Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου!!!!

Σήμερα διακρίνω νεύρα στον αέρα του καφενε μας....αλλα μαγκιά μας βρε αδερφε....έγκυες είμαστε κ έχουμε τέρμα ορμόνες κ θα ξεσπαμε άμα λαχει....αμέ!!!

Μούντι έχεις τοοοοοοοοοσο δίκιο.....ζούμε σε ενα χάος εν γενει κ σε όλα τα επίπεδα.....δεν υπάρχει ουδεμία πρόνοια....μας ληστευουν καθημερινώς κ διαφαίνεται πως στόχος τους καθε μέρα ειναι να μας δυσκολεύουν τη ζωή όλο κ περισσότερο....έχω γράψει άπειρα άρθρα και υα έχω δημοσιεύσει....αλλα....στις εκλογές ο λαός ομιλεί....κ εμείς που ανήκουμε στη μειοψηφία τρώμε το κουλούρι μας με χαμηλα τη μούρη μας....δεν θες να σου πω με τόσα πτυχία κ με δημοσιεύσεις κ συγγραφικό έργο πόσο με κοστολογει το κράτος κ τι μισθό λαμβανω.....κοινώς γα@&?τα....άκρη φιλενάδα μπορει να βγάλεις δια της νομικής οδού....μα θα έχεις φθαρεί ψυχολογικά κ οικονομικά εώς τότε....γιατι φυσικα το νήμα ειναι τιτανομέγεθος κ μεχρι να το ξεμπερδεψεις η μουντίτσα θα....παντρεύεται χαχαχαχαχα

Αλοβεσακι κ εσυ τόσο σοφά τα λες.....αλλα κ η πυτζαμούλα μας η ξενιτεμενη το ζόρι της το τραβάει....βαστατε αδερφές μου χαχαχαχαχα

Οσο για τα ενεσακια κανω συχνα επανελεγχο μα δεν ξέρω τις τιμες ρε φίλη να σε βοηθήσω....πάρε ενα τηλ φορ σουρ,ε;;;;

Μουντάκι είχα κλείσει ντομπλερ 25 Απριλίου αλλα μετα απο παραίνεση του πολυ αγαπημένου μου ντοκ το άλλαξα...έκλεισα στις 17 στον εμβρυολογο κ μετα θα πάω μετα το Πάσχα πάλι στον ντοκ μου για να με ηρεμεί....ξεκινάμε δηλ τα 15μερα ρντβ....ηταν η καλύτερη λύση αφου τον πίεζα να τον πάρω σπίτι μου κ να τον έχω συνέχεια χαχαχαχαχ είμαι λολίτσα το κατέω!

Εκπέμπω σήμα στη Ρανια να δώσει το παρόν άμεσα!φιλεναδα εμπαινες καθε πρωι κ έχω ανησυχήσει λίγο.....περιμένω νέα σου!

αααααααα

Δημητρούλα μου,μήπως καλο μου η φαγούρα εχει σχέση με το αιματακι;;;αν έχεις κάποια φλεγμονούλα δικαιολογείται κ ειναι πολυ σύνηθες....έκανες καλλιέργεια;θα δεις οτι δεν ειναι απολύτως τίποτα.....ο πλακ σου δεν ειναι χαμηλα έτσι;

Αυταααααααααα για την ωρα!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γερια σου θωκακι... συνεχιζεται η ανανεωμενη σου διαθεση κ μας αρεσει <3

κοριτσακια, ειχατε πει καποιες κανα-δυο φορες για facebook αλλα εγω ουσα κρεβατωμενη τοτε δε μπορουσα να κανω κ πολλα απο το κινητο... μιας κ αρχιζω κ κανω καταληψη στο λαπ-τοπ (επεται κ εργασια ) αν θελετε στειλτε μου μηνυμα να σας κανω add... εχω κ facebook.... kai twitter... k gmail.... k blog.... (θεωρητικα :P) .. κ pinterest.... αχαχαχα... μονο το πρωτο χρησιμοποιω βεβαια :P

twt6p2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!

Γυρίσαμε χθες αργά και διάβασα ό,τι πρόλαβα.

Να είστε όλες καλά κι εσείς και τα μωράκια σας :)

καλημερααααααααααα!!!

θα κανω τον κλειδοκρατορα μου φαινεται... θα γινω ο φοβος κι ο τρομος.... χαχαχα

twt6p2.png

Ρε alovesaki να σε κάνω μια ερώτηση? Σ αγαπάει.... ουπς λάθος.....

Έχεις παρατηρήσει διαφορές στις μετρήσεις σου στο σάκχαρο νηστείας σε σχέση με το τι ώρα μετριέσαι? Και εξηγούμαι:

Σήμερα που έκανα το φάντασμα μετρήθηκα στις 7 κ 10 και είχα 80. Έφαγα πρωινό στις 9 και μετρήθηκα μία ώρα μετά όπου είχα 120!!

Χθες μετρήθηκα νηστείας στις 9 κ 10 και είχα 90. Έφαγα πρωινό 9:30 και μετά απο την ώρα είχα 100?!!!

Σημειοτέον ότι έφαγα ακριβώς τα ίδια και χθες και σήμερα...

απλά παρατηρώ ότι όταν μετρηθώ νωρίς και αργήσω να φάω δηλ αρχίσω να πεινάω ανεβάζω μεγαλύτερες τιμές !!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

οσο για το αν μας ανοιγουν τις πορτες... πηγα σημερα στην τραπεζα κ ειχε μια αξιοπρεπεστατη ουρα...απο το νομο δικαιουμαστε προτεραιοτητα (δεν τιθεται στη νδιακριτικη ευχερεια κανενος, ειναι ο νομος να το ξερετε) αλλα ποτε δεν τη δικεδικω... ουτεπ οτε μου την εχουν παραχωρησει βασικα... εχει τυχει να περιμενω με αλλη εγγυο στην ουρα κ μια κυρια να περασει δια της πλαγιας οδου μπροστα κ να μας ζηταει κ καλα κ συγνωμη κ καλα... τεσπα... στηνομαιο σημερα στην ουρα κ ερχεται ενας κυριος κ μπαινει μπροστα μου διοτη ηταν η σειρα του.... απο τη μια το κατανοω μεν απο την αλλη αφου περιμενα καμποσο εφυγα, διοτι δε μπορουσα να στεκομαι τοση ωρα ορθια... καμια διευκολυνση δυστυχως... :(

τόοοσα που διάβασα δεν θυμόμουν τι ήθελα να απαντήσω (εγώ είμαι η μεγαλύτερη γαϊδούρα εδώ μέσα), αλλά τώρα που σε είδα μου ήρθε το πρώτο φλας :P

Όταν πας στην Τράπεζα παίρνεις κανονικά το νουμεράκι, πηγαίνεις με το χαρτάκι στον διευθυντή και ζητάς προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης. Στο υπογράφει και πηγαίνεις στο ταμείο που θα αδειάσει πρώτο.

Το έχω κάνει επανειλημμένως και μάλιστα από την αρχή που δεν φαινόταν τίποτα!!! (μόνο η κοιλίτσα που πάντα είχα). Βέβαια 1 φορά με κοίταξε κάπως ένας δ/ντης, αλλά δεν είπε τίποτα, αλλά κι αν έλεγε εγώ καλού κακού κουβαλούσα και τη χοριακή μαζί μου!

γερια σου θωκακι... συνεχιζεται η ανανεωμενη σου διαθεση κ μας αρεσει <3

κοριτσακια, ειχατε πει καποιες κανα-δυο φορες για facebook αλλα εγω ουσα κρεβατωμενη τοτε δε μπορουσα να κανω κ πολλα απο το κινητο... μιας κ αρχιζω κ κανω καταληψη στο λαπ-τοπ (επεται κ εργασια ) αν θελετε στειλτε μου μηνυμα να σας κανω add... εχω κ facebook.... kai twitter... k gmail.... k blog.... (θεωρητικα :P) .. κ pinterest.... αχαχαχα... μονο το πρωτο χρησιμοποιω βεβαια :P

Κι εγώ έχω facebook αλλά δεν ξέρω πως να στείλω εδώ προσωπικό μήνυμα για να μου πεις στοιχεία, αν μπορείς στείλε μου εσύ και όποια άλλη κοπέλα θέλει να γίνουμε φίλες ένα μήνυμα για να σας προσθέσω!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημέρεεεεεεεεεεες!!!

dimitra00... περαστικά κοριτσάκι... κάνε ό,τι σου πει ο δοκτορ και όλα θα πάνε καλά!!!!

Mpempoulaki... αχ τι ωραία που τα ετοίμασες όλα τα μωρουδιακά... εγώ δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα... θα πάρω απο βδομάδα μαμα και πέθερούλα (είναι και το πρώτο εγγόνι όλων) και θα τις ξαμολύσω στα μαγαζια να χαρούνε!!!!

άσχετο... με τι πλένεις τα μωρουδιακά? ποιό είναι το καλύτερο απορρυπαντικό???? Αρκάδι μου έχουν πει... είμαι στην έρευνα, γι αυτο!

moody... αχ πόσο μου έχει στοιχίσει και μένα αυτο με τον ΟΑΕΔ δε λέγεται!!!! έχω σκάσει... και γω θέλω να θηλάσω όσο πάει και τώρα άσε... 2 μηνών παιδί πως το αφήνεις μωρεεεεεεεε... ουφ και πρεπει να παραμενουμε και ήρεμες συν τοις άλλοις για τα εμβρυακια μας... γίνεται??????? Δε γίνεται!!!

thokos... μα πως σε καταλαβαινω... και μένα μου έκλεισε ντοπλερ μετά το πάσχα και γω όλη την ώρα σκέφτομαι πως θα περάσουν 3 βδομάδες για να ξαναδω τον μπεμπάκο μου?????? Θα σκάσω!!!!!!!!!

alovesa - Dorita_87... έχω και γω facebook! Στέλνω pm

ποιά άλλη έχει???????????

nzQbp2.png fxUip2.png

Ρε alovesaki να σε κάνω μια ερώτηση? Σ αγαπάει.... ουπς λάθος.....

Έχεις παρατηρήσει διαφορές στις μετρήσεις σου στο σάκχαρο νηστείας σε σχέση με το τι ώρα μετριέσαι? Και εξηγούμαι:

Σήμερα που έκανα το φάντασμα μετρήθηκα στις 7 κ 10 και είχα 80. Έφαγα πρωινό στις 9 και μετρήθηκα μία ώρα μετά όπου είχα 120!!

Χθες μετρήθηκα νηστείας στις 9 κ 10 και είχα 90. Έφαγα πρωινό 9:30 και μετά απο την ώρα είχα 100?!!!

Σημειοτέον ότι έφαγα ακριβώς τα ίδια και χθες και σήμερα...

απλά παρατηρώ ότι όταν μετρηθώ νωρίς και αργήσω να φάω δηλ αρχίσω να πεινάω ανεβάζω μεγαλύτερες τιμές !!!!

εγω εχω χασει τελειως τη μπαλα μ αυτο το ζαχαρο...

οταν αργω να φαω κ πειναω, γενικα παντα ειναι ανεβασμενο, και μεσημερι κ βραδυ κτλ.. δεν ξερω αν ειναι απο μονος του λογος ή λογω πεινας τρωω ανεξελεγκτα περισσοτερο...

επισης εχει τυχει με ακριβως τα ιδια να υπαρχει πολλυυυ μεγαλη διαφορα, ανεξαρτητως πεινας...η με σαλατα-τυρακι-ψωμι (οχι πολυ) να ειναι πανω η κοντα στο οριο κ με τυροπιτα (της μαμας μου πχ) να ειναι χαρακτηριστικα χαμηλο... κοντα στο 100..

το δε πρωινο μεταγευματινο αποτελει γριφο... οσο λαητ κ να φαω ειναι ανεβασμενο -αλλα οχι παντα!!! δλδ με ιδιο πρωινο τη μια ηταν 114 την αλλη 168!!!

εφαρμοζω τωρα μια πατεντα, τρωω πρωτα ενα φρουτο, μετριεμαι μετα παο μια ωρα κ μετα τρωω πρωινο κ ξαναμετριεμαι στην ωρα.. (ψαχνω χορηγο για τις ταινιες...)

ε, χθες το πρωι με ξινομηλο ειχα 120 κ σημερα με μπανανα ειχα 114!!!

υπαρχει καποιο νοημα σ ολα αυτα???

καπου πρεπει να υπαρχει ενας αγνωστος παραγοντας Χ που παιζει ρολο... αλλα ποιος ειναι αυτος????

twt6p2.png

εγω εχω χασει τελειως τη μπαλα μ αυτο το ζαχαρο...

οταν αργω να φαω κ πειναω, γενικα παντα ειναι ανεβασμενο, και μεσημερι κ βραδυ κτλ.. δεν ξερω αν ειναι απο μονος του λογος ή λογω πεινας τρωω ανεξελεγκτα περισσοτερο...

επισης εχει τυχει με ακριβως τα ιδια να υπαρχει πολλυυυ μεγαλη διαφορα, ανεξαρτητως πεινας...η με σαλατα-τυρακι-ψωμι (οχι πολυ) να ειναι πανω η κοντα στο οριο κ με τυροπιτα (της μαμας μου πχ) να ειναι χαρακτηριστικα χαμηλο... κοντα στο 100..

το δε πρωινο μεταγευματινο αποτελει γριφο... οσο λαητ κ να φαω ειναι ανεβασμενο -αλλα οχι παντα!!! δλδ με ιδιο πρωινο τη μια ηταν 114 την αλλη 168!!!

εφαρμοζω τωρα μια πατεντα, τρωω πρωτα ενα φρουτο, μετριεμαι μετα παο μια ωρα κ μετα τρωω πρωινο κ ξαναμετριεμαι στην ωρα.. (ψαχνω χορηγο για τις ταινιες...)

ε, χθες το πρωι με ξινομηλο ειχα 120 κ σημερα με μπανανα ειχα 114!!!

υπαρχει καποιο νοημα σ ολα αυτα???

καπου πρεπει να υπαρχει ενας αγνωστος παραγοντας Χ που παιζει ρολο... αλλα ποιος ειναι αυτος????

ποιος είναι οεο????????????? Νόμιζα ότι είχα βάλει μια ρέγουλα αλλά έχει μια βδομάδα τώρα βραδυνό παίζω μεταξύ 134-8 και νηστείας 90-92!!! Σήμερα έκανα την εξαίρεση!!!! Μπας και στο τελευταίο τρίμηνο τα παίζει τελείως???????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

ποιος είναι οεο????????????? Νόμιζα ότι είχα βάλει μια ρέγουλα αλλά έχει μια βδομάδα τώρα βραδυνό παίζω μεταξύ 134-8 και νηστείας 90-92!!! Σήμερα έκανα την εξαίρεση!!!! Μπας και στο τελευταίο τρίμηνο τα παίζει τελείως???????

λογικα τα παιζει, γιαυτο κ γινεται τοτε λιγο πριν η καμπυλη... εμεις που μπηκαμε απο νωρις στο χορο δεν ξερω τι σκα@τ@ θα κανουμε... κι εγω σημερα ειχα νηστειας 92- τρτη φορα βλεπω πανω απο 90 στους 2,5 μηνες... θελω να πιστευω οτι ειναι τυχαιο γεγονος... αλλα σκεψου οτι την προηγουμενη βδομαδα στα βραδινα μεταγευματικα ειχα τιμες που κυμαινονταν συχνα κατω απο 100 (84,89 κτλ!!) ενω πιο πριν ευκολα ναεβαινε πανω απο 130 κ τωρα επισης παιζει πανω απο 120... δεν ξερω τι γινεται, προσεχω τη διατροφη μου... μαλιστα πριν επινα κ κανω φρεντο καπουτσινο μετριο, τωρα αν πιω καφε θα ναι σκετος...

λες να ανεβαινε πολυ με τον καφε κ μετα που ετρωγα, μεχρι να φαω ειχε κανει το γκελ κ επεφτε?

διοτι εχει τυχει μετα το πρωινο να 149 κ στο 2ωρο 62!!!!! ρωτησα τη γιατρο αν παει καλα το μηχανακι κ μου πε οτι συμβαινει να αλλαζει τοσο η τιμη, ως αντιδραση .....

δεν ξερω ρε....σκεφτομαι να συνδεθω με κανα μηχανημα να μου δινει συνεχεια τιμες.... ελεος!!!

twt6p2.png

οσο για το fb... κοριτσια απλα επισημαινω οτι δε θελω να αναφερθει τπτ για εγκυμοσυνη στον αερα... δεν το εχω κοινοποιησει εκει... λιγοι κ εκλεκτοι φιλοι εχουν ενημερωθει :)

twt6p2.png

λογικα τα παιζει, γιαυτο κ τοτε γινεται τοτε λιγο πριν η καμπυλη... εμεις που μπηκαμε απο νωρις στο χορο δεν ξερω τι σκα@τ@ θα κανουμε... κι εγω σημερα ειχα νηστειας 92- τρτη φοα βλεπωγ πανω απο 90 στους 2,5 μηνες... θελω να πιστευω οτι ειναι τυχαιο γεγονος... αλλα σκεψου οτι την προηγουμενη βδομαδα ειχα τιμες που κυμαινονταν συχνα κατω απο 100 (84,89 κτλ!!) ενω πιο πριν ευκολα ναεβαινε πανω απο 130 κ τωρα επισης παιζει πανω απο 120... δεν ξερω τι γινεται, προσεχω τη διατροφη μου... μαλιστα πριν επινα κ κανω φρεντο καπουτσινο μετριο, τωρα αν πιω καφε θα ναι σκετος...

λες να ανεβαινε πολυ με τον καφε κ μετα που ετρωγα, μεχρι να φαω ειχε κανει το γκελ κ επεφτε?

διοτι εχει τυχει μετα το πρωινο να 149 κ στο 2ωρο 62!!!!! ρωτησα τη γιατρο αν παει καλα το μηχανακι κ μου πε οτι συμβαινει να αλλαζει τοσο η τιμη, ως αντιδραση .....

δεν ξερω ρε....σκεφτομαι να συνδεθω με κανα μηχανημα να μουδινει συνεχεια τιμες.... ελεος!!!

χαχαχα.... δεν το χα σκεφτει......φαντάσου όμως ότι εγώ κάνω και ινσουλίνη άρα υποτίθεται είναι πιο ελεγχόμενο!!! μπούρδες!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρεεεεεεεεεεες!!!

dimitra00... περαστικά κοριτσάκι... κάνε ό,τι σου πει ο δοκτορ και όλα θα πάνε καλά!!!!

Mpempoulaki... αχ τι ωραία που τα ετοίμασες όλα τα μωρουδιακά... εγώ δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα... θα πάρω απο βδομάδα μαμα και πέθερούλα (είναι και το πρώτο εγγόνι όλων) και θα τις ξαμολύσω στα μαγαζια να χαρούνε!!!!

άσχετο... με τι πλένεις τα μωρουδιακά? ποιό είναι το καλύτερο απορρυπαντικό???? Αρκάδι μου έχουν πει... είμαι στην έρευνα, γι αυτο!

moody... αχ πόσο μου έχει στοιχίσει και μένα αυτο με τον ΟΑΕΔ δε λέγεται!!!! έχω σκάσει... και γω θέλω να θηλάσω όσο πάει και τώρα άσε... 2 μηνών παιδί πως το αφήνεις μωρεεεεεεεε... ουφ και πρεπει να παραμενουμε και ήρεμες συν τοις άλλοις για τα εμβρυακια μας... γίνεται??????? Δε γίνεται!!!

thokos... μα πως σε καταλαβαινω... και μένα μου έκλεισε ντοπλερ μετά το πάσχα και γω όλη την ώρα σκέφτομαι πως θα περάσουν 3 βδομάδες για να ξαναδω τον μπεμπάκο μου?????? Θα σκάσω!!!!!!!!!

alovesa - Dorita_87... έχω και γω facebook! Στέλνω pm

ποιά άλλη έχει???????????

Εγω πηρα το προδερμ.εχει και μαλακτικο!!!ρε μαμωτο ειναι λιγο ακριβό....περίπου 8 ευρω το απορρυπαντικο καιαλλα 3 το μαλακτικο!!!!

LJqDp3.png

τόοοσα που διάβασα δεν θυμόμουν τι ήθελα να απαντήσω (εγώ είμαι η μεγαλύτερη γαϊδούρα εδώ μέσα), αλλά τώρα που σε είδα μου ήρθε το πρώτο φλας :P

Όταν πας στην Τράπεζα παίρνεις κανονικά το νουμεράκι, πηγαίνεις με το χαρτάκι στον διευθυντή και ζητάς προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης. Στο υπογράφει και πηγαίνεις στο ταμείο που θα αδειάσει πρώτο.

Το έχω κάνει επανειλημμένως και μάλιστα από την αρχή που δεν φαινόταν τίποτα!!! (μόνο η κοιλίτσα που πάντα είχα). Βέβαια 1 φορά με κοίταξε κάπως ένας δ/ντης, αλλά δεν είπε τίποτα, αλλά κι αν έλεγε εγώ καλού κακού κουβαλούσα και τη χοριακή μαζί μου!

ναι, αυτο ακριβως δικαιουμαστε προτεραιοτητα απο το νομο... απλα ντρεπομαι να εκμεταλευτω το προνομιο... για οποιον ομως σας κανει κονξες, υπαλληλος ή... συν-ουρίτης (sic) επισημαινω οτι απο το νομο ο υπαλληλος εχει κυρωσεις αν δε σεβαστει την προτεραιοτητα της εγκυου...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...