Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας μανουλιτσες κ μωρακια :)

πως ειστε?

εγω καλα.... ενθουσιασμενη!!!

βγηκα κ πηρα μπαλαρινες .... κ μετα εριξα μια ματια ... πηρα κατι ζουζουνιστικα ζιπουνακια ατπο το orchestra..δεν ξερω αν τα ξερετε, εχουν πολυ ομορφα ρουχαλακια...

και μπηκα να ας ενημερωσω!!!

αν εχεις καρτα μελους ψωνιζεις ολα τα ρουχαλακια για ολο το χρονο σε τιμη 50%.

η καρτα κοστιζει 30 ευρω.

εγω πηρα 7 ζιπουνακια που εκαναν 37 ευρω αλλα εμ την καρτα πληρωσα 18,50.

σκεφτηκα οτι τη διαφορα των 12 ευρω περιπου απο τη νεκδοση της καρτας θα τα κανω τσακ μπαμ αποσβεση αφου προσεχως εχω να ψωνισω δωρακια για βαφτισεις, βαφτιστηρια κτλ...

επισης, ειναι μαζι με τα προιοντα premaman που εχουν κ κουνιες, καροτσια κτλ κ εκει εχει εκπτωση 20%.

να το εχετε υποψην ...

αυτα για τωρα, θα σχολιασω περαιτερω αργοτερα.

σας φιλω σματς :*

χμ.... ενδιαφέρον.... θα το δώ..... εγώ κοίταζα τώρα στο mothercare έχει κάποια πραγματάκια σε νορμάλ τιμές και από ότι είδα έχει και outlet στον Ταύρο!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

χμ.... ενδιαφέρον.... θα το δώ..... εγώ κοίταζα τώρα στο mothercare έχει κάποια πραγματάκια σε νορμάλ τιμές και από ότι είδα έχει και outlet στον Ταύρο!

κι εγώ για ρουχαλάκια στο mothercare θα πάω...έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα και ελπίζω και για τις τιμές :)

x4uqp3.png

κι εγώ για ρουχαλάκια στο mothercare θα πάω...έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα και ελπίζω και για τις τιμές :)

για τα mothercare καπου ειχα βρει ενα λινκ που παρεπεμπε σε αγγλικη νομιζω σελιδα οπου εβρισκες ρουχαλακια σε προσφορα κ σε πραγματικα σε πολυ καλες τιμες.... το εχασα ομως :( στο ελληνικο σαητ που κοιταξα ετσουζαν λιγο....

αθηνα σαλονικα εχει περισσοτερες ευκαιριες, στην επαρχια χαιρομαστε οταν βρισκουμε καλες τιμες κ ομορφα πραγματα... απο ποιοτητα παλι made in china γραφει, αλλα μου φαινεται καλο.... θα δειξει...

απο χαριτωμενια οπως ειπα σκιζουν κ εχει κ τελεια κ για αγορακια, που ειναι πιο δυσκολο αν βρεις ομορφα.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κ γω απ τη γιατρο!! 1,5 κιλο ο μπεμπης! Ντοπλερ μ.πεμπτη! Μου γραψε κ μαγνησιο κ μου πε να ξεκινησω να τριβω τις θηλες μου κ να τους βαζω κρεμα σιγα σιγα...

εμμμ... χμ.... τωρα ισως φανω χαζη... οταν λεει να τις τριβεις??? επαληψη με την κρεμα η κατι περισσοτερο?

σορι πο υρωταω, αλλα θελω πολυ να θηλασω κ καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη :)

twt6p2.png

εμμμ... χμ.... τωρα ισως φανω χαζη... οταν λεει να τις τριβεις??? επαληψη με την κρεμα η κατι περισσοτερο?

σορι πο υρωταω, αλλα θελω πολυ να θηλασω κ καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη :)

μου αρέσουν αυτές οι απορίες. κι εγω τις ίδιες έχω

x4uqp3.png

μου αρέσουν αυτές οι απορίες. κι εγω τις ίδιες έχω

Λοιπον μου εδειξε ακριβως πως.

Για 3 λεπτα να τριβω τη καθε ρωγα! Κανονικο τριψιμο δλδ! Με τν αντιχειρα κ τον δεικτη- so sexy!- κ μετα την ασκηση να βαζω λευκο οινοπνευμα για απολυμανση. Το βραδυ τη κρεμα για τις θηλες.

Κατι αλλο! 28+5 που ημουν χθες εβγαλε το μωρο 1,5 κιλο.πολυ δεν ειναι?!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Λοιπον μου εδειξε ακριβως πως.

Για 3 λεπτα να τριβω τη καθε ρωγα! Κανονικο τριψιμο δλδ! Με τν αντιχειρα κ τον δεικτη- so sexy!- κ μετα την ασκηση να βαζω λευκο οινοπνευμα για απολυμανση. Το βραδυ τη κρεμα για τις θηλες.

Κατι αλλο! 28+5 που ημουν χθες εβγαλε το μωρο 1,5 κιλο.πολυ δεν ειναι?!

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες :)

μονο μη μας δουν οι αντρες μας να το κανουμε αυτο.... μετα απο τοσον καιρο καραντινα δε μας σωζει τιτποτα!!!! θα γυαλισει το ματι τους!!!!

αχαχαχαχαχα.... φανταζομαι τη σκηνη.... αυτοι να μας κυνηγουν κ εμεις να προσπαθουμε να τρεξουμε να σωσουμε τα βλασταρια μας...... αχαχαχαχαχαχαα....

απο βαρος νομιζω οτι ειστε μια χαρα... η δικη μου τη δευτερα ηταν 1 κιλο, νομιζω ημουν 28 εμβ, ισως κ λιγο λιοτερο κ ειναι κ γενικα μικρη...

αλλωστε το βαρος το δινουν με αποκλιση...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε συυυυ!!!! Είναι τέλεια!!! Να για κάτι τέτοια ήθελα κοριτσάκι :tongue:!!! Με 'γεια σας!!!

Καλωσορίζω κι εγώ την καινούρια στην παρέα μανούλα! Με το καλό το μωράκι σου. Αγοράκι ε; Καλά λέω εγώ, μας ψεκάσανε...

Στο θέμα του τριψίματος των θηλών... Είδα τα βιντεάκια της Πατσούρου για το θηλασμό και κάπου έλεγε οτι επειδή το στήθος μας το έχουμε καλομαθημένο με μαλακά ρούχα κλπ οι θηλές τις πρώτες ημέρες ερεθίζονται λίγο παραπάνω μέχρι να συνηθίσουν το θηλασμό, οπότε έλεγε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυκλοφορούμε χωρίς σουτιέν (...τουλάχιστον στο σπίτι) ή να φοράμε το σουτιέν θηλασμού χωρίς τα προστατευτικά... Οπότε και το τρίψιμο μάλλον βοηθάει για να γίνουν λιγότερο ευαίσθητες...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες :)

απο βαρος νομιζω οτι ειστε μια χαρα... η δικη μου τη δευτερα ηταν 1 κιλο, νομιζω ημουν 28 εμβ, ισως κ λιγο λιοτερο κ ειναι κ γενικα μικρη...

αλλωστε το βαρος το δινουν με αποκλιση...

Κι εμείς ειμαστε 1150 και είμαστε 27+3 άρα ειστε πολυ καλα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

http://www.qualito.gr/product_detail.jsp?prdId=O067913819

καλημέρα!!!!!!!!!!!!! μάλλον βρήκαμε καρότσι..πάρτε μια ιδέα... μου φάνηκε καλό....

fuego7 καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Rania2810 τόσο πολύ κουράζεσαι κοπέλα μου που φοβάται για πρόωρο? Μήπως να ξανασκεφτείς το θέμα της άδειας βρε παιδί μου?

πολυ ωραιο.. το ειχαμε δει κ "live" στο λητω!!! ειναι κ ομορφο κ πολυ καλη τιμη!!!

κ αυτος μας ειπε οτι ειναι πολυ ανθεκτικο, και τρια παιδια να κανεις σε βγαζει... ως προσθετο επιχειρημα μας ειπε οτι τετοιο εχει ως καροτσι αντικαταστασης!!!

το μοναδικο μειον που θα μπορουσα να βρω ειναι οτι δεν γινεται να κοιταζει το μωρο εσενα νομιζω... (εκτος αν μπερδευτηκα μ ενα αλλο που μας εδειχνε)

ΑΚΥΡΟ: μολις ειδα πως λεει αντιστρεψιμο, ε? αρα γυριζει κ προς εσενα λογικα, αυτο δε σημαινει? ε?

twt6p2.png

Ελα ρε συυυυ!!!! Είναι τέλεια!!! Να για κάτι τέτοια ήθελα κοριτσάκι :tongue:!!! Με 'γεια σας!!!

Καλωσορίζω κι εγώ την καινούρια στην παρέα μανούλα! Με το καλό το μωράκι σου. Αγοράκι ε; Καλά λέω εγώ, μας ψεκάσανε...

Στο θέμα του τριψίματος των θηλών... Είδα τα βιντεάκια της Πατσούρου για το θηλασμό και κάπου έλεγε οτι επειδή το στήθος μας το έχουμε καλομαθημένο με μαλακά ρούχα κλπ οι θηλές τις πρώτες ημέρες ερεθίζονται λίγο παραπάνω μέχρι να συνηθίσουν το θηλασμό, οπότε έλεγε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυκλοφορούμε χωρίς σουτιέν (...τουλάχιστον στο σπίτι) ή να φοράμε το σουτιέν θηλασμού χωρίς τα προστατευτικά... Οπότε και το τρίψιμο μάλλον βοηθάει για να γίνουν λιγότερο ευαίσθητες...

ευχαριστουμεεεεεεεεεε :)

καλα, η φτση με οδηγει,,, χωρις σουτιεν κυκλοφορω στο σπιτι, καταπιεζομαι οταν φοραω :P

twt6p2.png

Καλημέρα και από μένα!

Είμαι καινούρια στο forum... σήμερα μπήκα στην 29η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 12/6!Σύμφωνα με ό,τι είδαμε στην Β' επιπέδου περιμένω αγοράκι...

Φιλιά σε όλες και όλους!!!!

καλως ηρθεεεεεςς!!!

με το καλο το μπεμπακι σου :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...