Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σας μαμαδες κ μωρακια!!

Θωκακι ολα καλα ε; αντε τελειωνουμε σιγα σιγα...

Εμεις θα φτιαξουμε το παιδικο εξ αρχης κ τον πρωτο καιρο θα χουμε τον μικρο διπλα μας σε καλαθουνα.

Ασχετο αλλα η γιατρος μου πε να τρωω 3 ασπραδια τη μερα..κατακρατηση μυριζομαι!!!

Ξεκινησα και μαγνησιο..που να τα χωρεσω τοσα χαπια πια?!!! Σκετο τζανκι!!!

κι εμείς εξαρχής θα το φτιάξουμε κ θα τα έχουμε στην αρχή στο δωμάτιο μας! μετά δεν νομίζω να προλαβαίνω ν'ασχοληθώ με το φτιάξιμο δωματίου!

για τ'ασπράδια δν ξέρω...μαγνήσιο εγώ παίρνω απ'την αρχή..4/μέρα :D βοηθούν στις κράμπες κ στις συσπάσεις!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμείς εξαρχής θα το φτιάξουμε κ θα τα έχουμε στην αρχή στο δωμάτιο μας! μετά δεν νομίζω να προλαβαίνω ν'ασχοληθώ με το φτιάξιμο δωματίου!

για τ'ασπράδια δν ξέρω...μαγνήσιο εγώ παίρνω απ'την αρχή..4/μέρα :D βοηθούν στις κράμπες κ στις συσπάσεις!

4 τη μερα?? Θηριο!!! Το αναβραζον παιρνεις?!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

4? Ουάου! Εμένα ένα μου έδωσε με το ζόρι... Αυτές τις μέρες κουράστηκα αρκετά, γιατί φτιάχναμε κι εμείς το σπίτι για να υποδεχτούμε σιγά σιγά τον διάδοχο, και φυσικά οι συσπάσεις είναι άφθονες... ανησυχώ αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ κουλ γενικά πιστεύω δεν θα δώσει σημασία θα μου πει να ξεκουράζομαι απλώς, που μάλλον αυτό χρειάζομαι αλλά με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία να τα φτιάξω όλα όσα μπορώ τώρα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

4 τη μερα?? Θηριο!!! Το αναβραζον παιρνεις?!
4? Ουάου! Εμένα ένα μου έδωσε με το ζόρι... Αυτές τις μέρες κουράστηκα αρκετά, γιατί φτιάχναμε κι εμείς το σπίτι για να υποδεχτούμε σιγά σιγά τον διάδοχο, και φυσικά οι συσπάσεις είναι άφθονες... ανησυχώ αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ κουλ γενικά πιστεύω δεν θα δώσει σημασία θα μου πει να ξεκουράζομαι απλώς, που μάλλον αυτό χρειάζομαι αλλά με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία να τα φτιάξω όλα όσα μπορώ τώρα...

μην ξεχνάτε πως έχω 2! οπότε ίσως γι'αυτό!;) αλλά να σας πω είναι τα μόνα που δεν μ'ενοχλούν καθώς δεν έχουν καμία παρενέργεια!! παίρνω τα τροφοκάρντ σε χαπι είναι! 2 το πρωί 2 το βράδυ!

κι εγώ θέλω να τελειώσω με όλα γιατί κουράζομαι πολύ εύκολα κ ο καιρός περνάει!!

lZDVp3.png

μουντάκι και αλοβεσάκι σας διάβασα στο θεματάκι του διαβήτη. Καλά που σας βρήκα να μη σας κουράζω να τα ξαναγράφετε.

Ρε συ αλοβέσα, μιλάμε σε τρέλαναν οι άλλες με την ώρα και το δίωρο. Τι επιμονή κι αυτή!

Ο,τι θελεις να ρωτας, δεν ειναι ζαλαδα, μη λες χαζομαρες. Οσο μπορουμε κινοσο ξερουμε ευχαριστως να βοηθησουμε :)

Ολοι με καλη προθεση γραφουν κ δινουν συμβουλες, απλα μερικες φορες μεσα στο αγχος οταν αλλα ρωτας κ για αλλα σε συμβουλευουν μπορει να επιδεινωσει το αγχος προς στιγμην... το αποτελεσμα.μετραει παντα :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Θωκακι, πιο πολυ μας αγχωνεις οταν δε γραφεις, οχι οταν γραφεις.... ωρες ωρες αναρρωτιομουν τι να απεγινες κ δισταζα να ρωτησω, μηπως κι ησουν σε κρισιμη φαση κ πυροδοτησω στεναχωριες.... ηρεμια κ υπομονη πιυλακι μου, περναεινο καιρος :)

twt6p2.png

Εγω κοριτσια θα το εχω στο δωματιο- για ποσο δεν ξερω- αλλα ευχαριστως θα αρχιζα να φτιαχνω το παιδικο.... το προβλημα ειναι οτι πρεπει να μετακομισω κ ειμαστε σε αναζητηση.... αχ... οχι καλη περιοδος αλλα τι να κανεις....

twt6p2.png

Helllooooo Girlsssssss!!!!

Έχω πολύ καιρό να μπω κ να δώ τα νέα σας ! Διάβασα αρκετές σελίδες απόψε αλλά αυτή η άτιμη η αμνησία μου έχει χτυπήσει καιρό την πορτααα!!!

ΚΑΤ αρχήν θωκακι κάτσε σπίτι κ απόλαυσε αυτές τις στιγμές-σκέψου ότι ήταν ένα κακό όνειρο το διάστημα που πέρασε - βέβαια έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέω ... Εδώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι ήδη 2,5 μήνες κ τα αγχη πανε κ έρχονται !!! Αλλα έτσι πρέπει να σε εμψυχωσουμε και να σου στείλουμε κύματα θετικής σκέψης !! Καμπύλη έκανα κ εγω σήμερα . Αντε να παρω τα αποτελέσματα την Δευτέρα , αν κ νομίζω ότι άργησα είμαι σχεδόν 30 εβδομάδες αλλά λογικά η ενδικρινολογος ξέρει καλύτερα φαντάζομαι . Αλλωστε κάνω κάθε μήνα ζαχαρο κ γλυκοζιωμενη οπότε μάλλον για αυτό :)

Fuego καλώς ήρθες κ απ εμένα !!! Με το καλό το μωρακι σου !!!!!

Εγω κορίτσια ψώνια τπτ!!! Νταξ τα βασικα τα έχω απο τον μεγάλο πχ καρότσι κτλ αλλά κ αυτό το μικράκι μου να μην του πάρω ένα φαρμάκι ;; Ενα ζιπουνακι ;; Εδώ ούτε κάνει έχω ανεβάσει τα ρούχαλακια τόυ μεγάλου να δώ τι κ αν μου κάνει κάτι !!!!

Αλλά όλο περιμένω ποτέ θα μπορεί το έτερο ήμισυ η η μητέρα μου να μόυ τα φέρουν κ αυτό θα γίνει μάλλον ποτεεεε!!! Ατιμο πράγμα να εξαρτάσαι απ άλλους !!

Τις ενέσεις κορτιζονης τις είχα κάνει στην προηγουμενη κ μάλιστα τώρα του τις ζητάω να τις ξανά κάνω !!!! Αλλά μου λέει ότι δεν χρειάζεται ακόμα . Εγώ νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια ...

Τώρα που το σκέφτομαι πολλά θυμήθηκα τελικά :P

Καλημερα κοριτσια! Χειμωνιασε στον πειραια!! Τι κανετε;;

Εχω σιδερο να κανω κ κανω πως δε το βλεπω....πφφφφφφφφ

Καλημέρα..εγώ είχα μαραθώνιο σιδερώματος χτες το απόγευμα...ομολογώ πως είναι η αγαπημένη μου δουλειά του σπιτιού...μαζοχισμός το ξέρω..αν δεν σου αρέσει, κοίτα κάπου αλλού!

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..εγώ είχα μαραθώνιο σιδερώματος χτες το απόγευμα...ομολογώ πως είναι η αγαπημένη μου δουλειά του σπιτιού...μαζοχισμός το ξέρω..αν δεν σου αρέσει, κοίτα κάπου αλλού!

Μεδουσακι δεν ερχεσαι κατα δω.,,; κερναω καφε κ παστα φλωρα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημερέντες!!!!!! Τι κάνετε κορίτσια;;;;; Σίδερο ακούω μπρρρρρ.... Α ρε μανούλα να σαι καλά που το χεις αναλάβει!!!!! Χειμώνιασε πάλι... Ε ναι είπα εγώ να βγω να περπατήσω!!!! Λέμε να πάμε με τη momy σ ένα μαγαζί στην Καλλιθέα που χει καλές τιμές να δούμε προικούλα..... Λέτε να μας πιάσει βροχή;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μεδουσακι δεν ερχεσαι κατα δω.,,; κερναω καφε κ παστα φλωρα!

είσαι λίγο μακριά κοριτσάκι...κάτι ωρίτσες...αλλιώς θα τα ξεπετούσα τα ρουχαλάκια...ειδικά με παρεούλα μου αρέσει περισσότερο

x4uqp3.png

Καλημερέντες!!!!!! Τι κάνετε κορίτσια;;;;; Σίδερο ακούω μπρρρρρ.... Α ρε μανούλα να σαι καλά που το χεις αναλάβει!!!!! Χειμώνιασε πάλι... Ε ναι είπα εγώ να βγω να περπατήσω!!!! Λέμε να πάμε με τη momy σ ένα μαγαζί στην Καλλιθέα που χει καλές τιμές να δούμε προικούλα..... Λέτε να μας πιάσει βροχή;;;

τόσο χάλια καιρό έχει; εμείς έχουμε λιακάδα...καλή βολτίτσα

x4uqp3.png

καλημερα κοριτσακια μου :)

σιδερωμα ακουω..... μολις τελειωσα απ αυτο.... το προηγοπυμενο σαββατο ειχα παρει αποφαση να σιδερωσω τα απειρα πλυντηρια που ειχαν μαζευτει οσο ημουν σε ακινησια.... σε καποια φαση ομως τα παιξα κ μου μειναν πολυ λιγα, ισα ισα για τη φασαρια... οποτε σημερα τα τελειωσα κ αυτα, εν αναμονη των επομενων :P

ακολουθει ελαφρυ σιγυρισμα, μαγειραμ (μπιφτεκιους) κ αν εχω κουραγιο κ χασαπης να ψωνισω για αυριο.... αλλιως κοτοπουλο απο το σ.μ....

εδω ο καιρος εχει χαλασει απο πεμπτη... οχι απλα χαλασε,,, χειμωνιασε... στα βουνα χιονισε.... γκρρρρρρ..... που θα παει????????

motherbaby ... ζηλευω.... τα χαζεω απο το νετ αλλα αλλο απο κοντα.... παντως στα 8 ζιπουνακια εχει κ 2 δωρο κ με παραγγελια ανω τον 50 ε εχει τα μεταφορικα δωρεαν....εχω σταμπαρει κατι σεντονακια, πανες, πετσετουλες, κουβερτουλες.... ισως αρχισω με σεντονακκια, πανες, πετσετα-μπουρνουζακι.... απλα δεν ξερω αν θα τα παρεγγειλω η θα στειλω καποιον απο εκει να τα δει κ εκ του κοντοθεν :P κ ναμ ου τα παρει... ατομο φυσικα της απολυτου εμπιστοσυνης για το γουστο κ που θα σεβαστει κ αυτα που (ηδη) εχω επιλεξει εγω : την αδερφη μου.

να κ το λινκ:

http://www.motherbaby.gr/services.php?lang=1

αυτα για τωρα... οποια παει για ψωνια κ ερευνα αγορας να μας ενημερωσει...τρελαινομαι :)

moody, αν πας για το καροτσι γραψε εντυπωσεις, ναι κοριτσακι?

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωω

α, ξεχασα: feygo, γραψε μας να σε γνωρισουμε κι εμεις :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...