Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια μου! πεσμένα κέφια διαβάζω!! αμάν αυτές οι ορμόνες...

εγώ έκανα σήμερα την καμπύλη κ πήρα πριν λίγο τ'αποτελέσματα...απογοητεύτηκα λίγο γιατί μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι τιμές...με τον γιατρό δεν μίλησα ακόμη, περιμένω τηλ. του..

για πείτε κι εσείς..

0' 75

30' 148

60' 150

90' 148

120' 133

Καλησπερα!!!!λοιπονν,σύμφωνα με τα δικά μου αποτελεσματα,σε βρίσκω μια χαρα!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!!λοιπονν,σύμφωνα με τα δικά μου αποτελεσματα,σε βρίσκω μια χαρα!!!!

μακάρι! απλα μου είπε η μικροβιολόγος ότι στα 120' το θέλουν γύρω στο 120 αν θυμάμαι καλά κι εγώ έχω 133...ακόμη περιμένω τηλ. γκρρρ...εσένα τι σου είπε ο ντοκ σου?

lZDVp3.png

μακάρι! απλα μου είπε η μικροβιολόγος ότι στα 120' το θέλουν γύρω στο 120 αν θυμάμαι καλά κι εγώ έχω 133...ακόμη περιμένω τηλ. γκρρρ...εσένα τι σου είπε ο ντοκ σου?

Εμένα μια χαρα τα βρήκε.στη βιοϊατρική πάντως στα 120 θέλουν <155.τι να πω....άλλες φ.τ εχει το καθε μικροβιολογικό;;;δε νομιζω...

LJqDp3.png

μόλις μίλησα με τον ντοκ κ μου είπε κι αυτός ότι είναι λίγο τσιμπημένες,βέβαια μου λέει δεν έχεις διαβήτη αλλά μου είπε να κόψω τα γλυκά, τα τρώω φρούτα που είναι μόνο ξινά κ ζυμαρικά ψωμί κτλ ολικής αλέσεως...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Έχετε προγραμματίσει την καισαρικη;συνήθως 2 εβδομάδες πιο νωρίς δεν την κάνουν;

όχι ακόμη...μας είχε πει να υπολογίζουμε 20-25/5...ναι συνήθως την κάνουν 2 εβδ. νωρίτερα κ ειδικά στα δίδυμα, αναλόγως πως θα είναι κ τα μωρά...

lZDVp3.png

όχι ακόμη...μας είχε πει να υπολογίζουμε 20-25/5...ναι συνήθως την κάνουν 2 εβδ. νωρίτερα κ ειδικά στα δίδυμα, αναλόγως πως θα είναι κ τα μωρά...

Δηλαδή θα φας πρώτη απο ολες μας την κρυαδα.....κοντεύει ο καιρός!!!2 μήνες ακομα!!!

LJqDp3.png

Δηλαδή θα φας πρώτη απο ολες μας την κρυαδα.....κοντεύει ο καιρός!!!2 μήνες ακομα!!!

όντως!!! να σου πω αν πάρω κ το ενδεχόμενο να γεννήσω στις 36 εβδομάδες είναι 6 εβδομαδούλες ακόμη!! την πέμπτη κλείνω την 30η κ μπαίνω 31η!! ουφ άντε να περάσει ο καιρός!!

α μου είπε να κάνω κ μια άλλη εξέταση που λέγεται γλυκοζιομένη αιμοσφαιρίνης κ να τον πάρω τηλ να του πω...αλλά αύριο είναι κλειστά οπότε θα πάω την τετάρτη!

lZDVp3.png

όντως!!! να σου πω αν πάρω κ το ενδεχόμενο να γεννήσω στις 36 εβδομάδες είναι 6 εβδομαδούλες ακόμη!! την πέμπτη κλείνω την 30η κ μπαίνω 31η!! ουφ άντε να περάσει ο καιρός!!

α μου είπε να κάνω κ μια άλλη εξέταση που λέγεται γλυκοζιομένη αιμοσφαιρίνης κ να τον πάρω τηλ να του πω...αλλά αύριο είναι κλειστά οπότε θα πάω την τετάρτη!

Την έκανα και εγω αυτη.απο κλωτσιες πως πας;

LJqDp3.png

Κοριτσια, καθε μικροβιολογικο εχει αλλες φυσιολογικες τιμες, γι αυτο χωρις αυτες δε λενε τπτ οι τιμες ( οποιασδηποτε εξετασης).

Πηγα γιατρο σημερα, φτασαμε το 1 κιλο!!!!!!!! , το μωρο καλα κ δεν εχει επηρεαστει σε τπτ απο το ζαχαρο....

Και κατι αλλο μπηκα να γραψω/σχολιασω αλλα ξεχασα :

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Την έκανα και εγω αυτη.απο κλωτσιες πως πας;

κ τι δείχνει αυτή?έχει σχέση με την καμπύλη συνδυαστικά το αποτέλεσμα??

από κλωτσιές γίνεται χαμός!! ώρες ώρες κουνιέται η κοιλιά μου τόσο δυνατές που είναι!! εσύ?

lZDVp3.png

Κοριτσια, καθε μικροβιολογικο εχει αλλες φυσιολογικες τιμες, γι αυτο χωρις αυτες δε λενε τπτ οι τιμες ( οποιασδηποτε εξετασης).

Πηγα γιατρο σημερα, φτασαμε το 1 κιλο!!!!!!!! , το μωρο καλα κ δεν εχει επηρεαστει σε τπτ απο το ζαχαρο....

έτσι είναι έλα όμως που στο μικροβ. μου λέει ε δεν είναι ακριβώς στάνταρ οι τιμές :confused: απλά οι γιατροί θέλουν συγκεκριμένες τιμές...τι να πω! δεν μου είπε πάντως να πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά τους περιορισμούς μου τους έβαλε γκρρρρ :evil:

μπράβο στο μωράκι σας!! μια χαρά είστε! τι εβδ. είσαι τώρα?

lZDVp3.png

κ τι δείχνει αυτή?έχει σχέση με την καμπύλη συνδυαστικά το αποτέλεσμα??

από κλωτσιές γίνεται χαμός!! ώρες ώρες κουνιέται η κοιλιά μου τόσο δυνατές που είναι!! εσύ?

Δεν εχω ιδέα τι δείχνει!!και μένα κουνιέται ολόκληρη!!προσπαθω να την βιντεοσκοπησω!!!

LJqDp3.png

Μπράβο για το μωρακι σου!!!!

LJqDp3.png

Δεν εχω ιδέα τι δείχνει!!και μένα κουνιέται ολόκληρη!!προσπαθω να την βιντεοσκοπησω!!!

χαχχαα κι εγώ!!! αλλά με το που πάρω την κάμερα στα χέρια τπτ!! σταματάνε!!! τώρα τι τους λες ε?:P

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...