Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Να μαι κι εγώ! Εμπλεξα πάλι ρε κορίτσι, άρρωστη με φαρυγγίτιδα πάλι. Ειμαι σπίτι δυο μέρες τώρα. Θα κάνω σήμερα αύριο τις κορτιζόνες μου και θα στανιάρω μια και καλή! Λογικά από αυριο το πρωί θα δώσω κανονικά το παρών όπως κάθε πρωί!

Περαστικουλια σου κοριτσακι :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικούλια σου! Άσε κι εμένα έκανε πως με πονάει ο λαιμός (μάλλον επειδή κοιμάμαι με ανοιχτό στόμα λόγω της αλλεργίας που με ταλαιπωρεί) αλλά δεν το άφησα να με ρίξει ακόμα... Παλεύω με το τέρας που λέγεται αμυγδαλές!

Εσυ εισαι.δλδ ενα βημα πριν τα περαστικουλια... τι να ευχηθω αραγε; καλη δυναμη;

twt6p2.png

Καλησπέρα συνεγκυουλες, ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ αλλα νιώθω οτι σας ξερω αρκετό καιρό! Μπαίνω καθημερινά κ διαβάζω τις όμορφες συζητήσεις σας! Δεν κρατήθηκα αλλο κ γράφτηκα!

Λίγα λόγια για μένα, ειμαι 27 ετών κ ειναι το πρώτο μας μωρακι!!

Μεχρι στιγμής ολα πανε πριμα με την εγκυμοσύνη , αν κ ο μπαμπας αγχονεται με το παραμικρό προσπαθώ να μη με επηρεάζει..

Αυριο θα παω για τη καμπύλη ζαχαρου.. ΠΗΤ έχουμε 26/6 κ περιμένουμε αγοράκι!! Μετράω τις μερες σαν φαντάρος να σταματήσω απο τη δουλεια κ να ξεκινήσω ετοιμασίες για το μπεμπεκι μας!

Σας κουρασα.. Κορίτσια ευχομαι σε κάθε μια χωριστά να εχει υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης κ να απολαμβάνετε κάθε στιγμή!

Με το καλό το μωράκι σου...

x4uqp3.png

Περαστικούλια σου! Άσε κι εμένα έκανε πως με πονάει ο λαιμός (μάλλον επειδή κοιμάμαι με ανοιχτό στόμα λόγω της αλλεργίας που με ταλαιπωρεί) αλλά δεν το άφησα να με ρίξει ακόμα... Παλεύω με το τέρας που λέγεται αμυγδαλές!

Mακριά από μένα οι αμυγδαλές, έχω πτώση της μιας απο τις πολλές αμυγδαλιτιδες και δεν θέλω αλλο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα συνεγκυουλες, ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ αλλα νιώθω οτι σας ξερω αρκετό καιρό! Μπαίνω καθημερινά κ διαβάζω τις όμορφες συζητήσεις σας! Δεν κρατήθηκα αλλο κ γράφτηκα!

Μεχρι στιγμής ολα πανε πριμα με την εγκυμοσύνη , αν κ ο μπαμπας αγχονεται με το παραμικρό προσπαθώ να μη με επηρεάζει..

Αυριο θα παω για τη καμπύλη ζαχαρου.. ΠΗΤ έχουμε 26/6 κ περιμένουμε αγοράκι!! Μετράω τις μερες σαν φαντάρος να σταματήσω απο τη δουλεια κ να ξεκινήσω ετοιμασίες για το μπεμπεκι μας!

Σας κουρασα.. Κορίτσια ευχομαι σε κάθε μια χωριστά να εχει υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης κ να απολαμβάνετε κάθε στιγμή!

Χαρούλα καλωσόρισες στο κλάμπ των μαμάδων ιουνίου. Αντε αλλος ένας αγόραρος.:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλωσόρισες!!! Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση! Ίδια ΠΗΤ συνομήλικες και αγορομανούλες!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Λογικά εκτός απροόπτου σήμερα αύριο θα σου στείλω και το μαξιλαράκι.

δεν υπαρχει βια για το μαξιλαρι κοριτσακι... οποτε βολευτεις, μην το εχει κ αγχος :)

χαιρομαι που εισαι καλυτερα !!!

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες κοριτσάκι!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!

Αποκατασταθηκε σχεδον κ η συμμετρια... μας λειπει κια αγορομανα προς το τελος... να αοαπαγαγουμε λετε καμια απ τις μανουλες ιουλιου των πρωτων ημερων;;; αχαχαχα :P

αχαχαχαχαχαχ καλοοοοοοοοοο

Να μαι κι εγώ! Εμπλεξα πάλι ρε κορίτσι, άρρωστη με φαρυγγίτιδα πάλι. Ειμαι σπίτι δυο μέρες τώρα. Θα κάνω σήμερα αύριο τις κορτιζόνες μου και θα στανιάρω μια και καλή! Λογικά από αυριο το πρωί θα δώσω κανονικά το παρών όπως κάθε πρωί!

Περαστικά σου κοριτσάκι!!!!!

Νιωθω κατι τσιμπήματα στον κόλπο!λετε να ειναι απο κούραση;

Τσιμπηματα ή συσπασούλες????? Μπορεί να χρειαστείς καμια καλλιέργεια για να αποκλεισεις τίποτα υποπτο ή μπορεί να χρειάζεσαι λίγο μαγνήσιο λόγω κούρασης...

πολλές καλημέρεεεεεεεεες!

nzQbp2.png fxUip2.png

υποτίθεται ότι είναι οι ορμόνες!!!

λοιπόν κορίτσια την Παρασκευή έχω ενδοκρινολόγο και θα της πετάξω το βιβλιαράκι στα μούτρα! 1 εβδομάδα που μετριέμαι είχα νηστείας από 72-86 και μεταγευματικό από 84-96 και 110 όταν επίτηδες έφαγα κάτι παραπάνω από το πρόγραμμα για να δω τι γίνεται. Καλά λέω εγώ ότι δεν είμαι διαβητική επειδή έφαγα λίγα γλυκάκια παραπάνω!

Αλοβεσάκι έχεις δίκιο, εδώ δεν δίνουμε ιατρικές οδηγίες, αλλά το ψάχνω γιατί πολλές φορές έχω καεί από γιατρούς και θέλω πάντα να πηγαίνω υποψιασμένη και να ρωτάω πράγματα που αν δεν τα συζητούσα εδώ π.χ. δεν θα τα σκεφτόμουν από μόνη μου.

Εν τω μεταξύ αυτή η γιατρός μου την έδωσε, γιατί αφού μου εξήγησε σε γενικές γραμμές τι πρέπει να τρώω (μικρά συχνά γεύματα, 2 φέτες ψωμί/μέρα, όχι ψωμί μαζί με ρύζι ή πατάτες, όλα με μέτρο, όχι γλυκά φρούτα κλπ), της απάντησα "μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, θα προσέχω". Τότε που λέτε αγρίεψε και μου λέει "σε βλέπω πολύ χαλαρή και δεν πρέπει" (δηλαδή τι ήθελε να κάνω; να βάλω τα κλάματα;) και άρχισε να μου λέει ένα σωρό που μπορεί να πάθει το μωρό που ούτε να θυμάμαι δεν θέλω!!! Εντάξει λοιπόν ακολουθώ τη διατροφή της, κάνω τις μετρήσεις που θέλει, αλλά δεν θα πάω και ανυποψίαστη!

ουφ, τα είπα και ξέσπασα!!!

κι ελεγα σε ποιο μηνυμα ηθελα να απαντησω κ δε θυμομουν... (αν κ εχω κι αλλα αφησει ... μνημη χρυσοψαρου...)

δε θυμαμαι τι τιμες ειχες να πω την αληθεια.... αλλα ειναι πολυ θετικο που με τις μετρησεις εχεις τοσο καλες τιμες. :)

δεν ξερω αν η καμπυλη επηρεαζεται απο παραπανω γλυκακια... ξερω σιγουρα ομως εκ πειρας οτι αν γενικα προσεχεις κ κανεις κ μιας παρασπονδια στο τοσο δε θα επηρεαστει κ πολυ η μετρηση, αν δεν προσεχεις κ μετρημενο να ναι το γευμα σου μπορει να ειναι πανω απο τα ορια... οποτε το 110 με το απαγορευμενο δε θα ηταν 110 αν δεν προσεχες γενικα.

τωρα για το ποσο αυστηρη ειναι η διατροφη, δεν ξερω... εμενα μου χε πει η ενδοκρινολογος αρχικα 4 φετες ψωμι ή ισοδυναμα αυτων (δλδ πατατες, ρυζι, μακαρονια, κουλουρι, κτλ).. εσενα οι 2 φετες ειναι ψωμι ψωμι και επιπλεον τ αλλα ή μεζί με τα άλλα? (τα ισοδυναμα δλδ?)

(η διατροφολογος μου χει πολυ παραπανω να επισημανω, αλλα δεν τα τρωω διοτι ειναι πραγματι πολυ παραπανω για το ζαχαρο μου... την επομενη φορα που θα παω θα το συζητησω αυτο..)

τωρα γι αυτο που σου ειπε 2 εκδοχες υπαρχουν:

1. εχουν δει πολλα τα ματια της (πολυ πιθανο, διοτι κ εγω εχω ολη την καλη προθεση αλλα τυχαινει κ να ξεφευγω, να ειμαι αγχωμενη, κουρασμενη, πεινασμενη κ να πω "δε γ@μ*#τ@ι" και να φαω ακυρα ) και ειπε να σου επιστησει την προσοχη, ή

2)μπορει να ειναι λιγο στριμενουλα :rolleyes:

πηγαινε με το σκεπτικο οτι ισχυει η πρωτη περιπτωση αλλα αν διαπιστωσεις οτι ισχυει η δευτερη, ισως θα πρεπε να σκεφτεις το ενδεχομενο να την αλλαξεις. πιστεψε με, θα χρειαστει πολυ στενη συνεργασια, σε εβδομαδιαια βαση πχ, κ αν σου γυριζει το μυαλο οποτε τη βλεπεις ή της μιλας δε λεει... θα χρειαστει και να ομολογησεις παρασπονδιες, και να σε ενθαρρυνει και.. και.. και... αυτα δε γινοναι σε πολεμικο κλιμα...

παντως εστιασε στο ποσο τυχερη εισαι που με τη διατροφη εχεις τοσο καλες μετρησεις... η moody πχ κανει απο νωρις ινσουλινη κ οπως βλεπω ολο κ ανεβαινει σε μοναδες, εγω κανω τη διατροφη αλλα κ εμενα ξεφευγουν καποιες τιμες κ δεν ξερω αν θα τη γλιτωσω ως το τελος την ινσουλινη... πραγματικα, μακαρι να ειχα παντα τοσο καλες τιμες οσο οι δικες σου κ χαλαλι, ας ηταν κ λιγο τζαμπα η διατροφη :)

σε φιλω :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...