Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ας ειναι γερά.....και δεν πειράζει!!!α!!!και να περνάει ο καιρος!ανυπομονω!!!!

έτσι ακριβώς! αχ πραγματικά κι εγώ έχω αρχίσει κι ανυπομονώ...νομίζω ότι κουράστηκα λίγο απ'την άποψη της προσοχής στην διατροφή κ γενικότερα, για να μην πω για την αποχή που μου την έχει δώσει χαχαχχα

lZDVp3.png

έτσι ακριβώς! αχ πραγματικά κι εγώ έχω αρχίσει κι ανυπομονώ...νομίζω ότι κουράστηκα λίγο απ'την άποψη της προσοχής στην διατροφή κ γενικότερα, για να μην πω για την αποχή που μου την έχει δώσει χαχαχχα

Αχ αυτη η αποχή!!!!τα νεύρα μου!!!τον Ιούλιο πάλι.....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

κ τι δείχνει αυτή?έχει σχέση με την καμπύλη συνδυαστικά το αποτέλεσμα??

από κλωτσιές γίνεται χαμός!! ώρες ώρες κουνιέται η κοιλιά μου τόσο δυνατές που είναι!! εσύ?

Α,να τι αλλο ηθελα να σχολιασω: κι εμενα με βαζει να την κανω καθε τοσο η ενδοκρινολογος, οπως και μαζι μεντην καμπυλη μου ειχε κ αυτη. Δειχνει κατα καποιο τροπο το μεσο επιπεδο του ζαχαρου το τελευταιο τριμηνο. Αν ειναι καλη σημαινει οτι δεν εχει καιρο που αρχισε ν ανεβαινει ( κ λογικα οτι δεν ανεβαινει κ πολυ).

οσον αφορα τις τιμες, θα μας χαζεψουν... εγω οταν εκανα την καμπυλη εψαξα στο νετ για φυσιολογικες τιμες. συμφωνα μ αυτες που βρηκα, η καμπυλη μου ηταν ελαχιστα πανω απο τα ορια...δλδ με οριο πχ το 155 εγω να ειχα 157.. συμφωνα με τις τιμες του εργαστηριου η καμπυλη μου ηταν τρςλαμενη στο 2ωρο... απο τις μετρησεις που ακολουθησαν, συμπεραινω οτι το εργαστηριο ειχε δικιο...

Παντως εντυπωση μου κανε που δε σου ειπε να πας σε ενδοκρινολογο να σου δωσει μηχανακι για μετρημα... απο δω κ περα ανεβαινει περισσοτερο.

Ειμαι 28 εβδομαδων... ειμαστε λιγο λιλιπουτειες αλλα εχουμε αρχισει κ παιρνουμε τα πανω μας :)

twt6p2.png

Εν τω μεταξυ... αυτο το παιδι δεν ξερω τι κανει εκει μεσα... εξερευνησεις κανει; κοκυμπαει; χοροπηδαει; ωρες ωρες κουνιεται ολοκληρη η ... μιση κοιλια μου... μα τι κανουν εκει μεσα;;;

twt6p2.png

Εν τω μεταξυ... αυτο το παιδι δεν ξερω τι κανει εκει μεσα... εξερευνησεις κανει; κοκυμπαει; χοροπηδαει; ωρες ωρες κουνιεται ολοκληρη η ... μιση κοιλια μου... μα τι κανουν εκει μεσα;;;

Αυτο αναρωτιέμαι και εγω!!!ωρες ωρες γίνεται χαμός!

LJqDp3.png

χαχαχ ακροβατικά λέω εγώ ότι κάνουν!!

Α,να τι αλλο ηθελα να σχολιασω: κι εμενα με βαζει να την κανω καθε τοσο η ενδοκρινολογος, οπως και μαζι μεντην καμπυλη μου ειχε κ αυτη. Δειχνει κατα καποιο τροπο το μεσο επιπεδο του ζαχαρου το τελευταιο τριμηνο. Αν ειναι καλη σημαινει οτι δεν εχει καιρο που αρχισε ν ανεβαινει ( κ λογικα οτι δεν ανεβαινει κ πολυ).

οσον αφορα τις τιμες, θα μας χαζεψουν... εγω οταν εκανα την καμπυλη εψαξα στο νετ για φυσιολογικες τιμες. συμφωνα μ αυτες που βρηκα, η καμπυλη μου ηταν ελαχιστα πανω απο τα ορια...δλδ με οριο πχ το 155 εγω να ειχα 157.. συμφωνα με τις τιμες του εργαστηριου η καμπυλη μου ηταν τρςλαμενη στο 2ωρο... απο τις μετρησεις που ακολουθησαν, συμπεραινω οτι το εργαστηριο ειχε δικιο...

Παντως εντυπωση μου κανε που δε σου ειπε να πας σε ενδοκρινολογο να σου δωσει μηχανακι για μετρημα... απο δω κ περα ανεβαινει περισσοτερο.

Ειμαι 28 εβδομαδων... ειμαστε λιγο λιλιπουτειες αλλα εχουμε αρχισει κ παιρνουμε τα πανω μας :)

πραγματικά θα μας χαζέψουν!! τι να πω δεν έδειξε ν'ανησυχεί! ίσως επειδή κοντεύω? δεν ξέρω...βασικά απ'όλες τις μετρήσεις μόνο για την τελευταία μου είπε ότι δεν του πολυάρεσε...έπρεπε να είναι λιγότερο στο 2ωρο...λες να επηρέασε το ότι την προηγούμενη εβδομάδα το παραχ@σα λίγο με λιχουδιές κτλ?

μια χαρά είστε! θα δεις πόσο θα έχει πάρει την επόμενη φορά!

Αχ αυτη η αποχή!!!!τα νεύρα μου!!!τον Ιούλιο πάλι.....

άστα να πάνε!! δεν ξέρω για εσάς αλλά εμάς το απαγόρευσε απ'την αρχή....δλδ έχω να δω φως από αρχές σεπτεμβριου :twisted::twisted:

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εμάς δεν το απαγόρευσε αλλα 2-3 φορές που το επιδιώξαμε ηταν χάλια!!!!τωρα ο αντρας δε θέλει με τιποτα.....δεν πιστεύω να του μείνει κουσούρι μετα!!!!!

χχαχαχχα καλό!! ε δεν νομίζω!!

εντάξει κι εγώ σ'αυτήν την φάση με την κοιλιά δεν νομίζω ότι θα ήθελα...αλλά στην αρχή ήθελα,αλλά αφού είχαμε απαγορευτικό...κι ύστερα σου λένε απόλαυσε την εγκυμοσύνη....

τι ακριβώς ν'απολαυσω δλδ??

τα μην τρως αυτό κι εκείνο? μην πίνεις?? μην κάνεις σεχ?? μην κάνεις δουλειές?(καλά αυτό δεν μ'ενοχλεί κ τόσο χαχαχ)

το άγχος για τις εξετάσεις? το άγχος να πάνε όλα καλά??:evil::evil::evil:

τα νεύρα?? τις αλλαγές διάθεσης?? το πήγαινε έλα στο βεσέ?? την δυσκοιλιότητα???

το άγχος για τα κιλά??

πω πω μ'έπιασε γκρινια!!

lZDVp3.png

Εχω ακούσει για ζευγάρια που απομακρύνονται με τη γέννηση του μωρού!βρε θα του πιω το αίμα μολις γεννήσω!οσο για την απόλαυση της εγκυμοσύνης συμφωνώ...!!!!ποια απόλαυση;εμενα εκτός απο γκρίνια με έπιασε και πείνα!

LJqDp3.png

Εχω ακούσει για ζευγάρια που απομακρύνονται με τη γέννηση του μωρού!βρε θα του πιω το αίμα μολις γεννήσω!οσο για την απόλαυση της εγκυμοσύνης συμφωνώ...!!!!ποια απόλαυση;εμενα εκτός απο γκρίνια με έπιασε και πείνα!

αχ κι εμένα! σήμερα έφαγα ελάχιστα...κ τώρα έφαγα 2 κριτσίνια γιατί λέω τι άλλο να φάω! ψωμί ολικής δεν έχω,ούτε φρυγανιες..άσε που από τώρα σκέφτομαι τι θα φάω το πρωί που συνήθως τρώω φρυγανιές με μαρμελάδες κτλ...πάνε κι οι μαρμελάδες! γμ τον μπελά μου τα πάντα έχουν ζάχαρη μέσα!! ξέχασα να τον ρωτήσω για το μέλι αλλά μάλλον ούτε αυτό κάνει :evil:

lZDVp3.png

αχ κι εμένα! σήμερα έφαγα ελάχιστα...κ τώρα έφαγα 2 κριτσίνια γιατί λέω τι άλλο να φάω! ψωμί ολικής δεν έχω,ούτε φρυγανιες..άσε που από τώρα σκέφτομαι τι θα φάω το πρωί που συνήθως τρώω φρυγανιές με μαρμελάδες κτλ...πάνε κι οι μαρμελάδες! γμ τον μπελά μου τα πάντα έχουν ζάχαρη μέσα!! ξέχασα να τον ρωτήσω για το μέλι αλλά μάλλον ούτε αυτό κάνει :evil:

Εχουν βγάλει κατι προϊόντα για διαβητικους.νομιζω και μαρμελάδες.για ψάξε το....

LJqDp3.png

Αχ μέσα στο μυαλό μου είσαι, αυτό ήθελα να σας ρωτήσω αλλα ντρεπομουν λιγο... Κι εμάς που δε μας το έχει απαγορεύσει μη νομίζεις ότι έχουμε κάνει τίποτα... Φοβάται τρέλα ο άντρας μου, κάπως του 'ρχεται... Βέβαια κι εγώ ενώ έχω όρεξη μόνο που σκέφτομαι τις πλαγιές θέσεις που επέτρεψε ο γιατρός ξενερώνω και λέω ασε καλύτερα... Αλλα εγώ ανησυχώ και για το μετα... Λιγο η αϋπνία λιγο το ότι το μωρό θα κοιμάται ακριβώς δίπλα... Μας βλέπω να κλείνουμε χρόνο... Πφφφ!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...