Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Άκυρο κορίτσια! Δεν ήταν Anatello το κατάστημα, ήταν Ήρα, αλλά και πάλι η προσφορά νομίζω ίσχυε μόνο για το τοπικό κατάστημα... Τεσπά, ψώνισα λίγα πράγματα, ένα στρωματάκι αλλαξιέρας, ένα σελτεδάκι και ένα σουτιέν θηλασμού (υπέροχο μοντελάκι :tongue:)!

Κρίμα..... Μεγιά σου κοπελιά!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχαχχαχαχχα!!τελεια!!!!ολα τα καλα!!;)

από στομάχι πώς πας; εγώ χάλια, λίγα πράματα μπορώ να τρώω, κυρίως πρωτεϊνες. Αφού ώρες ώρες λέω από το στομάχι θα το βγάλω το παιδί.

Και γω ρε δημητρα!!! Όλο λέω αστο μωρέ νωρίς είναι ακόμη.....

Κ γω αυτο λεω! Ασε να περασει κ το επομενο ραντεβου κ μετα! Μπηκα στον 7ο κ μονο κρεμα για ραγαδες εχω παρει!!

Τερμα μεσα στη βδομαδα παω να δω για κουνια κ καροτσι!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Εγώ είχα σκοπό αυτή τη βδομάδα που θα κατέβαινα και κέντρο για τους γιατρούς να ψώνιζα, αλλά με τέτοιες πίκρες που παίρνω, όχι διάθεση για ψώνια ούτε για βόλτα δεν έχω.

Διαφημίσεις

Εγώ είχα σκοπό αυτή τη βδομάδα που θα κατέβαινα και κέντρο για τους γιατρούς να ψώνιζα, αλλά με τέτοιες πίκρες που παίρνω, όχι διάθεση για ψώνια ούτε για βόλτα δεν έχω.

Mardo μου... Μη στενοχωριέσαι!!!!! Λίγο θα ζοριστείς με τη διατροφη στην αρχή αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο!!!! Θα σου δίνουμε εμείς κουράγιο!!! Σκέψου θετικά δε θα πάρεις κιλά πολλά!!! Εγώ έχω χάσει κ όλας!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Mardo μου... Μη στενοχωριέσαι!!!!! Λίγο θα ζοριστείς με τη διατροφη στην αρχή αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο!!!! Θα σου δίνουμε εμείς κουράγιο!!! Σκέψου θετικά δε θα πάρεις κιλά πολλά!!! Εγώ έχω χάσει κ όλας!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Θα σας αφήσω για λίγο τώρα να βάλω τον σύζυγο να φάει. Πάλι νύχτα θα σας διαβάσω από ότι φαίνεται.

2 μηνες συνεπεια στα λογια των γιατρων κ μετα με το μωρο θα τα ξεχασεις ολα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

από στομάχι πώς πας; εγώ χάλια, λίγα πράματα μπορώ να τρώω, κυρίως πρωτεϊνες. Αφού ώρες ώρες λέω από το στομάχι θα το βγάλω το παιδί.

το στομαχι συνηθιζει σιγα σιγα ευτυχως!!μακαρι να μας πανε ολα καλα να ηρεμησουμε και με αυτο!!!!!

Καλημέρα κοριτσια μου

Μardo μου μην στενοχωριέσαι. Θα κανεις την διατροφή και θα ησυχάσεις. Εγώ θυμάμαι πριν 3 χρόνια αναγκάστικα να κάνω μια πολύ σκλήρη διατροφή λογω εντέρου (κάντιντα) στην οποία έκοψα τελειως ζαχαρη, μελι, γλυκά, μακαρόνια άσπρα, ρύζι ασπρο, ψωμί, και ότι είχε ζάχαρη μεσα και λευκό αλεύρι, μαγιά και φρούτα. Την πρώτη βδομάδα κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου. Μετά είχα τόση ενέργεια που μου έκανε τρομερή εντυπωση. Ασε το ποσο γρήγορα έχανα κιλά! Και την έκανα για να αποδυναμώσω εναν σκατομύκητα! Σκέψου μόνο οτι το κάνεις για το ζουζούνι σου! Θα σου δίνει δύναμη η σκέψη, γιατι και το παιδάκι σου θα βγει πιο υγιές μετά την γέννα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Ολα καλά θα πάνε θα δεις!:D

Ψώνια δεν έχω κάνει ακόμα αλλά γυρίζω στα μαγαζια να δω κούνιες. Εθχές πήγαμε σε έναν ξυλουργό και μας είπε η κουνια γύρω στα 300 ευρώ και πανω. Σαν πολλά μου φανηκαν. Ξέρω κι εγώ!:cry:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια:)

Mardo, μη στεναχωριεσαι. Μια συνηθεια ειναι. Εγω προβλημα αντιμετωπισα μονο σε καποια φαση που δε μπορουσα να μαγειρεψω κ μου φερνανε φαγητο.

Ψωνια ουτε εγω ,τιποτα!!! Εκτος απο.4 ζιπουνακια κ 1 φορεματακι-ψωνιο :P

Εχω ριξει ματιες πολυ επιπολαιες αλλα.δεν εχω κατι στο νου μου. Τι περιμενω δεν ξερω... οοως μου λεει κ.μια φιλη,θα γεννησω κ δε θα χω που να το ακουμπησω.

Βρς κοριτσακια, θα με.πει καποια που επικολω τον κωδικα για το τικερ;;; εεε;;;

Χσλωνιτσα ,μολις τωρα θυμηθηκα οτι εσυ εισαι το αλλο κοριτσι που πρεπει να προσεχει... μη στεναχωριεσαι, ισχυει ο,τι κ για τη mardo..

Σας.φιλω :)

twt6p2.png

Και κατι που διαβασα: το ικεα αποσυρει τις κουνουπιερες για κουνιες-κρςβατακια. Οποιος εχει παρει την παει πισω κ αποζημιωνεται πληρως. Ισχυει και για οσες εχουν χρησιμοποιηθει απ οσο καταλαβα.

twt6p2.png

συνεγκυούλες μου....είμαι πολυ στεναχωρημενη....είμαι πάλι συο νοσοκομειο....θα μείνω μεσα δυο τρεις μέρες....για να δούμε τι γινεται....ξύπνησα μεσα στα αίματα....ο πλακ μου μάλλον πάλι....δεν εχει ανεβει ακομη τόσο ψηλα ωστε να μην δινει αιμα....φοβήθηκα πολυ για πρόωρο....κ ολοι εδω....ειλικρινά απο τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να μην το ζήσετε ποτε.....εύχομαι να το ξεπεράσω κι αυτο κ να γυρίσω γρήγορα στο σπιτάκι μου με το μωρούλι να ειναι ασφαλές.....

bhgdp3.png

συνεγκυούλες μου....είμαι πολυ στεναχωρημενη....είμαι πάλι συο νοσοκομειο....θα μείνω μεσα δυο τρεις μέρες....για να δούμε τι γινεται....ξύπνησα μεσα στα αίματα....ο πλακ μου μάλλον πάλι....δεν εχει ανεβει ακομη τόσο ψηλα ωστε να μην δινει αιμα....φοβήθηκα πολυ για πρόωρο....κ ολοι εδω....ειλικρινά απο τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να μην το ζήσετε ποτε.....εύχομαι να το ξεπεράσω κι αυτο κ να γυρίσω γρήγορα στο σπιτάκι μου με το μωρούλι να ειναι ασφαλές.....

Thokaki μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά καρδούλα μου μη στενοχωριέσαι.... Αφού είσαι στο νοσοκομείο και σε προσέχουν όλα θα πάνε καλά!!!!! Ο μπεμπάκος μας κάνει τσαλίμια.... αχ δε θα γεννηθεί? θα τυ χώσω μια τσιμπιά στον πωπό που βασάνιζε τη μαμά του.... Όλα καλά θα πάνε.... Θα σε σκέφτομαι και θα προσεύχομαι... Να μπαίνεις να λες νεάκια ε?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Aχ κοριτσάκι μου πολύ στενοχωρήθηκα! Εισαι καλυτερα τώρα? Σταμάτησαν την αιμοραγία? Το μωρουλίνι είναι καλά? Ελπίζω να ειναι η τελευταία σου δοκιμασία! Σου επιβεβαίωσαν οτι ειναι απο τον πλακούντα? Ευχομαι να πάνε ολα κατ'ευχήν! Σε σκεφτομαστε συνέχεια!:cry::(:(

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...