Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γλυκά μου φιλεναδάκια τι μου κάνετε;διαβάζω για ψωνάκια,βολτούλες και πολυ χαίρομαι!!!

Εγω είμαι μια χαρουλα....την παρασκευη ο ντοκ μας είδε πολυ καλούς....ανέβηκε ακομη λιγο....έλεος πια πόσο θέλει;;;;το μωρούλι ξεπέρασε το κιλό κ όλα δείχνουν καλα.....όπερ κ εύχομαι να συνεχιστεί.....

Ρε κορίτσια...πως πάτε απο συσπασεις;;εγω μεχρι τώρα δεν είχα συχνα ή δεν είχα δώσει σημασία....ουτε ο ντοκ μου είχε δώσει μαγνησιο...την παρασκευη τη βρήκε λίγο σφιχτή κ μου χορήγησε δυο ημερησίως...χτες βγήκα μια βολτιτσα κ το βραδυ πετρωνε συχνα...ήμουν κ ανάσκελα που διάβασα πως δεν πρεπει....κ το πρωί είχα μερικές....τώρα εχουν ησυχάσει....εσείς έχετε;πάντως δεν έχω πονάκια...αλλά οταν είμαι όρθια ειναι σφιχτή...βαριά πως να το περιγράψω....

Η καμπύλη μου βγήκε μια χαρα....φφφφφιου....αλλα πάλι είχα αυξημενα λευκα αιμοσφαιρια κ τώρα είχα κ αυξημενα ουδετεροφιλα κ λίγο τα ερυθρα....ο ντοκ δεν ασχολήθηκε με αυτα...νορμάλ μου είπε για εγκύους....:rolleyes: μήπως τα πολυ ψάχνω κ εγω;λέτε να μου εχει αφήσει κουσούρι η ιστορία με τον πλακ μου κ να μην ησυχασω ποτε;;;στεναχωριέμαι λίγο με την πάρτη μου....

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρούλα μου σ ευχαριστω πολυ!ετσι φαινεται...οτι προχωράμε καλα....δεν παίρνω θάρρος...μονο 2-3 τη μέρα;εγω χθες κ σήμερα νοιώθω αρκετές ρε γμτ....οταν είσαι όρθια την νοιωθεις βαριά την κοιλίτσα σου κ το δέρμα λίγο τσιτα;;;ή την νοιωθεις μαλακιά;

bhgdp3.png

Thokaki...... Τι κάνεις κοριτσάκι μου!!!! Χαίρομαι πολύ που είστε καλά και που ο πλακ ανεβαίνει!!!! Μπράβο!!! Είδες;;;; Όλα καλύτερα!!!! Κιλό ε;;;; Μπράβο!!!!!!! Εγώ θα πάω 7 του μήνα και έχω αγχωθεί πως θα είμαστε!!! Βέβαια η μπουμπού δίνει το παρόν αλλά ένα φόβο πάλι τον απέκτησα!!!!! Για συσπάσεις πραγματικά δεν έχω καταλάβει να έχω. Βέβαια πίνω και 3 μαγνήσια τη μέρα οπότε ίσως τελικά να μην κάνω!!!! Αυτό που καταλαβαίνω σίγουρα είναι ότι η μπέμπα κουνιέται μεν με πιο ήρεμους ρυθμούς δε!!! Τι να πω!!!

Μπράβο και για την καμπύλη σου!!! Τα λευκά είναι οκ να ναι λίγο τσιμπημένα καλά στα πε ο ντοκ!!!!! Μη μου αγχώνεσαι!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δημητρούλα μου σ ευχαριστω πολυ!ετσι φαινεται...οτι προχωράμε καλα....δεν παίρνω θάρρος...μονο 2-3 τη μέρα;εγω χθες κ σήμερα νοιώθω αρκετές ρε γμτ....οταν είσαι όρθια την νοιωθεις βαριά την κοιλίτσα σου κ το δέρμα λίγο τσιτα;;;ή την νοιωθεις μαλακιά;

Τσιτα εννοειται τη νιωθω!!! Ουτε καν μαλακη!! Λες κ με χουν τρομπαρει!!

Οταν κουραζεσαι εχεις πιο πολλες συσπασεις; για παρατηρησε το!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Thokaki...... Τι κάνεις κοριτσάκι μου!!!! Χαίρομαι πολύ που είστε καλά και που ο πλακ ανεβαίνει!!!! Μπράβο!!! Είδες;;;; Όλα καλύτερα!!!! Κιλό ε;;;; Μπράβο!!!!!!! Εγώ θα πάω 7 του μήνα και έχω αγχωθεί πως θα είμαστε!!! Βέβαια η μπουμπού δίνει το παρόν αλλά ένα φόβο πάλι τον απέκτησα!!!!! Για συσπάσεις πραγματικά δεν έχω καταλάβει να έχω. Βέβαια πίνω και 3 μαγνήσια τη μέρα οπότε ίσως τελικά να μην κάνω!!!! Αυτό που καταλαβαίνω σίγουρα είναι ότι η μπέμπα κουνιέται μεν με πιο ήρεμους ρυθμούς δε!!! Τι να πω!!!

Μπράβο και για την καμπύλη σου!!! Τα λευκά είναι οκ να ναι λίγο τσιμπημένα καλά στα πε ο ντοκ!!!!! Μη μου αγχώνεσαι!!!

Κ γω νιωθω τον μικρο περισσοτερο να κουνιεται ολος παρα να κλωτσαει!

Εμενα ειναι 1,5 κιλο ( 29 εβδομαδων ).

Και η κοιλια μου μεγαλωνει καθε μερα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ρε φιλίτσα γιατι αγχωθηκες εσυ;αφου όλα πάνε καλα....πάντως είμαστε τρελες...δεν έχουμε κάτι γιατι δεν το εχουμε....εχουμε κάτι γιατι το εχουμε...νησαφι λίγο πια!!!ολα καλα θα ειναι αγαπημένη μου....μην μου ανησυχείς....εμείς ναι πάμε καλα προς το παρόν....δόξα τω Θεώ....φαντάζομαι θα ξαναδω αίμα αλλα προσπαθω να το περιμένω....

Εμένα ο μπεμπης με τις μέρες του....άλλες μέρες πολυ δυνατός....άλλες μέρες πράμα...μονο λόξυγκα....ο οποίος ειναι κ χαμηλα γιατι το κεφαλάκι του ειναι προς τα κάτω.....

διάβασα κ για τα ρουχαλακια σας!!!!!μπραβο μωρο μου!!!με το καλό να τα βάλεις στη μουντίτσα σου!!!!

Τσιτα εννοειται τη νιωθω!!! Ουτε καν μαλακη!! Λες κ με χουν τρομπαρει!!

Οταν κουραζεσαι εχεις πιο πολλες συσπασεις; για παρατηρησε το!

αααα δεν ειναι μονο η δικιά μου.....για τις συσπασεις λες να κουραστηκα χθες;;;μακάρι να ειναι αυτο.....πάντως τώρα ξεκίνησα το μαγνησιο όποτε πιστεύω θα βοηθήσει...

bhgdp3.png

Εγώ πάλι φοβάμαι ότι δε θα χουμε φτάσει καν το κιλό... Δεν ξέρω γιατί!!! Όσο για το τι νιώθω να κάνει κατ αρχήν είναι αρκετά ψηλά δηλ τη νιώθω πλέον κοντά στο στομάχι και η κοιλιά μου χαμηλά ειναι άδεια!!!! Και γω νομίζω ότι μεγάλωσε η κοιλιά μου πολύ πλέον φαίνομαι ξεκάθαρα ότι είμαι έγκυος! Και νιώθω που κ που χαμηλα σα να με ανακατεύει η μικρή με το χεράκι της.... Τι κάνουν εκεί μέσα αυτά τα μαϊμούδια δεν ξέρω!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ρε φιλίτσα γιατι αγχωθηκες εσυ;αφου όλα πάνε καλα....πάντως είμαστε τρελες...δεν έχουμε κάτι γιατι δεν το εχουμε....εχουμε κάτι γιατι το εχουμε...νησαφι λίγο πια!!!ολα καλα θα ειναι αγαπημένη μου....μην μου ανησυχείς....εμείς ναι πάμε καλα προς το παρόν....δόξα τω Θεώ....φαντάζομαι θα ξαναδω αίμα αλλα προσπαθω να το περιμένω....

Εμένα ο μπεμπης με τις μέρες του....άλλες μέρες πολυ δυνατός....άλλες μέρες πράμα...μονο λόξυγκα....ο οποίος ειναι κ χαμηλα γιατι το κεφαλάκι του ειναι προς τα κάτω.....

διάβασα κ για τα ρουχαλακια σας!!!!!μπραβο μωρο μου!!!με το καλό να τα βάλεις στη μουντίτσα σου!!!!...

Σ ευχαριστώ γλυκό μου thokaki και σεις με το καλό!!!! Η αλήθεια είναι ότι και που τα πήρα δάγκωνα τα χείλια μου μήπως είναι νωρίς ακόμη, κι αν γίνει κάτι κλπ κλπ αλλά σεν γίνεται να είμαι έτσι συνέχεια!!!! Στο τέλος δε θα προλάβω να κάνω τπτ θα το χω το πιτσιρίκι με τις πάνες!!!!!! Της το χα υποςχεθεί κ όλας μόλις κλείςουμε τν 6ο να της πάρω κάτι!!!!Να σου πω και το κορυφαίο να γελάσεις!!! Την προηγούμενη φορά που πήγα στο ντοκ του λέω: γιατρέ να μου πείτε πότε ν αρχίσω να ψωνίζω ε;;; Μ λέει τι εννοείς παιδάκι μου;;;; Λέω πότε θα είμαστε πλέον ασφαλείς για ν αρχίσω να ψωνίζω.... Ο άνθρωπος τα παιξε!!!! Τέτοια επίπεδα τρέλας η φιλη σου!!!!!!!!!!

Δε θα ξαναδείς αίμα!!! Τώρα αίμα θα ξαναδείς πολύ μετά τη γέννα που θα μας έρθει η κόκκινη φιλενάδα μας όχι νωρίτερα.... Η οποία παρεπιπτόντως καθόλου δε μ χει λείψει!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Και γω τωρα ξεκινησα το μαγνησιο οποτε μαλλον τωρα θα χρειαζεται!!

Μoody, γιατι να μην εχει φτασει καλε το κιλο;; κανει διαιτα για το καλοκαιρι?!!!!

Αχχαχαχχχαχαχαχαχχαα εντάξει κλαίω από τα γέλια!!!!!!! Μου φτιαξες το κέφι!!!!! Είναι η κλασική χαζομάρα που με πιάνει μωρέ.... Ότι κάτι θα πάει στραβά!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αχχαχαχχχαχαχαχαχχαα εντάξει κλαίω από τα γέλια!!!!!!! Μου φτιαξες το κέφι!!!!! Είναι η κλασική χαζομάρα που με πιάνει μωρέ.... Ότι κάτι θα πάει στραβά!!!!

καλα κ γω τα ιδια σκεφτομαι!! αστα!! νομιζω οτι το τελευταιο τριμηνο θα ναι ατελειωτο!! ευτυχως που κανουμε καμια εξεταση στο ενδιαμεσο κ δε ρουτινιαζουμε!

εγω αυτο τον μηνα περαν των κλασικων εχω ξανα κ καλλιεργεια κολπικου υγρου!

ασχετο, αποτριχωση με κερι στο μπικινι κανει να κανουμε;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλα κ γω τα ιδια σκεφτομαι!! αστα!! νομιζω οτι το τελευταιο τριμηνο θα ναι ατελειωτο!! ευτυχως που κανουμε καμια εξεταση στο ενδιαμεσο κ δε ρουτινιαζουμε!

εγω αυτο τον μηνα περαν των κλασικων εχω ξανα κ καλλιεργεια κολπικου υγρου!

ασχετο, αποτριχωση με κερι στο μπικινι κανει να κανουμε;;;

Εγώ έκανα πρόσφατα καλλιέργεια!!! Τη ζήτησα μόνη μου γιατί ένιωθα ότι είχα μύκητες που όντως είχα!!! Αλλά και ο ντοκ μου πε ότι θα μου τη ζητούσε!!! Ναι εγώ κάνω κανονικά... Απλά πονάει λίγο περισσότερο απ ότι συνήθως!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγώ έκανα πρόσφατα καλλιέργεια!!! Τη ζήτησα μόνη μου γιατί ένιωθα ότι είχα μύκητες που όντως είχα!!! Αλλά και ο ντοκ μου πε ότι θα μου τη ζητούσε!!! Ναι εγώ κάνω κανονικά... Απλά πονάει λίγο περισσότερο απ ότι συνήθως!!!

κ σου δωσε κρεμα; τι ενιωθες; γιατι κ γω νιωθω που κ που λιγο τσουξιμο.

εγω εκανα λειζερ προ εγκυμοσυνης κ τωρα που χει βγει λιγο χνουδι δε θελω να βαλω ξυραφι.. κερι δεν εχω κανει ποτε... θα αντεξω λες;;;!!

εδω να μου πεις θ αντεξω γεννα.......

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Α εγώ κάνω χρόνια με κερί οπότε δε μ ενοχλεί πολύ!!!! Είχα φαγούρα!!!! Τρελή!!! Εγώ γενικά είμαι πολύ επιρρεπής στους μύκητες!!! Η καλλιέργεια βγήκε θετική μόνο στους μύκητες και μ πε ο ντοκ ότι είναι και απο την εγκυμοσύνη να πάρω ένα υπόθετο zinodaktarin και να βάλω και λόγη κρέμα για 3 μέρες το πολύ!!! Αλλά κ πάλι δε θα ήταν μόνιμη λύςη!!! Όμως το υπόθετο είναι σε έλλειψη, τα φαρμακεία κλειστά άρα απλά κάνω πλύσεις με χαλομήλι εξωτερικά και όταν φτάνω στο αμήν βάζω canesten!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...