Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έχει κάποια από εσάς rhesus (-); Σας είπε ο/η γιατρός σας για κάποια ένεση που σας κάνει λίγο πριν τον τοκετό; Κάπου διάβασα οτι σου κάνουν την ίδια ένεση γύρω στην 28η εβδομάδα... Εμένα δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός... Του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έτυχε σε καμία να της πει ο/η δικός/η της γιατρός να κάνει αυτή την ένεση από τώρα;

δεν έχω ιδέα κοριτσάκι...

Νομίζω πως κατάφερα επιτέλους να το αλλάξω....

:D:D:D

Βρε κορίτσια,τα δίδυμα δεν ειναι δύσκολα;ειναι σίγουρο οτι θα εχουν το ίδιο προγραμμα;

θα σου πω σίγουρα σε λίγο καιρό...αλλά απ'ό,τι ακούω μόνο εύκολα δεν είναι χαχαχχαχα εννοείται πως δεν σου εγγυάται κανένας πως θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα!!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχετε παρατηρησει ποσο απιστευτο συμμετρικο ειναι το χρονοδιαγραμμα;

(.αν δε λαβουμε υποψην τον παραγοντα Χ πιζαμουλα.: p)

Μπλε-ροζ-μπλε-μπλε-μπλε-μπλε-ροζ-μπλε-ροζ-μπλε-μπλε-μπλε-μπλε-ροζ-μπλε!!!!

εγώ μπλε είμαι!!!! μήπως χαλάω τη συμμετρια????

KJO7p2.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εχετε παρατηρησει ποσο απιστευτο συμμετρικο ειναι το χρονοδιαγραμμα;

(.αν δε λαβουμε υποψην τον παραγοντα Χ πιζαμουλα.: p)

Μπλε-ροζ-μπλε-μπλε-μπλε-μπλε-ροζ-μπλε-ροζ-μπλε-μπλε-μπλε-μπλε-ροζ-μπλε!!!!

Καλημέρα, δεν το είχα παρατηρήσει, όντως!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Πως είστε σήμερα?

Σηκώθηκα με πολύ καλή διάθεση, ισως επειδή με το που ξύπνησα μου είπε καλημέρα ο μικρούλης μου. Μυρίζει και άνοιξη και ειναι υπέροχα! Αντε την άλλη Κυριακή αλλάζει και η ώρα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είχαμε πρωινό εγερτήριο... 3:40 παρακαλώ άρχισε τις κουτρουβάλες το αγοράκι μου...μόλις είδα το ρολόι έπαθα σοκ! Ευτυχώς τα παιχνίδια δεν κράτησαν και πάρα πολύ. Ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 7:30... πολύ παιχνίδι σήμερα. Αύριο πάω κι εγώ για καμπύλη σακχάρου. άντε να δούμε τι θα δούμε...

x4uqp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είχαμε πρωινό εγερτήριο... 3:40 παρακαλώ άρχισε τις κουτρουβάλες το αγοράκι μου...μόλις είδα το ρολόι έπαθα σοκ! Ευτυχώς τα παιχνίδια δεν κράτησαν και πάρα πολύ. Ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 7:30... πολύ παιχνίδι σήμερα. Αύριο πάω κι εγώ για καμπύλη σακχάρου. άντε να δούμε τι θα δούμε...

Φαντάσου τι παιχνίδια σου κάνει που σε ξυπνάει. εμένα δεν με ξυπνάει ακόμα! Είναι ήσυχα τα παιχνιδια του.

Ξερεις όμως κάθε πρωι ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος μου? Μην τον παραμορφώσω! Οπως κοιμάμαι και δεν καταλαβαίνω μηπως τον πατάω η τον πιέζω και βγει παραμορφωμένος! :( Ξερω οτι ειναι χαζο!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Φαντάσου τι παιχνίδια σου κάνει που σε ξυπνάει. εμένα δεν με ξυπνάει ακόμα! Είναι ήσυχα τα παιχνιδια του.

Ξερεις όμως κάθε πρωι ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος μου? Μην τον παραμορφώσω! Οπως κοιμάμαι και δεν καταλαβαίνω μηπως τον πατάω η τον πιέζω και βγει παραμορφωμένος! :( Ξερω οτι ειναι χαζο!;)

άσε μην το συζητάς...όλο τέτοια χαζά σκεφτόμαστε. μετά πώς να κοιμηθούμε καλά; εγώ όσο σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός τόσο με πιάνουν τα κλάματα...αχ δεν αργεί ο ιούνιος

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

άσε μην το συζητάς...όλο τέτοια χαζά σκεφτόμαστε. μετά πώς να κοιμηθούμε καλά; εγώ όσο σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός τόσο με πιάνουν τα κλάματα...αχ δεν αργεί ο ιούνιος

Kι εγώ ειχα κριση κλάματος το πρωί με την σκέψη οτι σε 3 μήνες θα τον έχω αγκαλια!!!!!!! Εχθές χάιδευα την κοιλιά μου και με ρωτάει ένας συγγενής, κλωτσάει κλωτσάει? Οχι του λεω, απλώς έχω την αισθηση οτι χαιδευω το παιδί μου και με καταλαβαίνει! Είμαι πολυ ηλιθια το ξέρω αλλα ετσι νιώθω! Μου αρεσει που δεν ηθελα παιδιά πριν! Γελοια νιώθω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χαχαχα κι εγώ έτσι σκέφτομαι... Το έχουμε χάσει τελείως μου φαίνεται... αφού δεξιά που είναι το κεφάλι σπάνια μπορώ να κοιμηθώ καλά γιατί ξυπνάω κάθε τρεις και λίγο από το άγχος οτι τον πιέζω! Πάει τελείωσε το θεματάκι πρέπει να να μετονομαστεί σε (Χαζο)μανούλες Ιουνίου 2014! Άσε το άλλο, αποφεύγω να του μιλάω γιατί βουρκώνω... Αχ αυτές οι ορμόνες...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Kι εγώ ειχα κριση κλάματος το πρωί με την σκέψη οτι σε 3 μήνες θα τον έχω αγκαλια!!!!!!! Εχθές χάιδευα την κοιλιά μου και με ρωτάει ένας συγγενής, κλωτσάει κλωτσάει? Οχι του λεω, απλώς έχω την αισθηση οτι χαιδευω το παιδί μου και με καταλαβαίνει! Είμαι πολυ ηλιθια το ξέρω αλλα ετσι νιώθω! Μου αρεσει που δεν ηθελα παιδιά πριν! Γελοια νιώθω!

Καλημέρα..... Καλά πλάκα κάνεις????? Δεν είσαι ηλίθια κοριτσάκι μανούλα είσαι και έχει ξυπνήσεις το φίλτρο και ανυπομονεί... μην ακούω χαζά.... Είναι πολύ τρυφερό όλο αυτό που περνάμε και κορυφαία στιγμή για τη ζωή μας.... Εγώ δεν είμαι γενικά τρυφερός άνθρωπος, ο άντρας μου με παρακαλάει αν τον κάνω μια αγκαλιά αλλά τώρα έχω γίνει πιο τρυφερή..... Έτσι είναι αυτά....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα..... Καλά πλάκα κάνεις????? Δεν είσαι ηλίθια κοριτσάκι μανούλα είσαι και έχει ξυπνήσεις το φίλτρο και ανυπομονεί... μην ακούω χαζά.... Είναι πολύ τρυφερό όλο αυτό που περνάμε και κορυφαία στιγμή για τη ζωή μας.... Εγώ δεν είμαι γενικά τρυφερός άνθρωπος, ο άντρας μου με παρακαλάει αν τον κάνω μια αγκαλιά αλλά τώρα έχω γίνει πιο τρυφερή..... Έτσι είναι αυτά....

Εμένα να έβλεπες πριν, που δεν ανεχόμουν να μου ακουμπήσει την κοιλιά ουτε για πλακα,και τωρα παω παντου και την τουρλωνω για να την χαιδεψουν. Εδώ φανταζομουν οτι οταν μεινω εγκυος θα ειμαι τοσο προληπτική που δεν θα ανεχομαι καν να την κοιτανε και τωρα ρε κοριτσια την καμαρώνω λες και ειναι η μοναδική στον κοσμο! Ελεος! Ψωνιο θα βγει το παιδι!:tongue:

Ασε το αλλο, που δεν ηθελα με τιποτα να κάνω παιδι διδυμο, και τωρα λεω ευτυχως που θα βγει διδυμος, γιατι θα ειναι κοινωνικο, θα μιλαει με ολους (κι ας λεει μαλακιες,χαχαχα) θα έχει φιλους πολλους, δεν θα τσακωνεται ευκολα! Ισως τελικά καλύτερα που θα γίνει διδυμος! Τι έγινε ρε παιδια? Και σας μιλάει μια Καρκίνος! Ελεος! Καλά μου λεγανε όλοι, κατσε νακάνεις παιδιά και θα δεις!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χαχαχα κι εγώ έτσι σκέφτομαι... Το έχουμε χάσει τελείως μου φαίνεται... αφού δεξιά που είναι το κεφάλι σπάνια μπορώ να κοιμηθώ καλά γιατί ξυπνάω κάθε τρεις και λίγο από το άγχος οτι τον πιέζω! Πάει τελείωσε το θεματάκι πρέπει να να μετονομαστεί σε (Χαζο)μανούλες Ιουνίου 2014! Άσε το άλλο, αποφεύγω να του μιλάω γιατί βουρκώνω... Αχ αυτές οι ορμόνες...

Στο χαζομανουλες ιουνιου 2014 συμφωνώ απόλυτα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...