Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εχουν βγάλει κατι προϊόντα για διαβητικους.νομιζω και μαρμελάδες.για ψάξε το....

μωρέ θα το ψάξω! αλλά την τετάρτη! μέχρι τότε τι γίνεται?τώρα θα μου πεις για 1 μέρα δεν νομίζω να γίνει κ κάτι...γμτ με πιάνει κ καούρα πάλι...πω πω πολύ γκρίνια σήμερα..

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαε κανα αβγουλακι με φρυγανια..ωραιο ειναι για πρωινο..... για τα προιοντα για διαβητικους ρωτα πρωτα το γιατρο, διοτι εξαρταται απο τι υοοκαταστατα ζαχαρης εχουν... εγω που ρωτησα τη διατροφολογο για τα γλυκα για διαβητικους μου ειπε οχι :(

twt6p2.png

Αχ μέσα στο μυαλό μου είσαι, αυτό ήθελα να σας ρωτήσω αλλα ντρεπομουν λιγο... Κι εμάς που δε μας το έχει απαγορεύσει μη νομίζεις ότι έχουμε κάνει τίποτα... Φοβάται τρέλα ο άντρας μου, κάπως του 'ρχεται... Βέβαια κι εγώ ενώ έχω όρεξη μόνο που σκέφτομαι τις πλαγιές θέσεις που επέτρεψε ο γιατρός ξενερώνω και λέω ασε καλύτερα... Αλλα εγώ ανησυχώ και για το μετα... Λιγο η αϋπνία λιγο το ότι το μωρό θα κοιμάται ακριβώς δίπλα... Μας βλέπω να κλείνουμε χρόνο... Πφφφ!

άντε καλέ!! δεν είναι ντροπή!!! εκτός από μέλλουσες μανούλες ε είμαστε κ γυναίκες!! έχουμε κι ανάγκες!!

αχ δεν ξέρω για εσάς βρε κορίτσια αλλά εμένα όταν μου απαγορεύσουν κάτι το θέλω ακόμη περισσότερο από πριν!!τέτοιο στραβόξυλο!!

καλά το μετά θέλω να ελπίζω ότι θα είναι καλά τα πράγματα!

lZDVp3.png

Αχ μέσα στο μυαλό μου είσαι, αυτό ήθελα να σας ρωτήσω αλλα ντρεπομουν λιγο... Κι εμάς που δε μας το έχει απαγορεύσει μη νομίζεις ότι έχουμε κάνει τίποτα... Φοβάται τρέλα ο άντρας μου, κάπως του 'ρχεται... Βέβαια κι εγώ ενώ έχω όρεξη μόνο που σκέφτομαι τις πλαγιές θέσεις που επέτρεψε ο γιατρός ξενερώνω και λέω ασε καλύτερα... Αλλα εγώ ανησυχώ και για το μετα... Λιγο η αϋπνία λιγο το ότι το μωρό θα κοιμάται ακριβώς δίπλα... Μας βλέπω να κλείνουμε χρόνο... Πφφφ!

Αυτές οι πλαγιές θέσεις......μπλιαχ!!!!:?αυτο το μετα σκέφτομαι και εγω....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Φαε κανα αβγουλακι με φρυγανια..ωραιο ειναι για πρωινο..... για τα προιοντα για διαβητικους ρωτα πρωτα το γιατρο, διοτι εξαρταται απο τι υοοκαταστατα ζαχαρης εχουν... εγω που ρωτησα τη διατροφολογο για τα γλυκα για διαβητικους μου ειπε οχι :(

χμ...θα το δω! βρες καμιά κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη...αυτές με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο...εμένα μ'αρέσει η κουβερτ. οπότε κ μ'αυτήν θα είμαι καλυμμένη! δεν χρειάζομαι άλλο γλυκο μετά!

lZDVp3.png

Οσο για την αποχη.... πονεμενη ιστορια... απαγορευτικο απο την αρχη... στερηση απο σεξ, στερηση απο γλυκα, ορμονες... πως να μη στη βαρεσει στα νευρα;;;

στα λόγια μου έρχεσαι!!:evil::evil:

lZDVp3.png

χμ...θα το δω! βρες καμιά κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη...αυτές με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο...εμένα μ'αρέσει η κουβερτ. οπότε κ μ'αυτήν θα είμαι καλυμμένη! δεν χρειάζομαι άλλο γλυκο μετά!

Εμενα μου επετρεψε τη σομολατα με στεβια (εχει κ μαλτιτολη μεσα).. μιας στις τοσες... εγω τρωω απο λιγο, μερικες φορες κ 2-3 μερες σερι... τσεακαρα οτι δεν ανεβαινει...λογικα εσυ δε χτειαζεσακ τοση προσοχη αφου δε σε ειπε κατι τετοιο....αλλα.στο λεω να την εχεις στα υποψην...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!! και του χρονου με υγεια!!! τι κανετε πως τα περνατε? εγω κοριτσια τα βραδια κοιμαμε με το ζορι λογο καουρας δεν αντεχετε με τιποτα και δεν ξερω τι να κανω,εχω δοκιμασει τα παντα.ξερετε εσεις κανενα μαντζουνι? :D

3Xump2.png

Kαλημέρα κορίτσια μου. Εμείς όλα καλά. Ο μπέμπης εδινε πρώτη φορά πολύ δυνατές κλωτσιές το βράδυ. Βέβαια ο ύπνος μου δεν διαρκεί αφού ξυπνάω κατά τις 1,30 και είμαι ξύπνια μεχρι τις 4,00 αλλα σήμερα δεν με πείραξε αφου μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις 8,30 μιας και δεν δούλευα.

Οσον αφορά τα νεύρα κορίτσια μου ακόμα δεν έχω. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν έχω βοήθεια στο σπίτι στο συμμάζεμα και μένει πίσω. Κάνω μόνο αυτά που βλέπει η πεθερά! Ευτυχως που μαγειρεύει και ο άντρας μου και έχω σε αυτό τουλάχιστον βοήθεια 2-3 φορές την εβδομάδα!

Πήραμε το πρώτο μας φορμάκι!!!!!! Και μας πήραν και ένα δεύτερο! Θα τα ανεβάσω στο μπλογκ μου! Περιττό να σας πω οτι έβαλα τα κλάμματα μέσα στο μαγαζί μόλις συνειδητοποίησα ότι σε αυτό θα μπουν τα μπουτάκια του γιου μου! Πολύ έρωτας βρε κορίτσια! Τι είναι αυτό το πράγμα!

Χρόνια πολλά αν υπάρχουν εορτάζουσες ανάμεσά μας! :)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!χρονια πολλα!!!ρανια ποιο ειναι το μπλογκ σου;

δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις φωτο, εχω το stoukoufoutinporta.blogspot.com και ξεκίνησα του μικρού μου τώρα το omikrosapollonas.blogspot.com

εκει θα βάλω σιγά σιγά και φωτόγραφίες απο τα ρουχαλάκια του και οτι του αγοράσουμε

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...