Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκά μου φιλεναδάκια τι μου κάνετε;διαβάζω για ψωνάκια,βολτούλες και πολυ χαίρομαι!!!

Εγω είμαι μια χαρουλα....την παρασκευη ο ντοκ μας είδε πολυ καλούς....ανέβηκε ακομη λιγο....έλεος πια πόσο θέλει;;;;το μωρούλι ξεπέρασε το κιλό κ όλα δείχνουν καλα.....όπερ κ εύχομαι να συνεχιστεί.....

Ρε κορίτσια...πως πάτε απο συσπασεις;;εγω μεχρι τώρα δεν είχα συχνα ή δεν είχα δώσει σημασία....ουτε ο ντοκ μου είχε δώσει μαγνησιο...την παρασκευη τη βρήκε λίγο σφιχτή κ μου χορήγησε δυο ημερησίως...χτες βγήκα μια βολτιτσα κ το βραδυ πετρωνε συχνα...ήμουν κ ανάσκελα που διάβασα πως δεν πρεπει....κ το πρωί είχα μερικές....τώρα εχουν ησυχάσει....εσείς έχετε;πάντως δεν έχω πονάκια...αλλά οταν είμαι όρθια ειναι σφιχτή...βαριά πως να το περιγράψω..

Μπράβο Θωκάκι! Χαιρόμαστε που είσαι καλά! Απο συσπάσεις άλλο τίποτα... Αν κουραστώ λιγάκι δεν με αφήνουν, μπορεί και πάνω από 10 τη μέρα και για αρκετές μέρες... π.χ. κουράστηκα Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη και με άφησαν ήσυχη οι συσπάσεις μόλις χτες... πφφφ δεν βαριέσαι, τις συνήθισα πια... επίσης με πιάνουν κάθε βράδυ μόλις σηκωθώ να...αδειάσω την κύστη μου... Το βράδυ επίσης όταν ξαπλώνω ψιλουποφέρω, νιώθω πολύ άβολα στα πλάγια σαν να πονάω, σαν να μην μπορώ να αναπνεύσω...δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς...

Όσο για αποτρίχωση, με ξυράφι προσπαθώ εγώ αλλά μια φορά την εβδομάδα κι αυτό στα τυφλά... Αυτοσχεδιάζω λίγο, δεν ξέρω τι σχέδιο βγαίνει εκεί κάτω :tongue:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

κοριτσια ακουστε τι ονειρο ειδα χθες το βραδυ...

μια θεια μου (τη λες κ μισητη!) γυμνη!!! αλλα με σφιχτο κορμι, ενα παλιοοοο παλιο φλερτ που ηταν κ λιγο σαϊκο ΚΑΙ οτι μου ειχαν κλεψει το παιδακι μου(δεν ξερω ποιος ή ποιοι!!) κ δεν ηξερα που ειναι κ τι κανει......

φρικη!!!!!!

(αλλα γενικα αυτος ειναι ενας φοβος που με πιανει ωρες ωρες... μη μου κλεψουν καποια στιγμη το παιδακι....... ελεος ετσι???? τα χω παιξει??? :D )

Bρε καλώς τα πρώτα όνειρα της γέννας!!!! Χαχαχαχαχαχα!

Και ήξερα οτι αυτά τα όνειρα τα έχουμε αφού γεννήσουμε! Βιάζεσαι αλοβεσάκι μου?:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Bρε καλώς τα πρώτα όνειρα της γέννας!!!! Χαχαχαχαχαχα!

Και ήξερα οτι αυτά τα όνειρα τα έχουμε αφού γεννήσουμε! Βιάζεσαι αλοβεσάκι μου?:tongue:

Καλημέρα! Κι εγώ πάντως έχω πολλά τέτοια όνειρα απο την αρχή της εγκυμοσύνης... Ότι βιάζομαι να θηλασω και δεν προλαβαίνω, ότι γέννησα και μου άλλαξαν το παιδί με άλλο, ότι γέννησα κι ο άντρας μου δεν πολυκαιγόταν να δει το μωρό και αλλα ακατάληπτα! Ειναι απο το άγχος σε συνδυασμό με την καταιγίδα ορμονών, υπομονή κορίτσια, φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά! 2-2,5 μήνες έμειναν, το συνειδητοποιειτε;:D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημέρα! Κι εγώ πάντως έχω πολλά τέτοια όνειρα απο την αρχή της εγκυμοσύνης... Ότι βιάζομαι να θηλασω και δεν προλαβαίνω, ότι γέννησα και μου άλλαξαν το παιδί με άλλο, ότι γέννησα κι ο άντρας μου δεν πολυκαιγόταν να δει το μωρό και αλλα ακατάληπτα! Ειναι απο το άγχος σε συνδυασμό με την καταιγίδα ορμονών, υπομονή κορίτσια, φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά! 2-2,5 μήνες έμειναν, το συνειδητοποιειτε;:D

Εγώ βρε κορίτσια δεν το έχω δει ακόμα το παιδί μου, μονο στην αρχη αρχή που είχα δει οτι το μεγάλωνε η θεία μου και το αναλάμβανα εγώ οταν ήταν 2 χρονων.Μάλιστα στον ύπνο μου είχα κορίτσι.

Το μόνο που βλέπω συχνά είναι ότι ξαφνικά έχω αιμοραγία και αποβάλλω. Εκεί να δείτε ψυχολογία το πρωί που τρέχω στην τουαλέτα να δω αν ειναι αλήθεια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Άσ'τα, έχουμε γίνει phycho! Αφού αν ξυπνήσω κι έχω νεύρα ή είμαι κάπως μου λέει ο άντρας μου "πάλι όνειρα έβλεπες;"...

Πριν λενε περίοδο έχεις, και τώρα πάλι όνειρα βλέπεις? χχαχαχαχα:)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

ηρθα περπατωντας στο πατρικο μου να κανω κ λιγο ασκηση - πριν φαω το τσουρεκι μου! μου α χαχα!!-

η δε μαμα μου, κατεβασε τα πορτ μπεμπε που μας ειχε φερει απ το μαιευτηριο - διδυμες κορες!- συγκινησις!!

βρε κοριτσια νομιζω οτι εχω μυκητες..

εχω υγρα, αοσμα μεν, κ μερικες φορες ποναω στην ουρηση.

να κανω καμια καλλιεργεια λετε ε; κατα τις 25 θα την εκανα αλλα λεω να την επισπευσω!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλή σας μέρα όμορφες..Πολλά και ωραία θεματάκια διαβάζω....Εγώ την προηγούμενη είχα φαγούρα τρελή και μάλλον την γλίτωσα με πλύσεις με χαμομήλι.Ενημέρωσα και τον γιατρό και όλα καλά προς το παρόν αφού πέρασε... Μάλλον θα τις συνεχίσω προληπτικά καμιά φορά την εβδομάδα (δική μου έμπνευση)...Για την αποτρίχωση κι εγώ προβληματίζομαι τι να κάνω. Δε βλέπω τίποτα πια εκεί κάτω. Στην τύχη τα κάνω. Μάλλον θα κάνω κερί σε καμια αισθητικό. Μου έχει επιτρέψει και λέιζερ αλλά ποιος πάει τώρα; Βαριέμαι και δεν θα προλάβω να δω αποτέλεσμα. Σεξ απ'ότι κατάλαβα δεν κάνουν και πολλές οπότε δε θα σας πω την εμπειρία μου μη με κράξετε...Τις τελευταίες μέρες διαβάζω ένα βιβλίο για τον θηλασμό. Περισσότερο για να ενημερωθώ και να ξεμπλοκαριστώ από τις άπειρες και άσχετες πληροφορίες των μαμάδων..Νιώθω πολύ ευχάριστα που ενημερώνομαι... Απορία. Θα κάνετε μαθήματα ανώδυνου και αν ναι, πότε θα ξεκινήσετε; Αυτά προς το παρόν

x4uqp3.png

καλημερα μανουλιτσες κ μωρακια :)

θα σας διαβασω μετα, τωρα μπηκα βιαστικα να σας πω τα νεα μας :)

εγω παω γιατρο καθε βδομαδα- δικη της συσταση, οχι δικη μου υστερια- και πηγα κ σημερα. ειμαστε 1200 γρ (δλδ πηρε 200 απο την προηγουμενη) ΚΑΙ ψηλωσαμεεεεεεεεεεεεε

ναι!!!ανεςβηκαμε κατι θεσουλκες (ποσες δε μας ειπε)!!!

(υπενθυμιζω οτι ειχα κανει αμνιο λογω ακριβως κοντων ακρων).

φυσικα κ ειπα μπραβο στο κοριτσακι μου :)

ψηλωσε η κοντοστουπιτσα μου :P

σας φιλωωωωωωωωωωω

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...