Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

έλα ρε καρδούλα!!!!!!!!!!!!αφού τα σκέφτεσαι κι εσύ αυτά ηρεμώ!!!δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πια του γιατρού!εκτός κι αν είμαστε κι οι δυο βέβαια................:confused: αχχαχααχαχαχαχ να δεις που θα κάνει κανένα απότομο πάλι και θα πεταχτούν ακραία!!!χααχαχαχχα εδώ θα είμαστε και θα το συζητάμε!

λες??? για να δούμε!!!!

τώρα για το σφίξιμο δεν ξέρω......αλλά παίζει.....να ξαπλώνεις και να χαλαρώνεις όποτε το νοιώθεις.....και γενικά να μην κουράζεσαι μωρέ....έχεις και δύο εσύ.......θέλει ακόμη πιο πολλή προσοχή....να είσαι φρόνιμο κορίτσι, ναι;;;;

καλέ σε λίγο θα πάρω μάστερ στην τεμπελιά χαχαχχα ποια εγώ που κ@λο δεν έβαζα κάτω!!!

χααχχααχαχαχα και σε μένα κάτι κάνει εκεί στο κουτάκι.....:rolleyes: βασικά επειδή μου είπε ο ντοκ ότι είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω και απλά το ανασηκώνει λίγο για να με κοιτάζει (είπαμε έρωτας :D:D:D) είχα σκεφτεί ότι είναι λόξυγκας....επειδή είναι και ψιλορυθμικό.....τεσπα...

εσύ εξηγήσε στα σκανταλιάρικα....ότι δεν είναι κουτάκι Kinder έκπληξη.....είναι άααααααααααααααααααααααλλο κουτάκι και να μην το πολυπειράζουν!!!αχχαχααχχααχχαχαχα

χαχχαχαχχαχαχχα έχω λιώσει λέμεεεεεε εμένα είναι σαν να σκάβει!!!:rolleyes:

έεεεεεεεεελα μην με ανταγωνίζεσαι....θα χάσεις και θα κλαις........χαχαχααχχααχ!!!!πάρε αγάπη μου τη μεζούρα ανά χείρας και ξεκίνα.....σου βάζω χομγουόρκ.....για να μην ξεχνάω και το επάγγελμα...........θέλω καθημερινώς ενημέρωση..................είτε από τουαλέτα ή από οποιοδήποτε μεράκι αρέσκεσαι...................αχχαχααχαχαχαχχα

βλέπεις όμως ότι δεν είμαι η μόνη....έχω και την καρτδούλα σύμμαχο!!!!

κάνεις διάδρομο ρε θηρίο;;;;μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!κι ο πλακ σου;;όλα μπιεν; εγώ παρόλο που μου είπε ο ντοκ ότι ανέβηκε....είμαι ακόμη φοβισμένη και πάω σαν την κοτα....πιο αργά θα αρχίσω περπάτημα...............αλλά εγώ είχα και το χρωματολόγιο της βιβεχρώμ εκεί κάτω οπότε είμαι άλλη περίπτωση...............περιπτωσάρα!!!

δεν υπάρχεις χαχχαχαχαχχαχα

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mε το θέμα του πλακουντα απο την στιγμή που δεν μου έκανε αιμοραγία δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός. Το μονο που μου ειπε να κανω διαδρομο οσο θελω αρκει να μην κουραζομαι και αργο περπατημα και με διαλλειματα! Και τονισε' ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 32η ΒΔΟΜΑΔΑ!

Τωρα οσον αφορα την μεζουρα, φανταζεσαι οπως ειμαι στο γραφειο να πεταω την κοιλια εξω και να μετράω περιμετρο? χαχαχαχαχαχα:P Καλυτερα στην τουαλετα! χαχαχαχαχαχα!

αχχαχαχαχααχ η πλάκα θα είναι να σφυρίζεις και αδιάφορα....ότι όλα είναι φυσιολογικά....δεν έκανες και τίποτα δα περίεργο....την δική σου περίμετρο μετράς.....αχχαχααχχα δεν μετράς του συναδέλφου ας πούμε!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αφού σου είπε ο ντοκ οκ είσαι μια χαρούλα!μπράβο κοριτσόνι μου!!!!περπάτα και για μένα....που ο πισινούλης μου από το πολύ καθισιό έγινε τετράγωνος.....................:|

bhgdp3.png

αχχαχαχαχααχ η πλάκα θα είναι να σφυρίζεις και αδιάφορα....ότι όλα είναι φυσιολογικά....δεν έκανες και τίποτα δα περίεργο....την δική σου περίμετρο μετράς.....αχχαχααχχα δεν μετράς του συναδέλφου ας πούμε!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αφού σου είπε ο ντοκ οκ είσαι μια χαρούλα!μπράβο κοριτσόνι μου!!!!περπάτα και για μένα....που ο πισινούλης μου από το πολύ καθισιό έγινε τετράγωνος.....................:|

ασε γιατι και με του συναδέλφου χάνω, φτου!:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

δεν υπάρχεις χαχχαχαχαχχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχ είδες τι σου είναι ο άνθρωπας αν τραβήξει λίγο ήλιο.....χαχαχααχχα με έχει πιάσει η γκουχου γκουχου...καταλαβαίνεις.....

πω πω με αυτό τι θα κάνω; εγώ παλιά....τι παλιά δηλαδή...μέχρι πρότινος έλεγα και λίγα μπινελικάκια....έτσι εν τη ρύμη του λόγου......τώρα πρέπει να προσέχω πολύ......ε;;;;

bhgdp3.png

αχαχαχαχαχαχαχαχ είδες τι σου είναι ο άνθρωπας αν τραβήξει λίγο ήλιο.....χαχαχααχχα με έχει πιάσει η γκουχου γκουχου...καταλαβαίνεις.....

πω πω με αυτό τι θα κάνω; εγώ παλιά....τι παλιά δηλαδή...μέχρι πρότινος έλεγα και λίγα μπινελικάκια....έτσι εν τη ρύμη του λόγου......τώρα πρέπει να προσέχω πολύ......ε;;;;

χαχχαχα ε άμα δε θες να βγει το παιδί και ν'αρχίσει επιτόπου τα μπινελίκια ξεκίνα να το κόβεις!!:tongue::tongue:

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

σας φιλώ μπαλονίτσες μου όμορφες!!!ωρα για μαμ κ νάνι.....

καλή όρεξη κ καλή ξεκούραση!!

κι εγώ πάω για μπανάκι κ μποτέ να με δουν περιποιημένη οι μπέμπηδες!!

φιλιά στις κοιλίτσες!!

lZDVp3.png

κορίτσια το θέμα των μπινελικίων..... Πονάει...εγώ βρίζω οσαν νταλικιέρης.........Μια συνέδελφος μου λέει: Μωρή έτσι όπως κάνεις θα βγει το παιδί με malboro και φραπέ..... πφ.... πρέπει να μαζέψω τη στοματάρα μου αυτό είναι αλήθεια....ωχ...και ήταν ένας αποτελεσματικότατος τρόπος ξεσπάσματος!!!!!

Πάντως για αυτό που λέτε για το ανακάτεμα εμένα η δικία μου μου ανακατεύει συνεχώς την κοιλιά χαμηλά.. υπάρχουν στιγμές που με ψιλοπονάει κιόλας!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

γεια σας κοιλίτσες !!!! πως είστε?? εμείς καλά, έχουμε ντοκ το απόγευμα κι ανυπομονούμε!!

καλέ μες στο μυαλό μου είσαι εσύ? αυτό έλεγα χθες βράδυ στον άντρα μου! κ γενικά νομίζω οτι εδώ κ λίγο καιρό δεν μεγάλωσε!! έχει μείνει στα 103 εκ. :cool: δλδ δεν λες με τπτ οτι έχω τεράστια κοιλιά με 2 μωρά μέσα!! τι να πω!!!

ώρες ώρες απλά νιώθω ένα σφίξιμο χαμηλά για πολύ λίγο...λέτε να είναι συσπάσεις? το έχει καμιά άλλη?

Συσπασούλες είναι! Μην αγχώνεσαι! Μόνο 103...; Στη φωτό φαίνεται μεγαλύτερη η κοιλίτσα σου, εμένα ας πούμε είναι ακόμα 96 cm (το Σάββατο μετρήθηκα) και φαίνεται μισή σχεδόν από τη δική σου για να μην αναφέρω οτι είσαι και παραπάνω εβδομάδες, εκτός κι αν έχεις στενή μεσούλα! Όλα καλά να πάνε με τον ντοκ εύχομαι!

Ρε κορίτσια πλάκα πλάκα πολύ αγόρι έχει πέσει, μας ψεκάσανε;... 4 στις 5 γνωστές μου που είναι έγκυος έχουν αγόρι... Για να μην πω για τις διάσημες που και εκεί παίζει πάλι το 4 στις 5 αγόρι!

P.S. Έχω ίδια ΠΗΤ με την Τσιμτσιλή:tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου!πω πω πω κουβεντούλα!!!!εμεις μολις γυρίσαμε απο το αττικο πάρκο.ηταν τέλεια αλλα κουράστηκα λιγο!!!!το πρωί μέτρησα την κοιλίτσα μου.113 εκατοστά.πολυ η λιγο;;;

LJqDp3.png

Κοριτσαρες γειααααααα σαααααααςςςςςςς!!!τι μου κανεται?????εγω την Δευτερα πηρα για doppler και καμπυλη ζαχαρου!!ο μπεμπης μας ειναι 1260 ολα μια χαρα!!η καμπυλη ομως σκατουλες!!και η πρωτη ωρα και η δευτερη με αυξημενες τιμες ευτυχως οχι πολυ!!αυριο παω σε διαβητολογο για διατροφη και καθημερινο μερημα ζαχαρου με μηχανημα που θα μου δωσει!!θα το προσπαθησουμε λεει με διατροφη και στην χειροτερη αν δεν γινει τιποτα θα πρεπει να κανω ινσουλινες!!ο γιατρος μου λεει οτι δεν το πιστευει βεβαια!!αντε να δουμε!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? βλεπω πολυλογια εχετε σημερα ;):P τι κανετε πως τα περνατε? εμεις μια χαρουλα!! το κλωτσιδη παει συννεφο!!! σημερα εκει που ημουνα ξαπλωμενη μου εδωσε ξαφνικα μια δυνατη που ταρακουνησε ολοκληρη την κοιλια μου.αφου μας ειπε η γιατρος οτι φαινεται πολυ ζωηρο μωρο!!! :P:p

3Xump2.png

Γειά σας κορίτσια. Η βδομάδα αυτή έχει πολλούς γιατρούς και εξετάσεις.

Τελικά έκανα σήμερα το doppler. Η αντίσταση στην αρτηρία εξακολουθεί, αλλά ο μπέμπαρος είναι 1210gr, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για συχνότερες μετρήσεις.

Χελωνίτσα χαίρομαι που πήγατε κι εσείς καλά.

Εν τω μεταξύ μας έβγαλε και μια βδομάδα μεγαλύτερους, δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξει το πινακάκι.

Η κοιλιά μου είναι 108cm, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν μεγαλώνει πλέον με το ίδιο ταχύτατους ρυθμούς.

Κορίτσια αυτό που έχει αρχίσει να με ανησυχεί είναι αν θα πάρει θέση προς τα κάτω το μωρό. Εσάς γύρισε; ξέρει καμία πότε περίπου γυρίζουν;

Γειά σας κορίτσια. Η βδομάδα αυτή έχει πολλούς γιατρούς και εξετάσεις.

Τελικά έκανα σήμερα το doppler. Η αντίσταση στην αρτηρία εξακολουθεί, αλλά ο μπέμπαρος είναι 1210gr, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για συχνότερες μετρήσεις.

Χελωνίτσα χαίρομαι που πήγατε κι εσείς καλά.

Εν τω μεταξύ μας έβγαλε και μια βδομάδα μεγαλύτερους, δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξει το πινακάκι.

Η κοιλιά μου είναι 108cm, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν μεγαλώνει πλέον με το ίδιο ταχύτατους ρυθμούς.

Κορίτσια αυτό που έχει αρχίσει να με ανησυχεί είναι αν θα πάρει θέση προς τα κάτω το μωρό. Εσάς γύρισε; ξέρει καμία πότε περίπου γυρίζουν;

Γειά σου mardo! Τι εννοείς αντίσταση στην αρτηρία; Όσο για τη θέση, μην αγχώνεσαι, έχεις χρόνο ακόμα... Ο γιατρός μου μου είπε οτι μετά τη 32η είναι δύσκολο να αλλάξει θέση, μέχρι τότε έχει αρκετό χώρο να κινείται οπότε τίποτα δεν είναι στάνταρ... Προς το παρόν εσένα που βρίσκεται;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...