Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες!

Κι εδώ λιακάδα! Πάω να μαζέψω λίγο ήλιο, θα μας χρειαστεί εδώ που είμαστε.

Διαβάζω τα νέα σας απλά δεν έχω τα κουράγια να γράψω μες στη βδομάδα.

Θωκάκι να είσαι καλά κορίτσι και να προσέχεις!

Εμείς θα πάρουμε τις πάνες που πλένεις και ξαναχρησιμοποιείς αλλά κοστίζουν και αυτές. Όλο το πακέτο θα φτάσει κανα 300άρι. Και μετά μάλλον θα χρειαστούμε και στεγνωτήριο μιας και δε θέλω να κάνω το σπίτι μια τεράστια απλώστρα. Θα πάω να δω σήμερα για τις πάνες. Μπορείτε να κράξετε ελέυθερα οι ελληνίδες μάνες! :)

Εχω παραγγείλει και φρέσκια σαρδέλα απο το ψαράδικο σήμερα.

Απο ρούχα δε θα ψωνίσω απολύτως τίποτα, θα τα πάρω όλα δανεικά, όπως και καρότσια, κρεβατια κλπ...

Κατα τα άλλα όλα καλά, περιμένω πώς και πώς να δω το μικρούλη στις 14. Επίσης μετράω τις μέρες και τις ώρες της δουλειάς σαν κατάδικος, μέχρι να συμπληρώσω τις απαιτούμενες για να πάρω άδεια και επίδομα. Δύο εβδομάδες ακόμη για να συμπληρώσω τις ώρες και αλλες δυο μετά για να πάρω άδεια. Τι στο καλό, θα περάσουν!

Φιλάκια και καλό σκ να έχουμε

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Helllooooo Girlsssssss!!!!

Έχω πολύ καιρό να μπω κ να δώ τα νέα σας ! Διάβασα αρκετές σελίδες απόψε αλλά αυτή η άτιμη η αμνησία μου έχει χτυπήσει καιρό την πορτααα!!!

ΚΑΤ αρχήν θωκακι κάτσε σπίτι κ απόλαυσε αυτές τις στιγμές-σκέψου ότι ήταν ένα κακό όνειρο το διάστημα που πέρασε - βέβαια έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέω ... Εδώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι ήδη 2,5 μήνες κ τα αγχη πανε κ έρχονται !!! Αλλα έτσι πρέπει να σε εμψυχωσουμε και να σου στείλουμε κύματα θετικής σκέψης !! Καμπύλη έκανα κ εγω σήμερα . Αντε να παρω τα αποτελέσματα την Δευτέρα , αν κ νομίζω ότι άργησα είμαι σχεδόν 30 εβδομάδες αλλά λογικά η ενδικρινολογος ξέρει καλύτερα φαντάζομαι . Αλλωστε κάνω κάθε μήνα ζαχαρο κ γλυκοζιωμενη οπότε μάλλον για αυτό :)

Fuego καλώς ήρθες κ απ εμένα !!! Με το καλό το μωρακι σου !!!!!

Εγω κορίτσια ψώνια τπτ!!! Νταξ τα βασικα τα έχω απο τον μεγάλο πχ καρότσι κτλ αλλά κ αυτό το μικράκι μου να μην του πάρω ένα φαρμάκι ;; Ενα ζιπουνακι ;; Εδώ ούτε κάνει έχω ανεβάσει τα ρούχαλακια τόυ μεγάλου να δώ τι κ αν μου κάνει κάτι !!!!

Αλλά όλο περιμένω ποτέ θα μπορεί το έτερο ήμισυ η η μητέρα μου να μόυ τα φέρουν κ αυτό θα γίνει μάλλον ποτεεεε!!! Ατιμο πράγμα να εξαρτάσαι απ άλλους !!

Τις ενέσεις κορτιζονης τις είχα κάνει στην προηγουμενη κ μάλιστα τώρα του τις ζητάω να τις ξανά κάνω !!!! Αλλά μου λέει ότι δεν χρειάζεται ακόμα . Εγώ νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια ...

Τώρα που το σκέφτομαι πολλά θυμήθηκα τελικά :P

αφου το πρωινο κ η γλυκοζιωμενη ηταν οκ τοτε λογικα δε θα χεις προβλημα.... τυπικη διαδικασια θα ναι για σενα :)

κανε κ εσυ υπομονη!!! οπως βλεπω οι περισσοτερες απροετοιμαστες ειμαστε κδεν ξερω αν ειναι γενικο το φαινομενο η μονο στις μανουλες του ιουνιου συμβαινει :P

twt6p2.png

Καλημέρα κοιλίτσες!

Κι εδώ λιακάδα! Πάω να μαζέψω λίγο ήλιο, θα μας χρειαστεί εδώ που είμαστε.

Διαβάζω τα νέα σας απλά δεν έχω τα κουράγια να γράψω μες στη βδομάδα.

Θωκάκι να είσαι καλά κορίτσι και να προσέχεις!

Εμείς θα πάρουμε τις πάνες που πλένεις και ξαναχρησιμοποιείς αλλά κοστίζουν και αυτές. Όλο το πακέτο θα φτάσει κανα 300άρι. Και μετά μάλλον θα χρειαστούμε και στεγνωτήριο μιας και δε θέλω να κάνω το σπίτι μια τεράστια απλώστρα. Θα πάω να δω σήμερα για τις πάνες. Μπορείτε να κράξετε ελέυθερα οι ελληνίδες μάνες! :)

Εχω παραγγείλει και φρέσκια σαρδέλα απο το ψαράδικο σήμερα.

Απο ρούχα δε θα ψωνίσω απολύτως τίποτα, θα τα πάρω όλα δανεικά, όπως και καρότσια, κρεβατια κλπ...

Κατα τα άλλα όλα καλά, περιμένω πώς και πώς να δω το μικρούλη στις 14. Επίσης μετράω τις μέρες και τις ώρες της δουλειάς σαν κατάδικος, μέχρι να συμπληρώσω τις απαιτούμενες για να πάρω άδεια και επίδομα. Δύο εβδομάδες ακόμη για να συμπληρώσω τις ώρες και αλλες δυο μετά για να πάρω άδεια. Τι στο καλό, θα περάσουν!

Φιλάκια και καλό σκ να έχουμε

φρεσκα σαρδελα!!! ουαου!!! εχεις τσιμπουσι ε?

:)

γιατι να σε κραξουμε ντιαρ?

twt6p2.png

α, κ απο καιρο ηθελα να το αναφερω αλλα βλεπω οτι το κανετε ηδη ... σκεφτομουν κ ιεγω ετσι οπως βλεπω προσφορες σε πανες σε μιση τιμη η 2 στην τιμη του ενος... να επαιρνα λιγα πακετακια... αλλα ελεγα παλι μηπως ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυ νωρις γι αυτο..... δεν ειναι ομως λετε ε?

(καλα, οχι οτι περιμενω στανταρ απαντηση, στην επιλογη του καθενος ειναι αυτο.... απλα εκφραζω τον προβληματισμο μου :D )

twt6p2.png

φρεσκα σαρδελα!!! ουαου!!! εχεις τσιμπουσι ε?

:)

γιατι να σε κραξουμε ντιαρ?

εδώ μια ελληνίδα φίλη με έκραξε για αυτή την επιλογή. οτι πολλή ταλαιπωρία για το τίποτα ουσιαστικά. οτι και καλά είναι μύθος οτι είναι καλύτερο για το περιβάλλον. αλλά αυτό είναι δύσκολο να το υπολογίσεις. οικονομικα βγαίνει πιο φθηνα και το μωρό βγάζει πιο γρήγορα την πάνα, κατα μέσο όρο ένα εξάμηνο νωρίτερα.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα!!!!!!

Medousaki δεν λένε ότι τους αρέσει το σίδερο !!!! Βλέπω να σε βάζουμε σε πλειστηριασμοοοοο!!!!! Πάντως κ εμένα το σπίτι μου είναι ανοικτό οπότε θες να έρθεις ;) κ σίδερο θα έχει στάνταρ μην ανησυχείς !!!!!

Alovesa μακάρι να πανε όλα καλα .. Τν Δευτέρα θα ξέρω σίγουρα !!

Αχ κοριτσια υπό φέρω απο καουρες!!!! Και στον πρωτο έτσι . Αντί να τις έχω στην αρχή τις έχω απο τον έκτο κ μεταααα!!! Ζω ένα Δράμα.. Έχω δοκιμάσει τα πάντα !!!

εδώ μια ελληνίδα φίλη με έκραξε για αυτή την επιλογή. οτι πολλή ταλαιπωρία για το τίποτα ουσιαστικά. οτι και καλά είναι μύθος οτι είναι καλύτερο για το περιβάλλον. αλλά αυτό είναι δύσκολο να το υπολογίσεις. οικονομικα βγαίνει πιο φθηνα και το μωρό βγάζει πιο γρήγορα την πάνα, κατα μέσο όρο ένα εξάμηνο νωρίτερα.

ακομη κι αν οσα λεει αληθευουν (που δεν εχω αποψη προσωπικα διοτι δε μπηκα στη διαδικασια νατο ψαξω) αυτη τι ζορι τραβαει???

δικη σου ειναι η επιλογη, την εκανες κ δεν του πεφτει κανενος λογος γι αυτη!!!!

twt6p2.png

Κορίτσια.... Τι κάνετε;;;; Εμείς μόλις γυρίσαμε ... Πήραμε 2 ολόκληρα φορμάκια... Τα πρώτα μας.... Το ένα με τιράντες και το άλλο με μανίκάκια και φουφούλα... Βούρκωσαν τα μάτια μου μόλις τα βγαλα από τη σακούλα... Δεν το πιστεύω ότι τα πήρα για το δικό μου μωρό.....

Μετά τα συγκινητικα.... Τα πήραμε από τα energiers κάπως έτσι τέλος πάντων... 10 ευρώ τα είχε σε προσφορά.... Έχει καλούτσικες τιμές για ρουχαλάκια και αρκετή ποικιλλία!!! Είδαμε και για προικούλα αλλά δεν τόλμησα να πάρω τίποτα... Την άλλη φορά!!!!!

Κουράστηκα με το περπάτημα... Μου φαίνεται αν φτάσουμε στον 8 δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Kαλημέρα κι απο μένα.

Κούνια-στρώμα αγοράστηκε τέλος! Μπεζ λαχανί, θα την βάλω αυριο στο μπλογκ. Θα μας την φερουν στις 2 Μαίου, εξαιρετικη εξυπηρέτηση στα motherbaby. Βρηκα και κάθισμα αυτοκινήτου και 2-3 καρότσια που μου άρεσαν.

Αlovesaki μου το μαξιλαράκι σου επίσης έτοιμο. Στείλε μου τα στοιχεία σου οποτε μπορεις και θα κανονίσω μέσα στη βδομάδα να στο στείλω.

Πάω για ξάπλα! αντε γιατί και εμενα δεν με βαστάνε τα πόδια μου! \

Φιλιά σε όλες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κι απο μένα.

Κούνια-στρώμα αγοράστηκε τέλος! Μπεζ λαχανί, θα την βάλω αυριο στο μπλογκ. Θα μας την φερουν στις 2 Μαίου, εξαιρετικη εξυπηρέτηση στα motherbaby. Βρηκα και κάθισμα αυτοκινήτου και 2-3 καρότσια που μου άρεσαν.

Αlovesaki μου το μαξιλαράκι σου επίσης έτοιμο. Στείλε μου τα στοιχεία σου οποτε μπορεις και θα κανονίσω μέσα στη βδομάδα να στο στείλω.

Πάω για ξάπλα! αντε γιατί και εμενα δεν με βαστάνε τα πόδια μου! \

Φιλιά σε όλες!

Με γεια σας, με γεια σας!!!!

Καλοφορετη να ναι :)

Σ ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Με συγκινησες, στ αληθεια.....

Καλη ξεκουραση τωρα :*

Ξαναδωσε λινκ για blog ε;;

twt6p2.png

Κορίτσια.... Τι κάνετε;;;; Εμείς μόλις γυρίσαμε ... Πήραμε 2 ολόκληρα φορμάκια... Τα πρώτα μας.... Το ένα με τιράντες και το άλλο με μανίκάκια και φουφούλα... Βούρκωσαν τα μάτια μου μόλις τα βγαλα από τη σακούλα... Δεν το πιστεύω ότι τα πήρα για το δικό μου μωρό.....

Μετά τα συγκινητικα.... Τα πήραμε από τα energiers κάπως έτσι τέλος πάντων... 10 ευρώ τα είχε σε προσφορά.... Έχει καλούτσικες τιμές για ρουχαλάκια και αρκετή ποικιλλία!!! Είδαμε και για προικούλα αλλά δεν τόλμησα να πάρω τίποτα... Την άλλη φορά!!!!!

Κουράστηκα με το περπάτημα... Μου φαίνεται αν φτάσουμε στον 8 δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας!!!!!!

Με γεια σας, με γεια.σας!!!

Αχ, τι ωραια!!! Σιγα σιγα πλησιαζουμε να εχουμε τα μωρακια μας στα χερακια μας...

Τι νουμερο τα πηρες; ( καθενας με τον πονο του :P )

Καλη ξεκουραση κ σε σενα :)

twt6p2.png

Καλοφορετα να ειναι τα ρουχαλακια των μωρων μας....!!!!συμφωνα με την ΠΗΤ μου 9 εβδομάδες ακομα!ανυπομονω.....

Πωπω!!!! Απομενει μονοψηφιος αριθμος εβδομαδων... μεχρι να πας στο γιατρο τη μια, για ψωνια την αλλη, για αλλα ψωνια κτλ....παει περασαν!!!!,!!!,

Πωπωωωωωωωω

twt6p2.png

Μέγεια σας τα πραγματάκια γιατ μωρακι σας !!!moody !!!!

Αντε σιγά σιγά να ξεσηκώνεται κ εμάς τις υπόλοιπες !!!

Αυτό με τις εβδομάδες τελικά είναι επίσης κοινό !! Δεν περνάνε με τίποτα λεμεεεεεεε!!!!!!!!!

Κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι κ ποσά πράγματα θέλω να κάνω και δεν μπορώ !! Κ όλο λέω μόλις γέννησω θα κάνω αυτό θα κάνω εκείνο κ τελικά πάλι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα !!!! Αλλά πραγματικά αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης εμένα τέλος δεν μου παει !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...