Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

κοριτσια.. παλευω με το τικερ κ την υπογραφη αλλα δε βλεπω φως... εχω μεινει πολλα χρονια μακρια απο τα φορουμ φαινεται....

ποιον κωδικα επικολω που οεο?

θα με ξαναγκαστρωσει :/

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ ωραιο.. το ειχαμε δει κ "live" στο λητω!!! ειναι κ ομορφο κ πολυ καλη τιμη!!!

κ αυτος μας ειπε οτι ειναι πολυ ανθεκτικο, και τρια παιδια να κανεις σε βγαζει... ως προσθετο επιχειρημα μας ειπε οτι τετοιο εχει ως καροτσι αντικαταστασης!!!

το μοναδικο μειον που θα μπορουσα να βρω ειναι οτι δεν γινεται να κοιταζει το μωρο εσενα νομιζω... (εκτος αν μπερδευτηκα μ ενα αλλο που μας εδειχνε)

ΑΚΥΡΟ: μολις ειδα πως λεει αντιστρεψιμο, ε? αρα γυριζει κ προς εσενα λογικα, αυτο δε σημαινει? ε?

Και γω έτσι κατάλαβα ότι γυρίζει προς τη μαμά... Άμα πάμε σαββατο για πρώτη έρευνα θα το δω και θα σας πω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Βρς κοριτσια... για πειτε μου... τι νουμερο ψωνιζετε; το 1 η 3 σε αλλες μαρκες ( δλδ οσαεειναι απο 1-3 μηνων) ειναι πολυ μικρο;; δε θα το φορεσουν λετε κανα διμηνο εστω; να παιρνω μεωαλυτερα; εως 6;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Βρς κοριτσια... για πειτε μου... τι νουμερο ψωνιζετε; το 1 η 3 σε αλλες μαρκες ( δλδ οσαεειναι απο 1-3 μηνων) ειναι πολυ μικρο;; δε θα το φορεσουν λετε κανα διμηνο εστω; να παιρνω μεωαλυτερα; εως 6;

εξαρτάται αν το μωρό θα γεννηθεί μικρό ή μεγάλο. Δεν παίζουν ρόλο τόσο τα κιλά όσο το ύψος.Της φίλης μου ήταν όλα μικρά και τα φορούσε σχεδόν όπως τα νούμερα. Εμένα επειδή μου είπαν ότι είναι μεγάλο έχω μόνο 5 ζιπουνάκια 0-3 (για τις πρώτες 10 μέρες) και 2 φορμάκια. Όλα τα άλλα τα πήρα 3-6. 6-9 δεν θα πάρω γιατί από αυτά τα νούμερα φέρνουν δώρα και έπειτα ίσως φθινοπωριάσει, οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Γνώμη μου αφού είναι μικρούλα θα σου χρειαστούν.

της έστειλα μαιλ κ την ρωτάω διάφορα αλλά δεν απαντησε ακόμη...εσύ έχεις καμιά πληροφορία αν π.χ πρέπει να την επισκεφθούμε πριν γεννηθούν τα μωρά ή πόσο χρεώνει?

κάπου στο νετ είχα δει τα στοιχεία του ιατρείου της (διεύθυνση και τηλέφωνο). πριν τη γέννα δεν νομίζω να χρειάζεται. την έχουν κάποιες γνωστές μου, θα μάθω και θα σου πω.

πάντως μια φίλη μου με 4 παιδιά λέει καλύτερα να έχουμε κατασταλάξει από πριν για παιδίατρο.

Αφού σας απάντησα (ελπίζω να μην ξέχασα καμία) να σας πω και τα νέα μου. Ξεκίνησα σήμερα τις μετρήσεις του ζαχάρου. Είχα 96 2 ώρες μετά το γεύμα (με όριο 130 μου είπε) καλά δεν είναι; λέτε να τη γλυτώσω την ινσουλίνη;

πώς στο καλό κάνουμε πολλαπλή παράθεση; τόσο άσχετη είμαι!

αλοβεσάκι μπράβο τα κατάφερες με το τικεράκι, εμένα δεν με βλέπω!

Για καρότσι που λέτε εγώ έχω κολλήσει στο mclaren xt ή xlr.

Αιματοκρίτη έχω 33, αλλά πάντα είχα θέματα αναιμίας, οπότε είμαι ευχαριστημένη.

Αφού σας απάντησα (ελπίζω να μην ξέχασα καμία) να σας πω και τα νέα μου. Ξεκίνησα σήμερα τις μετρήσεις του ζαχάρου. Είχα 96 2 ώρες μετά το γεύμα (με όριο 130 μου είπε) καλά δεν είναι; λέτε να τη γλυτώσω την ινσουλίνη;

πώς στο καλό κάνουμε πολλαπλή παράθεση; τόσο άσχετη είμαι!

αλοβεσάκι μπράβο τα κατάφερες με το τικεράκι, εμένα δεν με βλέπω!

Για καρότσι που λέτε εγώ έχω κολλήσει στο mclaren xt ή xlr.

Αιματοκρίτη έχω 33, αλλά πάντα είχα θέματα αναιμίας, οπότε είμαι ευχαριστημένη.

Mardo μου ρώτα ξανά το γιατρό σου για το πότε πρέπει να μετριέσαι! Στην εγκυμοσύνη συνήθως μετράμε μία ώρα από την έναρξη του γεύματος!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι καλό θα ήταν να πάρεις κι από τα δύο νούμερα... Για δίμηνο δεν ξέρω αν θα το βάλει το 0-3 αλλά σίγουρα τις πρώτες εβδομάδες θα χρειαστείς κι απ' αυτά ειδικά αν ο γιατρός σου έχει κάνει "πρόβλεψη" οτι θα είναι μικρόσωμο μωράκι...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γεια σας κορίτσια!

εγώ πήρα κι απ'τα 2! περισσότερα όμως μέχρι 3 μηνών..βέβαια από εταιρία σε εταιρία τα νούμερα διαφέρουν...

πού είναι το mothercare στη Θεσσαλονίκη;

εκεί που είναι το απολλώνια πολιτεία....πίσω απ'το πλεζίρ :D

κάπου στο νετ είχα δει τα στοιχεία του ιατρείου της (διεύθυνση και τηλέφωνο). πριν τη γέννα δεν νομίζω να χρειάζεται. την έχουν κάποιες γνωστές μου, θα μάθω και θα σου πω.

πάντως μια φίλη μου με 4 παιδιά λέει καλύτερα να έχουμε κατασταλάξει από πριν για παιδίατρο.

ναι τα στοιχεία τα βρήκα κι εγώ! για μάθε αν μπορείς κ πες μου να έχω μια ιδέα!

lZDVp3.png

Mardo μου ρώτα ξανά το γιατρό σου για το πότε πρέπει να μετριέσαι! Στην εγκυμοσύνη συνήθως μετράμε μία ώρα από την έναρξη του γεύματος!!!!

όχι σίγουρα 2 ώρες είναι, γιατί μου το έγραψε κιόλας.

Είναι 3 μετρήσεις, το πρωί νηστική, 2 ώρες μετά το γεύμα και νηστική το βράδυ πριν το δείπνο (τώρα είχα 72).

όχι σίγουρα 2 ώρες είναι, γιατί μου το έγραψε κιόλας.

Είναι 3 μετρήσεις, το πρωί νηστική, 2 ώρες μετά το γεύμα και νηστική το βράδυ πριν το δείπνο (τώρα είχα 72).

Οκ όπως στα είπε ο ντοκ σου! Αυτός ξέρει! Εγώ πάντως από την αρχή, προ ινσουλίνης, μετρίεμαι 4 φορές, νηστέιας, μετά πρωινού,μεσημεριανού,βραδυνού μία ώρα μετά την έναρξη του γεύματος....και απ όσο ξέρω έτσι κάνουμε όλες....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οκ όπως στα είπε ο ντοκ σου! Αυτός ξέρει! Εγώ πάντως από την αρχή, προ ινσουλίνης, μετρίεμαι 4 φορές, νηστέιας, μετά πρωινού,μεσημεριανού,βραδυνού μία ώρα μετά την έναρξη του γεύματος....και απ όσο ξέρω έτσι κάνουμε όλες....

τι τιμές είχες περίπου και σου έδωσε ινσουλίνη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...