Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Α εγώ κάνω χρόνια με κερί οπότε δε μ ενοχλεί πολύ!!!! Είχα φαγούρα!!!! Τρελή!!! Εγώ γενικά είμαι πολύ επιρρεπής στους μύκητες!!! Η καλλιέργεια βγήκε θετική μόνο στους μύκητες και μ πε ο ντοκ ότι είναι και απο την εγκυμοσύνη να πάρω ένα υπόθετο zinodaktarin και να βάλω και λόγη κρέμα για 3 μέρες το πολύ!!! Αλλά κ πάλι δε θα ήταν μόνιμη λύςη!!! Όμως το υπόθετο είναι σε έλλειψη, τα φαρμακεία κλειστά άρα απλά κάνω πλύσεις με χαλομήλι εξωτερικά και όταν φτάνω στο αμήν βάζω canesten!!!

κατα τελη του μηνα θα κανω κ γω καλλιεργεια κ βλεπουμε!!

τωρα εχω ν αγχωθω για το ντοπλερ!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μακάρι να ανεβει ψηλα κ μένα ο μπεμπακος....προς το παρόν συνήθως τον νοιώθω λίγο πιο πανω απο τον αφαλό....εχει ρίξει κ κάτι κλωτσακια ψηλα αλλα για λίγο....

έχετε νοιώσει ποτε εκεί κάτω χαμηλα μια πίεση;σαν να θέλει να βγει;

Επίσης....πως βλέπετε τα κουτάκια σας κ κάνετε κερί;;;;εγω με το στανιο προσπαθώ με ενα καθρεφτακι απλα να ξυριστω....δεν βλέπω πράμα πια....

3ον δεν ειναι τέλειο που μας καταλαβαίνουν τώρα κ ανοίγουν ολες οι πόρτες;;;;απολαμβάνω :cool:

Πολλα ερωτήματα πάντως έχω,ε;;;;χαχαχα

bhgdp3.png

αχ μακάρι να ανεβει ψηλα κ μένα ο μπεμπακος....προς το παρόν συνήθως τον νοιώθω λίγο πιο πανω απο τον αφαλό....εχει ρίξει κ κάτι κλωτσακια ψηλα αλλα για λίγο....

Επίσης....πως βλέπετε τα κουτάκια σας κ κάνετε κερί;;;;εγω με το χορό προσπαθώ με ενα καθρεφτακι απλα να ξυριστω....δεν βλέπω πράμα πια....

3ον δεν ειναι τέλειο που μας καταλαβαίνουν τώρα κ ανοίγουν ολες οι πόρτες;;;;απολαμβάνω :cool:

εγω θα παω σε αισθητικο! εννοειται πως δεν μπορω να κανω κατι μονη μου! εδω καλα καλα δε βλεπω τα ποδια μου!!

πιεση χαμηλα οχι, δεν εχω νιωσει. βεβαια ο ελληναρας ο δικος μου ειναι ακομα παραλληλα με τον αφαλο μου....!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φουσκωκοιλίτσες!! τι κάνετε??

Θωκάκι μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!! συσπάσεις έχω κι εγώ...πετρώνει η κοιλιά μου κ την νιώθω βαριά αν είμαι όρθια...παρατήρησα πως το παθαίνω πιο πολύ όταν κουραστώ/περπατήσω λίγο παρα πάνω! κ παίρνω κ 4 μαγνήσια/μέρα!

αποτρίχωση που λέτε μου επιτρέπει κι εμένα με κερί...

ραντεβού έχουμε 7/4 ανυπομονώ τα δω πόσο μεγαλώσαμε κ τι θα μας πει για το ντόμπλερ......οταν τον είχα ρωτήσει μου είπε για 33η εβδ. :mad: αν μου πει έτσι εγώ θα κλείσω όσο πιο νωρίς μπορώ πάντως δεν θα με τρελάνει αυτός!!! τι έχει πάθει κ μου βάζει με καθυστέρηση τις εξετάσεις ούτε κι εγώ ξέρω!!! θα "φαγωθούμε" μέχρι το τέλος μου φαίνεται χαχαχαχχα!!

lZDVp3.png

Επίσης....πως βλέπετε τα κουτάκια σας κ κάνετε κερί;;;;εγω με το στανιο προσπαθώ με ενα καθρεφτακι απλα να ξυριστω....δεν βλέπω πράμα πια....

πίεση όχι...το σκάλισμα που λεγαμε ναι...το κουτάκι φίλη το έχω παρατήσει στο έλεος...κερί εκεί δεν πρόκειται να κάνω γιατί δεν αντέχω! ξυράφι θα προσπαθήσω με καθρέφτη!! αν δεν μπορέσω θα βοηθήσει ο χαζμπαντ!

lZDVp3.png

Και γω σε αισθητικό πάω μόνη μου με την καμία δεν μπορώ!!!! Όχι ούτε αυτήν την πίεση έχω νιώσει... Τι αναίσθητη που είμαι πια!!!! Ναι έχει τύχει να με ξυπνήσει βράδυ προχθές πχ όλη νύχτα χοροπηδούσε!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εγω θα παω σε αισθητικο! εννοειται πως δεν μπορω να κανω κατι μονη μου! εδω καλα καλα δε βλεπω τα ποδια μου!!

πιεση χαμηλα οχι, δεν εχω νιωσει. βεβαια ο ελληναρας ο δικος μου ειναι ακομα παραλληλα με τον αφαλο μου....!!!

Χαχαχαχα κ μένα ηταν πολυ καιρό έτσι....τώρα τελευταια το γύρισε....

ναι,πια δεν φαινεται τπτ....περίεργο δεν ειναι;

Γεια σας φουσκωκοιλίτσες!! τι κάνετε??

Θωκάκι μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!! συσπάσεις έχω κι εγώ...πετρώνει η κοιλιά μου κ την νιώθω βαριά αν είμαι όρθια...παρατήρησα πως το παθαίνω πιο πολύ όταν κουραστώ/περπατήσω λίγο παρα πάνω! κ παίρνω κ 4 μαγνήσια/μέρα!

αποτρίχωση που λέτε μου επιτρέπει κι εμένα με κερί...

ραντεβού έχουμε 7/4 ανυπομονώ τα δω πόσο μεγαλώσαμε κ τι θα μας πει για το ντόμπλερ......οταν τον είχα ρωτήσει μου είπε για 33η εβδ. :mad: αν μου πει έτσι εγώ θα κλείσω όσο πιο νωρίς μπορώ πάντως δεν θα με τρελάνει αυτός!!! τι έχει πάθει κ μου βάζει με καθυστέρηση τις εξετάσεις ούτε κι εγώ ξέρω!!! θα "φαγωθούμε" μέχρι το τέλος μου φαίνεται χαχαχαχχα!!

Μπράβο ρε καρδούλα!!!εισαι το αλτερ εγκο μου τέλος!!!χαχαχα έχεις οταν λες αρκετές;δηλαδή μπορει να φτάσεις κ τις δέκα τη μέρα;παιζει ρόλο που ηναστας πολυ αδύνατες κ γι αυτο τις καταλαβαίνουμε;τι σε ανακουφίζει ρε φίλη;εγω προς ώρας 2 μαγνησια τη μέρα....ελπίζω να βοηθήσει!

Άντε πλησιάζει το ραντεβουδάκι σου!!!!τελεια!!!εμείς το αλλάξαμε το ντομπλερ κ το κλείσαμε 17/4 για να με βλέπει πιο συχνα ο ντοκ μου κ να μην αγχωνομαι.....ανυπομονω ήδη....βέβαια με μένα ποτε δεν ξέρεις....αλλα τεσπα....

Πάντως ο ντοκ σου ειναι σαλονικιός σωστός.... Χαλλλλλλλλαρα χαχαχαχαχ

bhgdp3.png

πίεση όχι...το σκάλισμα που λεγαμε ναι...το κουτάκι φίλη το έχω παρατήσει στο έλεος...κερί εκεί δεν πρόκειται να κάνω γιατί δεν αντέχω! ξυράφι θα προσπαθήσω με καθρέφτη!! αν δεν μπορέσω θα βοηθήσει ο χαζμπαντ!

χαχαχαχαχα μα πόσο ίδιες είμαστε!!!!εξακτ δε σειμ!!!!

Κάτι σκαλιζε σήμερα κ ο δικός μου.....του έλεγα τα γνωστά μας αλλα δεν πείστηκε μάλλον...τώρα βέβαια μάλλον κοιμάται όποτε το άφησε λιγο χαχαχαχα

Οσο για το κουτάκι μια απο τα ίδια!!!!καθρεφτακι - ξυραφακι κ το αντράκι στάντ μπάι για βοήθεια!!!!που φτάσαμε ;;;;; χαχαχαχ εγω που το είχα πάντα σενιο τωραααααααα ο χαμούλης!!!!χαχα

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε καρδούλα!!!εισαι το αλτερ εγκο μου τέλος!!!χαχαχα έχεις οταν λες αρκετές;δηλαδή μπορει να φτάσεις κ τις δέκα τη μέρα;παιζει ρόλο που ηναστας πολυ αδύνατες κ γι αυτο τις καταλαβαίνουμε;τι σε ανακουφίζει ρε φίλη;εγω προς ώρας 2 μαγνησια τη μέρα....ελπίζω να βοηθήσει!

Άντε πλησιάζει το ραντεβουδάκι σου!!!!τελεια!!!εμείς το αλλάξαμε το ντομπλερ κ το κλείσαμε 17/4 για να με βλέπει πιο συχνα ο ντοκ μου κ να μην αγχωνομαι.....ανυπομονω ήδη....βέβαια με μένα ποτε δεν ξέρεις....αλλα τεσπα....

Πάντως ο ντοκ σου ειναι σαλονικιός σωστός.... Χαλλλλλλλλαρα χαχαχαχαχ

χαχαχχαα χαλαρααααα δεν λες τπτ!!! όχι 10/μέρα δεν φτάνω αλλά αν κουραστώ πολύ 5-6 φορές το έχω παρατηρήσει! αυτό που κάνω είναι κατευθείαν ξάπλα αν είμαι σπίτι κι αν είμαι αλλού κάθομαι κάπου αμέσως κ μετά από λίγο είμαι οκ! το μαγνήσιο βοηθάει αλλά όταν κουραζόμαστε τι να σου κάνει κι αυτό??!!

μπορεί να παίζει ρόλο το βάρος γιατί εγώ το ένιωθα από πολύ νωρίς σχετικά κ ειδικά την πίεση κ το ότι σκλήραινε ώρες ώρες..απλά αφού δεν πονούσα το μόνο που με είπε ο ντοκ ήταν "άνευ σημασίας (αυτό λέει αν δεν είναι κάτι σοβαρό για να μην σε αγχώνει) κ απλά να μην κουράζομαι" :D

lZDVp3.png

χαχαχαχαχα μα πόσο ίδιες είμαστε!!!!εξακτ δε σειμ!!!!

Κάτι σκαλιζε σήμερα κ ο δικός μου.....του έλεγα τα γνωστά μας αλλα δεν πείστηκε μάλλον...τώρα βέβαια μάλλον κοιμάται όποτε το άφησε λιγο χαχαχαχα

Οσο για το κουτάκι μια απο τα ίδια!!!!καθρεφτακι - ξυραφακι κ το αντράκι στάντ μπάι για βοήθεια!!!!που φτάσαμε ;;;;; χαχαχαχ εγω που το είχα πάντα σενιο τωραααααααα ο χαμούλης!!!!χαχα

χαχαχχαχχα μα πραγματικά!!! αχ κι εμένα σκαλίζει συνέχεια αλλά κ να τον "μαλώσω" τι να κάνει ο καημένος??που να πάει? στον "επάνω όροφο" είναι ο άλλος!! τώρα πίνουμε το καθιερωμένο μας καφεδάκι κι είναι ξύπνιοι :D τους μαθαίνω από τώρα για να βγαίνουν με τη μαμά για καφέ χιιχιχιιχ

όσο για το κουτάκι μια απ'τα ίδια!!! πάντα στην "πένα" κ τώρα τράτζικκκκ!! ευτυχώς που δεν βλέπω εκεί κάτω χαχχαχα

lZDVp3.png

Μουντάκι μου είσαι πολυ τυχερη που δεν τα νοιωθεις....ειναι λίγο περίεργα....:? εσένα η μουντίτσα ειναι κιουρία αγάπη μου....δεν ασχολείται με κουτάκια χαχαχαχαχα

Δημητρούλα εμένα δεν με εχει ξυπνήσει ποτε αλλα κοιμάμαι κ σαν βόδι λίγο......

Καρδουλιτσα μου....τα αγόρια μας ειναι πολυ περίεργα απο τώρα κ θα μας βγουν πολυ καζανοβες απο ο,τι φαινεται....χαχαχα

Για τις συσπασεις κάπου εκει ειναι κ μένα....ελπίζω αύριο να μην έχω....για να δούμε γιατι με αγχωσε κ αυτο....

Πάω για ντιβιντακι φίλες μου!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!σας φιλώ ολες γλυκα!

bhgdp3.png

Καρδουλιτσα μου....τα αγόρια μας ειναι πολυ περίεργα απο τώρα κ θα μας βγουν πολυ καζανοβες απο ο,τι φαινεται....χαχαχα

Για τις συσπασεις κάπου εκει ειναι κ μένα....ελπίζω αύριο να μην έχω....για να δούμε γιατι με αγχωσε κ αυτο....

Πάω για ντιβιντακι φίλες μου!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!σας φιλώ ολες γλυκα!

λες να μας βγουν καζανόβες??? ε ρε γλέντια!!! μην αγχώνεσαι απλά κοίτα να μην κουράζεσαι!!

καλή προβολή!!φιλιά!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...