Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ναι ορθώς δεν επιτρέπεται η ακατέργαστη ζάχαρη. Χτεσινή τιμή μετά πρωινού με μια φέτα ψωμί του τοστ με βούτηρο κ καφέ με μια κουτ ζάχαρη τιμη:123

Σημερινή τιμή χωρίς τη ζάχαρη στν καφέ: 94!!!!

Τραγική διαφορά!!!!!

οντως η διαφορα ειναι τεραστια!!!! σκεψου δλδ να ηταν κ λιγο παραπανω....

εν τω μετεξυ... θα πρεπει βεβαια να επικοινωνησω με την ενδικρινολογο.... απλα αναφερω με τρομο πως ενω οι τιμες ειναι γενικα καλες - νηστειας, μετα μεσημεριανο, μετα απογευματινο- οι μετα το πρωινο ειναι δυσθεωρητες.... τι θα μπορουσα να κανω αραγε... να τρωω πρωτα ενα ξινομηλο πχ κ αργοτερα κατι πιο .. πρωινου τυπου?? νομιζα πως μονο με γαλα+ψωμι+βουτυρο εχω θεμα αλλα χθες μετρηθηκα με αλλο (ειχα ξαναμετηθει κ ηταν οκ) κ ηταν 168!!!!!

τι σκατα.....

twt6p2.png

Eυχαριστώ moody Μου για τις ευχές, αντε σιγά σιγά να φτιάχνουμε την προίκα του παιδιού μας!

Αλοβεσάκι μου το έκανα με πολύ χαρά! Μακάρι να ειναι καλά τα ζουζουνια μας και να τα ευχαριστηθούμε. Μονο που θα χρειαστεί μαξιλαροθήκη, δεν του φαινεται αλλά καλό ειναι να φτιάξεις μία.

Ντορίτα μου οι ορμόνες ειναι ορμόνες, μην σκάς. Καλά και αυτός δεν μπορεί να κάνει λίγο υπομονή να τα πείτε στο σπίτι? Δεν βαριέσαι. Μην ξεχνάς οτι και οι άντρες μας νιώθουν απειλή τώρα με τα μωρά. Δώστου λίγο δίκιο. Και αυτοί παιδιά είναι!;)

Jend αν πίνεις καφέ κόψτον. Τον έκοψα αυτή τη βδομάδα και είμαι πολύ καλύτερα με τις καούρες! Και πολύ νερό και γάλα!

κοριτσακι σου χρωσταω :)

ευχαριστω κ παλι :)

μακαρι μακαρι να χαρουμε τα ζουζουνακια μας με ηρεμια :)

twt6p2.png

Χαχχααχχ βρε alovesaki δε φταίμε εμείς ... Η προγεστερόνη τα κάνει όλα!!!!! Και γω βλέπω κάτι κουλά όνειρα!!!!!

αχ... ευτυχως που εχουμε κ το αλλοθι των ορμονων.. αλλιως βλεπω το πι απαραιτητο ψωνο που θα πρεπε να κανουμε επειγοντως να ηταν η ασπρη ζακετουλα που δενει πισω :P

twt6p2.png

Διαφημίσεις

πωπω φρικτό όνειρο. φαντάζομαι πώς ξύπνησες...κι εγώ έχω δει παρόμοιο όνειρο ότι μου πήραν το μωρό...τι άγχος έχουμε; απίστευτο

ασε... ξυπνησα καπως αλλαφιασμενη κ δεν ηξερα γιατι αλλα δε μου κανε εντυπωση γιατι γενικως ουτε καλα κοιμαμαι κ ξυπναω καπως τις περισσοτερες φορες... ζαλαδες, θολουρες... μετα θυμηθηκα το ονειρο κ θυμηθηκα επισης οτι καπου καπου ξυπναγα καθως το εβλεπα κ μεταξυ υπνου κ ξυπνιου σκεφτομουν οτι πρεπει να προσεχω μεχρι το μεσημερι, διοτι η γιαγια μου ελεγε οτι της κυραικης το ονειρο μεχρι το μεσημερι βγαινει, μετα οκ, (απο κει θα το ακουσε κ ο αλκινοος :P) κι αν περασει το μεσημερι κ δεν εχει συμβει τιποτα θα μαστε οκ....

ο,τι να ναι .... :confused:

twt6p2.png

Γλυκά μου φιλεναδάκια τι μου κάνετε;διαβάζω για ψωνάκια,βολτούλες και πολυ χαίρομαι!!!

Εγω είμαι μια χαρουλα....την παρασκευη ο ντοκ μας είδε πολυ καλούς....ανέβηκε ακομη λιγο....έλεος πια πόσο θέλει;;;;το μωρούλι ξεπέρασε το κιλό κ όλα δείχνουν καλα.....όπερ κ εύχομαι να συνεχιστεί.....

Ρε κορίτσια...πως πάτε απο συσπασεις;;εγω μεχρι τώρα δεν είχα συχνα ή δεν είχα δώσει σημασία....ουτε ο ντοκ μου είχε δώσει μαγνησιο...την παρασκευη τη βρήκε λίγο σφιχτή κ μου χορήγησε δυο ημερησίως...χτες βγήκα μια βολτιτσα κ το βραδυ πετρωνε συχνα...ήμουν κ ανάσκελα που διάβασα πως δεν πρεπει....κ το πρωί είχα μερικές....τώρα εχουν ησυχάσει....εσείς έχετε;πάντως δεν έχω πονάκια...αλλά οταν είμαι όρθια ειναι σφιχτή...βαριά πως να το περιγράψω....

Η καμπύλη μου βγήκε μια χαρα....φφφφφιου....αλλα πάλι είχα αυξημενα λευκα αιμοσφαιρια κ τώρα είχα κ αυξημενα ουδετεροφιλα κ λίγο τα ερυθρα....ο ντοκ δεν ασχολήθηκε με αυτα...νορμάλ μου είπε για εγκύους....:rolleyes: μήπως τα πολυ ψάχνω κ εγω;λέτε να μου εχει αφήσει κουσούρι η ιστορία με τον πλακ μου κ να μην ησυχασω ποτε;;;στεναχωριέμαι λίγο με την πάρτη μου....

τελεια

περναει ο καιρος μια χαρουλα απλα το παλιοπαιδο σου θελει να σε λαχταρναει... φτου του (μην το ματιασω :mrgreen: )

twt6p2.png

αχ μακάρι να ανεβει ψηλα κ μένα ο μπεμπακος....προς το παρόν συνήθως τον νοιώθω λίγο πιο πανω απο τον αφαλό....εχει ρίξει κ κάτι κλωτσακια ψηλα αλλα για λίγο....

έχετε νοιώσει ποτε εκεί κάτω χαμηλα μια πίεση;σαν να θέλει να βγει;

Επίσης....πως βλέπετε τα κουτάκια σας κ κάνετε κερί;;;;εγω με το στανιο προσπαθώ με ενα καθρεφτακι απλα να ξυριστω....δεν βλέπω πράμα πια....

3ον δεν ειναι τέλειο που μας καταλαβαίνουν τώρα κ ανοίγουν ολες οι πόρτες;;;;απολαμβάνω :cool:

Πολλα ερωτήματα πάντως έχω,ε;;;;χαχαχα

πιεση κι εγω νιωθω.... εχω ρωτησει κ μου πε ο γιατρος ειναι φυσιολογικο..

οσο για τον... αχανη αμαζονιο εκει κατω δε βλεπω την τι-πο-τα!!!

κερι με τη νκαμια, θα γεννησω προωρα απο τον πονο!! δεν παιζει..

με ξυραφι δε βλεπω.. δεν εχω καν ελππιδα να δοκιμασω στα τυφλα... μου φαινεται οτι τωρα πια δε θελει ξυραφι... χλοοκοπτικη θελει!!! :mrgreen:

οσο για το αν μας ανοιγουν τις πορτες... πηγα σημερα στην τραπεζα κ ειχε μια αξιοπρεπεστατη ουρα...απο το νομο δικαιουμαστε προτεραιοτητα (δεν τιθεται στη νδιακριτικη ευχερεια κανενος, ειναι ο νομος να το ξερετε) αλλα ποτε δεν τη δικεδικω... ουτεπ οτε μου την εχουν παραχωρησει βασικα... εχει τυχει να περιμενω με αλλη εγγυο στην ουρα κ μια κυρια να περασει δια της πλαγιας οδου μπροστα κ να μας ζηταει κ καλα κ συγνωμη κ καλα... τεσπα... στηνομαιο σημερα στην ουρα κ ερχεται ενας κυριος κ μπαινει μπροστα μου διοτη ηταν η σειρα του.... απο τη μια το κατανοω μεν απο την αλλη αφου περιμενα καμποσο εφυγα, διοτι δε μπορουσα να στεκομαι τοση ωρα ορθια... καμια διευκολυνση δυστυχως... :(

twt6p2.png

Bρε καλώς τα πρώτα όνειρα της γέννας!!!! Χαχαχαχαχαχα!

Και ήξερα οτι αυτά τα όνειρα τα έχουμε αφού γεννήσουμε! Βιάζεσαι αλοβεσάκι μου?:tongue:

μαλλον βιαζομαι.... σημερα που μας ειπε η γιατρος οτι μεγαλωσαμε τη ρωτησα αν κατα τηνη εκτιμηση της το παιδια θα βγει μικρο η μεγαλο,,,, για να ξερω τι νουμερο θα του παιρνω,,, φρικαρε λιγο η γυναικα... χαχα... μου ειπε να μην παρω πολλα γιατι θα μου φερουν κ δωρα, να τα παιρνω καλυτερα μεγαλυτερα γιατι ταμ ικρα θα τα φορεσει λιγο κ οτι ειναι νωρις γενικα να παιρνω οτιδηποτε κ εχω καιρο μεχρι να γεννησω.... εκει κλονιστηκα για κλασματα δευτερολεπτου, ξεκινησα να μπω στη διαδικασια να σκεφτω "γιατι μου το λεει αυτο τωρα? λες να γινει τπτ? ειδε τπτ?" κτλ αλλα την αποδιαξω τη σκεψη οπως ηρθε κ επικεντρωθηκα να χαιρομαι για την ψηλωμενη κορακλα μου :P

twt6p2.png

μαλλον βιαζομαι.... σημερα που μας ειπε η γιατρος οτι μεγαλωσαμε τη ρωτησα αν κατα τηνη εκτιμηση της το παιδια θα βγει μικρο η μεγαλο,,,, για να ξερω τι νουμερο θα του παιρνω,,, φρικαρε λιγο η γυναικα... χαχα... μου ειπε να μην παρω πολλα γιατι θα μου φερουν κ δωρα, να τα παιρνω καλυτερα μεγαλυτερα γιατι ταμ ικρα θα τα φορεσει λιγο κ οτι ειναι νωρις γενικα να παιρνω οτιδηποτε κ εχω καιρο μεχρι να γεννησω.... εκει κλονιστηκα για κλασματα δευτερολεπτου, ξεκινησα να μπω στη διαδικασια να σκεφτω "γιατι μου το λεει αυτο τωρα? λες να γινει τπτ? ειδε τπτ?" κτλ αλλα την αποδιαξω τη σκεψη οπως ηρθε κ επικεντρωθηκα να χαιρομαι για την ψηλωμενη κορακλα μου :P

Αχ κι εγώ θα στεναχωριόμουν... δεν συμερίζονται τη χαρά μας? Τεσπα, μπορεί να σε άκουσε αγχωμένη και να το είπε για καλό και καλά οτι έχεις χρόνο ακόμα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

alovesa μου μπράβο στο κοριτσάκι σου!!! Όλα καλά!! Να σου πω και γω της άποψης της γιατρού σου είμαι νομίζω είναι νωρίς ακόμη... Μετά το Πάσχα μωρέ θα χουμε καιρό!!! Βέβαια καθένας έχει και τους ρυθμούς του όπως θέλει και προτιμά!!! Εμείς είπαμε μετά το Πάσχα να εγκαταστήσουμε το aircondition στο δωμάτιο της μπέμπας, να βάψουμε και βλέπουμε!!!!

Μίλησα και με το διαβητολόγο μου είπα να είμαι λίγο πιο προσεκτική με τις μονάδες ινσουλίνης στο βραδυνό γιατί έφτασα 138 χτες.... Όσο για τα υποκατάστατα της ζάχαρης μου είπε πώς δεν έχει αποδειχθεί η ασφαλής τους χρήση στην εγκυμοσύνη! Άρα παέι και ο καφές!!!!! και σκουντουφλάω σήμερα όλη μέρα!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

alovesa μου μπράβο στο κοριτσάκι σου!!! Όλα καλά!! Να σου πω και γω της άποψης της γιατρού σου είμαι νομίζω είναι νωρίς ακόμη... Μετά το Πάσχα μωρέ θα χουμε καιρό!!! Βέβαια καθένας έχει και τους ρυθμούς του όπως θέλει και προτιμά!!! Εμείς είπαμε μετά το Πάσχα να εγκαταστήσουμε το aircondition στο δωμάτιο της μπέμπας, να βάψουμε και βλέπουμε!!!!

Μίλησα και με το διαβητολόγο μου είπα να είμαι λίγο πιο προσεκτική με τις μονάδες ινσουλίνης στο βραδυνό γιατί έφτασα 138 χτες.... Όσο για τα υποκατάστατα της ζάχαρης μου είπε πώς δεν έχει αποδειχθεί η ασφαλής τους χρήση στην εγκυμοσύνη! Άρα παέι και ο καφές!!!!! και σκουντουφλάω σήμερα όλη μέρα!!!

Αχ μωρε συμφωνω κι εγω οτι εχουμε καιρο.αλλα.λιγα πραγματακια ετσι για το μερακι τα πηρα...

Κι εμενα η ενδοκρινολογος μου ειχε πει οτι δεν ξερουμε πως επιδρουν στο εμβρυο τα υποκαταστατα ζαχαρης... γι αυτο κ με ειπε περιορισμενη χρηση....αλλα ...λιγη σοκολατα τη θελω ρε γμτ...

twt6p2.png

Αχ κι εγώ θα στεναχωριόμουν... δεν συμερίζονται τη χαρά μας? Τεσπα, μπορεί να σε άκουσε αγχωμένη και να το είπε για καλό και καλά οτι έχεις χρόνο ακόμα...

Μωρε πιστευω οτι εννοουσε ο,τι ακριβως ειπε, οτι εχω καιρο, τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο... αφου πριν λιγο μου χε πει οτι ειμαστε πολυ καλα.... απλα ειναι οτι εμεις δεν ξερουμε πως να εκδηλωσουμε τον ανθιυσιασμο μας κ ανυπομονουμε τοσο πολυ να νιωσουμε κοντα μας τα ζουζουνια μας..... :) και τα πραγματακια που ψωνιζουμε γι αυτα ειναι ενας τροπος να γινει αυτο <3

twt6p2.png

Μωρε πιστευω οτι εννοουσε ο,τι ακριβως ειπε, οτι εχω καιρο, τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο... αφου πριν λιγο μου χε πει οτι ειμαστε πολυ καλα.... απλα ειναι οτι εμεις δεν ξερουμε πως να εκδηλωσουμε τον ανθιυσιασμο μας κ ανυπομονουμε τοσο πολυ να νιωσουμε κοντα μας τα ζουζουνια μας..... :) και τα πραγματακια που ψωνιζουμε γι αυτα ειναι ενας τροπος να γινει αυτο <3

Αυτό λέω κι εγώ, δεν συνερίζονται τη χαρά μας! Σε "αποπαίρνουν" ενώ ξέρουν ή θα έπρεπε τουλάχιστον να καταλαβαίνουν τον ενθουσιασμό μας!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...