Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αιματοκρίτη νομίζω 34 με 35 έχω....λέτε να φταίει που είμαι σωριασμένη στα πατώματα και από διάθεση αλλά και από όλα???

Εγώ πάντως με τους 3 σιδήρους ειμαι μια χαρά ακμαιότατη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια για θεσσαλονικη πολυ καλός σύμβουλος θηλασμου ειναι και ο παπαβεντσης

έχω ακούσει πως είναι καλός...απλά θα προτιμούσα γυναίκα η αλήθεια είναι κι επίσης διάβασα πως δεν έρχεται στο σπίτι για 1η εξέταση των μωρών...δεν ξέρω αν ισχύει..

κι ένας ακόμη λόγος που θα ήθελα την Πατσούρου είναι πως κι η ιδια έχει δίδυμα οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει!

lZDVp3.png

Οχι βρε αναλυτικα στοιχεια, αλλα αν ειναι μέσω κτελ με βολευει γιατι λογω δουλειας τα στέλνω οποτεδήποτε! και αν αφορά πάτρα πχ θα στο ΄φερει οκουμπαρος μου!

Δεν ήθελα να τα βγάλω ολα στην φορα! χαχαχαχαχα:tongue:

Μεσω κτελ ειναι το τελειοτερο δυνατο για μενα!!! Αλλα η περιοχη μου εξυπηρετειται απο λιοσιων κ οχι κηφισο, δεν ξερω αν σε βολευει..

twt6p2.png

έχω ακούσει πως είναι καλός...απλά θα προτιμούσα γυναίκα η αλήθεια είναι κι επίσης διάβασα πως δεν έρχεται στο σπίτι για 1η εξέταση των μωρών...δεν ξέρω αν ισχύει..

κι ένας ακόμη λόγος που θα ήθελα την Πατσούρου είναι πως κι η ιδια έχει δίδυμα οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Δεν έχω ιδέα δεν τους χρειάστηκα η αλήθεια, μόνο το βιβλίο της πατσουρου έχω πάρει.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κ γω απ τη γιατρο!! 1,5 κιλο ο μπεμπης! Ντοπλερ μ.πεμπτη! Μου γραψε κ μαγνησιο κ μου πε να ξεκινησω να τριβω τις θηλες μου κ να τους βαζω κρεμα σιγα σιγα...

Μπράβοοοοοοοοοο!!!!!! Ωχ ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά ε;;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μπράβοοοοοοοοοο!!!!!! Ωχ ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά ε;;;;;;

Αστα!! Επομενο ραντεβου 30\4 ...κ 14 μαιου μπαινω στον μηνα μου..πως περασε ο καιρος....

Ειδαμε κ τον μπεμπη σχηματισμενο πια...σαν χθες ηταν που δαμε τη κουκιδα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Αστα!! Επομενο ραντεβου 30\4 ...κ 14 μαιου μπαινω στον μηνα μου..πως περασε ο καιρος....

Ειδαμε κ τον μπεμπη σχηματισμενο πια...σαν χθες ηταν που δαμε τη κουκιδα!!

Περνάει νερό ο καιρός.... Χαμπάρι δε θα πάρουμε!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ηρθα κ γω απ τη γιατρο!! 1,5 κιλο ο μπεμπης! Ντοπλερ μ.πεμπτη! Μου γραψε κ μαγνησιο κ μου πε να ξεκινησω να τριβω τις θηλες μου κ να τους βαζω κρεμα σιγα σιγα...

Μπράβο στον μπεμπακο σου!!!!εγω Doppler εχω Μ.Δευτερα.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Τι συγκινηση ε; :)

Με τι κρεμα;

twt6p2.png

μπράβο στον μπέμπη σας!! μια χαρά το βάρος του!!πως περνάει ο καιρός!

κορίτσια εγώ πήρα τ'αποτελέσματα απ'την εξέταση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και είναι άριστη!

και μόλις μίλησα με την ενδοκρινολόγο! λοιπόν μου είπε ότι η καμπύλη μου είναι μια χαρά (κ ότι άργησε να με βάλει να την κάνω κ συμφωνω icon_evil.gif) . Για την διατροφή μου είπε μια χαρά να τρώω ό,τι φρούτο θέλω- χύμους να τους αποφεύγω είναι χειρότεροι , επίσης στο πρωινό μπορώ να φάω μέλι-μαρμελάδα αν θέλω (έτσι κι αλλιώς μου λέει δεν θα φας κ 10 κουτάλια, κι έτσι είναι), κουβερτούρα οκ, κ τα ολικής ψωμί κτλ (που τα τρωω έτσι κι αλλιώς) μόνο καλό κάνουν! μου είπε ότι για δίδυμα τα κιλά μου είναι πολύ καλά κι απλά ν'αποφύγω τα γλυκά ζαχαροπλαστείου ειδικότερα, π.χ πάστες κτλ! κι όσο μπορώ να περπατάω!

κοινώς μάλλον ήθελε να με τρομάξει ο δικός μου αλλά μην το παραχ@ζουμε κιόλας! έλεος δλδ!!icon_twisted.gificon_twisted.gif

αυτόν θα τον πάρω αργότερα αλλά δεν θα του πω ότι πήρα την ενδοκρ. απλά θα του πω τ'αποτελέσματα κι εγώ θ'ακολουθήσω αυτά που μου είπε η ενδοκρ.- εξάλλου γι'αυτό το θέμα είναι καταλληλότερη!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...