Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

κορίτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχούλες σας κ τα γλυκα σας λόγια...είμαι καλυτερα....το πόρισμα ίδιο....ο πλακουντας....δεν ειναι βέβαια επιχείλιος αλλα παραχείλιος...παρόλ αυτα ωστόσο ειναι ακομη σε θεσούλα που δινει αίμα.....υπάρχει περίπτωση να ανεβει κι άλλο κ να ησυχάσουμε....μπορει όμως κ οχι κ να με πηγαίνει έτσι....θα δούμε....γλυτωσαμε τα χειρότερα κ δοξάζω τον Θεούλη....

Σας υπερευχαριστω κ πάλι!!!

φιλάκια σε ολες σας

Μπράβο βρε Κοριτσάρα μου!!!!θετικη σκέψη....να μας ενημερώνεις γλυκιά μου!!!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κοριτσακια μου καλο σ/κ να εχετε ολες σας!! τι κανετε πως ειστε? θωκακι μου πως εισαι κοπελα μου ?? διαβασα τα νεα σου και πολυ στεναχωρεθηκα,ευχομαι να εισαι καλα τωρα και να μας λες τα νεα σου.πανω απο ολα θετικη ενεργεια και ολα θα πανε καλα.

3Xump2.png

Θώκι μου γλυκήτατο μου κοριτσάκι μη μασάς ζουζούνι μου...χαίρομαι που πάτε καλύτερα είσαι σπίτι τώρα?? τι λέει ο γιατρούλης μας??? Τι γίνεται σετέτοιες περιπτώσεις??? Αχχχχ θα ρθει ο νινίκος και θα τον γεμίσεις φιλιά με τόσα κοψοχολιάσματα!!!

Σου στέλνω όλη μου τη θετική μου ενέργεια να πανε όλα καλά

Θα περιμένω νέα σου..

φιλάκια

n3oUp2.png

Kαλημέρα κορίτσια μου,

Θωκάκι μου χαιρομαι που είσαι καλύτερα! Ευχομαι να μην έχεις ξανά πρόβλημα!

Κορίτσια μου σήμερα έχω πραγματικά πονους στο στομάχι έντερο, ουτε ξέρω που, οι καούρες είναι όλο και πιο έντονες. Ευτυχώς καταλαβαίνω οτι ο μπέμπης ειναι καλά κια δνε έχω άγχος και για αυτό! Μαλλον με θυμήθηκε η σπαστική κολιτιδα γιατί εχθές το έντερο μου έκανε κάτι τρελά! Ασε που σηκωνόμουν το βράδυ καθε μιση ωρα για κατούρημα, έλεος! Και τα θυμάται όλα κυριακη βράδυ που δευτέρα σηκώνομαι 6.30 για την δουλειά! Αντε ένας μήνας ακόμα και βγάινω σε άδεια! Να μπορώ τουλάχιστον να κοιμάμαι όσο τραβάει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες :)

Θωκακι πως εισαι; γραψε μας τα νεα σου :)

Ρανια περαστικουλια.... σιροπι μαλοξ μου επιτρεπει εμενα κ με βοηθαει οταν εχω θεμα..

Κοριτσακια απο χθες η ψυχολογια μου ειναι χαλια... επεσα ανευ λογου κι αιτιας... ολο νιωθω μια αδιορατη ανησυχια, ολο φοβαμαι οτι κατι θα παθει καποιος δικος μου ανθρωπος... η μαμα μου... δεν ξερω τι ψυχοπλακωμα ειναι αυτο... :(

Σας.φιλω...

twt6p2.png

Καλημερα μανουλες :)

Θωκακι πως εισαι; γραψε μας τα νεα σου :)

Ρανια περαστικουλια.... σιροπι μαλοξ μου επιτρεπει εμενα κ με βοηθαει οταν εχω θεμα..

Κοριτσακια απο χθες η ψυχολογια μου ειναι χαλια... επεσα ανευ λογου κι αιτιας... ολο νιωθω μια αδιορατη ανησυχια, ολο φοβαμαι οτι κατι θα παθει καποιος δικος μου ανθρωπος... η μαμα μου... δεν ξερω τι ψυχοπλακωμα ειναι αυτο... :(

Σας.φιλω...

Φαντάζομαι οτι ειναι ορμονολογικό. Βρε μπας και ειδες κανένα όνειρο που δεν το θυμάσαι και εισαι επηρεασμενη???

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μάλλον ειναι της εγκυμοσύνης κορίτσια!!!οι ορμόνες βαράνε κόκκινο!!!εγω εχω αρχίσει να σκέφτομαι τον πόνο της γέννας και μηπως γεννήσω πρόωρα!τι να πω...:)

Toν πόνο της γέννας δεν τον σκεφτομαι αλλά τον πρόωρο τοκετό τον σκεφτομαι πάρα πολυ κι εγώ. Εχω βαλθεί και βλέπω οτι βιντεάκι υπάρχει για προωρο τοκετό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν τέτοια βιντεακια;

μην φανταστεις κατι το τρελό, απλως βιντεάκια απο μωράκια που γεννηθηκαν προωρα και πως ηταν στην εντατικη και ποσο ωραία ζουζουνια βγηκαν απο το νοσοκομειο,

πχ http://www.mama365.gr/13066/gennhthhke-proora-alla-vghke-nikhths-deite-to-sygk.html

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ κορίτσια, οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο... Κι εγώ κάνω πολύ άστατο ύπνο, βλέπω συνέχεια εφιάλτες με το μωρό και όλα αυτά σε συνδυασμό κι εμένα με ρίχνουν ψυχολογικά... Πάντως στο θέμα βιντεάκια νομίζω δε με φτάνει καμιά... Όχι μόνο πρόωρους τοκετούς έχω δει αλλά και γέννα γενικότερα (φυσιολογική και καισαρική), πως κάνουμε μπανάκι το μωρό, πως το θηλάζουμε... Νιώθω πολλές φορές οτι δεν θα είμαι ικανή να τα κάνω... γι΄αυτό και βλέπω άσχημα όνειρα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Αχ κορίτσια, οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο... Κι εγώ κάνω πολύ άστατο ύπνο, βλέπω συνέχεια εφιάλτες με το μωρό και όλα αυτά σε συνδυασμό κι εμένα με ρίχνουν ψυχολογικά... Πάντως στο θέμα βιντεάκια νομίζω δε με φτάνει καμιά... Όχι μόνο πρόωρους τοκετούς έχω δει αλλά και γέννα γενικότερα (φυσιολογική και καισαρική), πως κάνουμε μπανάκι το μωρό, πως το θηλάζουμε... Νιώθω πολλές φορές οτι δεν θα είμαι ικανή να τα κάνω... γι΄αυτό και βλέπω άσχημα όνειρα...

βρε, εγώ σημερα πονάω λογω σπαστικής κολιτιδας και η μεγάλη μου έννοια ειναι μηπως πονάει και το μωρο μαζι μου! πλάκα μου κανεις? Ασε που όταν πονάω ο μπέμπης μου ειναι ακίνητος! εκει να δεις αγχος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

βρε, εγώ σημερα πονάω λογω σπαστικής κολιτιδας και η μεγάλη μου έννοια ειναι μηπως πονάει και το μωρο μαζι μου! πλάκα μου κανεις? Ασε που όταν πονάω ο μπέμπης μου ειναι ακίνητος! εκει να δεις αγχος!

Ναι αυτό ισχύει... Γενικά όταν νιώθω πιεσμένη, αγχωμένη ή οτιδήποτε άσχημο, λουφάζει και το μωρό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...