Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλή σας μέρα όμορφες..Πολλά και ωραία θεματάκια διαβάζω....Εγώ την προηγούμενη είχα φαγούρα τρελή και μάλλον την γλίτωσα με πλύσεις με χαμομήλι.Ενημέρωσα και τον γιατρό και όλα καλά προς το παρόν αφού πέρασε... Μάλλον θα τις συνεχίσω προληπτικά καμιά φορά την εβδομάδα (δική μου έμπνευση)...Για την αποτρίχωση κι εγώ προβληματίζομαι τι να κάνω. Δε βλέπω τίποτα πια εκεί κάτω. Στην τύχη τα κάνω. Μάλλον θα κάνω κερί σε καμια αισθητικό. Μου έχει επιτρέψει και λέιζερ αλλά ποιος πάει τώρα; Βαριέμαι και δεν θα προλάβω να δω αποτέλεσμα. Σεξ απ'ότι κατάλαβα δεν κάνουν και πολλές οπότε δε θα σας πω την εμπειρία μου μη με κράξετε...Τις τελευταίες μέρες διαβάζω ένα βιβλίο για τον θηλασμό. Περισσότερο για να ενημερωθώ και να ξεμπλοκαριστώ από τις άπειρες και άσχετες πληροφορίες των μαμάδων..Νιώθω πολύ ευχάριστα που ενημερώνομαι... Απορία. Θα κάνετε μαθήματα ανώδυνου και αν ναι, πότε θα ξεκινήσετε; Αυτά προς το παρόν

σου επετρεψε το λειζερ ε; εμενα γαμωτο μου ριξε ακυρο...

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή βδομάδα κοριτσάκια!!!

Σήμερα το πρωι πήγα με τον άντρα μου στο motherbaby στο Περιστέρι για έρευνα αγοράς... είχε ποικιλία δε μπορώ να πω, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου γιατί ήταν και η πρώτη μας βόλτα και δεν είχαμε μέτρο σύγκρισης...

Η κοπέλα που μας εξυπηρέτησε ήταν πάρα πολύ καλή και εκτίμησα και το γεγονός ότι πχ ενω προμοτάρουν κάτι καροτσάκια 3 σε 1 (καρότσι - πορτ μπεμπε - καθισματάκι αυτοκινήτου) επειδη της είχα πει ότι εμεις θα φτιάξουμε κούνια για το μωρό που η οποία θα ενσωματώνεται στο κρεβάτι μας για ασφαλες co-sleeping μας είπε ότι εμείς δε χρειάζόμαστε το πορτ μπεμπε... οπότε φάνηκε πολύ καλή επαγγελματίας, δεν προσπάθησε να μας πουλήσει κάτι αχρείαστο...

Φεύγοντας μου έδωσαν και μαξιλάρι ύπνου - θηλασμού χωρίς να πάρω τίποτα...

μόνο μια θήκη του πήρα για να την πλένω

πάντως σίγουρα θα πάω κι αλλου... θεωρώ πως έχω καιρό...

το επόμενω βήμα είναι το outlet της mothercare στον Ταύρο

nzQbp2.png fxUip2.png

Εγώ την προηγούμενη είχα φαγούρα τρελή και μάλλον την γλίτωσα με πλύσεις με χαμομήλι.Ενημέρωσα και τον γιατρό και όλα καλά προς το παρόν αφού πέρασε...

Απορία. Θα κάνετε μαθήματα ανώδυνου και αν ναι, πότε θα ξεκινήσετε; Αυτά προς το παρόν

medoussaki και γω πριν 1 βδομάδα το ίδιο έπαθα!!!! και έκανα πλύσεις με χαμομήλι και ένοιωσα καλύτερα...

ευτυχώς που έιχα ραντεβου με τον γιατρο την πέμπτη και με κοίταξε αλλα δεν είδε κάτι ανησυχητικό... καλού κακου μου έγραψε μια καλλιεργεια κολπικου υγρου που θα την κάνω μες τη βδομάδα

Μαθήματα ανώδυνου θα κάνω με την μαία με την οποία συνεργάζεται ο γιατρός μου... μου είπε να τα ξεκινήσωπερίπου όταν θα κάνουμε και το ντοπλερ... 32η εβδομάδα... θα κάνει και ο άντρας μου μαζί μου λέει! :P

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Καλή βδομάδα κοριτσάκια!!!

Σήμερα το πρωι πήγα με τον άντρα μου στο motherbaby στο Περιστέρι για έρευνα αγοράς... είχε ποικιλία δε μπορώ να πω, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου γιατί ήταν και η πρώτη μας βόλτα και δεν είχαμε μέτρο σύγκρισης...

Η κοπέλα που μας εξυπηρέτησε ήταν πάρα πολύ καλή και εκτίμησα και το γεγονός ότι πχ ενω προμοτάρουν κάτι καροτσάκια 3 σε 1 (καρότσι - πορτ μπεμπε - καθισματάκι αυτοκινήτου) επειδη της είχα πει ότι εμεις θα φτιάξουμε κούνια για το μωρό που η οποία θα ενσωματώνεται στο κρεβάτι μας για ασφαλες co-sleeping μας είπε ότι εμείς δε χρειάζόμαστε το πορτ μπεμπε... οπότε φάνηκε πολύ καλή επαγγελματίας, δεν προσπάθησε να μας πουλήσει κάτι αχρείαστο...

Φεύγοντας μου έδωσαν και μαξιλάρι ύπνου - θηλασμού χωρίς να πάρω τίποτα...

μόνο μια θήκη του πήρα για να την πλένω

πάντως σίγουρα θα πάω κι αλλου... θεωρώ πως έχω καιρό...

το επόμενω βήμα είναι το outlet της mothercare στον Ταύρο

Κοριτσάκι γεια σου!μηπως ειμαι γαϊδούρα;;;;;νομιζω οτι δε σε εχω καλοσωρισει......καλώς ήρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!;)

LJqDp3.png

medoussaki και γω πριν 1 βδομάδα το ίδιο έπαθα!!!! και έκανα πλύσεις με χαμομήλι και ένοιωσα καλύτερα...

ευτυχώς που έιχα ραντεβου με τον γιατρο την πέμπτη και με κοίταξε αλλα δεν είδε κάτι ανησυχητικό... καλού κακου μου έγραψε μια καλλιεργεια κολπικου υγρου που θα την κάνω μες τη βδομάδα

Μαθήματα ανώδυνου θα κάνω με την μαία με την οποία συνεργάζεται ο γιατρός μου... μου είπε να τα ξεκινήσωπερίπου όταν θα κάνουμε και το ντοπλερ... 32η εβδομάδα... θα κάνει και ο άντρας μου μαζί μου λέει! :P

κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, με την μαία του γιατρού εννοώ...αλλά όπως και πολλά άλλα, ξέχασα να συζητήσω το πότε πρέπει να ξεκινήσω...μπράβο στον άντρα σου, γιατί να μην κάνει;

x4uqp3.png

σου επετρεψε το λειζερ ε; εμενα γαμωτο μου ριξε ακυρο...

ναι στην αρχή τουλάχιστον τον είχα ρωτήσει και μου είχε πει ναι...λες να άλλαξε κάτι τώρα; δεν ξέρω...ούτως ή άλλως δεν το ξεκίνησα τότε..τώρα είναι αργά

x4uqp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορισματα!! Εγω ευχαριστώ που με καλοδεχτηκατε στην παρεα σας!!!

Λίγα λόγια για μένα... ειμαι 33 στα 34 και ειναι το πρωτο μου παιδακι!

Ειμαι δασκάλα χορου και group fitness instructor. Γυμνάζομαι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θα συνεχίσω όσο μου το επιτρεψει η η πορεια της εγκυμοσυνης μου και ο γιατρος μου. Εννοειται πωςαν κάποια θελει μπορει να με ρωτησει οτιδηποτε σχετικο με αθληση κ εγκυμοσυνη, τι επιτρέπεται και τι όχι κλπ... θα χαρω να βοηθησω οσο μπορω!!

Τα φιλια μου

nzQbp2.png fxUip2.png

Καλή σας μέρα όμορφες..Πολλά και ωραία θεματάκια διαβάζω....Εγώ την προηγούμενη είχα φαγούρα τρελή και μάλλον την γλίτωσα με πλύσεις με χαμομήλι.Ενημέρωσα και τον γιατρό και όλα καλά προς το παρόν αφού πέρασε... Μάλλον θα τις συνεχίσω προληπτικά καμιά φορά την εβδομάδα (δική μου έμπνευση)...Για την αποτρίχωση κι εγώ προβληματίζομαι τι να κάνω. Δε βλέπω τίποτα πια εκεί κάτω. Στην τύχη τα κάνω. Μάλλον θα κάνω κερί σε καμια αισθητικό. Μου έχει επιτρέψει και λέιζερ αλλά ποιος πάει τώρα; Βαριέμαι και δεν θα προλάβω να δω αποτέλεσμα. Σεξ απ'ότι κατάλαβα δεν κάνουν και πολλές οπότε δε θα σας πω την εμπειρία μου μη με κράξετε...Τις τελευταίες μέρες διαβάζω ένα βιβλίο για τον θηλασμό. Περισσότερο για να ενημερωθώ και να ξεμπλοκαριστώ από τις άπειρες και άσχετες πληροφορίες των μαμάδων..Νιώθω πολύ ευχάριστα που ενημερώνομαι... Απορία. Θα κάνετε μαθήματα ανώδυνου και αν ναι, πότε θα ξεκινήσετε; Αυτά προς το παρόν

Καλά κάνεις και διαβάζεις, κι εγώ διαβάζω διάφορα άρθρα στο ίντερνετ και βλέπω και βιντεάκια από μαίες που με ηρεμούν πολύ, νιώθω προετοιμασμένη, έχω άγχος βέβαια για το πως θα είναι στην πράξη, αλλά τουλάχιστον είμαι οπτικός τύπος και έτσι με βοηθάνε...

Μαθήματα δεν ξέρω αν θα κάνω... Η συνυφάδα μου που ήταν στον ίδιο γιατρό και τον είχε ρωτήσει της είχε πει οτι είναι πεταμένα λεφτά, της έδειξε αυτός κάποιες ανάσες που θα βοηθήσουν και όταν τις έκανε την ώρα της γέννας τη ρωτούσαν οι μαίες αν έχει κάνει μαθηματα και οτι τα κάνει πολύ καλά...

καλημερα μανουλιτσες κ μωρακια :)

θα σας διαβασω μετα, τωρα μπηκα βιαστικα να σας πω τα νεα μας :)

εγω παω γιατρο καθε βδομαδα- δικη της συσταση, οχι δικη μου υστερια- και πηγα κ σημερα. ειμαστε 1200 γρ (δλδ πηρε 200 απο την προηγουμενη) ΚΑΙ ψηλωσαμεεεεεεεεεεεεε

ναι!!!ανεςβηκαμε κατι θεσουλκες (ποσες δε μας ειπε)!!!

(υπενθυμιζω οτι ειχα κανει αμνιο λογω ακριβως κοντων ακρων).

φυσικα κ ειπα μπραβο στο κοριτσακι μου :)

ψηλωσε η κοντοστουπιτσα μου :P

σας φιλωωωωωωωωωωω

Μπράβο σας!!! Είναι πολύ καλά τα 200 γρ. γιατί σε ένα σάιτ έλεγε οτι από εδώ και μπρος θα βλέπουμε τη ζυγαριά να ανεβαίνει σταθερά περίπου 220 γρ. την εβδομάδα (δεδομένου οτι δεν θα παίρνουμε άλλα άσχετα κιλά :tongue:). Ανυπομονώ να δω κι εγώ το φασολάκι μου σε 2 εβδομάδες πόσο θα έχει πάει γιατί την τελευταία φορά δεν είχαμε πιάσει κιλό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορισματα!! Εγω ευχαριστώ που με καλοδεχτηκατε στην παρεα σας!!!

Ειμαι δασκάλα χορου και group fitness instructor. Γυμνάζομαι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θα συνεχίσω όσο μου το επιτρεψει η η πορεια της εγκυμοσυνης μου και ο γιατρος μου. Εννοειται πωςαν κάποια θελει μπορει να με ρωτησει οτιδηποτε σχετικο με αθληση κ εγκυμοσυνη, τι επιτρέπεται και τι όχι κλπ... θα χαρω να βοηθησω οσο μπορω!!

Τα φιλια μου

fuego7 Sorry,κάνω εισβολή στο cafe σας, εγώ είμαι από τις Μανούλες Αυγούστου αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω για την άσκηση! Εγώ είμαι 34-35 και πάντα γυμναζόμουν, τώρα με την εγκυμοσύνη τα σταμάτησα όλα και κάνω μόνο περπάτημα (πήγαινε-έλα στη δουλειά) και κολύμπι 2 φορές την εβδομάδα. Ήθελα όμως να σε ρωτήσω εάν μπορω να κάνω λίγο μηχάνημα ελλειπτικό και κάποιες ασκήσεις εδάφους (τις κλασικές για γλουτούς, απαγωγούς, προσαγωγούς), ή αν μπορώ να κάνω καθιστή ασκήσεις δικέφαλο-τρικέφαλο-ώμους (ή απαγορεύονται εντελώς τα βαράκια??). Θα ρωτήσω και εκεί τις γυμνάστριες αλλά επειδή είναι πιτσιρίκες θεωρώ πως εσύ που είσαι και έγκυος θα έχεις καταλάβει καλύτερα κάποια πράγματα που ενοχλούν!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Τα φιλια μου

Βρε φιλενάδα θα σε χρειαστω σίγουρα!!!!!

LJqDp3.png

fuego7 Sorry,κάνω εισβολή στο cafe σας, εγώ είμαι από τις Μανούλες Αυγούστου αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω για την άσκηση! Εγώ είμαι 34-35 και πάντα γυμναζόμουν, τώρα με την εγκυμοσύνη τα σταμάτησα όλα και κάνω μόνο περπάτημα (πήγαινε-έλα στη δουλειά) και κολύμπι 2 φορές την εβδομάδα. Ήθελα όμως να σε ρωτήσω εάν μπορω να κάνω λίγο μηχάνημα ελλειπτικό και κάποιες ασκήσεις εδάφους (τις κλασικές για γλουτούς, απαγωγούς, προσαγωγούς), ή αν μπορώ να κάνω καθιστή ασκήσεις δικέφαλο-τρικέφαλο-ώμους (ή απαγορεύονται εντελώς τα βαράκια??). Θα ρωτήσω και εκεί τις γυμνάστριες αλλά επειδή είναι πιτσιρίκες θεωρώ πως εσύ που είσαι και έγκυος θα έχεις καταλάβει καλύτερα κάποια πράγματα που ενοχλούν!

Φίλη impregnant!

Ελλειπτικό μπορείς να κάνεις αρκεί να κρατάς πάρα πολύ σταθερό τον κορμό σου (να μην κάνει συστροφη δεξια και αριστερά... ούτε να ζορίζεις την κοιλιά σου... το focus να γίνεται στα χερια και στα πόδια... Επίσης πρόσεχε πολύ να μην ανεβάζεις παλμούς... στην εγκυμοσύνη το 140 είναι τα άκρως ανώτατο όριο... μετα υπερθερμαίνεσαι εσύ και ζορίζεται το έμβρυακι σου... όλα θέλουν μέτρο!

Ασκήσεις κλασικές μπορείς να κάνεις, απλά πρεπει να σου δείξουν οι γυμναστριες τον τρόπο να μη ζορίζεις κοιλιά και να μη σπάς τη μέση γιατί λόγω βάρους κοιλιάς κάνουμε όλες οι εγγυες λόρδωση και επιβαρύνουμε τη μέση μας...

Βαράκια ειναι οκ αλλα όχι όλων των ειδών οι ασκήσεις και επίσης δε θα συμβούλευα βαράκια πάνω απο 1-1,5 κιλό

το πιο σημαντικό για μένα είναι το stretching... ανακουφίζει πόνους πλάτης - μέσης -ισχίων... και η ελαφρια αερόβια προπόνηση (να ιδρώνεις δηλαδή αλλά να μη σου κόβεται η ανάσα) γιατί βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και επίσης σε βοηθάει να μεταβολίσεις καλύτερα τη γλυκόζη ώστε να μην έχεις θέμα με το ζάχαρο.

Ελπίζω να βοήθησα

Πάντα να ακούς το σώμα σου! :cool:

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...