Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Γύρισα από την καμπύλη σώα και αβλαβής! Μια χαρά την ήπια τη λεμονάδα, με δυο τρεις γουλίτσες νεράκι ενδιάμεσα για να σπάει η γλύκα. Μετά τα 60' ζαλίστηκα λίγο και ξαναξάπλωσα, αλλά μην πανικοβληθεί καμία γιατί εγώ γενικότερα έχω τάσεις λιποθυμίας όταν είμαι νηστική.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Γύρισα από την καμπύλη σώα και αβλαβής! Μια χαρά την ήπια τη λεμονάδα, με δυο τρεις γουλίτσες νεράκι ενδιάμεσα για να σπάει η γλύκα. Μετά τα 60' ζαλίστηκα λίγο και ξαναξάπλωσα, αλλά μην πανικοβληθεί καμία γιατί εγώ γενικότερα έχω τάσεις λιποθυμίας όταν είμαι νηστική.

Kαλά αποτελέσματα να έχεις.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κ

κ κοιλια είναι σταθερα κατω απο 100 εκατοστα γιαυτο προφανως πιέζονται όλα εκει μέσα.

Μην αγχώνεσαι για το μέγεθος της κοιλιάς. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο σωματότυπος. Εγώ για παράδειγμα μετρήθηκα στον 3ο μήνα που είχε δεν είχε αρχίσει κάτι να ξεπετάγεται, γιατί ο πεθερός μου είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει μπροστά μας τη μεζούρα και να μετρηθεί για να μας δείξει πόσο αδυνάτισε. Επειδή δεν τους το είχαμε πει ακόμη εγώ ρουφήχτηκα, όσο άντεχα, και παρόλα αυτά ήμουν 92cm!

Βασικά η μέτρηση που δείχνει και τις εβδομάδες μας είναι κατακόρυφα από εκεί που τελειώνει το στομάχι και αρχίζει η μήτρα μέχρι το ηβικό οστό.

Kαλά αποτελέσματα να έχεις.

Ευχαριστώ.

Τώρα όσον αφορά το login νομίζω κάτι βρήκα, διορθώστε με αν είναι λάθος.

Όταν πας να κάνεις σύνδεση πατάς και το κουτάκι που λέει αυτόματη σύνδεση. Οπότε όταν αλλάζεις σελίδα δεν σε πετάει έξω. Μετά κάτω δεξιά βάζεις μετάβαση στην τελ. σελίδα ή κάνεις μπρος πίσω τις σελίδες.

Δεν ξέρω αν σας βοηθάει, αλλά εγώ μέχρι τώρα είχα ανοιχτές δύο μηχανές αναζήτησης, από τη μία διάβαζα κι από την άλλη έγραφα. Τυραννία!!!

Μην αγχώνεσαι για το μέγεθος της κοιλιάς. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο σωματότυπος. Εγώ για παράδειγμα μετρήθηκα στον 3ο μήνα που είχε δεν είχε αρχίσει κάτι να ξεπετάγεται, γιατί ο πεθερός μου είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει μπροστά μας τη μεζούρα και να μετρηθεί για να μας δείξει πόσο αδυνάτισε. Επειδή δεν τους το είχαμε πει ακόμη εγώ ρουφήχτηκα, όσο άντεχα, και παρόλα αυτά ήμουν 92cm!

Βασικά η μέτρηση που δείχνει και της εβδομάδες μας είναι κατακόρυφα από εκεί που τελειώνει το στομάχι και αρχίζει η μήτρα μέχρι το ηβικό οστό.

αυτήν ακριβώς τη μέτρηση μου έκανε χθες ο γιατρος πριν με βάλει στο υπερηχο και μου είπε οτι είναι τοσο ακριβής όσο και το υπέρηχο!

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια καλησπερα! πηρα τη καμπυλη..για πειτε εσεις που την κανατε νωριτερα πως σας φαινεται.

100 γρ.γλυκοζη, 3ωρη μετρηση

νηστειας ...80

60λεπτα... 130

120λεπτα... 111

180λεπτα.. 75

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Kοριτσια καλησπερα! πηρα τη καμπυλη..για πειτε εσεις που την κανατε νωριτερα πως σας φαινεται.

100 γρ.γλυκοζη, 3ωρη μετρηση

νηστειας ...80

60λεπτα... 130

120λεπτα... 111

180λεπτα.. 75

εγώ δεν την πήρα ακόμη, αλλά από όσα μπορώ να καταλάβω μου φαίνεται σούπερ!!!

να σου πω, δεν γράφει επάνω φυσιολογικές τιμές; έξω την έκανες έτσι;

εγώ δεν την πήρα ακόμη, αλλά από όσα μπορώ να καταλάβω μου φαίνεται σούπερ!!!

να σου πω, δεν γράφει επάνω φυσιολογικές τιμές; έξω την έκανες έτσι;

τα πηρε η μαμα μου τ αποτελεσματα κ μου τα πε στα γρηγορα απ το τηλ.μου πε οτι ειναι καλη, αρα μαλλον θα χει ενδεικτ τιμες.

τι εννοεις εξω;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

τα πηρε η μαμα μου τ αποτελεσματα κ μου τα πε στα γρηγορα απ το τηλ.μου πε οτι ειναι καλη, αρα μαλλον θα χει ενδεικτ τιμες.

τι εννοεις εξω;;

εννοούσα μήπως την έκανες σε δημόσιο, γιατί αυτά καμιά φορά δεν γράφουν ενδεικτικές τιμές ή τα έχουν ακαταλαβίστικα.

Διαφημίσεις

Dimitra, χωρις τιμες.δυσκολο.να πουμε αλλα μου φανεται μια χαρα..αν σκεφτεις οτι.εγω στο 2ωρο ειχα 158 με.γλυκοζη των 75γρ.

Πολυ μετακομιση ακουω... κι εμεις ψαχνουμε.σπιτι.να μετακομισουμε.πριν γεννησω αν ειναι δυνατον.. βρε μπας κ.ειμαστε ιδιο.ζωδιο ολες;;;

Μωρακια, αλλα σπιτακια....

Σας φιλω..

twt6p2.png

εχει τιμες απλα εμενα δεν προλαβε να μου τις πει. μου πε οτι απλα ειναι οκ!

ειχα ενα αγχος καθως απ την μερια του μπαμπα μου εχουμε κληρονομικοτητα στο ζαχαρο. ε τωρα μου αξιζει ενα 2λιτρο καιμακι!!!!!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Στη β΄ επιπέδου είχε βρεθεί αντίσταση στη μία μητριαία αρτηρία (που αιματώνει και τρέφει το μωρό), που σημαίνει ότι έχω αυξημένες πιθανότητες να ανεβάσω πίεση, γι' αυτό και τη μετράω, και ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιδιού. Η πίεση μέχρι στιγμής είναι φυσιολογική και τα 1210gr δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη, αντιθέτως μάλιστα! Αν π.χ. ήταν χαμηλό το βάρος θα πήγαινα κάθε 15 μέρες για doppler και έλεγχο της ανάπτυξης.

Τώρα για τη θέση δεν ξέρω. Την προηγούμενη φορά ήταν πλαγίως, τώρα ήταν πάνω προς το στομάχι το κεφάλι και τα πόδια κάτω, γι' αυτό και έχω συχνοουρία μου είπε.

Αύριο πρωί (άμα ξυπνήσω!) πάω για καμπύλη.

Μάλιστα! Μην αγχώνεσαι, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα για να γυρίσει... Πάντως συχνοουρία έχουμε όλες ανεξάρτητα από την θέση...

το βάρος μας.... ο ένας είναι 1750 γραμμ. κι ο άλλος 1450 γραμμ.!!!

μου είπε ο ντοκ είναι μια χαρά κ να λέω κι ευχαριστώ!!!

μου έγραψε να κάνω καμπύλη ζαχάρου (μπλιαχ-τελικά δεν την σκαπούλαρα...μου έγραψε με 70γρ. 5 μετρήσεις:?) το έχει κάνει καμία έτσι?γλυκόζη έχουν στο μικροβιολογικό? κ τις καθιερωμένες εξετάσεις οπότε θα μιλήσουμε για τ'αποτελέσματα κ μετά θα κλείσω ραντεβού!!

Ουάου! Μωρέ μπράβο! Θηριάκια! 5 μετρήσεις τι έννοείς;;; Θα είσαι εκεί τουλάχιστον 4 ώρες;;; Κουράγιο! Γλυκόζη έχουν τα μικροβιολογικά, μάλιστα εκεί που πάω εγώ έχει και με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι!

Πολύ εγκυμοσύνη τον Ιούνιο νομίζω Ότι η Τσιμτσιλή είχε πει Ιούλιο και ότι θα γεννήσει Ιούνη όχι??? όλες μαζί είμαστε και με την Ευγενίτσα!

Όχι, όχι, την άκουσα πριν λίγες μέρες, είπε 26/6 απλά μάλλον θα γεννήσει 2 εβδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής... Ευγενίτσα; Την Μανωλίδου; Αυτή είναι 1η Ιούλη! (Είδες το καθισιό; Δεν έχω αφήσει ούτε πρωινό ούτε μεσημεριανό ανεκμετάλλευτο!)

Σας αφήνω, πάω να πάρω τα προικιά του γιού μου! Άκουσα οτι το Ανατέλλω έχει 50%, θα πάω και θα σας πω!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γύρισα με τα αποτελέσματα της καμπύλης. Νηστεία :84, 60 λεπτά: 120, 120 λεπτά: 123.... Πάει κι αυτό. Νομίζω ότι είναι σχετικά καλά. Δεν έχει φυσιολογικές τιμές δίπλα, παρά μόνο της νηστείας... έλεος. Κατά τα άλλα, πεσμένος αιματοκρίτης, ανεβασμένα τα λευκά...ουφφφφφφφ... Λίγο το νου σας όσες δεν κάνατε την εξέταση της καμπύλης ακόμη. Εγώ έγινα ρεζίλι, ζαλίστηκα και με έβαλαν να ξαπλώσω, μισή ώρα μετά τη γλυκόζη...Μετά συνήλθα φυσικά σχετικά γρήγορα.

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...