Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Η βδομάδα αυτή έχει πολλούς γιατρούς και εξετάσεις.

Τελικά έκανα σήμερα το doppler. Η αντίσταση στην αρτηρία εξακολουθεί, αλλά ο μπέμπαρος είναι 1210gr, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για συχνότερες μετρήσεις.

Χελωνίτσα χαίρομαι που πήγατε κι εσείς καλά.

Εν τω μεταξύ μας έβγαλε και μια βδομάδα μεγαλύτερους, δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξει το πινακάκι.

Η κοιλιά μου είναι 108cm, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν μεγαλώνει πλέον με το ίδιο ταχύτατους ρυθμούς.

Κορίτσια αυτό που έχει αρχίσει να με ανησυχεί είναι αν θα πάρει θέση προς τα κάτω το μωρό. Εσάς γύρισε; ξέρει καμία πότε περίπου γυρίζουν;

εμενα η μικρη μου ηταν ειδη γυρισμενη οταν με ειδε ο ντοκ αλλα μας ειπε οτι μπορει να γυριζει ακομα γιατι εχει μπολικο χωρο.η κοιλιτσα μας εχει μεγαλωσει και κοντευει να σκασει αφου πολλες φορες δεν μπορω να αναπνευσω...βρε κοριτσακια μου εχω παρατηρησει κατι μηπως το παθαινετε και εσεις? βουλωνει πολυ το δεξι μου αφτη απο την ωρα που θα σηκωθω απο το κρεβατι μεχρι την ωρα που θα ξαπλωσω.

3Xump2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα η μικρη μου ηταν ειδη γυρισμενη οταν με ειδε ο ντοκ αλλα μας ειπε οτι μπορει να γυριζει ακομα γιατι εχει μπολικο χωρο.η κοιλιτσα μας εχει μεγαλωσει και κοντευει να σκασει αφου πολλες φορες δεν μπορω να αναπνευσω...βρε κοριτσακια μου εχω παρατηρησει κατι μηπως το παθαινετε και εσεις? βουλωνει πολυ το δεξι μου αφτη απο την ωρα που θα σηκωθω απο το κρεβατι μεχρι την ωρα που θα ξαπλωσω.

Εγώ τις τελευταίες μέρες το παθαίνω, όχι κάθε μέρα... Μπουκώνει η μύτη σου; Όλο αυτό το σύστημα συνδέεται... Εγώ ξυπνάω μπουκωμένη... Είναι και της εγκυμοσύνης αλλά έχω και αλλεργία στη γύρη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγώ τις τελευταίες μέρες το παθαίνω, όχι κάθε μέρα... Μπουκώνει η μύτη σου; Όλο αυτό το σύστημα συνδέεται... Εγώ ξυπνάω μπουκωμένη... Είναι και της εγκυμοσύνης αλλά έχω και αλλεργία στη γύρη...

οχι το περιεργο ειναι οτι δεν μπουκωνει καθολου η μυτη μου μονο το αφτη μου και παντα το δεξι.

3Xump2.png

Γεια σας μανουλες.

Τι ωραια πολυλογια ειναι αυτη;

Αλλος μιλαει στο καροτσι... αλλος φιλαει το φορμακι... τελικα δεν ειμαι καθολου εξτριμ που εχω τα ρουχαλακια που πηρα στη ντουλαπα κ ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα βγαζω κ τα κοιταω κ τα φανταζομαι.με τη μπεμπε μεσα...

Καλως ηρθε η νεα μανουλα, δε θυμαμαι ονομα σορι κ απο το κινητο δεν μπορω να γυρισω.να δω..

Οσον αφορα το αφτι εμενα δε βουλωνει αλλα εχω κανα μηνα που εχω ηχο!!!! Νιωθω συνεχεια οτι απο το δεξιν αφτι ακουω κατι σαν ανοιχτη βρυση απο μακρια, σαν καταρρακτη απο μακρια...σαν τον ηχο που κανει η χυτρα οταν βγαινει ατμο... ειναι τοσο ενοχλητικο που μερικες φορες δεν μ αφηνει ο θορυβος να κοιμηθω!!!! Και δεν εναι καν πραγματικος!!!! Σε τι γιατρο ν απευθυνθω; ωρυλα η ειναι κ αυτο της εγκυμοσυνης;

twt6p2.png

Γεια σας μανουλες.

Τι ωραια πολυλογια ειναι αυτη;

Αλλος μιλαει στο καροτσι... αλλος φιλαει το φορμακι... τελικα δεν ειμαι καθολου εξτριμ που εχω τα ρουχαλακια που πηρα στη ντουλαπα κ ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα βγαζω κ τα κοιταω κ τα φανταζομαι.με τη μπεμπε μεσα...

Καλως ηρθε η νεα μανουλα, δε θυμαμαι ονομα σορι κ απο το κινητο δεν μπορω να γυρισω.να δω..

Οσον αφορα το αφτι εμενα δε βουλωνει αλλα εχω κανα μηνα που εχω ηχο!!!! Νιωθω συνεχεια οτι απο το δεξιν αφτι ακουω κατι σαν ανοιχτη βρυση απο μακρια, σαν καταρρακτη απο μακρια...σαν τον ηχο που κανει η χυτρα οταν βγαινει ατμο... ειναι τοσο ενοχλητικο που μερικες φορες δεν μ αφηνει ο θορυβος να κοιμηθω!!!! Και δεν εναι καν πραγματικος!!!! Σε τι γιατρο ν απευθυνθω; ωρυλα η ειναι κ αυτο της εγκυμοσυνης;

αυτο ακριβως το πραγμα εχω και εγω απλα δεν ηξερα πως να το περιγραψω...ειναι πολυ σπαστικο και εκνευριστηκο...γρρρρ :twisted:

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου mardo! Τι εννοείς αντίσταση στην αρτηρία; Όσο για τη θέση, μην αγχώνεσαι, έχεις χρόνο ακόμα... Ο γιατρός μου μου είπε οτι μετά τη 32η είναι δύσκολο να αλλάξει θέση, μέχρι τότε έχει αρκετό χώρο να κινείται οπότε τίποτα δεν είναι στάνταρ... Προς το παρόν εσένα που βρίσκεται;

Στη β΄ επιπέδου είχε βρεθεί αντίσταση στη μία μητριαία αρτηρία (που αιματώνει και τρέφει το μωρό), που σημαίνει ότι έχω αυξημένες πιθανότητες να ανεβάσω πίεση, γι' αυτό και τη μετράω, και ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιδιού. Η πίεση μέχρι στιγμής είναι φυσιολογική και τα 1210gr δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη, αντιθέτως μάλιστα! Αν π.χ. ήταν χαμηλό το βάρος θα πήγαινα κάθε 15 μέρες για doppler και έλεγχο της ανάπτυξης.

Τώρα για τη θέση δεν ξέρω. Την προηγούμενη φορά ήταν πλαγίως, τώρα ήταν πάνω προς το στομάχι το κεφάλι και τα πόδια κάτω, γι' αυτό και έχω συχνοουρία μου είπε.

Αύριο πρωί (άμα ξυπνήσω!) πάω για καμπύλη.

Διαφημίσεις

και εγω το ιδιο εχω παθει..μιλαμε για πολυ πονο απο κατω αφου για να καταλαβεις δεν μπορω ουτε να κοιμηθω τα βραδια..με δυσκολια γυρναω πλευρο.

Και εγω βογγάω οταν προσπαθώ να γυρίσω πλευρό!

LJqDp3.png

κορίτσια μου γεια σας!γυρίσαμε κι εμείς απ'τον γιατρό!!! όλα καλά, μου είπε να κόψω τα χάπια και σε περίπτωση που νιώσω ενόχληση να πάρω...απλά να μην κουράζομαι καθόλου και γενικά σε κάθε ευκαιρία να την αράζω!! έβαλα μόνο 2 κιλά αυτόν τον μήνα icon_biggrin.gif κι οι μπέμπηδες μεγαλώνουν μια χαρά!!

το βάρος μας.... ο ένας είναι 1750 γραμμ. κι ο άλλος 1450 γραμμ.!!!icon_eek.gificon_eek.gif

μου είπε ο ντοκ είναι μια χαρά κ να λέω κι ευχαριστώ!!!

μου έγραψε να κάνω καμπύλη ζαχάρου (μπλιαχ-τελικά δεν την σκαπούλαρα...μου έγραψε με 70γρ. 5 μετρήσεις:?) το έχει κάνει καμία έτσι?γλυκόζη έχουν στο μικροβιολογικό? κ τις καθιερωμένες εξετάσεις οπότε θα μιλήσουμε για τ'αποτελέσματα κ μετά θα κλείσω ραντεβού!!

lZDVp3.png

Την καλησπέρα μου!!!!

Τι κάνετε κοιλίτσες μετριέστε???

Δε σας διάβασα καθόλου και συγχωρέστε με με πονούν τα μάτια μου κι έχω μικροζαλαδίτσες...

Παρόλαυτα περασα μια όμορφη μέρα με παρείτσα στο Μαλλ και δε μου έκανε κέφι να φύγω....είχα να βγω πολύ καιρό από το καβούκι μου...θέλω να ξαναπάωωωωω κ΄νει και υπέροχες ημέρες με ηλιοφάνεια άνοιξε λίγο η διάθεση...τα πόδια μου βέβαια δε μπορώ να τα σηκώσω αχαχαχα

Συσπασούλες είναι! Μην αγχώνεσαι! Μόνο 103...; Στη φωτό φαίνεται μεγαλύτερη η κοιλίτσα σου, εμένα ας πούμε είναι ακόμα 96 cm (το Σάββατο μετρήθηκα) και φαίνεται μισή σχεδόν από τη δική σου για να μην αναφέρω οτι είσαι και παραπάνω εβδομάδες, εκτός κι αν έχεις στενή μεσούλα! Όλα καλά να πάνε με τον ντοκ εύχομαι!

Ρε κορίτσια πλάκα πλάκα πολύ αγόρι έχει πέσει, μας ψεκάσανε;... 4 στις 5 γνωστές μου που είναι έγκυος έχουν αγόρι... Για να μην πω για τις διάσημες που και εκεί παίζει πάλι το 4 στις 5 αγόρι!

P.S. Έχω ίδια ΠΗΤ με την Τσιμτσιλή:tongue:!

Πολύ εγκυμοσύνη τον Ιούνιο νομίζω Ότι η Τσιμτσιλή είχε πει Ιούλιο και ότι θα γεννήσει Ιούνη όχι??? όλες μαζί είμαστε και με την Ευγενίτσα!!

My heart έχω και εγώ ΠΗΤ 6/6, εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, έχω και ένα αγοράκι 3 χρονών.

Αντε κορίτσια με το καλό σε όλες μας!!!

Καλώς ήρθες κούκλα. Τι περιμένεις??? Με το καλό!! Κι εώ έχωένα αγοράκι 2μιση. Από Αθήνα είσαι??

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...