Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

ε ναι για μια ιδέα περισσότερο... εγώ υπολόγιζα σε μπόλικα ζιπουνάκια που ναι δηλ το ολόσωμο με τα κουμπώματα ανάμεσα στα ποδαράκια, μέσα στο σπίτι δε νομίζω να χρειάζεται να φοράει και κάτι άλλο..... ε για τα εξόδου βλέπουμε θα μας φέρουν κ όλας..κάτι θα πάρουμε και μεις....

ε ναι τέτοια εννοώ! κοντομάνικα κ ποδαράκια έξω :D κάτσε να την βρω κ να την βάλω!

Καρδούλα καλα αποτελέσματα! Κ εγω έτσι πιστεύω κορίτσια με εσωρουχακια θα τα έχουμε . Για βραδάκι κανένα μακρτμανικο βαμβακερο. Καμία ζακετουλα να υπάρχουν. Αλλα όχι πολλα

ευχαριστώ!!

ακριβώς! πιστεύω ζέστη θα έχει κ θα είναι με εσωρουχάκια τις περισσότερες ώρες! κι όπως λες κ καμιά ζακετούλα να βρίσκεται!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!ερωτηση:θα αγοράσετε σουτιέν θηλασμου;

Τώρα θα γελάσεις.... μια φίλη αγόρασε από τα hm σε καλή τιμή.... μου πε όμως ότι γνωστή της βολεύτηκε με τη γνωστή μάρκα που μας έχει πρήξει η τηλεόραση........ τι να πω...πιστεύω ότι χρειάζεται από την άποψη ότι τα κλασσικά σουτιέν δεν είναι μαλακά για να μπορείς με ευκολία να τα ανεβοκατεβάζεις και να τα διπλώνεις!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΩΡΟΥ

Pampers

Μωρομάντηλα

Σετ Βούρτσα – Χτένα

Ψαλιδάκι

Μπατονέτες (τις χρησιμοποιείς πολύ αργότερα)

Θερμόμετρο Σώματος

Αφρόλουτρο

Μπανιέρα με βάση

Ενυδατική Κρέμα Σώματος

Κρέμα για σύγκαμα

Απλές γάζες αποστειρωμένες

Οινόπνευμα ή Betadin για τον αφαλό, ανάλογα τι θα σου πει ο γιατρός

Φυσιολογικός Ορός

Αποφρακτήρας μύτης

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ

Μπιμπερό Μεγάλα 6

Μπιμπερό Μικρά 4

Βουρτσάκι για μπιμπερό

Πάνες για γουλίτσες 15

Σαλιάρες 15

Πιπίλες Σιλικόνης 4

Θήκες για πιπίλες 2

Αλυσίδες για πιπίλες 2

Θερμός

Βραστήρας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ

Επιθέματα στήθους

Σουτιέν Θηλασμού

Αν τελικά θηλάσεις χρειάζεσαι θήλαστρο, εγώ θήλασα 2 μήνες κ το θήλαστρο το χρησιμοποίησα 2 φορές μόνο. Όπως κ το μαξιλάρι θηλασμού, εμένα δεν με βόλεψε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

Κρεβατάκια 2 (τους πρώτους μήνες και τα δύο κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι)

Στρώματα Κρεβατιού 2

Πάντες 2

Σετ Σεντόνια 4

Αδιάβροχα Σελτεδάκια Κρεβατιού 2

Μάλλινες Κουβέρτες κούνιας 2

Μάλλινες Κουβέρτες αγκαλιάς 2

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Πάνες αγκαλιάς χασέ 10

Σελτεδάκια 12

Πετσετάκια για τον ποπό 6

Μπουρνουζάκια γωνία 2

Πάνες αγκαλιάς βαμ./φαν. 6

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ

Καρότσι

Καρεκλάκι αυτοκινήτου

Τσάντα καροτσιού

Κουβερτούλες καροτσιού

ΡΟΥΧΑ

Φορμάκια πολλά

Φανελάκια πολλά

Καλτσάκια 6 ζευγάρια

Γαντάκια

Σκουφάκια

Φόρμες Εξόδου

Απορρυπαντικό

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Κουρτίνες

Φωτιστικό

Χαλάκι

Ντουλάπα/Συρταριέρα

Θερμόμετρο Χώρου

Φωτάκι νυκτός

Ημερολόγια μωρού

Αφυγραντήρας

Αυτοκόλλητα τοίχου

Αντισηπτικό για τα χέρια

Ενδοεπικοινωνία

Αλλαξιέρα

Ρηλάξ

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Σλιπάκια μιας χρήσης

Σερβιέτες Λοχείας

Νυχτικές θηλασμού

Παντόφλες

Πετσέτες μπάνιου/προσώπου/μαλλιών

Σουτιέν θηλασμού

Σαμπουάν/Αφρόλουτρο

Φωτογραφική Μηχανή

Ρούχα εξόδου για τα μωρά

Πάνες αγκαλιάς

Πάνες για γουλίτσες

Μωρομάντηλα

Βούρτσα - Χτένα

Καλλυντικά

Οδοντόβουρτσα - Οδοντόκρεμα

Κοκαλάκια - Λαστιχάκια για μαλλιά

Κρέμα ημέρας

Μπατονέτες

Εσώρουχα κανονικά

Κινητό - Φορτιστής

Επιθέματα στήθους

Pampers

Και για να πάει ο άντρας να δηλώσει τα μωρά:

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατ.

Πράξη προσδιορισμού επωνύμου

Βιβλιάριο υγείας

Ληξιαρχική πράξη γάμου

Ταυτότητα

Εγγραφο για ΑΜΚΑ

Εγγραφο για ΑΦΜ

-Physiomer baby ή αμπούλες φυσιολογικού ορού για τις μυξούλες

- Ντεπόν σιροπάκι για μωρά

- 10 σύριγγες, για να μετράς και να δίνεις σιροπάκια και ενδεχομένως και φυσιολογικό ορό

- Tobrex για τις τσίμπλες στα μάτια

- Βρεφικά υπόθετα γλυκερίνης

- χειρουργική μάσκα προσώπου

- Baby oil ή αμυγδαλέλαιο για τη νινίδα

τα νούμερα αγνοήστε τα, είναι για δίδυμα μην τρομάξετε με τις ποσότητες :D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω όταν ήταν 7 μηνών τον Ιούλιο ο μικρός μου το είχα 26-27 να χτυπάει ψηλά αν είμασταν στον ίδιο χώρο. Τ βραδιά αναβάθμιση το απέναντι δωμάτιο χαμηλα και να χτυπάει κάτω και δροσίζε εμάς απέναντι. Στον ίδιο χώρο που κοιμομασταν δεν το ήθελα .

Αυτό ήταν το θέμα των ημερών... έχουμε κλιματιστικό στο δωμάτιο αλλά χτυπάει ακριβώς εκεί που θα είναι η κούνια :?... οπότε σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουμε ένα φορητό κλιματιστικό για το λόγο οτι θα έρθουν και οι γονείς μου (από Αθήνα) και στο δωμάτιο που θα κοιμούνται δεν έχει κλιματιστικό, οπότε να έχουμε μια φορητή λύση ανάλογα τις ανάγκες...

Κοριτσάκια μου απο κιλά πως τα πάτε? Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και είμαι στα +9,6!

Εγώ είμαι +6,5 αλλά δεν μπορώ να πω οτι έχω αφεθεί... Μπαίνουν σαν αέρας τα άτιμα, μπορεί να το παρακάνω μια μέρα αλλά την επόμενη θα είμαι συγκρατημένη... έχω φάει γιαουρτάκι το βράδυ ουουουου... Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα αν με το θηλασμό χάνεις εύκολα τα κιλά ή το αντίθετο... διίστανται οι απόψεις...

Χαχαχαχα τα γλυκα φταίνε σε εμένα! Μόνο μια τσιμπημενη καμπύλη θα μπορούσε να με σώσει....

Βαράει αλύπητα χαμηλα... Φφφφφ

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, οτι μόνο αν είναι τσιμπημένη η καμπύλη θα αποφύγω κάπως τα γλυκά γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι μετά το μεσημεριανό είναι τι γλυκό μπορώ να φάω...

Έχετε πάει οι νέες μανούλες να πάρετε μαξιλάρι θηλασμού από τα motherbaby?? Το κάνουν δώρο! Αθήνα Περιστέρι....

Βαλιτσάκια έχετε ζητήσει δείγματα από διάφορες εταιρείες??

Χτες ανακάλυψα το motherbaby, αλλά δυστυχώς δεν μένω Αθήνα, κοιτούσα τις προίκες που τις έχει οικονομικά που παρεμπιπτόντως είναι πανάκριβες γενικά...

Εσείς έχετε πάρει σεντονάκια και τέτοια;

Μην το λες για νωρίτερα γιατι κι εμένα ο δικός μου γιατρός που έχω ένα μου είπε οτι μάλλον θα γεννήσω κανα δυο βδομάδες νωρίτερα. Για να δούμε!

Πως κατάλαβε οτι θα γεννήσεις νωρίτερα; Νωρίς δεν είναι να σου πει κάτι τέτοιο... Για ξαναρώτα σήμερα!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Τώρα θα γελάσεις.... μια φίλη αγόρασε από τα hm σε καλή τιμή.... μου πε όμως ότι γνωστή της βολεύτηκε με τη γνωστή μάρκα που μας έχει πρήξει η τηλεόραση........ τι να πω...πιστεύω ότι χρειάζεται από την άποψη ότι τα κλασσικά σουτιέν δεν είναι μαλακά για να μπορείς με ευκολία να τα ανεβοκατεβάζεις και να τα διπλώνεις!

μην το γελάς καθόλου!! κ μια δική μου φίλη ακριβώς το ίδιο!!

εγώ τα φοράω ήδη κ πριν την εγκυμοσύνη κ σώθηκα από πόνους πλάτης που είχα! καλά εννοείται ότι πήρα απ'την λαική! σιγά μη δώσω 20ε! κ μάλιστα για το καλοκαίρι έχω με λεπτό τιραντάκι κ όχι τόσο φαρδιά!

μ'αυτά λοιπόν θα πορευτώ κ στον θηλασμο!!:D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

μην το γελάς καθόλου!! κ μια δική μου φίλη ακριβώς το ίδιο!!

εγώ τα φοράω ήδη κ πριν την εγκυμοσύνη κ σώθηκα από πόνους πλάτης που είχα! καλά εννοείται ότι πήρα απ'την λαική! σιγά μη δώσω 20ε! κ μάλιστα για το καλοκαίρι έχω με λεπτό τιραντάκι κ όχι τόσο φαρδιά!

μ'αυτά λοιπόν θα πορευτώ κ στον θηλασμο!!:D

Και γω πήρα ένα παρόμοιο από το σούπερ μάρκετ στα ευρώ..... θα το δοκιμάσω και θα δω.... μεγάλο πράγμα που γεννάμε καλοκαίρι κορίτσια θα πλένουμε και θα στεγνώνουνε τσακ μπαμ άμα τύχει ανάγκη!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Και γω πήρα ένα παρόμοιο από το σούπερ μάρκετ στα ευρώ..... θα το δοκιμάσω και θα δω.... μεγάλο πράγμα που γεννάμε καλοκαίρι κορίτσια θα πλένουμε και θα στεγνώνουνε τσακ μπαμ άμα τύχει ανάγκη!

είναι σαν μπουστάκι! μακάρι να βολευτείς γιατί είναι κι ακριβά τ'ατιμα σουτιέν θηλ.!

καλά δεν το συζητώ! θα στεγνώνουν στο πι κ φι! τον χειμώνα τι θα κάνουμε! ένα στεγνωτήριο δεν με χάλαγε αλλά σκέφτομαι κ τα χρήματα κ το ότι δεν έχω χώρο! μόνο στο μπαλκόνι αν το βάλω!

lZDVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!ερωτηση:θα αγοράσετε σουτιέν θηλασμου;

Εγώ αγόρασα ένα ενδεικτικά για να βρίσκεται και βλέπουμε... Είναι μάλλον βολικά γιατί δεν χρειάζεται να νιώσεις άβολα αν είσαι έξω κατεβάζοντας τιράντες... απλά τα σχέδια είναι άθλια εκτός κι αν πάρεις κάτι ακριβό, και προσωπικά αισθάνομαι άβολα και που δεν έχει μπανέλα (νιώθω οτι κρεμάει το στήθος) και που δεν έχουν σταθερό cup (γιατί πετάει η ρώγα :oops:)... βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να βάλω επιθέματα στήθους που είναι απαραίτητα... Πάντως για μια έξοδο με το μωρό που θηλάζει πρέπει να είναι η μόνη πρακτική λύση...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

είναι σαν μπουστάκι! μακάρι να βολευτείς γιατί είναι κι ακριβά τ'ατιμα σουτιέν θηλ.!

καλά δεν το συζητώ! θα στεγνώνουν στο πι κ φι! τον χειμώνα τι θα κάνουμε! ένα στεγνωτήριο δεν με χάλαγε αλλά σκέφτομαι κ τα χρήματα κ το ότι δεν έχω χώρο! μόνο στο μπαλκόνι αν το βάλω!

Ναι έτσι σαν αθλητικό σουτιέν.... α ωραία θα πάρω άλλο 1 και βλέπουμε... ευτυχώς έχω κοντά τη μαμά μου και να χρειαστώ μπορεί νε πεταχτεί για το οτιδήποτε, γιατί φαντάζομαι ότι ανεξάρτητα με το σαραντισμό που θα θελα να το τηρήσω δεν θα χω και κουράγιο να τρέξω.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...