Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Βρε κορίτσια παρατήρησα κατι......οι άντρες ειναι πιο ευαίσθητοι και ευγενικοί με τις εγκύους!οι γυναίκες αρκετές φορές μου εχουν σπάσει τα νεύρα.σπρωχνουν και δεν παραχωρούν προτεραιότητα!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια παρατήρησα κατι......οι άντρες ειναι πιο ευαίσθητοι και ευγενικοί με τις εγκύους!οι γυναίκες αρκετές φορές μου εχουν σπάσει τα νεύρα.σπρωχνουν και δεν παραχωρούν προτεραιότητα!

ναιαιαιαιαιαι!!!

αυτο ηθελανα προσθεσω προχθες μετα τα παραπονα για την τραπεζα... οπου παω, σε μαγαζια, σε ψαραδικα, στο δρομο που τυχαινει αν συνατησουμε καποιον φιλο του αντρα μου (η γνωστο).. κι ας μη με ξερουν μου φερονται παρα πολυ ωραια!!!

οι γυναικες...σκυλες... χθες παραλιγο να με χτυπησει μια με το ποδηλατο.... αφουμπαινεις σε διαδικασια προβληματισμου.... κανεις την αυτοκριτικη σου... λες : κ ιεγω τοσο σκυλα να μαι αραγε?

twt6p2.png

χαχαχα.... δεν το χα σκεφτει......φαντάσου όμως ότι εγώ κάνω και ινσουλίνη άρα υποτίθεται είναι πιο ελεγχόμενο!!! μπούρδες!!!!!!

ελα ντε!!! το σκεφτηκα!! φοβαμαι οτι κι εγω δε θα την αποφυγω ετσι οπως παω...

σε λιτρο υπαρχει αραγε?

:P

twt6p2.png

καπου πρεπει να υπαρχει ενας αγνωστος παραγοντας Χ που παιζει ρολο... αλλα ποιος ειναι αυτος????

υποτίθεται ότι είναι οι ορμόνες!!!

λοιπόν κορίτσια την Παρασκευή έχω ενδοκρινολόγο και θα της πετάξω το βιβλιαράκι στα μούτρα! 1 εβδομάδα που μετριέμαι είχα νηστείας από 72-86 και μεταγευματικό από 84-96 και 110 όταν επίτηδες έφαγα κάτι παραπάνω από το πρόγραμμα για να δω τι γίνεται. Καλά λέω εγώ ότι δεν είμαι διαβητική επειδή έφαγα λίγα γλυκάκια παραπάνω!

Αλοβεσάκι έχεις δίκιο, εδώ δεν δίνουμε ιατρικές οδηγίες, αλλά το ψάχνω γιατί πολλές φορές έχω καεί από γιατρούς και θέλω πάντα να πηγαίνω υποψιασμένη και να ρωτάω πράγματα που αν δεν τα συζητούσα εδώ π.χ. δεν θα τα σκεφτόμουν από μόνη μου.

Εν τω μεταξύ αυτή η γιατρός μου την έδωσε, γιατί αφού μου εξήγησε σε γενικές γραμμές τι πρέπει να τρώω (μικρά συχνά γεύματα, 2 φέτες ψωμί/μέρα, όχι ψωμί μαζί με ρύζι ή πατάτες, όλα με μέτρο, όχι γλυκά φρούτα κλπ), της απάντησα "μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, θα προσέχω". Τότε που λέτε αγρίεψε και μου λέει "σε βλέπω πολύ χαλαρή και δεν πρέπει" (δηλαδή τι ήθελε να κάνω; να βάλω τα κλάματα;) και άρχισε να μου λέει ένα σωρό που μπορεί να πάθει το μωρό που ούτε να θυμάμαι δεν θέλω!!! Εντάξει λοιπόν ακολουθώ τη διατροφή της, κάνω τις μετρήσεις που θέλει, αλλά δεν θα πάω και ανυποψίαστη!

ουφ, τα είπα και ξέσπασα!!!

ποιό είναι το καλύτερο απορρυπαντικό???? Αρκάδι μου έχουν πει... είμαι στην έρευνα, γι αυτο!

το Αρκάδι είναι το πιο αγνό, αλλά μετά τα ρούχα μυρίζουν λίγο λαδίλα. Πάντως αν το πάρεις προτίμησε να πάρεις αυτό από λευκό σαπούνι, είναι λίγο δυσεύρετο, αλλά είναι από φοινικέλαιο όχι ελαιόλαδο και δεν μυρίζει τόσο έντονα.

Διαφημίσεις

Καλημέρεεεεεεεεεεες!!!

dimitra00... περαστικά κοριτσάκι... κάνε ό,τι σου πει ο δοκτορ και όλα θα πάνε καλά!!!!

Mpempoulaki... αχ τι ωραία που τα ετοίμασες όλα τα μωρουδιακά... εγώ δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα... θα πάρω απο βδομάδα μαμα και πέθερούλα (είναι και το πρώτο εγγόνι όλων) και θα τις ξαμολύσω στα μαγαζια να χαρούνε!!!!

άσχετο... με τι πλένεις τα μωρουδιακά? ποιό είναι το καλύτερο απορρυπαντικό???? Αρκάδι μου έχουν πει... είμαι στην έρευνα, γι αυτο!

moody... αχ πόσο μου έχει στοιχίσει και μένα αυτο με τον ΟΑΕΔ δε λέγεται!!!! έχω σκάσει... και γω θέλω να θηλάσω όσο πάει και τώρα άσε... 2 μηνών παιδί πως το αφήνεις μωρεεεεεεεε... ουφ και πρεπει να παραμενουμε και ήρεμες συν τοις άλλοις για τα εμβρυακια μας... γίνεται??????? Δε γίνεται!!!

thokos... μα πως σε καταλαβαινω... και μένα μου έκλεισε ντοπλερ μετά το πάσχα και γω όλη την ώρα σκέφτομαι πως θα περάσουν 3 βδομάδες για να ξαναδω τον μπεμπάκο μου?????? Θα σκάσω!!!!!!!!!

alovesa - Dorita_87... έχω και γω facebook! Στέλνω pm

ποιά άλλη έχει???????????

εχω και εγω αλλά κι εγω δεν εχω κοινοποιησει την εγκυμοσυνη εκει. οποια θελει ας μου στείλει πμ, εγω δεν ξερω πώς να στείλω

KJO7p2.png

Βρε κορίτσια μου όντως πολλα νεύρα!τι εχουμε πάθει;;;;:confused:

ναι βρε μπεμπουλάκι, έχεις δίκιο!

λίγο οι ορμόνες, λίγο οι απαγορεύσεις των γλυκών απολαύσεων, λίγο η πείνα, ε! όταν σε τρομοκρατούν κιόλας (και μάλιστα χωρίς λόγο) τι να κάνεις;

για το απορυπαντικό που είπες, εγώ πήρα το Planet baby, σκόνη και υγρό, αλλά είχα μπει πρώτα στο Planet.gr και τύπωσα κουπόνια, οπότε μου βγήκε πιο φθηνό από το προδέρμ. Κοίταξέ το για την επόμενη φορά.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣ!!!

Εδω κ εγω παρουσα!!! η καμπυλη εδειξε ζαχαρο στην μια ωρα δεν θυμαμμι τιμες γιατι και ταραχτηκα κ αφησα την εξεταση στην ενδοκριν. Την ειδε κ μου ειπε πως δεν πρεπει να ανησυχω και να παω τη Τεταρτη να μου δωσει οδηγιες!!! Αν και μου ηρθε καπως πρΟΤΙμω να μην το ψαξω κ πολυ κ να περιμενω να μιλησω μαζι τησ!!

το σπορι μου μια χαρΑ!!!εφτασε 1,8 κιλα αν κ ο γιατρος μου ειπε οτι αφειλεται στο ζαχαρο !!!

προγεστερονη επαιρνα απο την αρχη την vasclor τωρα με τον τραχηλο παιρνω utrogestan 100 και το ιδιο εκανα και στην πρωτη εγκυμοσυνη !!!

λίγο οι ορμόνες, λίγο οι απαγορεύσεις των γλυκών απολαύσεων, λίγο η πείνα, ε! όταν σε τρομοκρατούν κιόλας (και μάλιστα χωρίς λόγο) τι να κάνεις;

για το απορυπαντικό που είπες, εγώ πήρα το Planet baby, σκόνη και υγρό, αλλά είχα μπει πρώτα στο Planet.gr και τύπωσα κουπόνια, οπότε μου βγήκε πιο φθηνό από το προδέρμ. Κοίταξέ το για την επόμενη φορά.

Εννοείται θα το κοιτάξω...ευχαριστώ που μου το είπες!

LJqDp3.png

τα κουπονια που τα βρήκες? μπηκα στο σαιτ αλλα δε βλεπω τιποτα

KJO7p2.png

χαχαχαχααα

εγώ πρόλαβα και το είδα και λέω... μα καλά τι κάνει αυτή; δημόσιο π.μ.;

δεν ξερω!!@ σαμποταζ!!! προσωπικο μηνυμαμ πηκα να στειλω απο το κινητο γιατι το λαπ τοπ κολλαει κ μου βγηκε στο φορουμ!!!! κ δεν το ειδα κ αμεσως!!! γμτ!!! για εσας δε με περιαζει,αλλα ποτε δεν ξερεις ποιος κρυφοκοιταζει .. :/

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...