Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Rania μου..... Κατάλαβες τι θα γίνει τελικά με το 6μηνο του ΟΑΕΔ?????? Διάβασα ότι κόβεται από τον Ιούλιο! Πάνε καλά οι άνθρωποι?? Θ αφήσουμε 2,5 μηνών μωρά και θα πάμε για δουλειά???? Ρε μας κοροϊδεύουν??? Έξαλλη είμαι!

Καλημέρα,

και εδώ έτσι συμβαίνει. Δικαιούσαι 15 εβδομαδες αδεια με επίδομα απο το αντίστοιχο ΙΚΑ και μετά πρέπει να ξεκινήσεις δουλειά, εκτός και αν δεν έχεις δουλειά, οπότε εκεί παίρνεις κανονικά το επίδομα του αντιστοιχου ΟΑΕΔ.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου πε η γιατρος οτι τα ειδε ολα καλα κ πως απο τις συσπασεις δημιουργηθηκε το λιγο αιματακι.βεβαια μετα την δαχτυλικη εξεταση κ τον κολπικο υπερηχο ειχα κανονικα αιμα! Μου πε οτι ειναι απ την εξεταση..εκανα ενα μπανιο τωρα προς το παρον ειμαι καλα...

Εχω ανακουφιστει που ολα τα ειδε καλα αλλα δε θελω να παρω κ προγεστερονη χωρις λογο.....

περαστικά να είναι. αν εχεις αμφιβολίες ξαναρώτα τη γιατρό αν είναι απαραίτητο να το πάρεις.

KJO7p2.png

Καλημέρα,

και εδώ έτσι συμβαίνει. Δικαιούσαι 15 εβδομαδες αδεια με επίδομα απο το αντίστοιχο ΙΚΑ και μετά πρέπει να ξεκινήσεις δουλειά, εκτός και αν δεν έχεις δουλειά, οπότε εκεί παίρνεις κανονικά το επίδομα του αντιστοιχου ΟΑΕΔ.

αχ.... μην τα λες αυτα... δε θα το αντεξω να αρχισουν παλι να μας λενε οτι ετσι ειναι τα πραγματα στην ευρωπη.... λες κ ολα τα αλλα ειναι οπως στην ευρωπη κ σ αυτα μας μαρανε η εξισωση... αν δω κανα τετοιο επιχειρημα θα θεωρηθεις αποκλειστικα υπευθυνση :P

καλημερααα... εχει κ σημερα ηλιο εκει... εδω τον βλεπβω αναποφασιστο :?

twt6p2.png

καλημερασε οοοοοοοοολες τις μανουλες κι οοοοοοοολα τα μωρακι :)

ερωτηση για οσες κανουν αντιπηκτικες: εκανα χθες αντι-χα.. με οριο 0,1-0,6 (για προφυλαξη) εχω 0,62 .. (το 0,62 ανηκει στις φ.τ. για θεραπεια).

Ραντεβου με αιματολογο εχω την τριτη.... να περιμενω λετε η ειναι αρκετα σοβαρο ωστε να επικοινωνησω νωριτερα? δε μου χει τυχει ως τωρα να ειναι ψηλα (λογικα θα πρεπει να μειωθει καπως η δοση...)...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!! πως είστε?εγώ πτώμα μια ςκ σήμερα δούλευα κ δεν την παλεύω...

ε όχι κ νωρίς!!! μην ακούς κανέναν μια χαρά εποχή είναι για να ξεκινήσεις τα ψώνια! μετά θα "βαρύνεις" κ δεν θα μπορείς κ δεν θα το ευχαριστηθείς!!

φιλιά σε όλες!

αχ, δε με νιωθουν.. και μετα απο τοσους μηνες εγκλεισμο κ περιορισμο θελω καπως να το πιστεψω, να το νιωσω.... θα γεννησω κ δε θα πιστευω οτι ειναι δικο μου θα λεω "τι το κανουν τωρα αυτο"??

πως θα μπω στο κλιμα οεο?

υπομονη.... ποτε σταματας τη δουλεια?

twt6p2.png

Πολλές πολλές καλημέρες κι από μένα!!!!

Και καλό μήνα!!!

καλέ κοριτσάκι μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάσει τη χαρά!!!!

μα υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερο πράγμα από το να διαλέγεις μαλακούτσικα μικροσκοπικά φορμάκια και πραγματάκια και να ονειρευεσαι πως θα είναι το μωράκι σου όταν τα φοράει???????????

σας φιλω

ε ναι.... αυτο ακριβως: κοιτας τα ζιπουνακια κ τα φανταζεσαι με κορμακι, χερακια κ μπουτακια... καλα, λογικα σαν κουνελακια θα ναι στην αρχη, αλλα θα στρουμπουλεψουν κ θα "δειχνουν"...χαχαχα

καλη σου μερα... κανε λιγες ασκησεις κ για εμας που προσφατως μας επετραπη μολις το περπατημα κ αυτο χωρις ζορι....

twt6p2.png

αχ.... μην τα λες αυτα... δε θα το αντεξω να αρχισουν παλι να μας λενε οτι ετσι ειναι τα πραγματα στην ευρωπη.... λες κ ολα τα αλλα ειναι οπως στην ευρωπη κ σ αυτα μας μαρανε η εξισωση... αν δω κανα τετοιο επιχειρημα θα θεωρηθεις αποκλειστικα υπευθυνση :P

καλημερααα... εχει κ σημερα ηλιο εκει... εδω τον βλεπβω αναποφασιστο :?

καλά δεν έχεις άδικο, δε συμφωνώ και με την εδώ πολιτική.

ασε που εγώ δεν έχω που να αφήσω το μωρο. πώς θα πάω για δουλεια?

ευτυχώς η συμβαση μου τελειώνει πριν γεννησω, οπότε θα πάρω επίδομα ως ανεργη μετά τις 15 εβδομάδες.

και φυσικά παιδικό σταθμό δε βρίσκω μιας και επρεπε να έχω κάνει αίτηση πρίν καν μείνω εγκυος!! τώρα είναι όλοι κλεισμενοι.

δεν το είπα οτι είναι καλυτερα εδω...

ηλιο εχει αλλά εγω εχω πονους στη μεση και θα την περασω ξαπλα σήμερα. κουράστηκα πολυ στη δουλεια χθες. σημερα ρεπο.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

καλά δεν έχεις άδικο, δε συμφωνώ και με την εδώ πολιτική.

ασε που εγώ δεν έχω που να αφήσω το μωρο. πώς θα πάω για δουλεια?

ευτυχώς η συμβαση μου τελειώνει πριν γεννησω, οπότε θα πάρω επίδομα ως ανεργη μετά τις 15 εβδομάδες.

και φυσικά παιδικό σταθμό δε βρίσκω μιας και επρεπε να έχω κάνει αίτηση πρίν καν μείνω εγκυος!! τώρα είναι όλοι κλεισμενοι.

δεν το είπα οτι είναι καλυτερα εδω...

ηλιο εχει αλλά εγω εχω πονους στη μεση και θα την περασω ξαπλα σήμερα. κουράστηκα πολυ στη δουλεια χθες. σημερα ρεπο.

ναι, το υπεθεσα οτι δεν υπερασπιστηκες το σχετικο καθεστως... κ οντως ειναι ζορι στην ξενιτια χωρις δικους σου ανθρωπους να βοηθησουν καπως... απλα δεν μπορεσε να μην παει το μυαλο μου σε διαφορες ανακαλυψεις που γινονται κατα καιρους.... πχ οταν ηθελαν να εφαρμοσουν το 25ευρω στα νοσοκομεια ειχαμε κατακλυστει απο δημοσιευματα για το ποσο κοστιζει η ιατρικοφαρμακευτικη περιθαλψη στη Σουηδια... λες κ εχουμε μισθους κ ποιοητα ζωης Σουηδιας....

twt6p2.png

Καλημέρα!!!!!!! Θα σας πρήξω σήμερα θα σας πω τον πόνο μου! Δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα... μ έχει στρεσάρει απίστευτα αυτή η ιστορία με την άδεια, σηκώθηκα στις 6μιση και έκανα βόλτες στο σπίτι.... καλά που χω και το σκύλο να μου κάνει παρέα!

Ξέρω ότι είμαι υπερβολική. Και ίσως και αχάριστη γιατί εγώ έχω μια δουλειά να γυρίσω και ένα εισόδημα ενώ άλλες κοπέλες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Επίσης έχω 2 μαμάδες που είναι προθυμότατες να βοηθήσουν...... Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θ αφήσω ένα μωρό 2 μηνών με τη γιαγιά!!!! Και όλα αυτά γιατί δεν μπορούν να βρουν ένα κονδύλι της τάξεως των 2000000 ευρώ γιατί για τόσα μιλάμε!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Είναι ντροπή τουλάχιστον σε μια χώρα που αφανίζεται πληθυσμιακά να μην ευνοούν έστω με 2 μήνες παραπάνω μια γυναίκα να μπορέσει να μεγαλώσει το μωρό της! Πώς θα εδραιώσουμε θηλασμό? Πώς θα μπει το παιδί σ ένα πρόγραμμα? Γονείς του σαββατοκύριακου!!!!!!! Ή άδεια άνευ αποδοχών αν και εφ όσον το δεχτεί ο εργοδότης στην εργασιακή ζούγκλα που βιώνουμε!!!! Είμαι έξαλλη.... Με συγχωρείτε πολύ για το ξέσπασμα.... Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά!!!! Και ειλικρινά σας μιλάω πιο πολύ μου χει στοιχήσει η κατάργηση της άδειας παρά του επιδόματος!

Alovesa μου ενώ κάνω προληπτικά αντιπηκτικές ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο που μετράμε την antixa.... προχθές που έκανα με ένεση 0,2 βγήκε 0,75 και ο γιατρός μου με πήγε στο 0,4! Η αιματολόγος όταν πήγα στην αρχή, ήξερε ότι κάνω αντιπηκτικές και επειδή βγήκα αρνητική σε θρομβοφιλία μου είπε ότι τις συνεχίζω κανονικά αλλά δε χρειάζεται να με ξαναδεί, οπότε το ρυθμίζω με το γυναικολόγο μου! Αν αυτό σε βοηθάει.... Πάντως η απόκλιση μου φαίνεται μικρή....κάνε καλού κακού ένα τηλ!!!!!!

Και η μαμά μου έπλυνε χθες κάτι πετσετούλες και κάτι πανούλες που είχε από μένα (!!!!) και τις έχει διατηρήσει ολοκαίνουργιες!!!! Έπαθα σοκ που τα είδα στην απλώστρα!!!!!!

zottepyjama μου καλό ρεπό και καλή ξεκούραση!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα!!!!!!! Θα σας πρήξω σήμερα θα σας πω τον πόνο μου! Δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα... μ έχει στρεσάρει απίστευτα αυτή η ιστορία με την άδεια, σηκώθηκα στις 6μιση και έκανα βόλτες στο σπίτι.... καλά που χω και το σκύλο να μου κάνει παρέα!

Ξέρω ότι είμαι υπερβολική. Και ίσως και αχάριστη γιατί εγώ έχω μια δουλειά να γυρίσω και ένα εισόδημα ενώ άλλες κοπέλες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Επίσης έχω 2 μαμάδες που είναι προθυμότατες να βοηθήσουν...... Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θ αφήσω ένα μωρό 2 μηνών με τη γιαγιά!!!! Και όλα αυτά γιατί δεν μπορούν να βρουν ένα κονδύλι της τάξεως των 2000000 ευρώ γιατί για τόσα μιλάμε!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Είναι ντροπή τουλάχιστον σε μια χώρα που αφανίζεται πληθυσμιακά να μην ευνοούν έστω με 2 μήνες παραπάνω μια γυναίκα να μπορέσει να μεγαλώσει το μωρό της! Πώς θα εδραιώσουμε θηλασμό? Πώς θα μπει το παιδί σ ένα πρόγραμμα? Γονείς του σαββατοκύριακου!!!!!!! Ή άδεια άνευ αποδοχών αν και εφ όσον το δεχτεί ο εργοδότης στην εργασιακή ζούγκλα που βιώνουμε!!!! Είμαι έξαλλη.... Με συγχωρείτε πολύ για το ξέσπασμα.... Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά!!!! Και ειλικρινά σας μιλάω πιο πολύ μου χει στοιχήσει η κατάργηση της άδειας παρά του επιδόματος!

Alovesa μου ενώ κάνω προληπτικά αντιπηκτικές ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο που μετράμε την antixa.... προχθές που έκανα με ένεση 0,2 βγήκε 0,75 και ο γιατρός μου με πήγε στο 0,4! Η αιματολόγος όταν πήγα στην αρχή, ήξερε ότι κάνω αντιπηκτικές και επειδή βγήκα αρνητική σε θρομβοφιλία μου είπε ότι τις συνεχίζω κανονικά αλλά δε χρειάζεται να με ξαναδεί, οπότε το ρυθμίζω με το γυναικολόγο μου! Αν αυτό σε βοηθάει.... Πάντως η απόκλιση μου φαίνεται μικρή....κάνε καλού κακού ένα τηλ!!!!!!

Και η μαμά μου έπλυνε χθες κάτι πετσετούλες και κάτι πανούλες που είχε από μένα (!!!!) και τις έχει διατηρήσει ολοκαίνουργιες!!!! Έπαθα σοκ που τα είδα στην απλώστρα!!!!!!

zottepyjama μου καλό ρεπό και καλή ξεκούραση!!!!!!

εχεις ολα τα δικια του κοσμου να οργιζεσαι... οι ανθρωποι ειναι ΧΑΖΟΙ!!!! (μην πω τπτ αλλο, εχουμε κ μωρα εδω μεσα...)

προσωπικα δε με επηρεαζει αμεσα αλλα αυτο δε σημαινει κατι.... παμε ολο κ πιο πισω....

twt6p2.png

Καλημέρα εγκυούλες κ κοιλίτσες!! πως είστε?

πρήξε μας πρηξε μας!! δίκιο έχεις αλλά οι "άνθρωποι" είναι απλά ΑΘΛΙΟΙ!!! το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσέπη τους κ πως θα φάνε περισσότερα χρήματα! το πιο απλό πάρε...έχουν κόψει τόσα απ'τον απλό κόσμο κι αυτοί απ'τον παχυλότατο μισθό τους τι έχουν κόψει?τπτ!

προσπάθησε να μη συγχύζεσαι γιατί αναστατώνεται το μπεμπάκι!δύσκολο κάτω απ'αυτές τις συνθήκες αλλά πραγματικά πιστεύω αν δεν φύγουν κ οι 300 απ'αυτο το άντε να μην πω που λέγεται βουλή κι οι άλλοι τόσοι που καραδοκούν απ'έξω δεν θα δούμε άσπρη μέρα!

αχ, δε με νιωθουν.. και μετα απο τοσους μηνες εγκλεισμο κ περιορισμο θελω καπως να το πιστεψω, να το νιωσω.... θα γεννησω κ δε θα πιστευω οτι ειναι δικο μου θα λεω "τι το κανουν τωρα αυτο"??

πως θα μπω στο κλιμα οεο?

υπομονη.... ποτε σταματας τη δουλεια?

άστους να λένε κοπέλα μου! εγώ μετά την Β' άρχισα τα ψώνια! κ δεν το μετάνιωσα γιατί τώρα μετά βίας κάνω αυτά τα λίγα που έμειναν!

σταματάω πριν γεννήσω αν είναι όλα καλά...μη φανταστεις 4 ωρες / εβδομ. είναι. 2 2ωρα μαθήματα δλδ οπότε κρίμα να τ'αφήσω τώρα λίγο πριν το τέλος...αλλά ακόη κι αυτό μ'εξουθενώνει!

φιλιά σε όλες!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...