Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε νομιζω να ειδα κανα ονειρο... απο χθες τη μερα στραβωσα κ το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα απ το.αγχος κ ξυπνησα χειροτερα...

Οι ορμονες παιζει οντως να ειναι... οσο για τις λοιπες ανησυχιες... κι εγω σκεφτομαι μη γεννησω προωρα κ αν ναι, ποσο προωρα, θα ναι οκ το μωρο; κι αν ναι, τι θα κανω που δεν εχω.ουτε ρουχαλακια για το μωρο, ουτε νυχτικα για μενα, ουτς κουνια ουτε τπτ...

Θα πεσουμε στα σκληρα μεχρι το τελος...

Οσο.γιανπλυσιμο.... τι να πλυνω; 4 ζιπουνακια κ 1 φορεματακι πηρα...

Μου τη δινει κι αυτο... που δε μπορω να βγω, να παρω.τους δρομους, να δω βιτρινες κ μαγαζια...

Να σκασω μου ρχεται...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Δε νομιζω να ειδα κανα ονειρο... απο χθες τη μερα στραβωσα κ το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα απ το.αγχος κ ξυπνησα χειροτερα...

Οι ορμονες παιζει οντως να ειναι... οσο για τις λοιπες ανησυχιες... κι εγω σκεφτομαι μη γεννησω προωρα κ αν ναι, ποσο προωρα, θα ναι οκ το μωρο; κι αν ναι, τι θα κανω που δεν εχω.ουτε ρουχαλακια για το μωρο, ουτε νυχτικα για μενα, ουτς κουνια ουτε τπτ...

Μου τη δινει κι αυτο... που δε μπορω να βγω, να παρω.τους δρομους, να δω βιτρινες κ μαγαζια...

Να σκασω μου ρχεται...

Μην στεναχωριέσαι! Κι εγώ που μπορώ, εδώ στη Ρόδο δεν έχουμε και πολλά πράγματα, τα βασικά μόνο :evil:... οπότε το ίντερνετ κάνει χρυσές δουλειές, πλέον όλα τα καταστήματα έχουν ιστοσελίδες... Μπορείς να κάνεις την έρευνα αγοράς σου από το ιντερνετ (για να μην πω και τις αγορές σου) και μετά έχοντας κάνει μια λίστα να πηγαίνεις έστω σε ένα μαγαζί τη φορά... Άσε που συγκρίνεις και τιμές πιο εύκολα... ;)

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Να σκασω μου ρχεται...

Μια απο τα ίδια κοριτσάκι μου σαν φυλακισμένους νιώθω και στην πρωτη εγκυμοσύνη τα ίδια, τίποτα δεν χάρηκα απο αυτα και απο πάνω και άγχος. Αλλα τωρα ακόμα πιο δύσκολα γιατι έχω και τον μικρο που θέλει πράγματα απο εμένα και δεν μπορω να τα κάνω μαζι του..υπομονη τι να κάνουμε αλλο! Αλλα απο το Ίντερνετ κάνω παραγγελίες μια χαρα!

Έχετε αρχίσει να πλένετε ρουχαλακια;

Εγω έχω αρχίσει σιγα σιγα ναι!

κορίτσια ερώτηση:

τρέχει σε καμιά το στήθος? γιατί εμένα εδώ κ μερικές μέρες μουσκεύει την μπλούζα :? νωρίς δεν είναι??

Εμένα δεν μου έχει τύχει ούτε στην πρωτη εγκυμοσύνη αλλα συμβαίνει σε πολλές!

συνεγκυούλες μου....είμαι πολυ στεναχωρημενη....είμαι πάλι συο νοσοκομειο....θα μείνω μεσα δυο τρεις μέρες....για να δούμε τι γινεται....ξύπνησα μεσα στα αίματα....ο πλακ μου μάλλον πάλι....δεν εχει ανεβει ακομη τόσο ψηλα ωστε να μην δινει αιμα....φοβήθηκα πολυ για πρόωρο....κ ολοι εδω....ειλικρινά απο τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να μην το ζήσετε ποτε.....εύχομαι να το ξεπεράσω κι αυτο κ να γυρίσω γρήγορα στο σπιτάκι μου με το μωρούλι να ειναι ασφαλές.....

Θωκακι περαστικά και αγύριστα να ειναι. Μακάρι να ανεβει ο πλακουντας σου και να πάρεις μια ανάσα απο το άγχος που τραβάει κοπέλα μου!

Εγω κορίτσια μέσα τα ίδια και οι συσπασεις συνεχίζουν. Προχθές πήγα πάλι και καρδιοτοκογραφο. Δεν αντέχω αλλο αυτο το άγχος αμάν!!!!

Με την τουαλέτα πως τα πάτε βρε κορίτσια;;; Αλλο ζόρι και αυτο!! Φφφφ:twisted:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μάλλον το κακό είναι γενικό!!! Και γω δεν είμαι στα καλά μου!!! Το Σάββατο ήταν να πάμε για την πρώτη έρευνα και ξύπνησα θεόστραβα, δεν ήθελα να πάω πουθενα, μέσα στα μούτρα και τη γκρίνια!!! Όλο μου φαίνεται νωρίς, όλο ότι θα το γρουσουζέψω... Δεν μπορώ να χαρώ... Οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα και γω τρώγομαι με τα ρούχα μου!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κορίτσια μάλλον το κακό είναι γενικό!!! Και γω δεν είμαι στα καλά μου!!! Το Σάββατο ήταν να πάμε για την πρώτη έρευνα και ξύπνησα θεόστραβα, δεν ήθελα να πάω πουθενα, μέσα στα μούτρα και τη γκρίνια!!! Όλο μου φαίνεται νωρίς, όλο ότι θα το γρουσουζέψω... Δεν μπορώ να χαρώ... Οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα και γω τρώγομαι με τα ρούχα μου!!!!!

Μια απο τα ίδια!!!!

LJqDp3.png

γεια σας κοριτσάκια μου! πεσμένα κέφια διαβάζω!! αμάν αυτές οι ορμόνες...

εγώ έκανα σήμερα την καμπύλη κ πήρα πριν λίγο τ'αποτελέσματα...απογοητεύτηκα λίγο γιατί μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι τιμές...με τον γιατρό δεν μίλησα ακόμη, περιμένω τηλ. του..

για πείτε κι εσείς..

0' 75

30' 148

60' 150

90' 148

120' 133

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...