Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια μου.σας γράφω τις φυσιολογικές τιμές καμπύλης όπως μου τις έδωσαν εμενα στη βιοϊατρική.

0΄ <95

60' <180

120 <155

180' <140

Μακάρι να είναι έτσι. Και σε μένα δεν έγραφε τιμές, μόνο νηστείας.

Είχα: 0΄ 98

60΄ 172

120΄ 131

Πάντως εμένα μου φαίνονται τσιμπημένα.

Μακάρι να είναι έτσι. Και σε μένα δεν έγραφε τιμές, μόνο νηστείας.

Είχα: 0΄ 98

60΄ 172

120΄ 131

Πάντως εμένα μου φαίνονται τσιμπημένα.

Εμενα δίπλα απο τα αποτελεσματα είχε αυτές τις φυσιολογικές τιμές για εγκύους.εγω μια χαρά σε βρίσκω.

LJqDp3.png

Οι τιμες σας ειναι μια χαρα!!Εγω κοντευω να τρελαθω!!πηγα σημερα στην ενδοκρινολογο μου ειπε οτι εχω διαβητη κυησεως με τιμες ευτυχως λιγο πανω απο το οριο μου εραψε διατροφη για αρχη και βλεπουμε αν δεν πεφτει θα κανω ινσουλινες μου εδωσε ενα μηχανακι να μετριεμαι 4 φορες μια νηστικη το πρωι και 1 ωρα μετα τα κυριως γευματα!!η πρωτη μετρηση που εκνα το μεσημερι μια ωρα μετα το φαγητο με οριο το 130 που μου ειπε ειχα 145!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!θελω να το παλεψω μηπως και αποφυγω τις ινσουλινες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xelonitsa μου γιατί τρελαίνεσαι;;; Κάνω ινσουλίνη από την 10η εβδομάδα... Ηρέμησε λίγο!!! Κατ αρχήν πρέπει να ξέρεις ότι διατροφικά θέλει σίγουρα 20 μέρες να ελεγχθεί το σάκχαρο, πρέπει να σαι προσεκτική να μην ξεφεύγεις από το διαιτολόγιό δου και να τρως συχνά και μικρά γεύματα!!!! Μη σε πιάνει πανικός με μια μέτρηση!!! Μου χει τύχει να φτάσω 204!!! Ηρέμησε και θα το ελέγξετε!!!! Η ινσουλίνη μη σε τρομάζει καθόλου!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Xelonitsa μου γιατί τρελαίνεσαι;;; Κάνω ινσουλίνη από την 10η εβδομάδα... Ηρέμησε λίγο!!! Κατ αρχήν πρέπει να ξέρεις ότι διατροφικά θέλει σίγουρα 20 μέρες να ελεγχθεί το σάκχαρο, πρέπει να σαι προσεκτική να μην ξεφεύγεις από το διαιτολόγιό δου και να τρως συχνά και μικρά γεύματα!!!! Μη σε πιάνει πανικός με μια μέτρηση!!! Μου χει τύχει να φτάσω 204!!! Ηρέμησε και θα το ελέγξετε!!!! Η ινσουλίνη μη σε τρομάζει καθόλου!!!

αχ κοριτσι μου ευχαριστω με ηρεμησες λιγο!!20 μερες θελει??ειπε η γιατρος να μιλησουμε σε μια εβδομαδα!!

Κάιε βδομάδα θα μιλάς με το γιατρό σου για να ελέγχει τις τιμές σου και να βλέπει τη διατροφή σου! Μην αγχώνεσαι! Το βασικό είναι να συνηθίσεις τα υπόλοιπα θα σου γίνουν συνείδηση!!!! Ό, τι θες πες μου!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μάλιστα! Μην αγχώνεσαι, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα για να γυρίσει... Πάντως συχνοουρία έχουμε όλες ανεξάρτητα από την θέση...

Ουάου! Μωρέ μπράβο! Θηριάκια! 5 μετρήσεις τι έννοείς;;; Θα είσαι εκεί τουλάχιστον 4 ώρες;;; Κουράγιο! Γλυκόζη έχουν τα μικροβιολογικά, μάλιστα εκεί που πάω εγώ έχει και με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι!

Όχι, όχι, την άκουσα πριν λίγες μέρες, είπε 26/6 απλά μάλλον θα γεννήσει 2 εβδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής... Ευγενίτσα; Την Μανωλίδου; Αυτή είναι 1η Ιούλη! (Είδες το καθισιό; Δεν έχω αφήσει ούτε πρωινό ούτε μεσημεριανό ανεκμετάλλευτο!)

Σας αφήνω, πάω να πάρω τα προικιά του γιού μου! Άκουσα οτι το Ανατέλλω έχει 50%, θα πάω και θα σας πω!

Κοριτσάκι ψώνισες;;;; Μεγιά και καλοφόρετα!!!! Έχει όντως 50% το anatello??? θέλω να πάω το σάββατο!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οι τιμες σας ειναι μια χαρα!!Εγω κοντευω να τρελαθω!!πηγα σημερα στην ενδοκρινολογο μου ειπε οτι εχω διαβητη κυησεως με τιμες ευτυχως λιγο πανω απο το οριο μου εραψε διατροφη για αρχη και βλεπουμε αν δεν πεφτει θα κανω ινσουλινες μου εδωσε ενα μηχανακι να μετριεμαι 4 φορες μια νηστικη το πρωι και 1 ωρα μετα τα κυριως γευματα!!η πρωτη μετρηση που εκνα το μεσημερι μια ωρα μετα το φαγητο με οριο το 130 που μου ειπε ειχα 145!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!θελω να το παλεψω μηπως και αποφυγω τις ινσουλινες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχήν ηρέμησε και μη στεναχωριέσαι γιατί αυτό είναι παράγοντας που ανεβάζει το ζάχαρο.

Πήρα κι εγώ πριν την ενδοκρινολόγο μου τηλέφωνο γιατί ήθελε να ενημερωθεί και με μάλωσε. Μου είπε ότι το 98 νηστική είναι παθολογικό και από Δευτέρα θα μου δώσει μηχανάκι να μετριέμαι νηστική και 1 ώρα μετά το φαγητό. Και πόσο αντιπαθώ τα τσιμπήματα! Δεν το συζητώ δε για ενέσεις!

Δε μου λες, πολλά κοινά συμπτώματα έχουμε: αντίσταση μητριαίας - πίεση, προβληματική καμπύλη και από ότι κατάλαβα και θυρεοειδή. Μήπως τελικά όλα αυτά συνδέονται; Αχ, αυτός ο άτιμος θυρεοειδής τα φταίει όλα!!!

Κάιε βδομάδα θα μιλάς με το γιατρό σου για να ελέγχει τις τιμές σου και να βλέπει τη διατροφή σου! Μην αγχώνεσαι! Το βασικό είναι να συνηθίσεις τα υπόλοιπα θα σου γίνουν συνείδηση!!!! Ό, τι θες πες μου!!!!

ευχομαι να ειναι ολα καλα!!με τις ινσουινες τι γινεται??αυτο που λενε για το μετα για το μωρο??

Διαφημίσεις

Καταρχήν ηρέμησε και μη στεναχωριέσαι γιατί αυτό είναι παράγοντας που ανεβάζει το ζάχαρο.

Πήρα κι εγώ πριν την ενδοκρινολόγο μου τηλέφωνο γιατί ήθελε να ενημερωθεί και με μάλωσε. Μου είπε ότι το 98 νηστική είναι παθολογικό και από Δευτέρα θα μου δώσει μηχανάκι να μετριέμαι νηστική και 1 ώρα μετά το φαγητό. Και πόσο αντιπαθώ τα τσιμπήματα! Δεν το συζητώ δε για ενέσεις!

Δε μου λες, πολλά κοινά συμπτώματα έχουμε: αντίσταση μητριαίας - πίεση, προβληματική καμπύλη και από ότι κατάλαβα και θυρεοειδή. Μήπως τελικά όλα αυτά συνδέονται; Αχ, αυτός ο άτιμος θυρεοειδής τα φταίει όλα!!!

χαχχαχαχχαχαχχα!!τελεια!!!!ολα τα καλα!!;)

Κοριτσάκι ψώνισες;;;; Μεγιά και καλοφόρετα!!!! Έχει όντως 50% το anatello??? θέλω να πάω το σάββατο!!!!

Άκυρο κορίτσια! Δεν ήταν Anatello το κατάστημα, ήταν Ήρα, αλλά και πάλι η προσφορά νομίζω ίσχυε μόνο για το τοπικό κατάστημα... Τεσπά, ψώνισα λίγα πράγματα, ένα στρωματάκι αλλαξιέρας, ένα σελτεδάκι και ένα σουτιέν θηλασμού (υπέροχο μοντελάκι :tongue:)!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γύρισα με τα αποτελέσματα της καμπύλης. Νηστεία :84, 60 λεπτά: 120, 120 λεπτά: 123.... Πάει κι αυτό. Νομίζω ότι είναι σχετικά καλά. Δεν έχει φυσιολογικές τιμές δίπλα, παρά μόνο της νηστείας... έλεος. Κατά τα άλλα, πεσμένος αιματοκρίτης, ανεβασμένα τα λευκά...ουφφφφφφφ... Λίγο το νου σας όσες δεν κάνατε την εξέταση της καμπύλης ακόμη. Εγώ έγινα ρεζίλι, ζαλίστηκα και με έβαλαν να ξαπλώσω, μισή ώρα μετά τη γλυκόζη...Μετά συνήλθα φυσικά σχετικά γρήγορα.

Κ γω ζαλιστηκα στη μια ωρα! Μου παν εκει οτι το προκαλει η γλυκοζη.μετα ημουν οκ.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Ο θυροειδής αν είναι ρυθμισμένος καθόλου να μη σας αγχώνει!!! Να τον ελέγχετε κάθε μήνα τώρα και όλα καλά!!!! Σας το λέω γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα και τα 3 που περιγράφετε: αντίσταση στις μητριαίεες, θυροειδή και σάκχαρο, το τελευταίο όμως σε λανθάνουσα μορφή!!!! Γι αυτό και τώρα τα ελέγχουμε και τα 3 ήδη από την αρχή!!!! Για το μωρό και τις ινσουλίνες εμένε ο γιατρός μου μου πε μόνο ότι η μικρή θα περάσει μια μέρα στη μονάδα νεογνών υπό παρακολούθηση για το ενδεχόμενο υπογλυκαιμίας!!! Κατά τα άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!! Η ινσουλίνη βοηθάει εσένα να διαδηρείς σταθερό περιβάλλον σακχάρου για το μωρό και να μην υποβάλλεται σε απότομες αυξομειώσεις!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Άκυρο κορίτσια! Δεν ήταν Anatello το κατάστημα, ήταν Ήρα, αλλά και πάλι η προσφορά νομίζω ίσχυε μόνο για το τοπικό κατάστημα... Τεσπά, ψώνισα λίγα πράγματα, ένα στρωματάκι αλλαξιέρας, ένα σελτεδάκι και ένα σουτιέν θηλασμού (υπέροχο μοντελάκι :tongue:)!

Δεν εχω ψωνισει το απολυτο τι πο τα.

Μαλλον θα πρεπει να οργανωθω!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...