Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσι τώρα που είπες μπιμπερό, έμαθες τπτ για Πατσούρου? εμένα δεν μου απάντησε..

δεν ξέρω αν διάβασες, αλλά έλλειπα από την Κυριακή και δεν είδα καμία μανούλα. Δε σε ξέχασα, με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και θα σου πω.

δεν ξέρω αν διάβασες, αλλά έλλειπα από την Κυριακή και δεν είδα καμία μανούλα. Δε σε ξέχασα, με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και θα σου πω.

αχ ναι μωρέ το διάβασα αλλά έχω γίνει τελείως Νέμο :?:???:

lZDVp3.png

Καλημέρα φίλες μου!!!!

Σήμερα διακρίνω νεύρα στον αέρα του καφενε μας....αλλα μαγκιά μας βρε αδερφε....έγκυες είμαστε κ έχουμε τέρμα ορμόνες κ θα ξεσπαμε άμα λαχει....αμέ!!!

Μούντι έχεις τοοοοοοοοοσο δίκιο.....ζούμε σε ενα χάος εν γενει κ σε όλα τα επίπεδα.....δεν υπάρχει ουδεμία πρόνοια....μας ληστευουν καθημερινώς κ διαφαίνεται πως στόχος τους καθε μέρα ειναι να μας δυσκολεύουν τη ζωή όλο κ περισσότερο....έχω γράψει άπειρα άρθρα και υα έχω δημοσιεύσει....αλλα....στις εκλογές ο λαός ομιλεί....κ εμείς που ανήκουμε στη μειοψηφία τρώμε το κουλούρι μας με χαμηλα τη μούρη μας....δεν θες να σου πω με τόσα πτυχία κ με δημοσιεύσεις κ συγγραφικό έργο πόσο με κοστολογει το κράτος κ τι μισθό λαμβανω.....κοινώς γα@&?τα....άκρη φιλενάδα μπορει να βγάλεις δια της νομικής οδού....μα θα έχεις φθαρεί ψυχολογικά κ οικονομικά εώς τότε....γιατι φυσικα το νήμα ειναι τιτανομέγεθος κ μεχρι να το ξεμπερδεψεις η μουντίτσα θα....παντρεύεται χαχαχαχαχα

Αλοβεσακι κ εσυ τόσο σοφά τα λες.....αλλα κ η πυτζαμούλα μας η ξενιτεμενη το ζόρι της το τραβάει....βαστατε αδερφές μου χαχαχαχαχα

Οσο για τα ενεσακια κανω συχνα επανελεγχο μα δεν ξέρω τις τιμες ρε φίλη να σε βοηθήσω....πάρε ενα τηλ φορ σουρ,ε;;;;

Μουντάκι είχα κλείσει ντομπλερ 25 Απριλίου αλλα μετα απο παραίνεση του πολυ αγαπημένου μου ντοκ το άλλαξα...έκλεισα στις 17 στον εμβρυολογο κ μετα θα πάω μετα το Πάσχα πάλι στον ντοκ μου για να με ηρεμεί....ξεκινάμε δηλ τα 15μερα ρντβ....ηταν η καλύτερη λύση αφου τον πίεζα να τον πάρω σπίτι μου κ να τον έχω συνέχεια χαχαχαχαχ είμαι λολίτσα το κατέω!

Εκπέμπω σήμα στη Ρανια να δώσει το παρόν άμεσα!φιλεναδα εμπαινες καθε πρωι κ έχω ανησυχήσει λίγο.....περιμένω νέα σου!

αααααααα

Δημητρούλα μου,μήπως καλο μου η φαγούρα εχει σχέση με το αιματακι;;;αν έχεις κάποια φλεγμονούλα δικαιολογείται κ ειναι πολυ σύνηθες....έκανες καλλιέργεια;θα δεις οτι δεν ειναι απολύτως τίποτα.....ο πλακ σου δεν ειναι χαμηλα έτσι;

Αυταααααααααα για την ωρα!

Να μαι κι εγώ! Εμπλεξα πάλι ρε κορίτσι, άρρωστη με φαρυγγίτιδα πάλι. Ειμαι σπίτι δυο μέρες τώρα. Θα κάνω σήμερα αύριο τις κορτιζόνες μου και θα στανιάρω μια και καλή! Λογικά από αυριο το πρωί θα δώσω κανονικά το παρών όπως κάθε πρωί!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ! Εμπλεξα πάλι ρε κορίτσι, άρρωστη με φαρυγγίτιδα πάλι. Ειμαι σπίτι δυο μέρες τώρα. Θα κάνω σήμερα αύριο τις κορτιζόνες μου και θα στανιάρω μια και καλή! Λογικά από αυριο το πρωί θα δώσω κανονικά το παρών όπως κάθε πρωί!

Περαστικούλια σου! Άσε κι εμένα έκανε πως με πονάει ο λαιμός (μάλλον επειδή κοιμάμαι με ανοιχτό στόμα λόγω της αλλεργίας που με ταλαιπωρεί) αλλά δεν το άφησα να με ρίξει ακόμα... Παλεύω με το τέρας που λέγεται αμυγδαλές!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα συνεγκυουλες, ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ αλλα νιώθω οτι σας ξερω αρκετό καιρό! Μπαίνω καθημερινά κ διαβάζω τις όμορφες συζητήσεις σας! Δεν κρατήθηκα αλλο κ γράφτηκα!

Λίγα λόγια για μένα, ειμαι 27 ετών κ ειναι το πρώτο μας μωρακι!!

Μεχρι στιγμής ολα πανε πριμα με την εγκυμοσύνη , αν κ ο μπαμπας αγχονεται με το παραμικρό προσπαθώ να μη με επηρεάζει..

Αυριο θα παω για τη καμπύλη ζαχαρου.. ΠΗΤ έχουμε 26/6 κ περιμένουμε αγοράκι!! Μετράω τις μερες σαν φαντάρος να σταματήσω απο τη δουλεια κ να ξεκινήσω ετοιμασίες για το μπεμπεκι μας!

Σας κουρασα.. Κορίτσια ευχομαι σε κάθε μια χωριστά να εχει υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης κ να απολαμβάνετε κάθε στιγμή!

Καλησπέρα συνεγκυουλες, ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ αλλα νιώθω οτι σας ξερω αρκετό καιρό! Μπαίνω καθημερινά κ διαβάζω τις όμορφες συζητήσεις σας! Δεν κρατήθηκα αλλο κ γράφτηκα!

Μεχρι στιγμής ολα πανε πριμα με την εγκυμοσύνη , αν κ ο μπαμπας αγχονεται με το παραμικρό προσπαθώ να μη με επηρεάζει..

Αυριο θα παω για τη καμπύλη ζαχαρου.. ΠΗΤ έχουμε 26/6 κ περιμένουμε αγοράκι!! Μετράω τις μερες σαν φαντάρος να σταματήσω απο τη δουλεια κ να ξεκινήσω ετοιμασίες για το μπεμπεκι μας!

Σας κουρασα.. Κορίτσια ευχομαι σε κάθε μια χωριστά να εχει υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης κ να απολαμβάνετε κάθε στιγμή!

Καλώς όρισες στην παρέα και με το καλό να έρθει ο γιοκαρίνος σου!!!! Καθόλου δε μας κούρασες!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλώς μας ήρθες και με το καλό ο μπεμπούλης σας!!! άλλο ένα αγοράκι στην μωρουδοπαρέα :D βάλε κι ένα τικεράκι!!! καλά αποτελέσματα αύριο!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

chri ΠΗΤ 06/06

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

lZDVp3.png

Καλώς ήρθες!!!!και εσυ αγοράκι;;;με το καλο....:)

LJqDp3.png

καλωσήρθες στην παρέα!!! καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και σε σένα.

Καλως ηρθες στο παρεακι μας.. με το μαλο τω μωρακι σου :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...