουδαία, αναμένει τηλ. για τις μετρήσεις...

άμα γλυτώσω την επίσκεψη καλώς, αλλιώς ...bye bye :cool:

Κορίτσια καλησπερούλες!!!

Σας ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα καλοσορίσματα σας :D

Σήμερα για μένα ήταν μια κουραστική ημέρα, ξεκινώντας απο την καμπύλη , ενεσούλα λόγω reshus(-) και συνεχίστηκε με ένα 2ωρο σεμηνάριο θυλασμού αλλα και ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου που θα γεννήσω. Μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον διότι γνωρίζεις ακριβως τι θα κάνεις και που θα σε πάνε απο τη στιγμή που θα βρεθείς στο νοσοκομείο για τη γέννα, επομένως θα μου είναι γνωριμα τα λιμέρια!

Βρε κορίτσια έχω μια απορία.. βλέπω που λέτε για συσπάσεις... πως θα τις καταλάβω?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...