Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣ!!!

Εδω κ εγω παρουσα!!! η καμπυλη εδειξε ζαχαρο στην μια ωρα δεν θυμαμμι τιμες γιατι και ταραχτηκα κ αφησα την εξεταση στην ενδοκριν. Την ειδε κ μου ειπε πως δεν πρεπει να ανησυχω και να παω τη Τεταρτη να μου δωσει οδηγιες!!! Αν και μου ηρθε καπως πρΟΤΙμω να μην το ψαξω κ πολυ κ να περιμενω να μιλησω μαζι τησ!!

το σπορι μου μια χαρΑ!!!εφτασε 1,8 κιλα αν κ ο γιατρος μου ειπε οτι αφειλεται στο ζαχαρο !!!

προγεστερονη επαιρνα απο την αρχη την vasclor τωρα με τον τραχηλο παιρνω utrogestan 100 και το ιδιο εκανα και στην πρωτη εγκυμοσυνη !!!

καλα κανεις κ δεν το ψαχνεις !!

ο γιατρος? εννοεις ο γυναικολογος? ειδε καποιες ενδειξεις στον υπερηχο η τζαμπασε αγχωνει? διοτι αν υπηρχαν ενδειξεις θα πρεπε να τις ειχε δει πριν κανεις την καμπυλη οεο!!! δε γινοντια πα τη μια στιγμη στην αλλη αυτα. :rolleyes:

twt6p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣ!!!

το σπορι μου μια χαρΑ!!!εφτασε 1,8 κιλα αν κ ο γιατρος μου ειπε οτι αφειλεται στο ζαχαρο !!!

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι, μπορεί και να μην είναι έτσι.

Κι εμένα τέτοια μου λέγανε την προηγούμενη εβδομάδα (γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος) και με τρομοκρατήσανε, αλλά η μαία μου λέει ότι δεν είναι έτσι και ότι απλά γεννάω νωρίτερα. Άλλωστε το μωρό μου ήταν μεγάλο και ψηλό από τη β' επιπέδου ακόμα, που από τις αναγούλες ούτε γλυκό έτρωγα ούτε πολύ φαγητό.

Πυτζαμούλα από ό,τι θυμάμαι πρώτα πρέπει να κάνεις εγγραφή και μετά βγαίνει. Θα το τσεκάρω και θα σου πω επακριβώς.

Συγνώμη, ήταν λάθος η σελίδα. είναι myplanet.com.gr και βγάζει αμέσως κάτι για κουπόνια, μετά συνδέεσαι κ.ο.κ.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πλύσιμο των μωρουδιακών; Πρέπει οπωσδήποτε να πλένονται χωριστά από τα δικά μας ρούχα; Εννοώ αν χρησιμοποιείς το ίδιο απορρυπαντικό (το μωρουδιακό) και το ύφασμα των ρούχων το επιτρέπει (π.χ. 100% βαμβακερά-όπως είναι τα μωρουδιακά) πειράζει να πλυθούν μαζί; Εντομεταξύ το πλυντήριό μου έχει πρόγραμμα για πλύσιμο μωρουδιακών (φαντάζομαι με λίγο πιο υψηλή θερμοκρασία)...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πλύσιμο των μωρουδιακών; Πρέπει οπωσδήποτε να πλένονται χωριστά από τα δικά μας ρούχα; Εννοώ αν χρησιμοποιείς το ίδιο απορρυπαντικό (το μωρουδιακό) και το ύφασμα των ρούχων το επιτρέπει (π.χ. 100% βαμβακερά-όπως είναι τα μωρουδιακά) πειράζει να πλυθούν μαζί; Εντομεταξύ το πλυντήριό μου έχει πρόγραμμα για πλύσιμο μωρουδιακών (φαντάζομαι με λίγο πιο υψηλή θερμοκρασία)...

Νομίζω οτι δεν πρέπει να πλένονται μαζί.

LJqDp3.png

Από αφρολουτρακι ποιο λέτε;εγω λεω να πάρω fissan.

αγνό χειροποίητο σαπούνι ελιάς που φτιάχνει μια φίλη μου.

έχω και δειγματάκια που μου έστειλε η Frezyderm, πήρα και από τα βιολογικά δείγματα της weleda, αλλά αν χρειαστεί να αγοράσω μάλλον θα καταλήξω στο δεύτερο, γιατί φοβάμαι να του βάλω χημικά από τόσο νωρίς.

αγνό χειροποίητο σαπούνι ελιάς που φτιάχνει μια φίλη μου.

έχω και δειγματάκια που μου έστειλε η Frezyderm, πήρα και από τα βιολογικά δείγματα της weleda, αλλά αν χρειαστεί να αγοράσω μάλλον θα καταλήξω στο δεύτερο, γιατί φοβάμαι να του βάλω χημικά από τόσο νωρίς.

Λες;;;πω πω μπέρδεμα!!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! αχ γράψαε πολλά κ σας έχασα λίγο...θα πω για όσα θυμάμαι....

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣ!!!

!!!

μην αγχώνεσαι!! εμένα 28η κ κάτι μέρες ήταν 1750 κ 1450 γραμμ. αντίστοιχα (για να συγκρίνεις κάπως) κι ο γιατρός μου είπε όλα καλά! κι υποτίθεται κι ό,τι τα δίδυμα είναι κ πιο μικρά! επίσης επειδή κι εμένα μ'έβαλε αργά να την κάνω την καμπύλη μου είπε η ενδοκρ. οτί είναι αργά σαν εβδ. τότε που την έκανα κ μπορεί να επηρεαστούν τ'αποτελέσματα! κ στο μικροβ. μου είπαν ότι η καμπύλη έχει να κάνει κ με το πόσο μεγάλο είναι το μωρό! κι εμένα στην αρχή με τρόμαξε ο ντοκ μου αλλά μετά μ'έβαλε κι έκανα άλλη μια εξέταση γλυκοζιλιωμένη αιμοσφαιρίνης κ αφού βγήκε οκ, μου λέει α εντάξει απλά θα προσέχεις λίγο με γλυκά-ζάχαρη..κι ενδοκριν. μου είπε ότι είναι μια χαρά η καμπύλη (ενώ ο ντοκ την είχε βρει τσιμπημένη):twisted:

Από αφρολουτρακι ποιο λέτε;εγω λεω να πάρω fissan.

έχω διαβάσει πως τον 1ο καιρό δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε αφρόλουτρο παρά μόνο νεράκι :confused:

απορρυπαντικό κι εγώ προδερμ πήρα αλλά το είχα βρει προσφορα..επίσης διάβασα πως δεν πρέπει να βάζουμε μαλακτικό τον 1ο καιρό στα βρεφικά!!

πρέπει να πλένονται χώρια! άλλη βρωμιά έχουν τα ρούχα μας κι άλλη του μωρού! επίσης να μπαίνουν σε χώρια καλάθι απλύτων!!

φατσα μπουκ δεν έχω...

lZDVp3.png

οσο για το fb... κοριτσια απλα επισημαινω οτι δε θελω να αναφερθει τπτ για εγκυμοσυνη στον αερα... δεν το εχω κοινοποιησει εκει... λιγοι κ εκλεκτοι φιλοι εχουν ενημερωθει :)
εχω και εγω αλλά κι εγω δεν εχω κοινοποιησει την εγκυμοσυνη εκει. οποια θελει ας μου στείλει πμ, εγω δεν ξερω πώς να στείλω

Εννοείται κοριτσάκια!!! Don't worry...

alovesa, Mpempoulaki, Dorita_87... γίναμε ήδη φίλες... χιχιχι

zottepyjama... σου έστειλα pm

καμιά άλλη???????? :P

Εγω πηρα το προδερμ.εχει και μαλακτικο!!!ρε μαμωτο ειναι λιγο ακριβό....περίπου 8 ευρω το απορρυπαντικο καιαλλα 3 το μαλακτικο!!!!
το Αρκάδι είναι το πιο αγνό, αλλά μετά τα ρούχα μυρίζουν λίγο λαδίλα. Πάντως αν το πάρεις προτίμησε να πάρεις αυτό από λευκό σαπούνι, είναι λίγο δυσεύρετο, αλλά είναι από φοινικέλαιο όχι ελαιόλαδο και δεν μυρίζει τόσο έντονα.
για το απορυπαντικό που είπες, εγώ πήρα το Planet baby, σκόνη και υγρό, αλλά είχα μπει πρώτα στο Planet.gr και τύπωσα κουπόνια, οπότε μου βγήκε πιο φθηνό από το προδέρμ. Κοίταξέ το για την επόμενη φορά.

Θα πάω να τα μυρίσω όλα (οχι τιποτ' αλλο, ειμαι και παράξενη με τις μυρωδιες)... αλλά αυτό το Planet το έχω πάρει και για τα πιάτα και είναι οικολογικό!!!!! και απ'οτι είδα εχει και για πλυντηριο και μαλακτικό και μωρομάντηλα! Θα τα τσεκάρω!

και το δικό μου έχει... και σίγουρα ξεχωριστά τα μωρουδιακά... μέχρι να κάνουν εμβόλια τα μωρά μας...

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...