Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Έχετε πάει οι νέες μανούλες να πάρετε μαξιλάρι θηλασμού από τα motherbaby?? Το κάνουν δώρο! Αθήνα Περιστέρι....

Βαλιτσάκια έχετε ζητήσει δείγματα από διάφορες εταιρείες??

σοβαρα???

δωρο το μαξιλαρι θηλασμου?

δια αντιπροσπωπου γινεται για εμας που ειμαστε επαρχια?

ουτε δειγματα βαλιτσακια εχουμε ζητησει... για πες..

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοβαρα???

δωρο το μαξιλαρι θηλασμου?

δια αντιπροσπωπου γινεται για εμας που ειμαστε επαρχια?

ουτε δειγματα βαλιτσακια εχουμε ζητησει... για πες..

Επειδή θα παω το σαββατο αν δεν με θυμηθουν και μου δώσουν θα σου πω ναστο στείλω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

http://anatello.gr/cart/Inglesina-stroler-Avio-Sky.html Ειναι φανταστικό

Και δες και διαστάσεις! Κλείνει με το ενα χέρι.

Inglesina έχω κι εγώ!! Από τα καλύτερα και ελαφρύτερα. Με το ένα χερι χωρούν παντού.

n3oUp2.png

Επειδή θα παω το σαββατο αν δεν με θυμηθουν και μου δώσουν θα σου πω ναστο στείλω!

Σε θυμούνται πιστεύω και κρατούν και τα στοιχεία σου. Πρέπει να πάει η ίδια η έγκυος από κει. Αυτό ξέρω για πριν 3 χρόνια...

:( :(

n3oUp2.png

κοριτσακια τι ωραια φλυαρια :)

απο κιλα να μη λετε μονο ποσο πηρατε, να λετε κ ποσο ξεκινησατε... διοτι εγω 4,5 πηρα αλλα ξεκινησα με εξτρα μπονους.... κανω κ διατροφη για το ζαχαρο... οποτε.... τιο να λεει?

αιματοκριτη εχω να ελεγξω απο ιανουαριο, αλλα σερνομαι γενικως... τα χαπια μου καμια μερα μερα πια δεν τα παιρνω ολα... μια ξεχναω το ενα.. μια το αλλο...

εγω δεν πηρα ακομη τπτ ουτε παρηγγειλα.. για αρχη αυτα που θεωρω απαραιτητα ειναι κουνια κ καροτσι. αλλαξιερα δεν την εχω στο προγραμμα, μπορω κ χωρις.. αποστειρωτη επισης.. θελω να θηλασω αλλα κ αν δεν τα καταφερω κατσαρολα, βρασιμο κ αγιος ο θεος...

ρηλαξ θα θελα αλλα κι αυτο δε χρησιμοποιειται απο την αρχη νομιζω...

καλαθουνα δε με καιει...

καθισμα αυτοκινητου θεωρω απαραιτητο αλλα στην αρχη δεν βλεπω να πηγαινουμνε πουθενα...

απο σεντονακια τπτ δεν πηρα... κενταω ομως κατι να μου ραψει η μαμα μου το πρωτο <3

τα υπολοιπα αργοτερα, φευγω για ενδοκρινολογο...

περιμενω νεακια απο τα μωρακια σας :)

σας φιλω . σμουτς :)

twt6p2.png

Σε θυμούνται πιστεύω και κρατούν και τα στοιχεία σου. Πρέπει να είναι πάει η ίδια η έκυος από κει. Αυτό ξέρω για πριν 3 χρόνια...

:( :(

Δεν ψώνισα εκεινη την μέρα, για΄αυτό είπα μπας και δεν με θυμηθουν, δεν εχω αφήσει στοιχεία!

Θα φανεί!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καρδούλα στο νετ είδα την Πατσούρου. Κι εγώ την έχω στα υπόψη, μας βλέπω να συναντιόμαστε. :)

της έστειλα μαιλ κ την ρωτάω διάφορα αλλά δεν απαντησε ακόμη...εσύ έχεις καμιά πληροφορία αν π.χ πρέπει να την επισκεφθούμε πριν γεννηθούν τα μωρά ή πόσο χρεώνει?

lZDVp3.png

Κανένα προβλημα. Επαρχία που θα το στείλω?

Θα σε δωσω στοιχεια πριβε καλε... ολα στη φοραα;; :P

Ειτε σε θυμηθουν, ειτε οχι, εγω σ ευχαριστω πααααααρα πολυ για την προθεση κ μονο :)

twt6p2.png

Θα σε δωσω στοιχεια πριβε καλε... ολα στη φοραα;; :P

Ειτε σε θυμηθουν, ειτε οχι, εγω σ ευχαριστω πααααααρα πολυ για την προθεση κ μονο :)

Οχι βρε αναλυτικα στοιχεια, αλλα αν ειναι μέσω κτελ με βολευει γιατι λογω δουλειας τα στέλνω οποτεδήποτε! και αν αφορά πάτρα πχ θα στο ΄φερει οκουμπαρος μου!

Δεν ήθελα να τα βγάλω ολα στην φορα! χαχαχαχαχα:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αν δεν κράτησαν στοιχεία άνετα θα το ξαναπάρεις!!! μπουαχαχαχαχα

Κοριτσάκια μου εμείς έχουμε το trip της ινγλεσινα πολύ οικονομικό. Η καθεμία ανάλογα της ανάγκες της και τα οικονομικά εννοείται.

Μο είχαν δώσει καρότσι φίλες δύο και τα δλυο φανταστικά αλλά τεράστια. Οπότε κατέληξα σε αυτό πολύ ελαφρύ χωράει στο μικρό ανσασέρ μας και θα με βγάλλει και για το δεύτερο μωράκι που έρχεται. Το τι έχει τραβήξει δε λέγεται...

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...