Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

κορίτσια μου γεια σας!γυρίσαμε κι εμείς απ'τον γιατρό!!! όλα καλά, μου είπε να κόψω τα χάπια και σε περίπτωση που νιώσω ενόχληση να πάρω...απλά να μην κουράζομαι καθόλου και γενικά σε κάθε ευκαιρία να την αράζω!! έβαλα μόνο 2 κιλά αυτόν τον μήνα icon_biggrin.gif κι οι μπέμπηδες μεγαλώνουν μια χαρά!!

το βάρος μας.... ο ένας είναι 1750 γραμμ. κι ο άλλος 1450 γραμμ.!!!icon_eek.gificon_eek.gif

μου είπε ο ντοκ είναι μια χαρά κ να λέω κι ευχαριστώ!!!

μου έγραψε να κάνω καμπύλη ζαχάρου (μπλιαχ-τελικά δεν την σκαπούλαρα...μου έγραψε με 70γρ. 5 μετρήσεις:?) το έχει κάνει καμία έτσι?γλυκόζη έχουν στο μικροβιολογικό? κ τις καθιερωμένες εξετάσεις οπότε θα μιλήσουμε για τ'αποτελέσματα κ μετά θα κλείσω ραντεβού!!

τελειαααα!!! μια χαρα ειναι τα μπεμπακια σου!!! μπραβο!! και εμενα μου εγραψε να κανω την καμπυλη με 75γρ.γλυκοζης 5 μετρησεις.

3Xump2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου γεια σας!γυρίσαμε κι εμείς απ'τον γιατρό!!! όλα καλά, μου είπε να κόψω τα χάπια και σε περίπτωση που νιώσω ενόχληση να πάρω...απλά να μην κουράζομαι καθόλου και γενικά σε κάθε ευκαιρία να την αράζω!! έβαλα μόνο 2 κιλά αυτόν τον μήνα icon_biggrin.gif κι οι μπέμπηδες μεγαλώνουν μια χαρά!!

το βάρος μας.... ο ένας είναι 1750 γραμμ. κι ο άλλος 1450 γραμμ.!!!icon_eek.gificon_eek.gif

μου έγραψε να κάνω καμπύλη ζαχάρου (μπλιαχ-τελικά δεν την σκαπούλαρα...μου έγραψε με 70γρ. 5 μετρήσεις:?) το έχει κάνει καμία έτσι?γλυκόζη έχουν στο μικροβιολογικό? κ τις καθιερωμένες εξετάσεις οπότε θα μιλήσουμε για τ'αποτελέσματα κ μετά θα κλείσω ραντεβού!!

πωπωπωπωπω πώς μεγάλωσαν τα αντράκια σου βρε καρδούλα μου!!!! Μπράβο σας!!!!! ναι έχω ακούσει ότι πλέον κάνουν τον 70. Εγώ είχα κάνει στη πρώτη μου εγκυμοσύνη των 120. ώρες ατελείωτες πφφφφφ 70 μια χαρά θα είναι... μη σε αγχώνει όλα καλά να πάνε!!!Πότε με το καλό λες να πας για τη καμπύλη??

Τα κιλά έχω σταματήσει να τα κοιτώ...

Θώκι τώρα που είδα τη λίστα λες να γεννήσουμε παρέα?? Τι έχετε συζητήσει με τον γιατρό μας??? Θα ηταν τέλεια!!!

Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού....βρε κοριτσάκια μου ούτε μια γενική αίματος ούτε ούρων τίποοτα δεν μου λέει να κάνω?? Στο έλεος με έχουν?Είναι δυνατόν?? Οικονομία στις εξετάσεις?? Δεν πρέπει να ελέγχουμε κάποια πράγματα??? @@@@feeling dissatisfied...

n3oUp2.png

Καλησπερα!!!!μια χαρά οι μπέμπηδες σου!!!!τη γλυκόζη σου τη δίνουν εκει.

Για καλό και για κακό ρωτήστε πριν πάτε. Στο ικα όταν την είχα κάνει πριν 3 χρόνια με έστειλαν να πάω να αγοράσω...εντάξει δε νομίζω να ισχύει στα μικροβιολογικά αλλά μια επιβεβαίωση δε βλάπτει.

n3oUp2.png

Καλησπερα!!!!μια χαρά οι μπέμπηδες σου!!!!τη γλυκόζη σου τη δίνουν εκει.

:D:D θα τους πάρω κι ένα τηλ. να τους ρωτήσω!

τελειαααα!!! μια χαρα ειναι τα μπεμπακια σου!!! μπραβο!! και εμενα μου εγραψε να κανω την καμπυλη με 75γρ.γλυκοζης 5 μετρησεις.

την έκανες ή όχι ακόμη??

πωπωπωπωπω πώς μεγάλωσαν τα αντράκια σου βρε καρδούλα μου!!!! Μπράβο σας!!!!! ναι έχω ακούσει ότι πλέον κάνουν τον 70. Εγώ είχα κάνει στη πρώτη μου εγκυμοσύνη των 120. ώρες ατελείωτες πφφφφφ 70 μια χαρά θα είναι... μη σε αγχώνει όλα καλά να πάνε!!!Πότε με το καλό λες να πας για τη καμπύλη??

Τα κιλά έχω σταματήσει να τα κοιτώ...

..βρε κοριτσάκια μου ούτε μια γενική αίματος ούτε ούρων τίποοτα δεν μου λέει να κάνω?? Στο έλεος με έχουν?Είναι δυνατόν?? Οικονομία στις εξετάσεις?? Δεν πρέπει να ελέγχουμε κάποια πράγματα??? @@@@feeling dissatisfied...

τρώνε καλά τα γοριλάκια μου!! απλά φοβάμαι επειδή είναι μεγάλα μην βρούμε ζάχαρο ανεβασμένο :?

αν μπορέσω λέω να πάω την παρασκεύη να τελειώνω...δλδ 70γρ. 5 μετρήσεις πόση ώρα κάνεις?

μα δεν σου γράφει κάθε μήνα εξετάσεις? εμένα πλέον κάθε μήνα μου βάζει γεν. αιματος-ούρων,φεριτίνη κ σίδηρο...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο!!!!!

εμένα 1210 και μου είπε ότι είναι και μεγάλο!

και υποτίθεται τα δίδυμα βγαίνουν μικρότερα; χίλια ευχαριστώ να λες.

δλδ 70γρ. 5 μετρήσεις πόση ώρα κάνεις?

μα δεν σου γράφει κάθε μήνα εξετάσεις?

στο παραπεμπτικό σου δεν αναφέρει; εμένα π.χ. λέει σε 120/75mg

παρακάτω σε 60΄ και παρακάτω σε 0΄. Δηλαδή τρεις μετρήσεις σε δύο ώρες.

:D:D θα τους πάρω κι ένα τηλ. να τους ρωτήσω!

την έκανες ή όχι ακόμη??

τρώνε καλά τα γοριλάκια μου!! απλά φοβάμαι επειδή είναι μεγάλα μην βρούμε ζάχαρο ανεβασμένο :?

αν μπορέσω λέω να πάω την παρασκεύη να τελειώνω...δλδ 70γρ. 5 μετρήσεις πόση ώρα κάνεις?

μα δεν σου γράφει κάθε μήνα εξετάσεις? εμένα πλέον κάθε μήνα μου βάζει γεν. αιματος-ούρων,φεριτίνη κ σίδηρο...

τών 120 ήταν μια μέτρηση με το που πας και μετά άλλες 3 την 1η ώρα τη 2η ώρα και την 3 ώρα. 3 ώρες σε μια καρέκλα ακίνητη άστααα....Των 70 δε ξέρω.....σου έγραψα όμως να καταλάβεις τη φιλοσοφία προφανώς πιο συχνές μετρήσεις θα κάνουν δε ξέρω πόση ώρα.

Είμαι να σκάσω...και τον προηγούμενο μηνα...τους είπα να κάνω καμία εξέταση και με ρωτησαν τι θες??? εεε λέω ζάχαρο να μη το δω?? σίδηρο??? και μου έγραψε μόνο αυτές 10 ευρώ δλδ τρελάθηκα!! Αφού ήθελα να δω τον αιματοκρίτη και τα πλήρωσα εκείνη τη δτιγμή εγώ ιδιωτικά μιας και μου πήραν αίμα και έχω χαμηλό...έγινα και ο γιατρός μου τώρα.....δε ξέρω πάντως θα τα πω αύριο που θα πάω (26 του μήνα...) στο γιατρό ότι έχω αράπονο...δλδ κάτι να μη πάει καλά να το δω στον 8ο??? ή 9ο??? δεν καταλαβαίνω τη φιλιοσοφία...κι εμένα στην πρωτη μου κάθε μήνα γενικές πλήρεις και ούρα και και... @@@@@@feeling disapointed :( :( :(

n3oUp2.png

μπράβο!!!!!

εμένα 1210 και μου είπε ότι είναι και μεγάλο!

και υποτίθεται τα δίδυμα βγαίνουν μικρότερα; χίλια ευχαριστώ να λες.

έτσι υποτίθεται!!! 1210 κ σου είπε μεγάλο?σε ποια εβδ. είσαι? δλδ τα δικά μου τι είναι?καλα τα λέω γοριλάκια :D

Νύσταξα κοριτσάκια μου.....καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!

καληνύχτα!!!

στο παραπεμπτικό σου δεν αναφέρει; εμένα π.χ. λέει σε 120/75mg

παρακάτω σε 60΄ και παρακάτω σε 0΄. Δηλαδή τρεις μετρήσεις σε δύο ώρες.

γράφει 5 μετρήσεις με 70γρ. γλυκοζης...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Νύσταξα κοριτσάκια μου.....καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!

Καληνύχτα σε όλες.

Αύριο άμα μπορέσει κάποια ας μου πει πως βλέπετε αμέσως τις απαντήσεις. Δεν σας προλαβαίνω. Εγώ για να τις δω πατάω ανανέωση και μέχρι να το κάνω βγαίνω off topic.

τών 120 ήταν μια μέτρηση με το που πας και μετά άλλες 3 την 1η ώρα τη 2η ώρα και την 3 ώρα. 3 ώρες σε μια καρέκλα ακίνητη άστααα....Των 70 δε ξέρω.....σου έγραψα όμως να καταλάβεις τη φιλοσοφία προφανώς πιο συχνές μετρήσεις θα κάνουν δε ξέρω πόση ώρα.

Είμαι να σκάσω...και τον προηγούμενο μηνα...τους είπα να κάνω καμία εξέταση και με ρωτησαν τι θες??? εεε λέω ζάχαρο να μη το δω?? σίδηρο??? και μου έγραψε μόνο αυτές 10 ευρώ δλδ τρελάθηκα!! Αφού ήθελα να δω τον αιματοκρίτη και τα πλήρωσα εκείνη τη δτιγμή εγώ ιδιωτικά μιας και μου πήραν αίμα και έχω χαμηλό...έγινα και ο γιατρός μου τώρα.....δε ξέρω πάντως θα τα πω αύριο που θα πάω (26 του μήνα...) στο γιατρό ότι έχω αράπονο...δλδ κάτι να μη πάει καλά να το δω στον 8ο??? ή 9ο??? δεν καταλαβαίνω τη φιλιοσοφία...κι εμένα στην πρωτη μου κάθε μήνα γενικές πλήρεις και ούρα και και... @@@@@@feeling disapointed :( :( :(

ε να του τα πεις εννοείται!!! πως νευριάζω με κάτι τέτοια!!! λες κ πρέπει να τα ξέρουμε όλα κ να τα ζητάμε!!! γιατί πρέπει ρε γμτ να τα ψάχνω δλδ στο νετ κ να τα λέω εγώ!!?? τι τους πληρώνουμε???:evil:

lZDVp3.png

έτσι υποτίθεται!!! 1210 κ σου είπε μεγάλο?σε ποια εβδ. είσαι? δλδ τα δικά μου τι είναι?καλα τα λέω γοριλάκια :D

γράφει 5 μετρήσεις με 70γρ. γλυκοζης...

είμαι στην 27η.

δεν αναφέρει τα λεπτά;

Καληνύχτα σε όλες.

Αύριο άμα μπορέσει κάποια ας μου πει πως βλέπετε αμέσως τις απαντήσεις. Δεν σας προλαβαίνω. Εγώ για να τις δω πατάω ανανέωση και μέχρι να το κάνω βγαίνω off topic.

καληνύχτα! Εγώ βγαίνω απ'το θέμα κ ξαναμπαίνω...ή πατάω ανανέωση..

lZDVp3.png

Συγνώμη, όλα αυτά σε ιδιώτη γιατρό που τον πληρώνεις κάθε μήνα και θα τον πληρώσεις και για τη γέννα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...