Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοιλίτσες !!!! πως είστε?? εμείς καλά, έχουμε ντοκ το απόγευμα κι ανυπομονούμε!!

δεν μου λες ρε φιλενάδα.....μεγάλωσε καθόλου η κοιλίτσα; σαν να μεγαλώνει πολύ αργά τώρα ...........

καλέ μες στο μυαλό μου είσαι εσύ? αυτό έλεγα χθες βράδυ στον άντρα μου! κ γενικά νομίζω οτι εδώ κ λίγο καιρό δεν μεγάλωσε!! έχει μείνει στα 103 εκ. :cool: δλδ δεν λες με τπτ οτι έχω τεράστια κοιλιά με 2 μωρά μέσα!! τι να πω!!!

ώρες ώρες απλά νιώθω ένα σφίξιμο χαμηλά για πολύ λίγο...λέτε να είναι συσπάσεις? το έχει καμιά άλλη?

κ κάτι ακόμη ρε κορίτσια...κάποιες φορές τον μικρό που είναι κάτω τον νιώθω λες κ σκαλίζει το κουτάκι μου που λέει κι η φίλη :tongue: το έχει πάθει καμιά?

lZDVp3.png

Καλά τρελαινομαι για τέτοιτες συζητήσεις περιεχομένου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπόν, κ η δικιά μου τούρλα είναι...αφού πολλοί με ρωτάνε αν έχω δίδυμα :o αλλά ενώ πριν έκανε κάτι απότομα και μεγάλωνε από τη μια μέρα στην άλλη .... τώρα το πάει πιο αργά νομίζω...........:rolleyes:...........πάντως έχω φθάσει τα 106cm...............

ο αφαλός μου δεν με πονάει...................κάτι τραβήγματα νοιώθω ώρες ώρες πολύ έντονα...........και με πονάει και η μέση μου ώρες ώρες....και τα πλευρά μου επίσης.....................

Λοιπόν επειδή δεν σε αντέχω στο θέμα των μετρήσεων αυριο θα σου στείλω τις δικές μου τις μετρήσεις!!! Ελπιζω να σε τρωω για λαχανο! Θα ξεκινησω να κουβαλάω την μεζούρα μαζί και θα πηγαίνω τουαλετα να μετριέμαι! Σε απειλώ! :twisted: Με την μεση έχω ηρεμησει με τον διαδρομο πάρα πολύ. Η λεκάνη πονάει οταν κουράζομαι υπερβολικα σε βαθμο να μην μπορώ ευκολα να σηκωθώ απο την καρέκλα ή το κρεβάτι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Η μέση μου και μένα με πονάει... άσε που πλέον κάθομαι κανονικά με την κοιλιά τούρλα σαν κάτι τελειόμηνες.....και όλο την πιάνω να μη μου φύγει...χοχοχοχοχο

Ετσι έχω αρχίσει και καθομαι κι εγώ και το πρόσεξα εχθές συγκεκριμένα, δεν το ειχα συνειδητοποιήσει!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

My heart έχω και εγώ ΠΗΤ 6/6, εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, έχω και ένα αγοράκι 3 χρονών.

Αντε κορίτσια με το καλό σε όλες μας!!!

Ναι αλλα δενμας είπες αν εισαι στο κλαμπ των ροζουλιών ή στο κλαμπ των θαλασσιών????:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

My heart έχω και εγώ ΠΗΤ 6/6, εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, έχω και ένα αγοράκι 3 χρονών.

με το καλό το μωράκι σου!!! τι περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι?

lZDVp3.png

ναι έχεις δίκιο, είναι πρώτη φορά που μπαίνω, στο κλαμπ των θαλασσιών βεβαίως βεβαίως

εισαι μια διπλή αγορομάνα λοιπόν! Φορουμ παρακαλώ να γραφτει στα πρακτικά!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ναι και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξυπνάς το πρωί, να έρθει το αντράκι σου στο κρεβάτι και να σου πει "μαμα σ'αγαπώ"

Για αυτό και ήθελα και το δεύτερο μωράκι να είναι αγοράκι:)

Διαφημίσεις

ναι και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξυπνάς το πρωί, να έρθει το αντράκι σου στο κρεβάτι και να σου πει "μαμα σ'αγαπώ"

Για αυτό και ήθελα και το δεύτερο μωράκι να είναι αγοράκι:)

Μην λες τετοια! μην λες τέτοια!!!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Η μέση μου και μένα με πονάει... άσε που πλέον κάθομαι κανονικά με την κοιλιά τούρλα σαν κάτι τελειόμηνες.....και όλο την πιάνω να μη μου φύγει...χοχοχοχοχο

καλά εννοείται ότι έτσι κάθομαι κι εγώ!!!!χαχαχαχαχααχαχ χαζομανούλες Ιουνίου πρέπει να μετονομαστούμε τέλος!!!!α ρε φιλεναδάκι μου!!!!

γεια σας κοιλίτσες !!!! πως είστε?? εμείς καλά, έχουμε ντοκ το απόγευμα κι ανυπομονούμε!!

καλέ μες στο μυαλό μου είσαι εσύ? αυτό έλεγα χθες βράδυ στον άντρα μου! κ γενικά νομίζω οτι εδώ κ λίγο καιρό δεν μεγάλωσε!! έχει μείνει στα 103 εκ. :cool: δλδ δεν λες με τπτ οτι έχω τεράστια κοιλιά με 2 μωρά μέσα!! τι να πω!!!

ώρες ώρες απλά νιώθω ένα σφίξιμο χαμηλά για πολύ λίγο...λέτε να είναι συσπάσεις? το έχει καμιά άλλη?

κ κάτι ακόμη ρε κορίτσια...κάποιες φορές τον μικρό που είναι κάτω τον νιώθω λες κ σκαλίζει το κουτάκι μου που λέει κι η φίλη :tongue: το έχει πάθει καμιά?

έλα ρε καρδούλα!!!!!!!!!!!!αφού τα σκέφτεσαι κι εσύ αυτά ηρεμώ!!!δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πια του γιατρού!εκτός κι αν είμαστε κι οι δυο βέβαια................:confused: αχχαχααχαχαχαχ να δεις που θα κάνει κανένα απότομο πάλι και θα πεταχτούν ακραία!!!χααχαχαχχα εδώ θα είμαστε και θα το συζητάμε!

τώρα για το σφίξιμο δεν ξέρω......αλλά παίζει.....να ξαπλώνεις και να χαλαρώνεις όποτε το νοιώθεις.....και γενικά να μην κουράζεσαι μωρέ....έχεις και δύο εσύ.......θέλει ακόμη πιο πολλή προσοχή....να είσαι φρόνιμο κορίτσι, ναι;;;;

χααχχααχαχαχα και σε μένα κάτι κάνει εκεί στο κουτάκι.....:rolleyes: βασικά επειδή μου είπε ο ντοκ ότι είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω και απλά το ανασηκώνει λίγο για να με κοιτάζει (είπαμε έρωτας :D:D:D) είχα σκεφτεί ότι είναι λόξυγκας....επειδή είναι και ψιλορυθμικό.....τεσπα...

εσύ εξηγήσε στα σκανταλιάρικα....ότι δεν είναι κουτάκι Kinder έκπληξη.....είναι άααααααααααααααααααααααλλο κουτάκι και να μην το πολυπειράζουν!!!αχχαχααχχααχχαχαχα

Λοιπόν επειδή δεν σε αντέχω στο θέμα των μετρήσεων αυριο θα σου στείλω τις δικές μου τις μετρήσεις!!! Ελπιζω να σε τρωω για λαχανο! Θα ξεκινησω να κουβαλάω την μεζούρα μαζί και θα πηγαίνω τουαλετα να μετριέμαι! Σε απειλώ! :twisted: Με την μεση έχω ηρεμησει με τον διαδρομο πάρα πολύ. Η λεκάνη πονάει οταν κουράζομαι υπερβολικα σε βαθμο να μην μπορώ ευκολα να σηκωθώ απο την καρέκλα ή το κρεβάτι!

έεεεεεεεεελα μην με ανταγωνίζεσαι....θα χάσεις και θα κλαις........χαχαχααχχααχ!!!!πάρε αγάπη μου τη μεζούρα ανά χείρας και ξεκίνα.....σου βάζω χομγουόρκ.....για να μην ξεχνάω και το επάγγελμα...........θέλω καθημερινώς ενημέρωση..................είτε από τουαλέτα ή από οποιοδήποτε μεράκι αρέσκεσαι...................αχχαχααχαχαχαχχα

βλέπεις όμως ότι δεν είμαι η μόνη....έχω και την καρτδούλα σύμμαχο!!!!

κάνεις διάδρομο ρε θηρίο;;;;μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!κι ο πλακ σου;;όλα μπιεν; εγώ παρόλο που μου είπε ο ντοκ ότι ανέβηκε....είμαι ακόμη φοβισμένη και πάω σαν την κοτα....πιο αργά θα αρχίσω περπάτημα...............αλλά εγώ είχα και το χρωματολόγιο της βιβεχρώμ εκεί κάτω οπότε είμαι άλλη περίπτωση...............περιπτωσάρα!!!

bhgdp3.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

chri ΠΗΤ 06/06

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

lZDVp3.png

καλώς ήρθες δευερομανούλα στην παρέα μας!!!!με το καλο το νινακι σου να το αγκαλιάσεις!!!

bhgdp3.png

καλά εννοείται ότι έτσι κάθομαι κι εγώ!!!!χαχαχαχαχααχαχ χαζομανούλες Ιουνίου πρέπει να μετονομαστούμε τέλος!!!!α ρε φιλεναδάκι μου!!!!

έλα ρε καρδούλα!!!!!!!!!!!!αφού τα σκέφτεσαι κι εσύ αυτά ηρεμώ!!!δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πια του γιατρού!εκτός κι αν είμαστε κι οι δυο βέβαια................:confused: αχχαχααχαχαχαχ να δεις που θα κάνει κανένα απότομο πάλι και θα πεταχτούν ακραία!!!χααχαχαχχα εδώ θα είμαστε και θα το συζητάμε!

τώρα για το σφίξιμο δεν ξέρω......αλλά παίζει.....να ξαπλώνεις και να χαλαρώνεις όποτε το νοιώθεις.....και γενικά να μην κουράζεσαι μωρέ....έχεις και δύο εσύ.......θέλει ακόμη πιο πολλή προσοχή....να είσαι φρόνιμο κορίτσι, ναι;;;;

χααχχααχαχαχα και σε μένα κάτι κάνει εκεί στο κουτάκι.....:rolleyes: βασικά επειδή μου είπε ο ντοκ ότι είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω και απλά το ανασηκώνει λίγο για να με κοιτάζει (είπαμε έρωτας :D:D:D) είχα σκεφτεί ότι είναι λόξυγκας....επειδή είναι και ψιλορυθμικό.....τεσπα...

εσύ εξηγήσε στα σκανταλιάρικα....ότι δεν είναι κουτάκι Kinder έκπληξη.....είναι άααααααααααααααααααααααλλο κουτάκι και να μην το πολυπειράζουν!!!αχχαχααχχααχχαχαχα

έεεεεεεεεελα μην με ανταγωνίζεσαι....θα χάσεις και θα κλαις........χαχαχααχχααχ!!!!πάρε αγάπη μου τη μεζούρα ανά χείρας και ξεκίνα.....σου βάζω χομγουόρκ.....για να μην ξεχνάω και το επάγγελμα...........θέλω καθημερινώς ενημέρωση..................είτε από τουαλέτα ή από οποιοδήποτε μεράκι αρέσκεσαι...................αχχαχααχαχαχαχχα

βλέπεις όμως ότι δεν είμαι η μόνη....έχω και την καρτδούλα σύμμαχο!!!!

κάνεις διάδρομο ρε θηρίο;;;;μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!κι ο πλακ σου;;όλα μπιεν; εγώ παρόλο που μου είπε ο ντοκ ότι ανέβηκε....είμαι ακόμη φοβισμένη και πάω σαν την κοτα....πιο αργά θα αρχίσω περπάτημα...............αλλά εγώ είχα και το χρωματολόγιο της βιβεχρώμ εκεί κάτω οπότε είμαι άλλη περίπτωση...............περιπτωσάρα!!!

Mε το θέμα του πλακουντα απο την στιγμή που δεν μου έκανε αιμοραγία δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός. Το μονο που μου ειπε να κανω διαδρομο οσο θελω αρκει να μην κουραζομαι και αργο περπατημα και με διαλλειματα! Και τονισε' ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 32η ΒΔΟΜΑΔΑ!

Τωρα οσον αφορα την μεζουρα, φανταζεσαι οπως ειμαι στο γραφειο να πεταω την κοιλια εξω και να μετράω περιμετρο? χαχαχαχαχαχα:P Καλυτερα στην τουαλετα! χαχαχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...