Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα θα γελάσεις.... μια φίλη αγόρασε από τα hm σε καλή τιμή.... μου πε όμως ότι γνωστή της βολεύτηκε με τη γνωστή μάρκα που μας έχει πρήξει η τηλεόραση........ τι να πω...πιστεύω ότι χρειάζεται από την άποψη ότι τα κλασσικά σουτιέν δεν είναι μαλακά για να μπορείς με ευκολία να τα ανεβοκατεβάζεις και να τα διπλώνεις!

Εγω εγω απο το πρωτο μου τα πήρα μέσω Ίντερνετ τέλεια ποιότητα και εφαρμογή άνετα και βολικό!

Όσο για τις αγορές κορίτσια , πχ εγωμειχα πάρει 4 μεγάλα μπουκάλια 2 μικρα βουρτακι και τα σχετικά αποστερωτη, και μου ήταν όλα αχρείαστα αφου θηλασε και δεν χρεισιμοποιησα κανένα!!! Τα έδωσα όμως όλα.

Πχ μια αγορά που νόμιζα θα μου ειναι άχρηστη ήταν ο υγραντηρας. Που ήταν ότι καλύτερο έκανα γιατι βοηθάει παρααααα πολυυυυυ όταν ειναι μπουκωμενο το μωρο το βράδυ που κοιμάται η όταν έχει λαρυγγιτιδα, η όταν πέφτει η υγρασία το χειμώνα που αναβουμε καλοριφέρ.

Και ενα αλλο επένδυσαν σε καλο θερμόμετρο με υπερυθρες και το έχω δυο χρονια χωρις προβλημα. Μετράς τη θερμοκρασία ενώ κοιμάται χωρις να το ξυπνας και χωρις κλάματα.

Λάθος αγορά έκανα στο καρότσι. Δεν χωρούσε τελικα στο ανσασερ και έπρεπε να το κλείνω αφήστε Δράμα......

Η μπανιεριτσα με τη βάση μέχρι 4 μηνών μασ εξυπηρετησε. ήταν μικρη αλλα κ πιο μεγάλη δε μας επερνε λογω χώρου..

Αν θυμηθώ και αλλα θα τα γράψω ;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω εγω απο το πρωτο μου τα πήρα μέσω Ίντερνετ τέλεια ποιότητα και εφαρμογή άνετα και βολικό!

Όσο για τις αγορές κορίτσια , πχ εγωμειχα πάρει 4 μεγάλα μπουκάλια 2 μικρα βουρτακι και τα σχετικά αποστερωτη, και μου ήταν όλα αχρείαστα αφου θηλασε και δεν χρεισιμοποιησα κανένα!!! Τα έδωσα όμως όλα.

Πχ μια αγορά που νόμιζα θα μου ειναι άχρηστη ήταν ο υγραντηρας. Που ήταν ότι καλύτερο έκανα γιατι βοηθάει παρααααα πολυυυυυ όταν ειναι μπουκωμενο το μωρο το βράδυ που κοιμάται η όταν έχει λαρυγγιτιδα, η όταν πέφτει η υγρασία το χειμώνα που αναβουμε καλοριφέρ.

Και ενα αλλο επένδυσαν σε καλο θερμόμετρο με υπερυθρες και το έχω δυο χρονια χωρις προβλημα. Μετράς τη θερμοκρασία ενώ κοιμάται χωρις να το ξυπνας και χωρις κλάματα.

Λάθος αγορά έκανα στο καρότσι. Δεν χωρούσε τελικα στο ανσασερ και έπρεπε να το κλείνω αφήστε Δράμα......

Η μπανιεριτσα με τη βάση μέχρι 4 μηνών μασ εξυπηρετησε. ήταν μικρη αλλα κ πιο μεγάλη δε μας επερνε λογω χώρου..

Και γω ελπίζω να θηλάσω και να μη χρειαστώ αποστειρωτές κλπ..στην έσχατη κατσαρολίτσα και βράσιμο... και γω έτσι μεγάλωσα!!!!! Με το καρότσι τι βάσανο είναι αυτό ρε κοπελιά... έχω καταμπερδευτεί δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Λοιπόν όσον αφορά το σουτιέν θηλασμου κι εγώ θα πάρω απο την λαική. Αυτή τη στιγμή την βγάζω με μπουστάκια σαν τα διάσημα απο τις λαικές όμως! Πολύ βολικά πραγματικά!

Οσον αφορά την γέννα δνε ξέρω ρε κορίτσια. Μου το είπε και ο γυναικολόγος και ο υπερηχογας. Σήμερα θα ξαναρωτήσω. Μια γνωστή μου είχε ημ.τοκετού 21 Ιουνιου και γέννησε 1 Ιουνίου. Δεν ξερω. Θα ρωτήσω πάλι και θα σας πω. Θα ρωτήσω και για το θέμα της άδειας να δω απο που θα πάρω το χαρτι.

Τωρα οσον αφορά τα ρουχαλακια μάλλον θα του έχω καλοκαιρινά με καλτσακι κτλ καποιο ζακετάκι και σιγουρα μια πικεδένια κουβερτούλα. Περιμένω να δω και ο καιρος πως θα τα παει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εγώ με το καρότσι έχω αλλαξει 40 γνώμες. Ουτε ξέρω τι να κάνω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Και γω ελπίζω να θηλάσω και να μη χρειαστώ αποστειρωτές κλπ..στην έσχατη κατσαρολίτσα και βράσιμο... και γω έτσι μεγάλωσα!!!!! Με το καρότσι τι βάσανο είναι αυτό ρε κοπελιά... έχω καταμπερδευτεί δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Ναι μην αγοράζεις αμέσως αποστερωτη βλέπεις και κάνεις...

Για το καρότσι μέτρα καλα τις διαστάσεις απο το ανσασερ να μη χρειάζεται να το κλείσεις!!! Εμάς ειναι και πολυυυυ στενό..

Δεν ξέρω αν έχετε σκοπό να αγοράσετε πόρτ μπεμπε εμένα μου ήταν και αυτο άχρηστο!!! Μπορείς μαζι με το καρότσι να πάρεις το καρεκλακι για το αυτοκίνητο το οποίο να κουμπωνει και στο καρότσι και μπορει να καθίσει το μωρο εκει απο νεογέννητο. Εγω αυτο είχα απο την αρχη.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κι εγώ με το καρότσι έχω αλλαξει 40 γνώμες. Ουτε ξέρω τι να κάνω!

Μα δεν είναι βάσανο????????? Αρχίσαμε με πολυκαρότσι, πήγαμε για μεμοωμένα, μετά πάλι στο πολυκαρότσι...... άσε που οι τιμές είναι στο Θεό σε ορισμένα!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Εγω σημερα εχω γιατρο κ ζυγισμα.... πφφφφφ.

Το μωρο μου δε το νιωθω τοσο δραστηριο...κουνιεται βεβαια αλλα οχι συνεχεια κ οχι εντονα! Νιωθω κινησεις μονο χαμηλα αριστερα,λετε να χει λουφαξει εκει;; σημερα θα το δουμε κ ελπιζω να ναι ολα καλα....

Κατι αλλο..ο αιματοκριτης σας πως ειναι; εμενα πεφτει σταθερα 1 μοναδα καθε μηνα.τωρα ειναι 36

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Μα δεν είναι βάσανο????????? Αρχίσαμε με πολυκαρότσι, πήγαμε για μεμοωμένα, μετά πάλι στο πολυκαρότσι...... άσε που οι τιμές είναι στο Θεό σε ορισμένα!!!!!!!!!!

Που κυμαίνεσαι περίπου σε τιμες; Για να σου πω αν πετύχω καμία προσφορά μέσω Ίντερνετ. Κοιταω συνέχεια μαρεσει.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια εμείς το παραγγείλαμε το καρότσι!!

λοιπόν οπωσδήποτε όταν πάτε στο μαγαζί να δοκιμάσετε αν χωράει στο αυτοκίνητο (δεν θα έχουν αντιρρηση) να έχετε μετρήσει πόρτα ανσασερ, κι εξώπορτα σπιτιού για να μην χρειάζεται να το ανοιγοκλείνετε!

αν έχετε 2 αυτοκ. δοκιμάστε να δείτε αν χωράει κ στα 2! εμείς πήγαμε 2 φορές για να το δοκιμάσουμε κ με τα 2 αυτοκ.! επίσης σηκώστε το να δείτε το βάρος (λίγο από το χερούλι έτσι?) κ δοκιμάστε πως κλείνει κ ανοίγει!

lZDVp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Εγω σημερα εχω γιατρο κ ζυγισμα.... πφφφφφ.

Το μωρο μου δε το νιωθω τοσο δραστηριο...κουνιεται βεβαια αλλα οχι συνεχεια κ οχι εντονα! Νιωθω κινησεις μονο χαμηλα αριστερα,λετε να χει λουφαξει εκει;; σημερα θα το δουμε κ ελπιζω να ναι ολα καλα....

Κατι αλλο..ο αιματοκριτης σας πως ειναι; εμενα πεφτει σταθερα 1 μοναδα καθε μηνα.τωρα ειναι 36

Με το καλο να δεις το μωρακι σου! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Εγω δεν είμαι πολυ τακτική η αλήθεια το αμέσως κάποιες φορές έχω φτάσει 35

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια εμείς το παραγγείλαμε το καρότσι!!

λοιπόν οπωσδήποτε όταν πάτε στο μαγαζί να δοκιμάσετε αν χωράει στο αυτοκίνητο (δεν θα έχουν αντιρρηση) να έχετε μετρήσει πόρτα ανσασερ, κι εξώπορτα σπιτιού για να μην χρειάζεται να το ανοιγοκλείνετε!

αν έχετε 2 αυτοκ. δοκιμάστε να δείτε αν χωράει κ στα 2! εμείς πήγαμε 2 φορές για να το δοκιμάσουμε κ με τα 2 αυτοκ.! επίσης σηκώστε το να δείτε το βάρος (λίγο από το χερούλι έτσι?) κ δοκιμάστε πως κλείνει κ ανοίγει!

Τέλεια!! Ποιο πήρατε καρδούλα; :P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Έτσι να οργανωνόμαστε!!

Καρδουλίτσα είχα βάλει κι εγώ ένα κατεβατό λίστας πριν μήνες μα το είδατε και το πάθατε το σοκ!!! χαχαχα Μπράβο που οργανώθηκες!!

Μαίο ναι θα χρειαστεί πιστεύω μακρυμάνικο....για τέλη Ιούνη δε ξέρω....το βραδάκι ίσως όπως το λέτε...

Σεντονάκια και από όλα είμαι κομπλέ από το γιοκάκι μου....ελάχιστα πραματάκια είναι που μου λείπουν ή που ίσως ξεχνώ....

από το Motherbaby είχα πάρει στρώμα για κούνια στρωματάκι καλαθούνας και σεντονάκια καλαθούνας΄. Όλα μια χαρά και οικονομικά. Δεν πήρα κάτι άλλο....να πω για ποιότητα...μια χαρά όμως δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό και από φίλες που έχουν ψωνίσει. Περνούν γρήγορα τα πρώτα χρόνια του μωρου και καλό είναι να γλυτώνουμε και λίγα χρήματα..

Ρανια έγινες μέλος τελικά???

n3oUp2.png

Που κυμαίνεσαι περίπου σε τιμες; Για να σου πω αν πετύχω καμία προσφορά μέσω Ίντερνετ. Κοιταω συνέχεια μαρεσει.

Και γω μέσω ίντερνετ κοιτάω δεν έχω ψάξει ακόμη από κοντά....κοίτα σε πολυκαρότσι κάτω από 300 ευρώ δεν βρίσκω με τίποτα... Αλλά χτες είδα ότι θέλουν και βάση για το αυτοκίνητο οπότε το bujet ανεβαίνει τουλάχιστον άλλα 100 ευρώ... Απλά σκεφτόμουν ότι το καθισματάκι αυτοκινήτου στο πολυκαρότσι θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής και καλαθούνα θα μου δώσει μία φίλη... άρα μάλλον συμφέρει να τα πάρουμε σπαστα και να προτιμήσουμε ένα καθισματάκι για 0-18..... έτσι λέω...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...