Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις φωτο, εχω το stoukoufoutinporta.blogspot.com και ξεκίνησα του μικρού μου τώρα το omikrosapollonas.blogspot.com

εκει θα βάλω σιγά σιγά και φωτόγραφίες απο τα ρουχαλάκια του και οτι του αγοράσουμε

Τέλεια!!!οσο για τη βοήθεια ειμαι στην ίδια κατάσταση.....αν δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα θα έπαιρνα μια γυναίκα λιγο πριν γεννησω να μου κάνει γενική..δεν πειράζει.θα τα κανω σιγα σιγα μόνη μου..

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια!!!οσο για τη βοήθεια ειμαι στην ίδια κατάσταση.....αν δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα θα έπαιρνα μια γυναίκα λιγο πριν γεννησω να μου κάνει γενική..δεν πειράζει.θα τα κανω σιγα σιγα μόνη μου..

Koρίτσι μου είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Θα δούμε τι θα κάνουμε μην αγχώνεσαι. Εγώ ανυπομονώ να βγώ σε άδεια τον άλλο μήνα να ξεκινήσω σιγά σιγα. Βέβαια με τα σκυλιά οτι καθαρίζω λερώνει αλλά δεν βαριέσαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Koρίτσι μου είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Θα δούμε τι θα κάνουμε μην αγχώνεσαι. Εγώ ανυπομονώ να βγώ σε άδεια τον άλλο μήνα να ξεκινήσω σιγά σιγα. Βέβαια με τα σκυλιά οτι καθαρίζω λερώνει αλλά δεν βαριέσαι!

Ε,ναι!!!ας μην τρελαθούμε κιόλας με την καθαριότητα!

LJqDp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!! Το χαρμόσυνο μήνυμα που πήρε σήμερα η Μεγαλόχαρη εύχομαι να φτάσει σε όλο τον κόσμο!!!!! Πώς είστε κορίτσια;;; Γενική κατήφεια και γκρίνια ε;;;; Και γω μια από τα ίδια... Rania να σε ρωτήσω δου είπαν στο ΙΚΑ που θα απευθυνθείς για τη βεβαίωση ΠΗΤ; Εμένα μου είπαν σε δημόσιο νοσοκομείο! Άσε που τα ένσημα μου ως τέλη Φλεβάρη είναι 185 και μ λέει ο προιστάμενος με μια χαρά: δε σε καλύπτουν!!!!!! Lol!!!!!! Μα του λέω είναι ως τέλη Φλεβάρη.. Μάρτη, Απρίλη θα δουλεύω κανονικά... Α μ λέει πότε γεννάς τέλη Ιούνη;;; Ε τοτε μπορεί και να σε καλύπτουν!!!! Μπυ ρθε να του σπάσω τη μούρη!!!!!

Όσο για το σκύλο πρέπει κ γω να το πάρω απόφαση να βγάλω το σπιτάκι του στο μπαλκόνι... Αλλά όλο στενοχωριέμαι....

Εμένα ευτυχώς με βοηθάει πολύ η μαμά μου... Και η πεθερά μου θέλει αλλά δε θέλω εγώ!!!! Που κ που παίρνουμε γυναίκα αλλά τέλη Μαϊου θα τη φέρω να τα ξεσηκώσουμε όλα ναναι

Έτοιμα!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου! πεσμένα κέφια διαβάζω!! αμάν αυτές οι ορμόνες...

εγώ έκανα σήμερα την καμπύλη κ πήρα πριν λίγο τ'αποτελέσματα...απογοητεύτηκα λίγο γιατί μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι τιμές...με τον γιατρό δεν μίλησα ακόμη, περιμένω τηλ. του..

για πείτε κι εσείς..

0' 75

30' 148

60' 150

90' 148

120' 133

Οι φυσιολογικές ποιες ειναι; Γιατι καθε εργαστήριο έχει άλλες. Εγω στην πρωτη εγκυμοσύνη είχα λίγο ανεβασμένη την τελευταίων αμέτρητα και έκανα διατροφή και μέτριομουν σπίτι με μηχανηματακι και με παρακολουθούσε μια φορα το μήνα ο διαβητολογος .

Καλημέρα και χρονια πολλα κορίτσια! Να περάσετε καλα ότι και αν κάνετε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κορίτσια! Χρόνια πολλά αν εχουμε κάποια εορτάζουσα!!

εγώ τηγάνισα μπακαλιάρο και μόλις φάγαμε!

Καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!! και του χρονου με υγεια!!! τι κανετε πως τα περνατε? εγω κοριτσια τα βραδια κοιμαμε με το ζορι λογο καουρας δεν αντεχετε με τιποτα και δεν ξερω τι να κανω,εχω δοκιμασει τα παντα.ξερετε εσεις κανενα μαντζουνι? :D

λοιπόν εμένα με βοηθάνε τελευταίως οι τσίχλες...συνήθως με πιάνει χαράματα οπότε σηκώνομαι κ μασάω μια τσίχλα!!κ πιάνει!!!

Οι φυσιολογικές ποιες ειναι; Γιατι καθε εργαστήριο έχει άλλες. Εγω στην πρωτη εγκυμοσύνη είχα λίγο ανεβασμένη την τελευταίων αμέτρητα και έκανα διατροφή και μέτριομουν σπίτι με μηχανηματακι και με παρακολουθούσε μια φορα το μήνα ο διαβητολογος .

Καλημέρα και χρονια πολλα κορίτσια! Να περάσετε καλα ότι και αν κάνετε!!!

δεν μου έδωσαν φυσιολογικές...απλά μου είπε η μικροβιολόγος ότι είναι λίγο τσιμπημένες κ το πολύ πολύ να με πει να κόψω τα γλυκά.. αν θυμάμαι καλά μου είπε πως είναι 120 το όριο στις 2 ώρες...

lZDVp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!! Το χαρμόσυνο μήνυμα που πήρε σήμερα η Μεγαλόχαρη εύχομαι να φτάσει σε όλο τον κόσμο!!!!! Πώς είστε κορίτσια;;; Γενική κατήφεια και γκρίνια ε;;;; Και γω μια από τα ίδια... Rania να σε ρωτήσω δου είπαν στο ΙΚΑ που θα απευθυνθείς για τη βεβαίωση ΠΗΤ; Εμένα μου είπαν σε δημόσιο νοσοκομείο! Άσε που τα ένσημα μου ως τέλη Φλεβάρη είναι 185 και μ λέει ο προιστάμενος με μια χαρά: δε σε καλύπτουν!!!!!! Lol!!!!!! Μα του λέω είναι ως τέλη Φλεβάρη.. Μάρτη, Απρίλη θα δουλεύω κανονικά... Α μ λέει πότε γεννάς τέλη Ιούνη;;; Ε τοτε μπορεί και να σε καλύπτουν!!!! Μπυ ρθε να του σπάσω τη μούρη!!!!!

Όσο για το σκύλο πρέπει κ γω να το πάρω απόφαση να βγάλω το σπιτάκι του στο μπαλκόνι... Αλλά όλο στενοχωριέμαι....

Εμένα ευτυχώς με βοηθάει πολύ η μαμά μου... Και η πεθερά μου θέλει αλλά δε θέλω εγώ!!!! Που κ που παίρνουμε γυναίκα αλλά τέλη Μαϊου θα τη φέρω να τα ξεσηκώσουμε όλα ναναι

Έτοιμα!!!!

Aυριο θα παω στον γυναικολόγο μου και θα τον ρωτήσω. Εχω την εντύπωση οτι ανήκει σε κάποιο ΙΚΑ οπότε θα ξέρει κιόλας.

Οι προιστάμενοι είναι οι περισσότεροι πολύ μ....κες! Πραγματικά λες και αυτούς δεν τους γέννησε μάνα ή λες και η δικιά τους γυναίκα είναι πολύ καλύτερη και τους αξίζει να πάρουν ολα τα επιδόματα! Ασε γιατί νευριάζω και που το σκέφτομαι.

Τα σκυλια μου δεν θα βγούν έξω αλλά θα ειναι περιορισμένα όπως τώρα. Δεν μπαίνουν στις κρεβατοκάμαρες. Απο εκεί και πέρα θα δώ πως θα πάει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Για τις καούρες έχω gaviscon για το σπιτι σιροπι, simeco χαπια για έξω! Και πιστέψτε με υποφέρω πάρα πολυ. Με βοηθάει το παγωτό πολύ! Είναι άθλια αίσθηση, ούτε να σκύψω δεν μπορώ. Το βράδυ ξυπνάω τουλάχιστον 3-4 φορές για φάρμακο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμείς έχουμε το σπιτάκι του στο δωμάτιο που θα γίνει της μπέμπας και αλλού μέσα στο σπίτι δεν μπορεί να μπει. Θέλω να το κάνω τώρα για να συνηθίσει και να μη θεωρήσει υπεύθυνο το μωρό γι αυτό! Εμένα έχει πρόσβαση σε όλο το σπίτι κι έτσι θα τον αφήσω. Ίσως στην αρχή δν τον αφήνω να παει στης μικρής! Βλέποντας και κάνοντας!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε το σπιτάκι του στο δωμάτιο που θα γίνει της μπέμπας και αλλού μέσα στο σπίτι δεν μπορεί να μπει. Θέλω να το κάνω τώρα για να συνηθίσει και να μη θεωρήσει υπεύθυνο το μωρό γι αυτό! Εμένα έχει πρόσβαση σε όλο το σπίτι κι έτσι θα τον αφήσω. Ίσως στην αρχή δν τον αφήνω να παει στης μικρής! Βλέποντας και κάνοντας!!!!!

Με τις αγκαλιές δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί ο γομαρόσκυλός μας έχει μάθει να είναι συνέχεια αγκαλια. Η θηλυκιά ειναι πιο ανεξάρτητη. Θα δώ! Αν και με αγχώνει το θέμα δεν σου κρύβω οτι μόνο η σκέψη οτι οταν μεγαλώσει λιγο ο μικρός θα κάνει τον σκύλο μου αλογάκι με ενθουσιάζει. Δεν θα χρειαστεί να του πάρω και πόνυ! Χαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χρόνια πολλά κι από εμενα!! Πώς τα περάσατε?? όλη μέρα σχεδόν στην κουζίνα μπακαλιαράκι με σκορδαλιά και γεμιστά για αύριο.

Κι εγώ κορίτσια βοήθεια ζιροουυυυ....πάντα ήμουν άρρωστη με οργάνωση καθαριότητα αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δε θέλω να σας απογοητεύσω δεν τα καταφέρν....αν τα καταφέρω θα ναι για πολύ λίγο. Χωρις βοήθεια και με μωρό δε γίνονται θαύματα οι προτεραιότητες είναι άλλες...

Αύριο βράδυ έχω γιατρό...ανυπομονώ έχει περάσει πολύς καιρός.

Θα χρειαστούμε φορμάκια μακρυμάνικα για τα μωρά μας???

n3oUp2.png

Απολαμβάνω τη σκυλοσυζήτησή σας! Θέλουμε κι εμείς σκυλάκι (αν και έχουμε ένα μικρό του γείτονα που όλο το σκάει και έρχεται σε εμάς και το φροντίζουμε σαν δικό μας) και σκεφτόμουν οτι θα είναι ιδανικό να μεγαλώνει ένα παιδί με σκύλο! Αλλά σκέφτομαι την εκπαίδευση που θα χρειάζεται ένα σκυλάκι και τώρα προφανώς δεν είμαι σε φάση να εκπαιδεύσω, ίσως λίγο αργότερα υιοθετήσουμε ένα δικό μας! Εσείς είστε τυχερούλες!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Θα χρειαστούμε φορμάκια μακρυμάνικα για τα μωρά μας???

Ίσως κάνα δυό για τις πιο δροσερές μέρες... Αλλά να τα πάρεις λίγο μεγάλα, όχι για 0 μηνών γιατί μάλλον δεν θα προλάβει να τα φορέσει... Και για αρχή όχι βελουτέ, καλύτερα βαμβακερά απλά... Κι αυτά πρέπει να ντύνονται όπως εμείς χωρίς υπερβολές... Εξάλλου μια κουβερτούλα πάντα θα έχεις μαζί!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ίσως κάνα δυό για τις πιο δροσερές μέρες... Αλλά να τα πάρεις λίγο μεγάλα, όχι για 0 μηνών γιατί μάλλον δεν θα προλάβει να τα φορέσει... Και για αρχή όχι βελουτέ, καλύτερα βαμβακερά απλά... Κι αυτά πρέπει να ντύνονται όπως εμείς χωρίς υπερβολές... Εξάλλου μια κουβερτούλα πάντα θα έχεις μαζί!

Ντορίτα λες εε?? Καλα 0μηνών δεν θα πάρω καν στον γιο μου δεν φόρεσα ποτέ βγήκε μεγάλος και ψηλός και έτσι ούτε γι αστείο. Λέω για το μαιευτήριο αν εχουν αιρ κοντίσιον μη πουντιάσουν. Θα πάρω ένα σετάκι 3-6μηνών. Ναι πρέπει να ντύνονται ακριβώς όπως εμείς

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...