Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!thokos μου μας ελειψες!!!!!!!ολα καλα θα πανε κοριτσάκι μου!!!λοιπον,χθες πήγα στο motherbaby!!!ξετρελαθηκα!πηρα 2-3 μακρύμανικα ροζουλια φορμάκια βαμβακερά,καλτσακια για τις πρώτες μέρες λεπτά,κατι σεντονακια για την καλαθουνα,κουνουπιεριτσα,ενα σετ πετσέτες και μια κουβεντούλα πικε.μου ήρθε να βάλω τα κλάματα μεσα στο μαγαζί...σημερα έπλυνα τα καλύμματα του καροτσιου και του πόρτ μπεμπε.επισης πήρα απο τον γαλαξία πάνες και μωρο μαντήλα που τα εχει 50%.....αυτά.......:)

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....σας ανησυχησα ρε κοριτσόνια μου;;;:( δεν το ήθελα....όπως καταλαβαίνετε οι μέρες που πέρασαν ηταν λίγο άσχημες για εμάς....ευτυχώς είχα συνέχεια το αντράκι μου δίπλα μου κ έτσι πέρασε κ αυτο....είμαστε σπίτι....δρν μου συνέστησαν να είμαι μόνιμα ξάπλα μιας κ έχω κ θρομβοφιλια αφενός κ αφετέρου δεν εξαρτάται απο εμένα το θέμα....όποτε διαστρλλεται η μητρα τραβιεται κ ο πλακ κ αφήνει αίμα....εχει ανεβει αρκετα αλλα θέλει λιιιιγο ακομη για να μην βλέπω αίμα...μπορει να ανεβει μπορει κ οχι :( το θέμα μου το πιο σοβαρό ειναι να μην αρχίσει καμμια αιμορραγία χωρις σταματημό γιατι εκεί ειναι μονόδρομος....

Αυτα....

Σήμερα έκανα καμπύλη...περιμένω αποτελέσματα....με μια μικρη αγωνία....το βραδυ θα πάω ντοκ να μου γράψει την αδεια κ να με δει λίγο πάλι....θα ήθελα πολυ να εχει ανεβει αλλα πια μου φαινεται πολυ δύσκολο.....

Σας διάβαζα όποτε μπορούσα....μα είδα οτι σας έριξα πολυ κ πολλα κοριτσάκια άρχισαν να φοβούνται τον πρόωρο κ πολυ στεναχωρήθηκα που σας προκάλεσα τέτοιο άγχος....γι αυτο κ δεν έγραφα.....

Σας υπερευχαριστω για τα θερμα λόγια σας....με συγκινουσαν οσο ήμουν μεσα....Ρανια μου ενα πολυ γλυκο φιλάκι!!!σ ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου!!!

Επιτέλους ρε κοπελιά!!!! Κι εγώ σήμερα ξύπνησα και αναρωτιόμουν τι να κάνεις... Να μπαίνεις όποτε έχεις χρόνο να λέμε τις χαζομάρες μας!!!

Κορίτσια, δεν περνάει ο καιρός... μου φαίνεται αιώνας από τον προηγούμενο υπέρηχο... Περιμένω κι εγώ να πάει 14 ο μήνας να ξαναδώ το φατσάκι μου!!! Στο μεταξύ θα προσπαθήσω κι εγώ σήμερα ή αύριο να πείσω τον άντρα μου να βρει λίγο χρόνο να πάμε να δούμε για καρότσι! Ευτυχώς έχουμε κι εμείς οικονομική βοήθεια από γονείς!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Θωκάκι αυτά ότι μας ανησυχείς ούτε να τα σκέφτεσαι. Να μπαίνεις και να λες τον πόνο σου όποτε νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη, γιατί κακά τα ψέματα όση υποστήριξη και να έχουμε από το περιβάλλον μας, αλλιώς είναι να είσαι σε μία παρέα όπου όλες γεννάμε το ίδιο διάστημα και πάνω κάτω μας απασχολούν τα ίδια πράγματα.

επισης πήρα απο τον γαλαξία πάνες και μωρο μαντήλα που τα εχει 50%.....αυτά.......:)

μπεμπουλάκι τι πάνες πήρες; έχω εδώ και μέρες ένα κουπόνι από πά...ρς και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω.

Διαφημίσεις

μπεμπουλάκι τι πάνες πήρες; έχω εδώ και μέρες ένα κουπόνι από πά...ρς και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω.

Πηρα babylino.οτι προσφορά θα βγάζει θα την παίρνω και μετα θα αποφασίσω ποια μάρκα μου κάνει πιο καλα..

LJqDp3.png

Mpempoulaki τόσο καλό είναι αυτό το motherbaby???? έχω ακούσει απ όλους πολύ καλά λόγια με ψήσατε θα πάω!!! Έχει ποκιλλία;;;

Δεν ειναι τεραααααστιο αλλα εχει απο ολα!!!ειχε πολυ κόσμο!!!!!εχει καλές τιμές και μου έδωσαν και μαξιλάρι θηλασμου δώρο.

LJqDp3.png

Γεια σας κορίτσια! πως είστε?

....σας ανησυχησα ρε κοριτσόνια μου;;;:( δεν το ήθελα....όπως καταλαβαίνετε οι μέρες που πέρασαν ηταν λίγο άσχημες για εμάς....ευτυχώς είχα συνέχεια το αντράκι μου δίπλα μου κ έτσι πέρασε κ αυτο....είμαστε σπίτι....δρν μου συνέστησαν να είμαι μόνιμα ξάπλα μιας κ έχω κ θρομβοφιλια αφενός κ αφετέρου δεν εξαρτάται απο εμένα το θέμα....όποτε διαστρλλεται η μητρα τραβιεται κ ο πλακ κ αφήνει αίμα....εχει ανεβει αρκετα αλλα θέλει λιιιιγο ακομη για να μην βλέπω αίμα...μπορει να ανεβει μπορει κ οχι :( το θέμα μου το πιο σοβαρό ειναι να μην αρχίσει καμμια αιμορραγία χωρις σταματημό γιατι εκεί ειναι μονόδρομος....

Αυτα....

Σήμερα έκανα καμπύλη...περιμένω αποτελέσματα....με μια μικρη αγωνία....το βραδυ θα πάω ντοκ να μου γράψει την αδεια κ να με δει λίγο πάλι....θα ήθελα πολυ να εχει ανεβει αλλα πια μου φαινεται πολυ δύσκολο.....

Σας διάβαζα όποτε μπορούσα....μα είδα οτι σας έριξα πολυ κ πολλα κοριτσάκια άρχισαν να φοβούνται τον πρόωρο κ πολυ στεναχωρήθηκα που σας προκάλεσα τέτοιο άγχος....γι αυτο κ δεν έγραφα.....

Σας υπερευχαριστω για τα θερμα λόγια σας....με συγκινουσαν οσο ήμουν μεσα....Ρανια μου ενα πολυ γλυκο φιλάκι!!!σ ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου!!!

έλα βρε φιλενάδα!!! πιο πολύ ανησυχούμε όταν δεν γράφεις!! όχι μ'αυτά που γράφεις!!! προσεκτικά κι όλα θα πάνε καλά!! προσπάθησε να μην αγχώνεσαι όσο μπορείς οκ? αχ αυτός ο χαζοπλακ. σε ταλαιπωρεί αλλά σε λίγο καιρό θα σ'αποζημειώσει ο μπέμπης!!:D

άντε φάγαμε την ουρά!!

κορίτσια εγώ άρχισα να μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους! μ'έχει πιάσει ανυπομονησία να περάσουν οι εβδομ. κ να γεννήσω!! ραντεβού έχουμε πάλι 7/4..τώρα θα με βλέπει συχνότερα ο ντοκ :D

lZDVp3.png

Για αρχη επειδη το παιδί θα μπει στο δωματιο μας δεν θα φτιαξω παιδικο. Στην γωνία ομως της κρεβατοκάμαρας μας που θα μπει η κουνια θα βάλουμε παιδικά αυτοκόλλητα!!! Θα είναι γωνίτσα του!

αααα και μεις έτσι έχουμε πει...

θα μείνει μαζί μας όσο θηλάσω -μας έχει αναγκη- και μετά έχουμε χρόνο να του φτιάξουμε δωματιο... οπότε και μας θα έχει τη γωνίτσα του!!!

χιχιχιχιχ

επίσης δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα... :cry::cry::cry:

δουλευω σαν τρελή ακόμα και σάββατα και περιμένω πως και πως 17/4 να βγω σε άδεια (αν βγάλω άκρη με το ΙΚΑ που δεν έχω βγάλει ακόμα... γκρρ) μπας και ηρεμήσω και να ασχοληθώ με τον μπεμπάκο μου (την προίκα του δηλαδή) και το σπίτι μου γιατί ο άντρας μου κοντευει να με κρεμάσει!!!

Παρεπιπτόντως σε μια κρίση αυπνίας χτες το βράδυ διάβασα όλο το thread και τώρα νοιώθω σα να σας ξέρω... :):)

Κουράγιο σε όλες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες... πιστεψτε με όταν κρατήσετε τα μπεμπάκια σας αγκαλίτσα για πρώτη φορά θα τα ξεχάσετε όλα... σα να ξαναγεννιέστε από την αρχή... νομίζω αξίζουν όλες τις θυσίες του κόσμου!

τα φιλιά μου

nzQbp2.png fxUip2.png

αααα και μεις έτσι έχουμε πει...

θα μείνει μαζί μας όσο θηλάσω -μας έχει αναγκη- και μετά έχουμε χρόνο να του φτιάξουμε δωματιο... οπότε και μας θα έχει τη γωνίτσα του!!!

χιχιχιχιχ

επίσης δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα... :cry::cry::cry:

δουλευω σαν τρελή ακόμα και σάββατα και περιμένω πως και πως 17/4 να βγω σε άδεια (αν βγάλω άκρη με το ΙΚΑ που δεν έχω βγάλει ακόμα... γκρρ) μπας και ηρεμήσω και να ασχοληθώ με τον μπεμπάκο μου (την προίκα του δηλαδή) και το σπίτι μου γιατί ο άντρας μου κοντευει να με κρεμάσει!!!

Παρεπιπτόντως σε μια κρίση αυπνίας χτες το βράδυ διάβασα όλο το thread και τώρα νοιώθω σα να σας ξέρω... :):)

Κουράγιο σε όλες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες... πιστεψτε με όταν κρατήσετε τα μπεμπάκια σας αγκαλίτσα για πρώτη φορά θα τα ξεχάσετε όλα... σα να ξαναγεννιέστε από την αρχή... νομίζω αξίζουν όλες τις θυσίες του κόσμου!

τα φιλιά μου

κοριτσάκι ξέχασα να σε καλοσωρίσω!!! καλώς μας ήρθες λοιπόν κ με το καλό ο μπέμπης σου!!! πότε έχεις πητ είπαμε?

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

chri ΠΗΤ 06/06

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

lZDVp3.png

12/6!!!

Αγοράκι και γω... μα τι έγινε καλέ με τα αγόρια???????? χαμός!!!

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!! σμουτς

είναι η χρονιά των αγοριών!!! τα κορίτσια θα είναι περιζήτητα!!:D

lZDVp3.png

μουντάκι και αλοβεσάκι σας διάβασα στο θεματάκι του διαβήτη. Καλά που σας βρήκα να μη σας κουράζω να τα ξαναγράφετε.

Ρε συ αλοβέσα, μιλάμε σε τρέλαναν οι άλλες με την ώρα και το δίωρο. Τι επιμονή κι αυτή!

είναι η χρονιά των αγοριών!!! τα κορίτσια θα είναι περιζήτητα!!:D

Γεια σας μαμαδες κ μωρακια!!

Θωκακι ολα καλα ε; αντε τελειωνουμε σιγα σιγα...

Εμεις θα φτιαξουμε το παιδικο εξ αρχης κ τον πρωτο καιρο θα χουμε τον μικρο διπλα μας σε καλαθουνα.

Ασχετο αλλα η γιατρος μου πε να τρωω 3 ασπραδια τη μερα..κατακρατηση μυριζομαι!!!

Ξεκινησα και μαγνησιο..που να τα χωρεσω τοσα χαπια πια?!!! Σκετο τζανκι!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...