Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια μου και στα δικά σας μωράκια να ναι όλα καλοφόρετα και στεριωμένα!!! Alovesa μου πήρα το 1 0-3 και το άλλο 3-6... Η μάνα μ μ πε να μην πάρω πολλά 0-3 γαιτί θα φορεθούν πολύ λίγο... Ε καλύτερα λίγο μπόλικα παρά να πάνε χαμμένα!!!!!!!

Rania μεγιά τα επιπλάκια!!!! Μου φαίνεται κ γω θα το επισκεφτώ άμεσα το motherbaby!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με 'γειά κορίτσια!!! Εγώ είμαι πολύ συγχυσμένη σήμερα... Με τα κορότσια, με το αυτοκίνητό μου και με τον άντρα μου :evil:!!! Ορμόνες!!! Πήγαμε να δούμε για καρότσι... Αρχικά θέλαμε να δούμε για το stokke (ναι αυτό το πανάκριβο, αλλά ήμασταν διατεθειμένοι να τα δώσουμε)... το βρήκαμε στο Prenatal σε προσφορά αυτό που ήταν στην βιτρίνα που ήταν σε κόκκινο... Ο άντρας μου άρχισε να λέει οτι δεν το θέλουμε σε κόκκινο γιατί είναι κοριτσίστικο ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Τον κοιτούσε η κοπέλα καλά καλά... Εντομεταξύ είχε σχεδόν 200 ευρώ διαφορά από οποιοδήποτε άλλο χρώμα αν το παραγγέλναμε... Τεσπά, του είπα να μην το συζητήσουμε εκεί αυτό το θέμα... Μετά μας το κλείνει η κοπέλα για να δούμε αν χωράει στο αμάξι... Φυσικά δεν χωρούσε στο Swiftaki μου και λέει ο άντρας μου δεν πειράζει θα το βάζουμε στα μπροστινά καθίσματα... Άρχισα να βγάζω καπνούς, λέω δεν μπορεί να είναι τόοοοοσο παράλογος, μέχρι και η κοπέλα του έλεγε οτι είναι σημαντικό να χωράει στο πορτ μπαγκάζ... Τέσπα, το προσπερνάμε κι αυτό... Επειδή πήγαμε αργά δεν είχε χρόνο να μας δείξει άλλα καρότσια, μόνο ακόμα ένα είδαμε πως κλείνει και ήταν μεγαλύτερο από το stokke... γυρίσαμε σπίτι και ήθελα να βάλω τα κλάματα... Με τα πολλά άνοιξα τον κατάλογο της prenatal και διάβασα όλα τα καρότσια τι διαστάσεις έχουν και έψαξα στα μοντέλα που μου έκαναν να δω αν έχει βιντεάκια επίδειξης στο youtube... Κατέληξα σε ένα (το οποίο ευτυχώς αρέσει και στον άντρα μου) και είναι αυτό http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/trio-i-move-chicco.html αλλά θέλω τα φώτα σας... Από την περιγραφή, καταλαβαίνετε αν στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πορτ μπεμπέ και το καθισματάκι; ή εννοείται οτι σε τέτοιου είδους καρότσια το κάθε αξεσουάρ πωλείται χωριστά;

P.S. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να ξεσπάσω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Eυχαριστώ moody Μου για τις ευχές, αντε σιγά σιγά να φτιάχνουμε την προίκα του παιδιού μας!

Αλοβεσάκι μου το έκανα με πολύ χαρά! Μακάρι να ειναι καλά τα ζουζουνια μας και να τα ευχαριστηθούμε. Μονο που θα χρειαστεί μαξιλαροθήκη, δεν του φαινεται αλλά καλό ειναι να φτιάξεις μία.

Ντορίτα μου οι ορμόνες ειναι ορμόνες, μην σκάς. Καλά και αυτός δεν μπορεί να κάνει λίγο υπομονή να τα πείτε στο σπίτι? Δεν βαριέσαι. Μην ξεχνάς οτι και οι άντρες μας νιώθουν απειλή τώρα με τα μωρά. Δώστου λίγο δίκιο. Και αυτοί παιδιά είναι!;)

Jend αν πίνεις καφέ κόψτον. Τον έκοψα αυτή τη βδομάδα και είμαι πολύ καλύτερα με τις καούρες! Και πολύ νερό και γάλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κατέληξα σε ένα (το οποίο ευτυχώς αρέσει και στον άντρα μου) και είναι αυτό http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/trio-i-move-chicco.html αλλά θέλω τα φώτα σας... Από την περιγραφή, καταλαβαίνετε αν στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πορτ μπεμπέ και το καθισματάκι; ή εννοείται οτι σε τέτοιου είδους καρότσια το κάθε αξεσουάρ πωλείται χωριστά;

Φαίνεται και από την περιγραφή, αλλά εννοείται ότι σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται και τα τρία! Τα κίκο δεν είναι και τόοοοσο ακριβά από μόνα τους!

Πάντως αν σου αρέσει το στοκε, δες και το foppapedretti από τα Λητώ, νομίζω είναι ίδιο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το πορτ-μπαγκάζ.

Διαφημίσεις

Εμείς θα πάρουμε τις πάνες που πλένεις και ξαναχρησιμοποιείς αλλά κοστίζουν και αυτές. Όλο το πακέτο θα φτάσει κανα 300άρι. Και μετά μάλλον θα χρειαστούμε και στεγνωτήριο μιας και δε θέλω να κάνω το σπίτι μια τεράστια απλώστρα. Θα πάω να δω σήμερα για τις πάνες.

Τις σκεφτόμουν κι εγώ αυτές, αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά δεδομένου ότι ξοδεύεις επιπλέον χρήματα για ρεύμα και νερό πλυντηρίου και για το παιδικό απορρυπαντικό. Τις χρησιμοποιεί μια φίλη μου, αλλά εκείνη έχει αποκλειστικά φωτοβολταϊκά. Τι λες, συμφέρει για διαμέρισμα;

Φαίνεται και από την περιγραφή, αλλά εννοείται ότι σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται και τα τρία! Τα κίκο δεν είναι και τόοοοσο ακριβά από μόνα τους!

Πάντως αν σου αρέσει το στοκε, δες και το foppapedretti από τα Λητώ, νομίζω είναι ίδιο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το πορτ-μπαγκάζ.

Ευχαριστώ πολύ! Θα το δω αυτο που είπες. Αναρωτιέμαι γιατί στο stokke ας πούμε δεν το λέει ξεκάθαρα οτι πωλούνται ξεχωριστά το πορτ μπεμπέ και το καθισματάκι... Σε αυτό πάντως όντως, φαίνεται να είναι στην τιμή και τα τρία...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Να 'μαι πάλι βραδυνή, βραδυνή!

Προβληματισμοί και ερωτήσεις δύο:

1)Έχω μία εβδομάδα που έκοψα τα γλυκά και τρεις μέρες σε "διαιτολόγιο διαβήτη" και έχασα ήδη ένα κιλό! Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Ξέρω ότι η ανάπτυξη του μωρού δε σχετίζεται με τα κιλά μου, αλλά δεν μου αρέσει για μένα. Αναρωτιέμαι πού θα φτάσει, τι αποθήκες θα έχω για το θηλασμό κ.ό.κ.

2)Μία ώρα μετά το πρωινό ποια είναι η φυσιολογική τιμή του ζαχάρου;

Υπολογίζω να δω τις απαντήσεις σας, αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γράψω, γιατί θα λείψουμε για λίγες μέρες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλες για το ενδιαφέρον σας. Φιλιά!!!

Γεια σου mardo... Είναι λογικό να χάσεις βάρος γιατί έχεις διορθώσει τη διατροφή σου και δεν παρεκτρέπεσαι και γιατί οι υδατάνθρακες και η ζάχαρη είναι η βασική πηγή λίπους για τον οργανισμό!!! Εγώ ως τώρα έχω χάσει 12 κιλά! Το μωρό πάλι μια χαρά βάρος παίρνει! Ό,τι χρειάζεται θα το πάρει από σένα μη σε ανησυχεί. Εφόσον είναι ενήμεροι οι γιατροί σου όλα είναι ρυθμισμένα ξέρουν τι κάνουν!!! Εμένα ο γυναικολόγος μου μου είπε κ όλας ότι από τν 7ο και μετά θα πάρω κιλά και εγώ! Τώρα σχετικά με το θηλασμό δεν γνωρίζω τι σχέση έχει το σωματικό βάρος με το θέμα! Έχω φίλη με μόνιμο βάρος τα 45 κιλά που στην εγκυμοσύνη της πήρε 8 κιλά μόλις και αυτή με διαβήτη και θήλασε μια χαρά ένα εξάμηνο!! Δε νομίζω να παίζει ρόλο η απώλεια βάρους με την καλή πορεία του θηλασμού!

Όσον αφορά τις μετρήσεις εμένα μεταγευματικό ο διαβητολόγος μου έχει δώσει όριο το 120 με ανεκτό έως και 140 στην ώρα.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Τις σκεφτόμουν κι εγώ αυτές, αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά δεδομένου ότι ξοδεύεις επιπλέον χρήματα για ρεύμα και νερό πλυντηρίου και για το παιδικό απορρυπαντικό. Τις χρησιμοποιεί μια φίλη μου, αλλά εκείνη έχει αποκλειστικά φωτοβολταϊκά. Τι λες, συμφέρει για διαμέρισμα;

Πήγα και ρώτησα σήμερα και εδώ τουλάχιστον συμφέρει οικονομικά ακόμη και αν χρησιμοποιείς στεγνωτήριο. η διαφορά είναι 500 ευρώ στο σύνολο. αλλά αυτά ισχύουν εδώ. στην ελλάδα δεν ξέρω, πρέπει να το υπολογίσεις μόνη.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Όσον αφορά τις μετρήσεις εμένα μεταγευματικό ο διαβητολόγος μου έχει δώσει όριο το 120 με ανεκτό έως και 140 στην ώρα.

όταν λες μεταγευματικό εννοείς για όλα τα γεύματα; π.χ. το πρωί τρώμε λιγότερο από το μεσημέρι, πώς είναι δυνατόν να έχει το ίδιο όριο;

δηλαδή πριν το βραδυνό που μου είπε να μετριέμαι με 1 ώρα χωρίς τσιμπολόγημα, θεωρείται νηστείας και έχει και αυτό το ίδιο όριο;

Ναι όλα τα ματαγευματικά έχουν ίδιο όριο ανεξάρτητα με το αν τρως πιο πολύ ή λίγο! Σου έχει δώςει ενδεικτικές ποςότητες υδατανθράκων ανά γεύμα;;;; Άλλες καύςεις κάνεις το πρωί μετά από νηςτεία 8 ωρών και αλλιώς λειτουργει ο μεταβολιςμός το μεςημέρι! Νηστείας θεωρείται μόνο το πρωινό δηλ περίπου ένα 8 ωρο χωρίς φαγητό. Εμένα ας πούμε μου είπε το τελευταίο μου γεύμα να είναι βαριά ως τις 21:30. Δεν το τηρώ βέβαια πάντα!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ναι όλα τα ματαγευματικά έχουν ίδιο όριο ανεξάρτητα με το αν τρως πιο πολύ ή λίγο! Σου έχει δώςει ενδεικτικές ποςότητες υδατανθράκων ανά γεύμα;;;; Άλλες καύςεις κάνεις το πρωί μετά από νηςτεία 8 ωρών και αλλιώς λειτουργει ο μεταβολιςμός το μεςημέρι! Νηστείας θεωρείται μόνο το πρωινό δηλ περίπου ένα 8 ωρο χωρίς φαγητό. Εμένα ας πούμε μου είπε το τελευταίο μου γεύμα να είναι βαριά ως τις 21:30. Δεν το τηρώ βέβαια πάντα!!!

Όχι δεν μου έδωσε συγκεκριμένες ποσότητες υδατανθράκων. Βασικά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ το νηστείας είναι π.χ. 72 τρώω ελάχιστο πρωινό (π.χ. 1 φέτα με σκέτο βούτυρο και 6 φράουλες) και κάνω γύρω στο 130, το μεσημέρι με κανονικό γεύμα, σαλάτα και ψωμί έχω 110.

Για πριν το βραδυνό ρωτάω γιατί δεν της διευκρίνισα το όριο.

Και γω πολλές φορές με 74 πρωινό μόλις φάω τις 2 φρυγανιές με βούτηρο και καφέ με 1 κουτ μαύρη ζάχαρη χτύπάω 120!!! Έναι λογικό!! Να ξέρεις και το άλλο, όταν κοιμάσαι το σάκχαρο πέφτει!!! Γι αυτό και πρέπει να μετράμε νηστείας μόλις ξυπνάμε και όχι μετά από ώρα!!! Επίσης μετά από παρατεταμένη ώρα νηστικιά ανεβάζεις πιο εύκολα σάκχαρο ενώ αν το ταίζεις στνεχώς βοηθάς το πάγκρεας να διατηρεί σταθερά τα επίπεδα του γι αυτο ανεβάζεις πολύ εύκολα πρωινό και διατηρείς καλό το μεσημεριανό σου!!!! Έχεις ήδη φάει πρωινο κ δεκατιανό οπότε αυτό διατηρεί τη λειτουργία του μηχανισμού!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Και γω πολλές φορές με 74 πρωινό μόλις φάω τις 2 φρυγανιές με βούτηρο και καφέ με 1 κουτ μαύρη ζάχαρη χτύπάω 120!!! Έναι λογικό!! Να ξέρεις και το άλλο, όταν κοιμάσαι το σάκχαρο πέφτει!!! Γι αυτό και πρέπει να μετράμε νηστείας μόλις ξυπνάμε και όχι μετά από ώρα!!! Επίσης μετά από παρατεταμένη ώρα νηστικιά ανεβάζεις πιο εύκολα σάκχαρο ενώ αν το ταίζεις στνεχώς βοηθάς το πάγκρεας να διατηρεί σταθερά τα επίπεδα του γι αυτο ανεβάζεις πολύ εύκολα πρωινό και διατηρείς καλό το μεσημεριανό σου!!!! Έχεις ήδη φάει πρωινο κ δεκατιανό οπότε αυτό διατηρεί τη λειτουργία του μηχανισμού!!!!

Το κακό με μένα είναι ότι 1 ώρα μετά το πρωινό αρχίζω και ζαλίζομαι (προφανώς γιατί ξεπερνά το 120). Να σκεφτείς ότι αυτή τη μέτρηση την κάνω από μόνη μου, δεν μου τη ζήτησε. Τη μαύρη ζάχαρη δε δεν με αφήνει να τη δω ούτε ζωγραφιστή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...