Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα ψυχούλες πάω είμαι λιώμα....

Κάνω και δουλειές επιπλέον καθε μέρα κι αύριο έπεται συνεχεια...

Επλυνά καθάρισα το μπαλκόνι και φτιάχνω και πλένω ότι είχα γιατί έχει γεμίσει γύρη και τακτοποιώ τις ντουλάπες!! Τώρα που καλοκαιριάζει θα καθόμαστε με τον μικρούλη μου ήδη δλδ ξεκινήσαμε και είναι υπέροχα...αλλά έχει δουλειά και θέλω να είναι έτοιμα όλα τα μπαλκόνια μέχρι την ώρα την καλή...έχω άλλο ένα από τη πίσω μέρια μετά θα πάω κι από κει.

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσω να βάζω και πλυντήρια όλα τα βρεφικά και διαμόρφωση του παιδικού δωματίου...αποφάσισα να κοιμάμαι με τα μικρά μου στο παιδίικό από τον πρωτο καιρό...αν βολέψει αλλιώς θα πάμε στο διπλό όλοι κι ο μπαμπάς στα πατώματα μπουαχαχαχα :P :P

Το δωμάτιο δεν θα το βάψω αν και έχει γίνει χάλια γιατί το χρωματ΄΄ιζει ο μικρός με μαρκαδόρους...αλλά άμα με πιάσει καμία κρίση αισθητικής τελευταία στιγμή μπορεί να το αναλάβω....αλλά μπααα...του χρόνου θα το ανανεώσω να χει μεγαλώσει και το βρεφάκι μου <3 <3

n3oUp2.png

Καληνύχτα σε όλες.

Αύριο άμα μπορέσει κάποια ας μου πει πως βλέπετε αμέσως τις απαντήσεις. Δεν σας προλαβαίνω. Εγώ για να τις δω πατάω ανανέωση και μέχρι να το κάνω βγαίνω off topic.

Είναι το σπαστικό του πάρεντς που ποτέ δε κατάλαβα και γι αυτό και δεν το προτιμώ....εκνευριστικό να κάνεις Login κάθε λίγο και λιγάκι....δεν υπάρχει όμως!!!!......αλλά τώρα είστε η παρεούλα μου οπότε.... ;)το καταπίνω κι αυτό χιχιχιχι

ε να του τα πεις εννοείται!!! πως νευριάζω με κάτι τέτοια!!! λες κ πρέπει να τα ξέρουμε όλα κ να τα ζητάμε!!! γιατί πρέπει ρε γμτ να τα ψάχνω δλδ στο νετ κ να τα λέω εγώ!!?? τι τους πληρώνουμε???:evil:

Με πορώνεις φίλη με πορωνεις!!! Πλάκα κάνω είμαι ήδη φορτωμένη.... :D:D:D:D:twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συγνώμη, όλα αυτά σε ιδιώτη γιατρό που τον πληρώνεις κάθε μήνα και θα τον πληρώσεις και για τη γέννα;

Μαρντούλα υπάρχουν κάποιες ιδαιτερότητες σε όλα αυτά...μέχρι τον 3ο μήνα με έβλεπε συνεργάτης του και πλήρωνα μετά τον τρίτο από την αυχενική και έπειτα μια φορά με έχει δει και από ότι μου έχουν πει δν πληρώνεται μόνο τη γέννα θα πληρώσω....δεν έχει να κάνει όμως....δυστυχώς τον γιατρό μου δεν τον έχω γνωρίσει ακόμη....ακούγονται αστεία θα στα εξηγήσω αυριο αναλυτικα γιατι τωρα βλέπω πουλάκια και δε σκέφτομαι...αυτό όμως δεν έχει να κάνει με παρακολουθεί συγκεκριμένο ιατρείο από την αρχη τους ζήτησα εξετάσεις και μου λένε ότι γενικά δεν κάνουν εξετάσεις χωρίς λόγο...δλδ τι λόγο θέλουν για απλές εξετάσεις??? τιε τυπικές??? και να μην είχα ιστορικό?? και κάνω και τις ενεσούλες μου ....δε ξέρω.....μη σας ξαναπώ τι νοιώθω και γίνομαι κουραστικη....πφφφφφ

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Καμπυλη εγω ειχα κανει των 75γρ με 4 μετρησεις:0,30,60,120 λεπτα.

Εξετασεις κι εγω μια φορα το τριμηνο κανω, εκτος απο θυρεοειδη που εχω θεμα απο πριν κ μου ζηταει σχεδον καθε μηνα η ενδοκρινολογος κ απο αντι-χα που επισης ζηταεινπιομσυχνα ο αιματολογος.( και καποιες αλλες που ζητησε ο αιματολογος).

twt6p2.png

Ναι κι εγώ ένα θέμα με το ζώδιο το έχω, γιατί ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου ταιριάζουμε με διδύμους (άκου τώρα μορφωμένοι άνθρωποι :tongue:!) και σκέφτομαι τις νύφες που θα με βρίζουν! Αλλά όπως λες κι εσύ ψάχνω τα θετικά, οτι θα είναι πάντα χαρούμενο ότι κι αν συμβαίνει γύρω του! Πάντως ούτε αγόρι ήθελα, για κανένα λόγο, και τώρα αρχίζω να νιώθω ερωτευμένη με τον γιό μου! Ειδικά από την ώρα που είδα την 3D απεικόνιση, που πλέον μοιάζει με κανονικό μωρό και το έχω προσωποποιήσει, νιώθω οτι από την πολύ χαρά όταν θα τον κρατήσω θα εκραγώ!

Eτσι ακριβώς είμαι κι εγώ. κι εγώ κορίτσι ήθελα και μετά την β επιπέδου ετσι και μου έλεγε ο γιατρός οτι θα ειχα κορίτσι θα εβαζα τα κλαματα απο την στενοχωρια μου! Εν τω μεταξυ ο δικός μου ειναι και επιδειξιομανής! Σε κάθε υπέρηχο ειναι με τα ποδια ανοιχτα και μας κοιταει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Οσον αφορά το σάιτ είναι όντως πολύ σπαστικό να κάνεις συνέχεια login.

Οσον αφορά τις εξετάσεις εμένα μου γράφει καθε μήνα ο δικός μου γενική ούρων και αίματος και αυτην τη φορά και κολπικό.

Καμπύλη σακχάρου έκανα το προηγούμενο Σάββατο. Δεν είναι τίποτα το τραγικό και είχα 75γρ γλυκόζης με 4 μετρήσεις, 0-60-120-180 λεπτά. Το αποτέλεσμά ήταν οτι στα 60 και 180 λεπτά μου πέφτει πολύ το σάκχαρο. Ειχα λίγες ζαλάδες στην επιστροφή αλλά μόλις έφαγα στάνιαρα.

Οσον αφορά τα μπουκώματα εγώ υποφέρω απο τοτε που έκλεισα τον 3ο μήνα. Τώρα μπορώ να πω οτι είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από οτι ήμουν τον 3ο,4ο και 5ο.

Την Τετάρτη θα δω τον γιατρό να μας ζυγίσει να δουμε ποσο έχουμε φτάσει.

ειμαστε 104 εκατοστα περιμετρος μέσης. Καλά πάμε, οντως δεν μεγαλωνουμε πολύ γρήγορα!:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια. Η βδομάδα αυτή έχει πολλούς γιατρούς και εξετάσεις.

Τελικά έκανα σήμερα το doppler. Η αντίσταση στην αρτηρία εξακολουθεί, αλλά ο μπέμπαρος είναι 1210gr, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για συχνότερες μετρήσεις.

Χελωνίτσα χαίρομαι που πήγατε κι εσείς καλά.

Εν τω μεταξύ μας έβγαλε και μια βδομάδα μεγαλύτερους, δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξει το πινακάκι.

Η κοιλιά μου είναι 108cm, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν μεγαλώνει πλέον με το ίδιο ταχύτατους ρυθμούς.

Κορίτσια αυτό που έχει αρχίσει να με ανησυχεί είναι αν θα πάρει θέση προς τα κάτω το μωρό. Εσάς γύρισε; ξέρει καμία πότε περίπου γυρίζουν;

καλημέρα, εμένα είναι συνέχεια με το κεφάλι κάτω αλλά αυτό τυχαινει. μετα την 32η είναι δυσκολο να αλλάξει.

KJO7p2.png

καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!

εμένα η καμπύλη ήταν τελειως διαφορετικη. επρεπε να παρω απο το σπιτι τη γλυκοζη μια ωρα πριν το ραντεβού και μου πήραν μια φορά αίμα. ο γιατρος είπε αν αυτο εβγαινε θετικο, τοτε επρεπε να κανω όλη την πολύωρη διαδικασια. αλλα, ήταν αρνητικο, οποτε τη γλίτωσα. βεβαια δε γλίτωσα τη γλυκοζη, που δεν ήταν δυσάρεστη μεν αλλά με αναγουλιασε καθως πηγαινα στο γιατρό. ε, πηγα και με το ποδήλατο και καταλαβαίνετε.

τις τελευταιες μέρες απλά υποφέρω. χθες κόντεψα να σκάσω από τους εντερικους πόνους. βεβαια εκανα το λάθος και έφαγα λαχανορυζο αλλά και τι να τρωω, καθε μερα μακαρονια? νομίζω οτι πιέζεται πολύ το εντεράκι μου. επιπλέον έχω πόνους χαμηλα, πόνους στη μέση, κουράζομαι πάρα πολυ (τι να κάνω όμως που πρεπει να δουλευω), βουλωμένη μύτη, δεν κοιμάμαι καλά και άλλα πολλα.

ευτυχως το μωρο είναι μια χαρά, το είδαμε χθες στο γενικο γιατρο. γραμμαρια δεν μπορεί να μετρησει το μηχανημά του αλλά μου είπε οτι είναι οκ το βαρος του. το μήκος του μηριαιου ήταν μια εβδομαδα μπροστα.

κ κοιλια είναι σταθερα κατω απο 100 εκατοστα γιαυτο προφανως πιέζονται όλα εκει μέσα.

μεσα σε όλα δεν έχω αγοράσει απολύτως τίποτα. κουνιες κλπ θα πάρουμε από γνωστους, και ρουχαλάκια επίσης. εχουμε και μετακόμιση 1η μαιου! βαψιματα και ιστοριες. αλλά εχει υποσχεθεί θα τα κάνει όλα ο καλός μου. εγω δεν θα μπορώ και να θέλω.. τα δύσκολα έρχονται νομιζω...

KJO7p2.png

εμένα η καμπύλη ήταν τελειως διαφορετικη. επρεπε να παρω απο το σπιτι τη γλυκοζη μια ωρα πριν το ραντεβού και μου πήραν μια φορά αίμα. ο γιατρος είπε αν αυτο εβγαινε θετικο, τοτε επρεπε να κανω όλη την πολύωρη διαδικασια. αλλα, ήταν αρνητικο, οποτε τη γλίτωσα. βεβαια δε γλίτωσα τη γλυκοζη, που δεν ήταν δυσάρεστη μεν αλλά με αναγουλιασε καθως πηγαινα στο γιατρό. ε, πηγα και με το ποδήλατο και καταλαβαίνετε.

τις τελευταιες μέρες απλά υποφέρω. χθες κόντεψα να σκάσω από τους εντερικους πόνους. βεβαια εκανα το λάθος και έφαγα λαχανορυζο αλλά και τι να τρωω, καθε μερα μακαρονια? νομίζω οτι πιέζεται πολύ το εντεράκι μου. επιπλέον έχω πόνους χαμηλα, πόνους στη μέση, κουράζομαι πάρα πολυ (τι να κάνω όμως που πρεπει να δουλευω), βουλωμένη μύτη, δεν κοιμάμαι καλά και άλλα πολλα.

ευτυχως το μωρο είναι μια χαρά, το είδαμε χθες στο γενικο γιατρο. γραμμαρια δεν μπορεί να μετρησει το μηχανημά του αλλά μου είπε οτι είναι οκ το βαρος του. το μήκος του μηριαιου ήταν μια εβδομαδα μπροστα.

κ κοιλια είναι σταθερα κατω απο 100 εκατοστα γιαυτο προφανως πιέζονται όλα εκει μέσα.

μεσα σε όλα δεν έχω αγοράσει απολύτως τίποτα. κουνιες κλπ θα πάρουμε από γνωστους, και ρουχαλάκια επίσης. εχουμε και μετακόμιση 1η μαιου! βαψιματα και ιστοριες. αλλά εχει υποσχεθεί θα τα κάνει όλα ο καλός μου. εγω δεν θα μπορώ και να θέλω.. τα δύσκολα έρχονται νομιζω...

Καλημερα!! και εμεις θα μετακομισουμε μεχρι τελη μαιου.ψαχνουμε για πιο μεγαλο σπιτι με 3 υπνοδωματια γιατι τωρα δεν θα χωραμε ;) οποτε καλο κουραγιο και στις δυο μας!!!

3Xump2.png

Mε το εντερικό έχω κι εγω προβλημα τις τελευταιες 10-15 μερες!

Καλη επιτυχία για την μετακομιση. Κι εμεις σκεφτομασταν να μετακομίσουμε αλλα λεμε τελικα μαλλον για το φθινοπωρο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...