Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ζουζούνες μου τι κάνετε;; Μια χαρά σας διαβάζω κσι χαίρομαι πολύ γι αυτό!!!!

Θώκι μου πόσο χάρηκα που όλα καλά!!! Μην ανησυχείς για τπτ έχουμε τον καλύτερο γιατρούλι εεε;;;

Φουέγκο δε θυμάμαι αν σε έχω καλοσωρίσει!!! Καλή μας λευτεριά σε όλες!!!! χιχι ι

Εν οείται ότι σε θέλουμε εγώ προσωπικά σα τρελή γιατί τα χω πάρει φουλ φίλη μου και μόλις που πήγαινα να γίνω φέτες (κάτι μεταξύ δωδώνης και Ηπείρου αλλά νταξ!!!! :P )

Την Τετάρτη που μας πέρασε είχαμε γιατρούλι φτάσαμε 1017γρ παρακαλώ!!! Μας ειπε ο ντοκ ότι θα ναι ψηλό παιδί έτσι φάινεται τουλάχιστον....βοήθειά μου σα το πρώτο θα ναι...ποιός θα τα ταίσει αυτά τα παιδιά;;; απαπαααα

Κανω δουλειές στο σπίτι να το φτάσω σε ένα σωστό επίπεδο οργάνωσης να υποδε τούμε το μωρουδέλι μας...κουράζομαι αλλά έχει ανέβει η διάθεση αρκετά θα έλεγα. Εχει ανοινει κι καιρός βγαίνουμε και στο μπαλκόνι με την ψυχούλα μου κσι ζωγραφίζουμε. Είναι πολύ γεμάτη η μέρα μου. Ασε μαγειρέματα και κακό.

Από βδομάδα θα μου δώσει φιλη μου μια κούνια δε ξέρω ακόμα πού θα τη βάλω αλλά μάλλον στο δωματιακι τους κατευθείαν και θα κοιμάμαι κι εγώ εκεί.

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θέμα της αποτρίχωσης με έχει εκνευρίσει και που εισαι ακόμα...πφφφφφ ειλικρινά δεντο μπορώ μαμώτη μου και δεν έχω και τον χρόνο που ειχα να βάλω ένα καθρεφτη και σιγα σιγά γιατί πλέον έχω και τον μικρό και δε μαφήνει λεπτό!!! Χάλια λέμε!!

n3oUp2.png

έκανα και καμπύλη το Σαββάτο σήμερα πήρα τα αποτελέσματα όλα δείχνου τέλεια!!! Βρε μπας και πήρα λάθος εξετάσεις δεν το περίμενα...αυριο θα τα στείλω στους γιατρούς ενδοκρινολόγο και γυναικοντοκ να ακούσω τα σχόλια τους

Συγνωμη που γράφω λίγα λίγα είμαι από το κιν και δε βολεύει πολύ..

Φιλιά σε όλες!Καλό ξημέρωμα ♥♥♥♥♥

n3oUp2.png

Αυτό λέω κι εγώ, δεν συνερίζονται τη χαρά μας! Σε "αποπαίρνουν" ενώ ξέρουν ή θα έπρεπε τουλάχιστον να καταλαβαίνουν τον ενθουσιασμό μας!

Ναι.... δυστυχως πολλοι.τριγυρω φροντιζουν να μας ξεφουσκωσουν τον ενθουσιασμο.... δεν ξερω.... τοσο δεν καταλαβαινουν; επιτηδες το κανουν;; εγω παντως νιωθψ μια απογοητευση γενικη....κ μια θλιψη... λιγο οι ορμονες, λιγο τα περιξ.....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεερα συνεγκυούλες μου!καλό μήνα να εχουμε φίλες μου....ειναι ευλογημένος μηνας μιας και θα ζήσουμε την Ανάσταση του Χριστουλη αλλα και την ανάσταση τη δική μας γενικότερα....

Τι μου κάνετε;

απαντήσεις απο γιατρούς διάβασα....Αλοβεσακι μου συγχαρητήρια φιλενάδα...η μπουμπού σας παίρνει τα πανω της και το ίδιο κ η μανούλα...να ψωνίζεις ό,τι θες όποτε θες χωρίς δεύτερες κακές σκέψεις!!!αλλωστε τώρα εχει έρθει για τα καλα π ήλιος και τέλος οι βροχές....μεταφορικά μιλώ....γιου νόου!

Μανούλα αρτίστα!!!!ειδες τον γιατρούλη μας τον αγαπημένο;πως σου φάνηκε;δεν ειναι υπέροχος;αγαπω...... Συγχαρητήρια για το ψηλό σου μαναράκι μωρο μου....σε ακούω κ ανεβασμένο κ πολυ χάιρομαι!!

Ντοριτάκι μου έχεις κ εσυ ε;;;να σου πω ρε φίλη..δεν θα εχουμε πρόβλημα με τον τραχηλο μας ε;;;;αυτο με αγχωσε βασικα....έχεις ρωτήσει εσυ;πως είσαι κατα τα αλλα;ετοιμαζεσαι;

Φουέγο....δεν θυμάμαι αν σε έχω καλωσορισει....με το καλο γλυκειά μου!πρεπει να έχεις ενα κορμακι λαχταριστο ε;;;ααααχ κάποτε ηταν κ μένα....τώρα κυτταρίς στο μεγαλείο της....αληθεια αυτή φεύγει μαζι με το μωράκι;ή θα μείνει για πάντα οέο;;

Ράνια μου τι κάνεις;χθες δεν έγραψες πολλα κ μου έλειψες....βλέπεις τέτοια ονειράκια ε;;,σου εχει μείνει κ η ατάκα του ντοκ σου κ η αιμορραγία η δικιά μου....μην αγχώνεσαι αγαπημένη μου....όλα θα πάνε καλα....εγω έχω δει άπειρα κ ακραία όνειρα....οτι γέννησα μινιατουρα ή θηρίο ..., αίματα.... πλακουντες χαχαχαχα ο,τι θες!!!

Πυτζαμουλα τι κάνεις;σ έχασα λίγο...όλα καλα εκει στα ξένα;

Ιωαννάκι κι εσυ χαθηκες.....δώσε μας λίγο το παρόν σου!!!

Μπεμπουλάκι κι εγω έχω δύσπνοια ωρες ωρες....ειναι όλα στα πλαίσια....

Δημητρούλα καλύτερα σήμερα;έφυγε η φαγούρα;

Μουντάκι μου κ Μάρντο μου σας καταλαβαίνω πολυ με το διατροφολόγιό σας...ειναι δύσκολο....αλλα τα μωράκια σας ήρθαν για να σας κανουν κορμαρα!!!!

Μεδουσάκι μου γλυκό τι κάνεις;ποτε έχεις γιατρό;πως νοιωθεις;

Αλτερ εγκο μου....καρδουλιτσα.....τι κάνεις διδυμομανούλα μου;πλησιάζει το ραντεβουδάκι σου!!!!!!

Ξέχασα καμμια; Ελπίζω οχι.... Σίγουρα πάντως σας έχω ολες στην καρδια μου!!!

Φιλώ σας

bhgdp3.png

Φίλη impregnant!

Ελλειπτικό μπορείς να κάνεις αρκεί να κρατάς πάρα πολύ σταθερό τον κορμό σου (να μην κάνει συστροφη δεξια και αριστερά... ούτε να ζορίζεις την κοιλιά σου... το focus να γίνεται στα χερια και στα πόδια... Επίσης πρόσεχε πολύ να μην ανεβάζεις παλμούς... στην εγκυμοσύνη το 140 είναι τα άκρως ανώτατο όριο... μετα υπερθερμαίνεσαι εσύ και ζορίζεται το έμβρυακι σου... όλα θέλουν μέτρο!

Ασκήσεις κλασικές μπορείς να κάνεις, απλά πρεπει να σου δείξουν οι γυμναστριες τον τρόπο να μη ζορίζεις κοιλιά και να μη σπάς τη μέση γιατί λόγω βάρους κοιλιάς κάνουμε όλες οι εγγυες λόρδωση και επιβαρύνουμε τη μέση μας...

Βαράκια ειναι οκ αλλα όχι όλων των ειδών οι ασκήσεις και επίσης δε θα συμβούλευα βαράκια πάνω απο 1-1,5 κιλό

το πιο σημαντικό για μένα είναι το stretching... ανακουφίζει πόνους πλάτης - μέσης -ισχίων... και η ελαφρια αερόβια προπόνηση (να ιδρώνεις δηλαδή αλλά να μη σου κόβεται η ανάσα) γιατί βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και επίσης σε βοηθάει να μεταβολίσεις καλύτερα τη γλυκόζη ώστε να μην έχεις θέμα με το ζάχαρο.

Ελπίζω να βοήθησα

Πάντα να ακούς το σώμα σου! :cool:

Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω χαλαρά, η αλήθεια είναι ότι κουράζομαι τώρα πιο εύκολα αλλά δεν μπορώ να είμαι κι όλο το απόγευμα στον καναπέ!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

καλημερααααα :)

θωκακι ευχαριστω πολυ :)

τι χαρουμενο μηνυμα που ηταν το σημερινο... σε .. διαβαζω πολυ καλυτερα κ χαρομαι :)

αντε ας εγκατασταθει κ ο ηλιος- κυριολεκτικα κ μεταφορικα- να χαρουμε ο,τι προλαβαινουμε απο τις εγκυμοσυνες μας οι αγχωμενες...

φιλια σε ολες κοριτσακια :*

twt6p2.png

Καλημερα κ καλο μηνα!!! Διαβασα ευχαριστα κ χαρηκα!!

Αυριο θα παω για καλλιεργεια,τωρα που ανοιξαν κ τα φαρμακεια!! Θα αντικρισει θαμνο η γυναικα...αλλα τι να πεις!!!!! Χαχα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημερα κ καλο μηνα!!!!

Καλα νεα διαβασα ! Ευγε! Ολα φτιαχνουν αργα η γρηγορα!!

Σημερα θα παμε να διαλεξω χρωμα για το παιδικο!

Το νινι απο χθες ειναι πολυ ηρεμο...ν ανησυχησω?!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις κοιλίτσες!

Θωκάκι είσαι με ανεβασμένη διάθεση και μας τη φτιάχνεις και εμας!

Εδώ κορίτσια εχει βάλει ήλιο και κυριολεκτικά! Καλοκαιράκι κανονικο!!!!

Δυστυχώς δεν εχω πολύ χρόνο να πάω να λιαστώ σε κανα πάρκο αλλά οπου να ναι τελειώνω με δουλεια οποτε ευχομαι να κρατήσει ο καλός καιρός.

Εχω μια ερώτηση. Οι μανούλες που ήταν οκ με καμπύλη μπορουν να τρώνε αφοβα όσα γλυκα θέλουν? εχω προσέξει οτι τώρα τελευταια θέλω να τρωω πιο πολλά γλυκα και σοκολάτα ενώ ποτέ δεν τρελαινόμουν ιδιαίτερα για γλυκα.

KJO7p2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Καλό μήνα!!!!! ναι ήρθε ο Απρίλης, μήνας που τον αγαπώ πολύ κι ας μας τα χάλασε πέρυσι, ήρθε φέτος να μας αποζημιώσει!!!!!

Thokaki τι καλά που μας έγραψες..σε νιώθω καλύτερα και χαίρομαι πολύ για σένα...Φίλη μου σου πε ο ντοκ τπτ για το doppler????

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια??? Πώς είμαστε???? Εύχομαι καλό κουράγιο σε όσες βρεθούν στο κέντρο σήμερα....ΧΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Να σκέφτεστε ότι έχει ήλιο!!!!!!!! Και προσοχή στις φάρσες ναι?????????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημεεεεερα συνεγκυούλες μου!καλό μήνα να εχουμε φίλες μου....ειναι ευλογημένος μηνας μιας και θα ζήσουμε την Ανάσταση του Χριστουλη αλλα και την ανάσταση τη δική μας γενικότερα....

Τι μου κάνετε;

απαντήσεις απο γιατρούς διάβασα....Αλοβεσακι μου συγχαρητήρια φιλενάδα...η μπουμπού σας παίρνει τα πανω της και το ίδιο κ η μανούλα...να ψωνίζεις ό,τι θες όποτε θες χωρίς δεύτερες κακές σκέψεις!!!αλλωστε τώρα εχει έρθει για τα καλα π ήλιος και τέλος οι βροχές....μεταφορικά μιλώ....γιου νόου!

Μανούλα αρτίστα!!!!ειδες τον γιατρούλη μας τον αγαπημένο;πως σου φάνηκε;δεν ειναι υπέροχος;αγαπω...... Συγχαρητήρια για το ψηλό σου μαναράκι μωρο μου....σε ακούω κ ανεβασμένο κ πολυ χάιρομαι!!

Ντοριτάκι μου έχεις κ εσυ ε;;;να σου πω ρε φίλη..δεν θα εχουμε πρόβλημα με τον τραχηλο μας ε;;;;αυτο με αγχωσε βασικα....έχεις ρωτήσει εσυ;πως είσαι κατα τα αλλα;ετοιμαζεσαι;

Φουέγο....δεν θυμάμαι αν σε έχω καλωσορισει....με το καλο γλυκειά μου!πρεπει να έχεις ενα κορμακι λαχταριστο ε;;;ααααχ κάποτε ηταν κ μένα....τώρα κυτταρίς στο μεγαλείο της....αληθεια αυτή φεύγει μαζι με το μωράκι;ή θα μείνει για πάντα οέο;;

Ράνια μου τι κάνεις;χθες δεν έγραψες πολλα κ μου έλειψες....βλέπεις τέτοια ονειράκια ε;;,σου εχει μείνει κ η ατάκα του ντοκ σου κ η αιμορραγία η δικιά μου....μην αγχώνεσαι αγαπημένη μου....όλα θα πάνε καλα....εγω έχω δει άπειρα κ ακραία όνειρα....οτι γέννησα μινιατουρα ή θηρίο ..., αίματα.... πλακουντες χαχαχαχα ο,τι θες!!!

Πυτζαμουλα τι κάνεις;σ έχασα λίγο...όλα καλα εκει στα ξένα;

Ιωαννάκι κι εσυ χαθηκες.....δώσε μας λίγο το παρόν σου!!!

Μπεμπουλάκι κι εγω έχω δύσπνοια ωρες ωρες....ειναι όλα στα πλαίσια....

Δημητρούλα καλύτερα σήμερα;έφυγε η φαγούρα;

Μουντάκι μου κ Μάρντο μου σας καταλαβαίνω πολυ με το διατροφολόγιό σας...ειναι δύσκολο....αλλα τα μωράκια σας ήρθαν για να σας κανουν κορμαρα!!!!

Μεδουσάκι μου γλυκό τι κάνεις;ποτε έχεις γιατρό;πως νοιωθεις;

Αλτερ εγκο μου....καρδουλιτσα.....τι κάνεις διδυμομανούλα μου;πλησιάζει το ραντεβουδάκι σου!!!!!!

Ξέχασα καμμια; Ελπίζω οχι.... Σίγουρα πάντως σας έχω ολες στην καρδια μου!!!

Φιλώ σας

Καλημέρα σου κοπελιά...Καλά είμαι αν και νομίζω πως σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω τις ακαταλαβίστικες (μέχρι τώρα για μένα) συσπάσεις...Σα να ένιωσα χτες έναν πόνο σαν σφάχτη κάτω δεξιά...Ξάπλωσα και πέρασε...Τι να πω; Γιατρό έχω μετά το πάσχα... Κατά τ'άλλα είμαι χαζοχαρούμενη και πολύ συγκινημένη...Συνέχεια επαναλαμβάνω τη φράση:το αγόρι μου, το αγόρι μου...Πάω λάλησα...Τώρα που γράφω με πιάσαν πάλι τα ζουμιά...Τα φιλιά μου και καλό μήνα

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...