Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Πολλές πολλές καλημέρες κι από μένα!!!!

Και καλό μήνα!!!

αχααχαχαχ πολύ καλό!!!!!! u made my day!

Εχω μια ερώτηση. Οι μανούλες που ήταν οκ με καμπύλη μπορουν να τρώνε αφοβα όσα γλυκα θέλουν? εχω προσέξει οτι τώρα τελευταια θέλω να τρωω πιο πολλά γλυκα και σοκολάτα ενώ ποτέ δεν τρελαινόμουν ιδιαίτερα για γλυκα.

Νομίζω πως όχι και όσα γλυκά θέλουμε... χιχιχιχι μη δημιουργήσουμε και πρόβλημα εκεί που δεν έχουμε...

απλά όταν τρως γλυκό να φροντίσεις μην είσαι με τελείως άδειο στομάχι γιατί μεταβολίζεται πολύ γρήγορα και το ζάχαρο σου ανεβαίνει απότομα και μετα πέφτει απότομα...

Φουέγο....δεν θυμάμαι αν σε έχω καλωσορισει....με το καλο γλυκειά μου!πρεπει να έχεις ενα κορμακι λαχταριστο ε;;;ααααχ κάποτε ηταν κ μένα....τώρα κυτταρίς στο μεγαλείο της....αληθεια αυτή φεύγει μαζι με το μωράκι;ή θα μείνει για πάντα οέο;;

Φιλιά και από μένα και σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

κουράγιο για τη δύσκολη εγκυμοσύνη... να παραμείνεις έτσι θετικός άνθρωπος που βλέπω από τα μηνύματα και τις απαντήσεις σου...

η κυτταρίτιδα είναι πονεμένη ιστορία... χιχιχιχι

μπορεί κάποια να είναι και υπερβολικά αδύνατη και να εχει αρκετη και κπάποια να είναι τσουπωτή - τσουπωτη και να μην έχει τίποτα...

κυριως παίζει ρόλο η κληρονομικότητα και η κατασκευη του καθενός, πόσο λίπος έχει το σώμα σε σχέση με τη μυικη μάζα κλπ

Θέλει πάντως πολύ πολύ νερό, φρούτα, όχι τσιγάρο και όχι "κακά" λιπαρά!

και σίγουρα θέλει άσκηση... και σιγά μη μείνει για πάντα!!!!!!!

μαλλον βιαζομαι.... σημερα που μας ειπε η γιατρος οτι μεγαλωσαμε τη ρωτησα αν κατα τηνη εκτιμηση της το παιδια θα βγει μικρο η μεγαλο,,,, για να ξερω τι νουμερο θα του παιρνω,,, φρικαρε λιγο η γυναικα... χαχα... μου ειπε να μην παρω πολλα γιατι θα μου φερουν κ δωρα, να τα παιρνω καλυτερα μεγαλυτερα γιατι ταμ ικρα θα τα φορεσει λιγο κ οτι ειναι νωρις γενικα να παιρνω οτιδηποτε κ εχω καιρο μεχρι να γεννησω.... εκει κλονιστηκα για κλασματα δευτερολεπτου, ξεκινησα να μπω στη διαδικασια να σκεφτω "γιατι μου το λεει αυτο τωρα? λες να γινει τπτ? ειδε τπτ?" κτλ αλλα την αποδιαξω τη σκεψη οπως ηρθε κ επικεντρωθηκα να χαιρομαι για την ψηλωμενη κορακλα μου :P

καλέ κοριτσάκι μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάσει τη χαρά!!!!

μα υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερο πράγμα από το να διαλέγεις μαλακούτσικα μικροσκοπικά φορμάκια και πραγματάκια και να ονειρευεσαι πως θα είναι το μωράκι σου όταν τα φοράει???????????

σας φιλω

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσαρες μου και καλο μηνα....!!!!!!!σημερα έβαλα το πρώτο μου πλυντήριο με σεντονακια,πετσετουλες και πάνες.....αχ!!!τι ωραία που μυρίζουν!!!!μωρουδιλα!!!!!:Pθα τα σιδερώνω και θα τα βάλω στο συρτάρι τυλιγμένα με ενα σεντόνι για να διατηρηθούν καθαρά...!!!!δε μπορούσα να κρατηθώ....και στο κάτω-κάτω σε ενα μηνα μπαίνω στο μηνα μου και δεν εχω καμια μα καμια βοήθεια....οπότε ας τα εχω ετοιμα;)

LJqDp3.png

Rania μου..... Κατάλαβες τι θα γίνει τελικά με το 6μηνο του ΟΑΕΔ?????? Διάβασα ότι κόβεται από τον Ιούλιο! Πάνε καλά οι άνθρωποι?? Θ αφήσουμε 2,5 μηνών μωρά και θα πάμε για δουλειά???? Ρε μας κοροϊδεύουν??? Έξαλλη είμαι!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Rania μου..... Κατάλαβες τι θα γίνει τελικά με το 6μηνο του ΟΑΕΔ?????? Διάβασα ότι κόβεται από τον Ιούλιο! Πάνε καλά οι άνθρωποι?? Θ αφήσουμε 2,5 μηνών μωρά και θα πάμε για δουλειά???? Ρε μας κοροϊδεύουν??? Έξαλλη είμαι!

Δυστυχώς... απο 1/7 κόβεται... και γω έξαλλη είμαι... απο τότε που λήγει η άδεια λοχείας μας πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλεια... μα καθόλου δε στηρίζει αυτό το κράτος τις μανούλες πια???

Ιδού και το άρθρο:

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/256965

nzQbp2.png fxUip2.png

Δυστυχώς... απο 1/7 κόβεται... και γω έξαλλη είμαι... απο τότε που λήγει η άδεια λοχείας μας πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλεια... μα καθόλου δε στηρίζει αυτό το κράτος τις μανούλες πια???

Ιδού και το άρθρο:

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/256965

Εντάξει μιλάμε για ανεκδιήγητο καθεστώς!!!!! Δηλαδή 2 μήνες μεταλ τη γέννα, καλά καλά δεν έχεις συνέρθει, δεν έχει μπει σ ένα ρυθμό το μωρό και πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά;;;; Ρε μας κοροϊδεύουν;;;; Και κόβουν και την άδεια;;;; Δηλ αν εγώ θέλω να πάρω το 6 μηνο και ας μην πληρώνομαι δεν έχω δικαίωμα!!!!!! Μπράβο μας!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια!

Πολλα νεα σας εχω...

Ειδα βλεννη με λιγο αιμα κ βουρ στο μαιευτηριο.δεν ειδε τιποτα ανησυχητικο η γιατρος.πλακουντας τραχηλος αμνιακο υγρο κ μωρο ολα καλα.

Μου δωσε να βαζω κολπικα τη vasclor. Διαβασα τις περενεργειες κ τα παιξα.....

Εχει καμια ιδεα απο προγεστερονη σε κρεμα για κολπο;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κοριτσια γεια!

Πολλα νεα σας εχω...

Ειδα βλεννη με λιγο αιμα κ βουρ στο μαιευτηριο.δεν ειδε τιποτα ανησυχητικο η γιατρος.πλακουντας τραχηλος αμνιακο υγρο κ μωρο ολα καλα.

Δημητρούλα πολύ λυπάμαι... πώς το έπαθες αυτό; μήπως κουράστηκες λίγο παραπάνω; αφού τα είδαν όλα καλά μην αγχώνεσαι, ίσως να ήταν αίμα λόγω κάποιων συσπάσεων που μπορεί είχες... τι σου είπαν εκεί; που μπορεί να οφείλεται; Προγεστερόνη έπαιρνα εγώ στο πρώτο τρίμηνο 1 χάπι την ημέρα προληπτικά... Και στα χάπια γράφει οτι αντενδείκνυται η χρήση στην εγκυμοσύνη όμως παρόλαυτα τα δίνουν αβέρτα οι γιατροί... Είχα ρωτήσει κι εγώ τον δικό μου και μου είχε πει οτι το γράφουν για να είναι καλυμμένοι από την εταιρεία αλλά οτι δεν έχει αποδειχτεί οτι προκαλεί κάτι κακό αντιθέτως το δίνουν για να ενισχύσουν τη φυσική προγεστερόνη που παράγει ο οργανισμός κατά την εγκυμοσύνη και νομίζω οτι ενδυναμώνει την μήτρα (;), πλακούντα (;) κάτι τέτοιο... Για την κρέμα δεν γνωρίζω αλλά μάλλον είναι πιο δραστική από τα χάπια γι' αυτό σου την έδωσαν σε αυτή τη μορφή...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Δημητρούλα πολύ λυπάμαι... πώς το έπαθες αυτό; μήπως κουράστηκες λίγο παραπάνω; αφού τα είδαν όλα καλά μην αγχώνεσαι, ίσως να ήταν αίμα λόγω κάποιων συσπάσεων που μπορεί είχες... τι σου είπαν εκεί; που μπορεί να οφείλεται; Προγεστερόνη έπαιρνα εγώ στο πρώτο τρίμηνο 1 χάπι την ημέρα προληπτικά... Και στα χάπια γράφει οτι αντενδείκνυται η χρήση στην εγκυμοσύνη όμως παρόλαυτα τα δίνουν αβέρτα οι γιατροί... Είχα ρωτήσει κι εγώ τον δικό μου και μου είχε πει οτι το γράφουν για να είναι καλυμμένοι από την εταιρεία αλλά οτι δεν έχει αποδειχτεί οτι προκαλεί κάτι κακό αντιθέτως το δίνουν για να ενισχύσουν τη φυσική προγεστερόνη που παράγει ο οργανισμός κατά την εγκυμοσύνη και νομίζω οτι ενδυναμώνει την μήτρα (;), πλακούντα (;) κάτι τέτοιο... Για την κρέμα δεν γνωρίζω αλλά μάλλον είναι πιο δραστική από τα χάπια γι' αυτό σου την έδωσαν σε αυτή τη μορφή...

Μου πε η γιατρος οτι τα ειδε ολα καλα κ πως απο τις συσπασεις δημιουργηθηκε το λιγο αιματακι.βεβαια μετα την δαχτυλικη εξεταση κ τον κολπικο υπερηχο ειχα κανονικα αιμα! Μου πε οτι ειναι απ την εξεταση..εκανα ενα μπανιο τωρα προς το παρον ειμαι καλα...

Εχω ανακουφιστει που ολα τα ειδε καλα αλλα δε θελω να παρω κ προγεστερονη χωρις λογο.....

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

γεια σας κορίτσια!! πως είστε?εγώ πτώμα μια ςκ σήμερα δούλευα κ δεν την παλεύω...

μαλλον βιαζομαι.... σημερα που μας ειπε η γιατρος οτι μεγαλωσαμε τη ρωτησα αν κατα τηνη εκτιμηση της το παιδια θα βγει μικρο η μεγαλο,,,, για να ξερω τι νουμερο θα του παιρνω,,, φρικαρε λιγο η γυναικα... χαχα... μου ειπε να μην παρω πολλα γιατι θα μου φερουν κ δωρα, να τα παιρνω καλυτερα μεγαλυτερα γιατι ταμ ικρα θα τα φορεσει λιγο κ οτι ειναι νωρις γενικα να παιρνω οτιδηποτε κ εχω καιρο μεχρι να γεννησω.... εκει κλονιστηκα για κλασματα δευτερολεπτου, ξεκινησα να μπω στη διαδικασια να σκεφτω "γιατι μου το λεει αυτο τωρα? λες να γινει τπτ? ειδε τπτ?" κτλ αλλα την αποδιαξω τη σκεψη οπως ηρθε κ επικεντρωθηκα να χαιρομαι για την ψηλωμενη κορακλα μου :P

ε όχι κ νωρίς!!! μην ακούς κανέναν μια χαρά εποχή είναι για να ξεκινήσεις τα ψώνια! μετά θα "βαρύνεις" κ δεν θα μπορείς κ δεν θα το ευχαριστηθείς!!

Την Τετάρτη που μας πέρασε είχαμε γιατρούλι φτάσαμε 1017γρ παρακαλώ!!! Μας ειπε ο ντοκ ότι θα ναι ψηλό παιδί έτσι φάινεται τουλάχιστον....βοήθειά μου σα το πρώτο θα ναι...ποιός θα τα ταίσει αυτά τα παιδιά;;; απαπαααα

.

μπράβο στον μπεμπούλη σας!!! τελειο το βάρος του!! κ μπράβο κ για την καμπύλη!!

Καλημεεεεερα συνεγκυούλες μου!καλό μήνα να εχουμε φίλες μου....ειναι ευλογημένος μηνας μιας και θα ζήσουμε την Ανάσταση του Χριστουλη αλλα και την ανάσταση τη δική μας γενικότερα....

Τι μου κάνετε;

Αλτερ εγκο μου....καρδουλιτσα.....τι κάνεις διδυμομανούλα μου;πλησιάζει το ραντεβουδάκι σου!!!!!!

Ξέχασα καμμια; Ελπίζω οχι.... Σίγουρα πάντως σας έχω ολες στην καρδια μου!!!

Φιλώ σας

όλα καλά Θωκάκι μου!! πλησιάζει ναι κι ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσαν!! εσύ τι μου κάνεις??

Καλημέρα κοριτσαρες μου και καλο μηνα....!!!!!!!σημερα έβαλα το πρώτο μου πλυντήριο με σεντονακια,πετσετουλες και πάνες.....αχ!!!τι ωραία που μυρίζουν!!!!μωρουδιλα!!!!!:Pθα τα σιδερώνω και θα τα βάλω στο συρτάρι τυλιγμένα με ενα σεντόνι για να διατηρηθούν καθαρά...!!!!δε μπορούσα να κρατηθώ....και στο κάτω-κάτω σε ενα μηνα μπαίνω στο μηνα μου και δεν εχω καμια μα καμια βοήθεια....οπότε ας τα εχω ετοιμα;)

και πολύ καλά κάνεις! κι εγώ λέω να τα κάνω σιγά σιγά αλλά θα φωνάξω την μόμυ για βοήθεια!:D

Κοριτσια γεια!

Πολλα νεα σας εχω...

κοριτσάκι την βασκλορ την έπαιρνα από την μέρα της ωοληψίας κ μέχρι την αυχενική! λοιπόν δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια σε αντίθεση με τα ουτρογκεστάν που κάνουν την ίδια δουλειά! λοιπόν να την πάρεις κ μην φοβάσαι τπτ, καλό θα σου κάνει! παρενέργειες έχουν ακόμη κ τα ντεπόν αν το πάρουμε έτσι! είναι απλά προγεστερόνη κ στην δίνει για ενίσχυση της μήτρας...αφού σου είπε να την πάρεις τότε κάποιο λόγο θα έχει, δεν νομίζω ότι οι γιατροί μας τα δίνουν έτσι χωρίς λόγο..

φιλιά σε όλες!

lZDVp3.png

Δήμητρα συμφωνώ με myheart! Να το πάρεις, δεν είναι κακό, κι ας γράφουν άλλα μέσα οι οδηγίες... όλοι σχεδόν οι γιατροί δίνουν προγεστερόνη για τον έναν ή τον άλλο λόγο, αν ήταν κακό δεν θα υπήρχε μωράκι για μωράκι...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Dimitra μου εύχομαι γρήγορα περαστικά!!!! Προγεστερόνη έπαιρνα σε κολπικό υπόθετο σε όλο το πρώτο τρίμηνο, 3 τη μέρα!!! Ναι αν διαβάσεις τις παρενέργειες φρικάρεις αλλά σε μένα τουλάχιστον με τις 2 αποκολλήσεις με βοήθησαν!!! Είχα υπνηλία, πρήξιμο και νεύρα αλλά άλλο το υπόθετο και άλλο η αλοιφή!!! Εγώ έπαιρνα utrogestan!!! Μη σε αγχώνει αφού ο γιατρός το συνιστα!!!! Και να σου πω στον κύκλο μου κοπέλα που να μην έχει πάρει προγεστερόνη δεν έχω!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσια γεια!

Πολλα νεα σας εχω...

Κοριτσακι μας να προσεχεις κ να ξεκουραζεσαι.. εγω εοαιρνα 3 utrogestan τη μερα για αρκετους μηνες κ ξαναπηρα απο 2 τη μερα μετα την αμνιο για κανα δυο βδομαδες (των 200 παρακαλω). Κι απ ο,τι ξερω οι περισσοτεροινγιατροινδινουν... δε νομιζω να ναι τοσο εγκληματιες... προσωπικα κ μονο στην ιδεα να συμβει κατι θα τη χρησινοποιουσα την κρεμα χωρις δευτερη σκεψη - μη σου πω χωρις καν πρωτη.

Προσοχη κ φιλακια :)

twt6p2.png

Εντάξει μιλάμε για ανεκδιήγητο καθεστώς!!!!! Δηλαδή 2 μήνες μεταλ τη γέννα, καλά καλά δεν έχεις συνέρθει, δεν έχει μπει σ ένα ρυθμό το μωρό και πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά;;;; Ρε μας κοροϊδεύουν;;;; Και κόβουν και την άδεια;;;; Δηλ αν εγώ θέλω να πάρω το 6 μηνο και ας μην πληρώνομαι δεν έχω δικαίωμα!!!!!! Μπράβο μας!!!!!

Δεν τους νοιαζει κοριτσακι... οπως δεν τους νοιαζει για τους ανεργους, τους ανασφαλιστους, για οσους ψαχνουν φαγητο στα σκουπιδια.... :(

twt6p2.png

Αχ τι καλα!!!

Κι εγω μετα βιας κρατιεμαι... να τα πλυνω, να τα απλωσω να τα σιδερωσω... αλλα.σκεφτομαι οτινσιγουρα θα ξαναχρειαστουν πλυσιμο γιατι ολο θα τα βγαζω να τα καμαρωνω :D

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...