Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Το κακό με μένα είναι ότι 1 ώρα μετά το πρωινό αρχίζω και ζαλίζομαι (προφανώς γιατί ξεπερνά το 120). Να σκεφτείς ότι αυτή τη μέτρηση την κάνω από μόνη μου, δεν μου τη ζήτησε. Τη μαύρη ζάχαρη δε δεν με αφήνει να τη δω ούτε ζωγραφιστή!

Κοριτσάκι όταν το σάκχαρο ανεβαίνει δεν έχεις ζαλάδες, όταν πέφτει ναι. Τσέκαρε την πίεσή σου εκείνη την ώρα είναι πιθανό να κάνεις υποτάσεις το έπαθα πριν 2 εβδομάδες. Δεν πρόκειται να έχεις ενοχλήσεις αν ανέβει το σάκχαρο, μόνο αν πέσει πολύ, από υπογλυκαιμία κινδυνεύεις όχι από υπεργλυκαιμία!!!! Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω τι μετρήσεις σου έχει δώσει να κάνεις! Αυτή-ος προφανώς ξέρει. Εγώ ρώτησα για την ακατέργαστη η μαύρη και μ είπε μια κουταλιά όχι με μεγάλη χαρά πάντως!!!! Απλά δεν μπορώ να πιω σκέτο καφέ οπότε από το να βάζω κανονική καλύτερα αυτή!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι όταν το σάκχαρο ανεβαίνει δεν έχεις ζαλάδες, όταν πέφτει ναι. Τσέκαρε την πίεσή σου εκείνη την ώρα είναι πιθανό να κάνεις υποτάσεις το έπαθα πριν 2 εβδομάδες. Δεν πρόκειται να έχεις ενοχλήσεις αν ανέβει το σάκχαρο, μόνο αν πέσει πολύ, από υπογλυκαιμία κινδυνεύεις όχι από υπεργλυκαιμία!!!! Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω τι μετρήσεις σου έχει δώσει να κάνεις! Αυτή-ος προφανώς ξέρει. Εγώ ρώτησα για την ακατέργαστη η μαύρη και μ είπε μια κουταλιά όχι με μεγάλη χαρά πάντως!!!! Απλά δεν μπορώ να πιω σκέτο καφέ οπότε από το να βάζω κανονική καλύτερα αυτή!!!

Θα το τσεκάρω αύριο. Μακάρι να είναι έτσι.

Μου έχει πει να μετράω το νηστείας, μετά το γεύμα και πριν το βραδυνό. Ακολουθώ το πρόγραμμα, αλλά κάνω και καμία μέτρηση παραπάνω για δική μου ενημέρωση. Είμαι ακόμα στην αρχή, τώρα ξεκίνησα το μέτρημα, θα δούμε αποτελέσματα και θα μου πει πως ακριβώς θα συνεχίσουμε.

Εγώ είμαι πολύ της υγιεινής διατροφής, λευκή ζάχαρη δεν υπάρχει καν στο σπίτι μου ούτε για τους επισκέπτες. Αλλά η ενδοκρινολόγος μου απαγόρευσε οτιδήποτε γλυκιά τροφή έτρωγα π.χ. αποξηραμένα φρούτα κ.ά. της υγιεινής (πολύ εκνευριστικό!!!).

Σ' ευχαριστώ πολύ. Καληνύχτα.

Θέλει χρόνο να μάθεις σε τι ο οργανισμός σου αντιδρά άσχημα και σε τι καλά!! Μην αγχώνεσαι είσαι υπό έλεγχο και άμα τηρείς τη διατροφή σου δεν κινδυνεύεις!!!!! Και μένα δε μ αφήνει γλυκά, δε σου κρύβω όμως ότι έχω κάνει κάποιες παρασπονδίες πχ τρώω κάνα σοκολατάκι υγείας που κ που!!!! Καληνύχτα σου!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα!!!! (Πουρνο πουρνο - αυπνιες... )

Mardo, δεν ξερω πως ετρωγες πριν η τι κιλα εχεις, αλλα εμενα η μεν ενδοκρινολογος μου χει οτι δεν πρεπει να τρωω λιγο κ πως, αν ανεβαινει το ζαχαρο παρ η τη σωστη διατροφη, θα πρεπει να αρχισω ινσουλινη κ οχι να μειωσω κι αλλο το φαγητο. Εχω 2 περιπου μηνες που αρχισα κ εχω παρει 1,5 κιλο κ δεν εχασα, παρολονπου τα χω τα κιλακια μου... η δε διατροφολογος, καθε φορα που παω μου τονιζει οτι σ αυτη τη φαση ΔΕΝ πρεπει να χανω κιλα, απλα να παιρνω ελσγχομενα...

Τι διατροφη σου εδωσε κ χανεις; :s

Μαυρη ζαχαρη ουτε εμενα,, ουτε καν 1 κουταλια... στεβια, απο.λιγο κ οχι συνεχεια μου ειπε..

Απο σοκολατα οταν εχω λιγουρες -πολυ συχνα τελσυταια, τρωω αυτη με τ η στεβια.

Οριο στη μετρηση μου εχει δωσει το 95 νηστειας κ το 130 μια ωρα μετα το φαγητο. Στην αρχη που μετρουσα διωρο μου χε δωσει οριο το 120.

Το πρωινο ειναι οντως μετρηση εκπληξη.... εγω τελευταιως μετρησα μετα απο.διαφορα πρωινα για να διαπιστωσω οτι με μια κουπα.γαλα κ μια φετα ψωμιμκε βουτυρο χτυπησα κ 149!!!!!! Σοκ!! Οποτε θα προτιμαω κατι αλλο για πρωινο, πχ αβγο με 1φ. Ψωμι που καμια

σχεση η τιμη....

twt6p2.png

Καλημερααααααα!!!!!

Ωχ μωρε κορίτσια μεγάλο ζόρι αυτό που τραβάτε!! Κάντε κουράγιο κ υπομονή λίγος καιρός έμεινε ακόμα .. Εγω θα δώ αύριο τα αποτελέσματα κ θα σας πω ;)

Εμείς σήμερα home alone !! Ο μπαμπάς μας είναι σε μια έκθεση στην ΑΘηνα κ λέω να πάω στους δικούς μου για φαγητό με τον μικρό μου .. Οταν ξυπνήσει γατί αυτόν αν τον αφήσω είναι ικανός να κοιμάται μέχρι το μεσημέρι . Ούτε για κλαμπινγκ να βγαίνει τα βραδυα ;)

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια μου,

ετοιμη για τον κυριακάτικο περίπατο. Πάω να ξεπιάσω λιγο τα κοκκαλάκια μου μιας και είχα μια πολύ άσχημη νυχτα.

Ευχομαι μια καλή κυριακή σε όλες μας και στα μωράκια μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια, καλες βολτες, να περασετε τελεια :)

Για το θεμα του διαβητη να επισημανω ακομη οτι απ ο,τι παρατηρω καθε γιατρος εχει τονδικο του "προγραμμα" οποτε υπαρχουν διαφοροποιησεις και στις απαντησειςνπου δινουμε. Δε σημαινει οτι αμφισβητουμε καποιον που απανταει διαφορετικα, ουτε πως θεωρουμε οτι αυτο που κανουμε εμεις κ μονο ειναι το σωστο. Το θεμα ειναι να εμπιστευομαστς το γιατρο μας κ να μπορουμε να απευθυνθουμε σ αυτον για οποιαδηποτε απορια. Απο κει κ περα οινσυζητησεις μεταξυ μας γινονται για να απαλυνουμε λιγο τα αγχη μας μιλωντας με ατομα που περνανε το ιδιο λουκι.

Αυτο που κανουμε δλδ ειναι ανταλλαγη συναισθηματων πρωτιστως κ σε καμιαμπεριπτωση δε δινουμε οδηγιες :)

twt6p2.png

Καλημέρα στις πρωινές!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια,,;;;; alovesa μου γενικά ισχύει αυτό με τους γιατρούς!!! Καθένας έχει τη γνώμη του και φυσικά είναι ο ΜΟΝΟΣ αρμόδιος να μας κατευθύνει και να μας λύσει απορίες ή προβλήματα!!!! Αλλοίμονο αν η μεταξύ μας εμπειρίες λειτουργούν ως ιατρική αγωγή!!!! Άλλωστε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ο γιατρός μας γνωρίζει περισσότερο τον τρόπο που θα συμπεριφερθεί!!!

Ως προς το θέμα της διατροφής η λογική λέει πως δεν δίνεται διατροφή απώλειας βάριυς αλλά ελεγχόμενων υδατανθράκων άρα λιγότερου λίπους!!! Αν πριν τρωμε συχνά γλυκάκια και λιχουδίτσες λογικό μόλις τις κόψουμε μαχαίρι να πέσει η ζυγαριά! Ένα κιλό δεν είναι πραγματική απώλεια βάρους, εμένα πχ με τη διατροφή δούλεψε πλέον ρολόι και το έντερό μου οπότε στην ουσία ξεπρήστηκα για αρχή. Και ναι συμφωνώ απόλυτα ότι στη φάση που είμαστε δεν επιτρέπεται η απώλεια κιλών, η μεγάλη απώλεια, έπρεπε να διευκρινήσω ότι εγώ πχ έχασα βάρος στην αρχή ως τν 5ο και καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τόσο οι εμετοί όσο καιη ινσουλίνη!!!!

Πάντως με την ακατέργαστη ζάχαρη με προβληματίσατε και τη σταματάω από σήμερα!!!! Και ο γιατρός μου δε χάρηκε όταν του το πα άρα τέρμα!!! Βέβαια σκέτος ο καφές δεν κατεβαίνει αλλά τι να γίνει θα το παλέψω!!!!! Άλλο παράδειγμα διαφορετικών απόψεων γιατρών με τη στέβια!!! Ο γυναικολόγος μου είναι κάθετος δε θέλει να την ακούσει!!!!! Τι να πω!!! Καθείς με τις απόψεις του!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μουντακι, εγω τη γυναικολογο δεν τη ρωτησα για τη στεβια, για τον απλουστατονλουο οτι μιυ απαγορευει ΚΑΙ τον καφε....εγω ομως θελω μιας στις τοσες, οποτε πια πινω σκετο ελληνικο.... λιγη σοκολατιτσα ομως θελω.... τι να κανω.... κι εγω στις αρχες της εγκυμοσυνης τονθεωρουσα απαραδεκτο να χρησιμοποιησω στεβια αλλα τωρα πια εχει αρχισει η στερηση κ με βαραει....

twt6p2.png

Μουντακι, εγω τη γυναικολογο δεν τη ρωτησα για τη στεβια, για τον απλουστατονλουο οτι μιυ απαγορευει ΚΑΙ τον καφε....εγω ομως θελω μιας στις τοσες, οποτε πια πινω σκετο ελληνικο.... λιγη σοκολατιτσα ομως θελω.... τι να κανω.... κι εγω στις αρχες της εγκυμοσυνης τονθεωρουσα απαραδεκτο να χρησιμοποιησω στεβια αλλα τωρα πια εχει αρχισει η στερηση κ με βαραει....

Α εμένα δεν έχει θέμα με τον καφέ αρκεί να είναι ένας τη μέρα!!!! Βέβαια μη νομίζεις από τους 4 μιση μηνες και μετά τον άρχισα γιατί πριν ούτε να τον δω!!!!! Άσχετο έχει πλάκα πάντως όταν πίνω εσπρέσο η μπουμπου χοροπηδάει, τσίτα τα γκάζια!!!!! Έχω πιει κ ένα φραπεδάκι οφειλω να ομολογήσω!!!! Τον ελληνικό δν τον πολυχωνεύω προτιμώ να πιω τσάι!!!!

Δεν έχω ασχοληθεί με τη στέβια ποτέ δεν ξέρω τι είναι στην ουσία!!!! Και διατροφή όταν έκανα έβαζα ακατέργαστη ζάχαρη!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Και ναι ορθώς δεν επιτρέπεται η ακατέργαστη ζάχαρη. Χτεσινή τιμή μετά πρωινού με μια φέτα ψωμί του τοστ με βούτηρο κ καφέ με μια κουτ ζάχαρη τιμη:123

Σημερινή τιμή χωρίς τη ζάχαρη στν καφέ: 94!!!!

Τραγική διαφορά!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Η στεβια εχει μια αισχος γλυφη γευση... γι αυτο κ προτιμω τον σκετο χιλιες φορες... αλλα.για γλυκο δεν εχω αλλη επιλογη παρα αυτη τη σοκολατιτσα... αλλα υποκαταστατα ειναι απαγορευμενα δια ροπαλου... οχι οτι θα τα προτιμουσα διοτι εχω θεμα... με την ασπαρταμη οποτε δομιμασα ειχα ταχυκαρδιες κ αναψυκτικα με υποκαστατα με τρελαινουν στη υπερενταση...α στο καλο.... πολυπροβληματικη ειμαι :D

twt6p2.png

κοριτσια ακουστε τι ονειρο ειδα χθες το βραδυ...

μια θεια μου (τη λες κ μισητη!) γυμνη!!! αλλα με σφιχτο κορμι, ενα παλιοοοο παλιο φλερτ που ηταν κ λιγο σαϊκο ΚΑΙ οτι μου ειχαν κλεψει το παιδακι μου(δεν ξερω ποιος ή ποιοι!!) κ δεν ηξερα που ειναι κ τι κανει......

φρικη!!!!!!

(αλλα γενικα αυτος ειναι ενας φοβος που με πιανει ωρες ωρες... μη μου κλεψουν καποια στιγμη το παιδακι....... ελεος ετσι???? τα χω παιξει??? :D )

twt6p2.png

κοριτσια ακουστε τι ονειρο ειδα χθες το βραδυ...

μια θεια μου (τη λες κ μισητη!) γυμνη!!! αλλα με σφιχτο κορμι, ενα παλιοοοο παλιο φλερτ που ηταν κ λιγο σαϊκο ΚΑΙ οτι μου ειχαν κλεψει το παιδακι μου(δεν ξερω ποιος ή ποιοι!!) κ δεν ηξερα που ειναι κ τι κανει......

φρικη!!!!!!

(αλλα γενικα αυτος ειναι ενας φοβος που με πιανει ωρες ωρες... μη μου κλεψουν καποια στιγμη το παιδακι....... ελεος ετσι???? τα χω παιξει??? :D )

πωπω φρικτό όνειρο. φαντάζομαι πώς ξύπνησες...κι εγώ έχω δει παρόμοιο όνειρο ότι μου πήραν το μωρό...τι άγχος έχουμε; απίστευτο

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...