Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μεσω κτελ ειναι το τελειοτερο δυνατο για μενα!!! Αλλα η περιοχη μου εξυπηρετειται απο λιοσιων κ οχι κηφισο, δεν ξερω αν σε βολευει..

Kάτι θα κάνω για σένα αρκει ναμου το ξαναδώσουν. Μην αγχώνεσαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου....εχω αϋπνίες!!!!!

Κι εγω ρε γαμώτο, πάλι χάλια κοιμήθηκα! Σημερα εν τω μεταξυ σηκωθηκα φοβερά κουρασμένη! Λες και κουβαλάω 500 κιλά βαρος στους ώμους!

Ασχετο, πήγαμε εχθές στο γιατρό. Είμαστε μια χαρά 1150 γρ. Οι εξετάσεις μας άψογες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Εχθές ένιωσα πρωτη φορά το άγχος της γέννας οταν είπε ο γιατρός οτι σχεδόν φάγαμε τον γάιδαρο και σημερα το ψιλοσκέφτομαι, ισως φταίει και η κουραση! Εν τω μεταξύ ο δικός μου με τρόμαξε αρκετά, οτι δηλ αυτες τις βδομάδες μέχρι την 32 πρέπει να προσέχω πάρα πολυ. Σας έχουν πει τιποτα οι δικοί σας?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια...πολλές αϋπνίες διαβάζω...έτσι ήμουν κι εγώ προχτές. Χτες πήγα και ψώνισα κάποια πράγματα για τον μικρούλη, έριξα πολύ κλάμα από την συγκίνηση. Σήμερα θα πάμε στον γιατρό. Ανυπομονώ να τον δω. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη με μαλώσει για τα κιλά. Κρατήθηκα αυτό τον μήνα και πήρα μισό κιλό...Είμαι στο συν 8,5.

x4uqp3.png

Κι εγω ρε γαμώτο, πάλι χάλια κοιμήθηκα! Σημερα εν τω μεταξυ σηκωθηκα φοβερά κουρασμένη! Λες και κουβαλάω 500 κιλά βαρος στους ώμους!

Ασχετο, πήγαμε εχθές στο γιατρό. Είμαστε μια χαρά 1150 γρ. Οι εξετάσεις μας άψογες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Εχθές ένιωσα πρωτη φορά το άγχος της γέννας οταν είπε ο γιατρός οτι σχεδόν φάγαμε τον γάιδαρο και σημερα το ψιλοσκέφτομαι, ισως φταίει και η κουραση! Εν τω μεταξύ ο δικός μου με τρόμαξε αρκετά, οτι δηλ αυτες τις βδομάδες μέχρι την 32 πρέπει να προσέχω πάρα πολυ. Σας έχουν πει τιποτα οι δικοί σας?

Ράνια μου τι σου είπε και σε τρόμαξε; για πρόωρο τοκετό; Για πες λεπτομέρειες. Θα τον ρωτήσω κι εγώ σήμερα και θα σας πω.

x4uqp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Είμαι καινούρια στο forum... σήμερα μπήκα στην 29η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 12/6!Σύμφωνα με ό,τι είδαμε στην Β' επιπέδου περιμένω αγοράκι...

Φιλιά σε όλες και όλους!!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Ράνια μου τι σου είπε και σε τρόμαξε; για πρόωρο τοκετό; Για πες λεπτομέρειες. Θα τον ρωτήσω κι εγώ σήμερα και θα σας πω.

Ξέρει οτι κουράζομαι πολυ και μου ειπε να προσέχω ιδιαίτερα και να μην κουράζομαι τοσο γιατί τώρα ένας προωρος τοκετός είναι επίφοβος σε σχέση με την 32 βδομάδα για το έμβρυο. Αν μπω στην 32η εβδομάδα δεν τον νοιάζει τιποτα. Αφου μου εγραψε την άδεια και μου είπε αν ηθελα να μου γράψει να φυγω απο τώρα. Μου έγραψε και ενεσεις κορτιζόνης που θα κάνω για τους πνεύμονες του μωρου προληπτικά την άλλη βδομάδα και την 32η βδομάδα για να είμαστε καλυμένοι. Τονίζω οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη πχ αιμοραγία, το μόνο που έχω ειναι οι καούρες.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Είμαι καινούρια στο forum... σήμερα μπήκα στην 29η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 12/6!Σύμφωνα με ό,τι είδαμε στην Β' επιπέδου περιμένω αγοράκι...

Καλώς το κορίτσι, καλωσόρισες κι εσύ και ο μπέμπαρος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

http://www.qualito.gr/product_detail.jsp?prdId=O067913819

καλημέρα!!!!!!!!!!!!! μάλλον βρήκαμε καρότσι..πάρτε μια ιδέα... μου φάνηκε καλό....

fuego7 καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Rania2810 τόσο πολύ κουράζεσαι κοπέλα μου που φοβάται για πρόωρο? Μήπως να ξανασκεφτείς το θέμα της άδειας βρε παιδί μου?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ηρθα κ γω απ τη γιατρο!! 1,5 κιλο ο μπεμπης! Ντοπλερ μ.πεμπτη! Μου γραψε κ μαγνησιο κ μου πε να ξεκινησω να τριβω τις θηλες μου κ να τους βαζω κρεμα σιγα σιγα...

Μπράβο σας!! Όλα μια χαρα τέτοια να διαβάζουμε! Με το καλο το Doppler.

μπράβο στον μπέμπη σας!! μια χαρά το βάρος του!!πως περνάει ο καιρός!

κορίτσια εγώ πήρα τ'αποτελέσματα απ'την εξέταση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και είναι άριστη!

και μόλις μίλησα με την ενδοκρινολόγο! λοιπόν μου είπε ότι η καμπύλη μου είναι μια χαρά (κ ότι άργησε να με βάλει να την κάνω κ συμφωνω icon_evil.gif) . Για την διατροφή μου είπε μια χαρά να τρώω ό,τι φρούτο θέλω- χύμους να τους αποφεύγω είναι χειρότεροι , επίσης στο πρωινό μπορώ να φάω μέλι-μαρμελάδα αν θέλω (έτσι κι αλλιώς μου λέει δεν θα φας κ 10 κουτάλια, κι έτσι είναι), κουβερτούρα οκ, κ τα ολικής ψωμί κτλ (που τα τρωω έτσι κι αλλιώς) μόνο καλό κάνουν! μου είπε ότι για δίδυμα τα κιλά μου είναι πολύ καλά κι απλά ν'αποφύγω τα γλυκά ζαχαροπλαστείου ειδικότερα, π.χ πάστες κτλ! κι όσο μπορώ να περπατάω!

κοινώς μάλλον ήθελε να με τρομάξει ο δικός μου αλλά μην το παραχ@ζουμε κιόλας! έλεος δλδ!!icon_twisted.gificon_twisted.gif

αυτόν θα τον πάρω αργότερα αλλά δεν θα του πω ότι πήρα την ενδοκρ. απλά θα του πω τ'αποτελέσματα κι εγώ θ'ακολουθήσω αυτά που μου είπε η ενδοκρ.- εξάλλου γι'αυτό το θέμα είναι καταλληλότερη!

Τέλεια εφόσον ειναι καλη μην αγχωνεσαι! Έχεις και δίδυμα εσυ φαντάσου!!:P

Μπράβο και σε εσάς κοριτσάκι!! Τέλεια ανάπτυξη!

Καλημέρα και από μένα!

Καλώς ήρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!!!!

Ξέρει οτι κουράζομαι πολυ και μου ειπε να προσέχω ιδιαίτερα και να μην κουράζομαι τοσο γιατί τώρα ένας προωρος τοκετός είναι επίφοβος σε σχέση με την 32 βδομάδα για το έμβρυο. Αν μπω στην 32η εβδομάδα δεν τον νοιάζει τιποτα. Αφου μου εγραψε την άδεια και μου είπε αν ηθελα να μου γράψει να φυγω απο τώρα. Μου έγραψε και ενεσεις κορτιζόνης που θα κάνω για τους πνεύμονες του μωρου προληπτικά την άλλη βδομάδα και την 32η βδομάδα για να είμαστε καλυμένοι. Τονίζω οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη πχ αιμοραγία, το μόνο που έχω ειναι οι καούρες.

Προληπτικά ενέσεις κορτιζονης; Πρωτη φορα το ακούω αλήθεια! Εδω εγω με συσπασεις και χαμηλα το μωρο και μου είπε προληπτικά δεν τις κάνουμε.

Αλλα το παρακολουθούμε πολυ...

Καλημέρα κορίτσια!! Εγω το νιώθω παρααααα πολυ χαμηλα τος τελευταίες μερες και εχθές ανησύχησα. Σήμερα θα πάω να δούμε τι γινεται.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

http://www.qualito.gr/product_detail.jsp?prdId=O067913819

καλημέρα!!!!!!!!!!!!! μάλλον βρήκαμε καρότσι..πάρτε μια ιδέα... μου φάνηκε καλό....

fuego7 καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Rania2810 τόσο πολύ κουράζεσαι κοπέλα μου που φοβάται για πρόωρο? Μήπως να ξανασκεφτείς το θέμα της άδειας βρε παιδί μου?

Δεν είναι μόνο η δουλειά, εδώ τις περισσότερες μέρες ειμαστε χαλαρα, είναι οτι έχω και ιδιαίτερο μετά τις περισσοτερες μερες, είναι και οι δουλειές του σπιτιού που περνάνε όλα απο τα χέρια μου, είναι και οι αυπνιες που με σκοτώνουν αυτές τις μερες! Αν κοιμόμουν καλά την έβγαζα την άκρη. Ενας μήνας έμεινς και με το πάσχα κουτσός για αυτο ειπα όχι για άδεια πιο νωρις!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δεν είναι μόνο η δουλειά, εδώ τις περισσότερες μέρες ειμαστε χαλαρα, είναι οτι έχω και ιδιαίτερο μετά τις περισσοτερες μερες, είναι και οι δουλειές του σπιτιού που περνάνε όλα απο τα χέρια μου, είναι και οι αυπνιες που με σκοτώνουν αυτές τις μερες! Αν κοιμόμουν καλά την έβγαζα την άκρη. Ενας μήνας έμεινς και με το πάσχα κουτσός για αυτο ειπα όχι για άδεια πιο νωρις!

Άντε καλό μου να προσέχεις ναι?????? εγώ μάλλον θα το τραβήξω ώς το πρώτο 10ημερο του Μάη!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μπράβο σας!! Όλα μια χαρα τέτοια να διαβάζουμε! Με το καλο το Doppler.

Τέλεια εφόσον ειναι καλη μην αγχωνεσαι! Έχεις και δίδυμα εσυ φαντάσου!!:P

Μπράβο και σε εσάς κοριτσάκι!! Τέλεια ανάπτυξη!

Καλώς ήρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!!!!

Προληπτικά ενέσεις κορτιζονης; Πρωτη φορα το ακούω αλήθεια! Εδω εγω με συσπασεις και χαμηλα το μωρο και μου είπε προληπτικά δεν τις κάνουμε.

Αλλα το παρακολουθούμε πολυ...

Καλημέρα κορίτσια!! Εγω το νιώθω παρααααα πολυ χαμηλα τος τελευταίες μερες και εχθές ανησύχησα. Σήμερα θα πάω να δούμε τι γινεται.

ΓΙα αυτο ανησυχω πολύ, αφου δεν έχω προβλήματα γιατί να μου δώσει προληπτικά ενέσεις κορτιζόνης? Τον ρώτησα εχθές 3-4 φορές αν βλέπει κάποιο πρόβλημα, Οχι μου λεει, το κάνω προληπτικά σε όλες! Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά δεν σας κρύβω ότι ψιλοφοβήθηκα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Με το καλό σου εύχομαι....

x4uqp3.png

γεια σας μανουλιτσες κ μωρακια :)

πως ειστε?

εγω καλα.... ενθουσιασμενη!!!

βγηκα κ πηρα μπαλαρινες .... κ μετα εριξα μια ματια ... πηρα κατι ζουζουνιστικα ζιπουνακια ατπο το orchestra..δεν ξερω αν τα ξερετε, εχουν πολυ ομορφα ρουχαλακια...

και μπηκα να ας ενημερωσω!!!

αν εχεις καρτα μελους ψωνιζεις ολα τα ρουχαλακια για ολο το χρονο σε τιμη 50%.

η καρτα κοστιζει 30 ευρω.

εγω πηρα 7 ζιπουνακια που εκαναν 37 ευρω αλλα εμ την καρτα πληρωσα 18,50.

σκεφτηκα οτι τη διαφορα των 12 ευρω περιπου απο τη νεκδοση της καρτας θα τα κανω τσακ μπαμ αποσβεση αφου προσεχως εχω να ψωνισω δωρακια για βαφτισεις, βαφτιστηρια κτλ...

επισης, ειναι μαζι με τα προιοντα premaman που εχουν κ κουνιες, καροτσια κτλ κ εκει εχει εκπτωση 20%.

να το εχετε υποψην ...

αυτα για τωρα, θα σχολιασω περαιτερω αργοτερα.

σας φιλω σματς :*

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...