Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Νέα από το Θωκάκι έχουμε??? Μπήκε καθόλου να μας γράψει νέα???

Κι εώ έχω ενοχλήσεις και χτυπήματα χαμηλά και νοιώθω ότι θα μου βγει από ώρα σε ώρα....τι ειν αυτό?? Το χω πολύ καιρό το είχα αναφέρει στη γιατρό αλλά μου πε δεν είν τίποτα.....θα το ξαναπώ στο γιατρό σήμερα γιατί είναι έντονο και φοβάμαι.

Στα νοσοκομεία έχουν αιρ κοντίσιον θέλουν συγκεκριμένη θερμοκρασία τα μωράκια τώρα λόγω κρίσης κι ανάλογα που βρισκόμαστε θα ζήσουμε διαφορετικές εμπειρίες σίγουρα!!

Το μακρυμάνικο με απασχολεί μόνο για το νοσοκομείο. Κοντομάνικα και κουβερτούλα πιστεύω ότι είναι καλά αλλά μου λένε εδώ το μακρύ και το κοντό του ο καθένας και λέω να κάνω μια αναζήτηση και στην παρέα μας για τον ρουχισμό.

Κάθε νοσοκομείο έχει τα δικά του όντως...παλιότερα έχω ακούσει σε ιδιωτικά ότι είχες μόνο τα ρούχα εξόδου όλα τα άλλα τα αναλαμβανε το μαιευτήρο τώρα ειλικρινά δεν έχω ιδέα.

Σε δημόσιο γέννησα σε δημόσιο θα ξαναγεννήσω. Κρατούσα και πάνες και ρούχα και κουβερτάκια και πετσετούλες και για μένα τα πάντα.

Ράνια μαζί έχουμε γιατρό!!! Άντε να πάμε να τα δούμε τα ζουζουνάκια μας θα χουν γίνει ουυυυυυυυ!!!! :P

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσένα τι θέση έχει ρανια; Εμένα ειναι πολ χαμηλα γι αυτο αγχωνομαι....:(

Καλημέρα κορίτσια. Τα ίδια εγω σήμερα . Δε με αφήνει καθόλου ειναι χαμηλα και πιέζει νομίζω θα πάω τουαλέτα και θα την κατουρησω τόσο πολυ..... Τι άγχος Θεέ μου..

Εγώ που τον καταλαβαίνω αλλάζει συνέχεια θέση. Προχθες πχ καταλάβαινα βάρος πολύ χαμηλά και είχα κάθε τρεις και λιγο κλωτσιά χαμηλά. Οταν μάλιστα κλωτσάει την κυστη αισθάνομαι λες και περνάω ουρολοιμωξη, δηλαδή τσουξιμο και αμέσως κατουριέμαι. Απο χθές τον καταλαβαίνω ψηλά λιγο κάτω απο το στομάχι μου. Βασικά δεν ξερω αν έχουμε παρει ακόμα θέση γιατί ακόμα και στους υπέρηχους τις περισσότερες φορές ειναι χαμηλά ξαπλωμένος και μας κοιτάει. Στην β επιπεδου καθόταν καθιστός με το κεφάλι ψηλά στο στομάχι και τα πόδια στην κυστη μου. Δεν ξέρω πως ειναι, τον καταλαβαίνω όμως συνέχεια οτι αλλάζει θέση. Θα σου πω ακριβώς που βρίσκεται ΄σημερα που θα τον δω το βράδυ. Νομίζω θέση πέρνουμε στον 8 ή κάνω λάθος?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Νέα από το Θωκάκι έχουμε??? Μπήκε καθόλου να μας γράψει νέα???

Κι εώ έχω ενοχλήσεις και χτυπήματα χαμηλά και νοιώθω ότι θα μου βγει από ώρα σε ώρα....τι ειν αυτό?? Το χω πολύ καιρό το είχα αναφέρει στη γιατρό αλλά μου πε δεν είν τίποτα.....θα το ξαναπώ στο γιατρό σήμερα γιατί είναι έντονο και φοβάμαι.

Στα νοσοκομεία έχουν αιρ κοντίσιον θέλουν συγκεκριμένη θερμοκρασία τα μωράκια τώρα λόγω κρίσης κι ανάλογα που βρισκόμαστε θα ζήσουμε διαφορετικές εμπειρίες σίγουρα!!

Το μακρυμάνικο με απασχολεί μόνο για το νοσοκομείο. Κοντομάνικα και κουβερτούλα πιστεύω ότι είναι καλά αλλά μου λένε εδώ το μακρύ και το κοντό του ο καθένας και λέω να κάνω μια αναζήτηση και στην παρέα μας για τον ρουχισμό.

Κάθε νοσοκομείο έχει τα δικά του όντως...παλιότερα έχω ακούσει σε ιδιωτικά ότι είχες μόνο τα ρούχα εξόδου όλα τα άλλα τα αναλαμβανε το μαιευτήρο τώρα ειλικρινά δεν έχω ιδέα.

Σε δημόσιο γέννησα σε δημόσιο θα ξαναγεννήσω. Κρατούσα και πάνες και ρούχα και κουβερτάκια και πετσετούλες και για μένα τα πάντα.

Ράνια μαζί έχουμε γιατρό!!! Άντε να πάμε να τα δούμε τα ζουζουνάκια μας θα χουν γίνει ουυυυυυυυ!!!! :P

Αχ ναι ρε γαμώτο, θηρία θα έχουν γίνει! Περιμένω νέα αύριο!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ο γιατρός δε μου χει πει ότι είναι χαμηλά αλλά μάλλον κλωτσάει έντονα προς τα κάτω....ειλικρινά δεν το αντέχω ώρες ωρες δεν νοιώθω πόνο αλλά πίεση λες και κάτι θα μου φύγει...το ίδιο νοιωθετε??

n3oUp2.png

Ναι ακριβώς αυτο νιώθω ότι θα μου φύγει.. Ότι θα σπάσουν τα νερά τόσο πολυ!!!

Κορίτσια εσείς που έχετε σήμερα ραντεβού ρωτήστε αυτο να δούμε τι θα σας πουν, και με το καλο να δείτε τα μπεμπακια σας. Εγω δευτερα εχω ραντεβου αργω ακόμη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Συν 10!!

Μπράβο βρε κοριτσι, κάνε μου λίγη συμπαράσταση, γιατί σε λίγο θα μπουν κάτι ενοχλητικές ;) και θα πουν 'εγω εχω παρει μονο 5, εγώ μονο 3 και μετά θα βράζω απο το κακό μου! :twisted: Οχι τίποτα άλλο, δεν μπορώ να κάνω και δίαιτα αυτήν την περίοδο! :tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπράβο βρε κοριτσι, κάνε μου λίγη συμπαράσταση, γιατί σε λίγο θα μπουν κάτι ενοχλητικές ;) και θα πουν 'εγω εχω παρει μονο 5, εγώ μονο 3 και μετά θα βράζω απο το κακό μου! :twisted: Οχι τίποτα άλλο, δεν μπορώ να κάνω και δίαιτα αυτήν την περίοδο! :tongue:

Χαχαχαχα τα γλυκα φταίνε σε εμένα! Μόνο μια τσιμπημενη καμπύλη θα μπορούσε να με σώσει....

Βαράει αλύπητα χαμηλα... Φφφφφ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Έχετε πάει οι νέες μανούλες να πάρετε μαξιλάρι θηλασμού από τα motherbaby?? Το κάνουν δώρο! Αθήνα Περιστέρι....

Βαλιτσάκια έχετε ζητήσει δείγματα από διάφορες εταιρείες??

n3oUp2.png

Έχετε πάει οι νέες μανούλες να πάρετε μαξιλάρι θηλασμού από τα motherbaby?? Το κάνουν δώρο! Αθήνα Περιστέρι....

Βαλιτσάκια έχετε ζητήσει δείγματα από διάφορες εταιρείες??

Μου το έδωσαν κι εμένα για την μέση αλλά τελικά με τον διάδρομο που κάνω δεν το χρειάζομαι. Είναι πολύ ωραίο πάντως. Μακάρι να με βολεψει στον θηλασμο!

Βαλιτσάκια? για πες....δεν το ξέρω καν!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χαχαχαχα τα γλυκα φταίνε σε εμένα! Μόνο μια τσιμπημενη καμπύλη θα μπορούσε να με σώσει....

Βαράει αλύπητα χαμηλα... Φφφφφ

Κι εμένα η καμπυλη ηταν πολυ χαμηλή οποτε τα τρώω τα γλυκάκια μου!!!!! ;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

15+ και συνεχίζω....μόνο ενοχλητική δεν με λές ε??? Εχω αφεθεί....δεν το ελέγχω και δεν τρώω και όλη μέρα....μετά τη καμπύλη έιδωμεν τι θα πάθουμε....

Διόλου ενοχλητική! Ηθελα παρέα στα κιλα! Η μοναξιά δεν παλεύεται εύκολα!:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...