Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο χαίρομα μωρέ με τα ζουζουνάκια μας. Εγώ ανυπομονώ να τον δω την άλλη Τετάρτη. Αντε ένα μήνα έχω να τον δω, θα σκάσω!

Το καλό ειναι οτι έχω ξεκινήσει και κάνω μισή ώρα διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα και έχει σταματήσει να με πονάει η μέση μου οπότε οι αυπνίες λογω πόνου έχουν σταματήσει.

Εχθές πρώτη φορά ξύπνησα γιατί πεινούσα αφόρητα. Και πεινούσα πάρα πολύ και το πρωί που σηκώθηκα!

Κι εγώ ξεκίνησα χτες περπάτημα με μια φίλη μου συνεγκυούλα!!! Αντί να πάμε για καφέ ή τελέφωνο, τα λέμε περπατώντας ;)!

καλημερα κοριτσια!

thokos αντε ωραια! ηρεμησες!!!

γυρισα απ τη καμπυλη... κ επεζησα!! αν κ ζαλιστηκα αρκετα στη 2η ληψη..

βρε κοριτσια, ωρες ωρες νιωθω στη κοιλια ενα τρεμουλο...

το μωρο ειναι; το χετε κ σεις;;;

Ναι το μωράκι είναι το τρέμουλο! Μάλλον αλλάζει θέση, κάνει σβούρες! Εγώ συνέχεια το νιώθω... Καλά μου λέει η γιαγιά μου "τι κάνει ο χορευτής σου;" :tongue:

κ γω θελω ενα κοριτσακι μωρε! πφφφφ τι να κανεις.. ο,τι μας ερθει μετα!!! εγω ελπιζω να ναι διδυμα κοριτσια... ειμαι κ γω διδυμη με την αδελφη μου κ εχω μια αδυναμια παραπανω!!! α κ να μου μοιαζει κανενα γιατι σε τουτο δω , οσο εχω δει απ τον υπερηχο, απετυχα πανηγυρικα:P

Ελπίζαμε κι εμείς σε δίδυμα καθώς και οι δύο μου οι γονείς είναι δίδυμοι και υπάρχουν και στου άντρα μου το σόι δίδυμα! Λες να είναι τα επόμενα; :rolleyes:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κι εγώ ξεκίνησα χτες περπάτημα με μια φίλη μου συνεγκυούλα!!! Αντί να πάμε για καφέ ή τελέφωνο, τα λέμε περπατώντας ;)!

Ναι το μωράκι είναι το τρέμουλο! Μάλλον αλλάζει θέση, κάνει σβούρες! Εγώ συνέχεια το νιώθω... Καλά μου λέει η γιαγιά μου "τι κάνει ο χορευτής σου;" :tongue:

Ελπίζαμε κι εμείς σε δίδυμα καθώς και οι δύο μου οι γονείς είναι δίδυμοι και υπάρχουν και στου άντρα μου το σόι δίδυμα! Λες να είναι τα επόμενα; :rolleyes:

Ki εμείς ελπίζαμε σε διδυμα αλλά με αποπήρε ο γιατρός όταν τον ρώτησα αν είναι ένα ή δύο, γιατί και ο άντρας μου έχει στο σοι.

Εχω ηρεμήσει με την μέση μου με το περπάτημα! Υπέροχη αίσθηση.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έχει κάποια από εσάς rhesus (-); Σας είπε ο/η γιατρός σας για κάποια ένεση που σας κάνει λίγο πριν τον τοκετό; Κάπου διάβασα οτι σου κάνουν την ίδια ένεση γύρω στην 28η εβδομάδα... Εμένα δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός... Του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έτυχε σε καμία να της πει ο/η δικός/η της γιατρός να κάνει αυτή την ένεση από τώρα;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έχει κάποια από εσάς rhesus (-); Σας είπε ο/η γιατρός σας για κάποια ένεση που σας κάνει λίγο πριν τον τοκετό; Κάπου διάβασα οτι σου κάνουν την ίδια ένεση γύρω στην 28η εβδομάδα... Εμένα δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός... Του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έτυχε σε καμία να της πει ο/η δικός/η της γιατρός να κάνει αυτή την ένεση από τώρα;

δεν το γνωριζω αυτο που λες..εγω εχω (+)

3Xump2.png

Κοριτσακι, εχω εγω ρεζους -.

Υπαρχουν διαφορες διαφορετικες προσεγγισεις για το θεμα.

Μια απο αυτες ειναι να αρχισουν να γινονται απο καποια εβδομαδα της κυησης προληπτικα, μια αλλη να γινεται αμεσως μετα τον τοκετο εφοσον το οαιδι ειναι ρεζους + η στη διαρκεια της κυησης αν υπαρξει ευαισθητοποιηση (φαινεται απο την εμμεσο coobs που υποθετω οτι σε βαζουν να κανεις κατα καιρους), η αν προκυψει περιπτωση ευαισθητοποιησης, οπως πχ αμνιο ( εγω εκανα ενεση αμεσως μετα την αμνιο), ισως καποια αιμορραγια κ δεν ξερω τι αλλο.

Ολα αυτα με την προυποθεση οτι ο συζυγος ειναι ρεζους θετικο(+), αλλιως δεν υπαρχει θεμα γιατι αν ειστε κ οινδυο αρνητικο, τοτε κ το παιδι θα εχει αρνητικο, οποτε δεν υπαρχει θεμα.

twt6p2.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Εχετε παρατηρησει ποσο απιστευτο συμμετρικο ειναι το χρονοδιαγραμμα;

(.αν δε λαβουμε υποψην τον παραγοντα Χ πιζαμουλα.: p)

Μπλε-ροζ-μπλε-μπλε-μπλε-μπλε-ροζ-μπλε-ροζ-μπλε-μπλε-μπλε-μπλε-ροζ-μπλε!!!!

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι, εχω εγω ρεζους -.

Υπαρχουν διαφορες διαφορετικες προσεγγισεις για το θεμα.

Μια απο αυτες ειναι να αρχισουν να γινονται απο καποια εβδομαδα της κυησης προληπτικα, μια αλλη να γινεται αμεσως μετα τον τοκετο εφοσον το οαιδι ειναι ρεζους + η στη διαρκεια της κυησης αν υπαρξει ευαισθητοποιηση (φαινεται απο την εμμεσο coobs που υποθετω οτι σε βαζουν να κανεις κατα καιρους), η αν προκυψει περιπτωση ευαισθητοποιησης, οπως πχ αμνιο ( εγω εκανα ενεση αμεσως μετα την αμνιο), ισως καποια αιμορραγια κ δεν ξερω τι αλλο.

Ολα αυτα με την προυποθεση οτι ο συζυγος ειναι ρεζους θετικο(+), αλλιως δεν υπαρχει θεμα γιατι αν ειστε κ οινδυο αρνητικο, τοτε κ το παιδι θα εχει αρνητικο, οποτε δεν υπαρχει θεμα.

Ευχαριστώ! Ναι, κάνω την εξέταση έμμεσο coobs! Το πρόβλημα είναι οτι ο άντρας μου έχει (+). Τεσπα, άρα το συμπέρασμα είναι οτι δεν χρειάζεται να την κάνεις την ένεση πριν τον τοκετό εάν δεν υπάρξει θέμα "ένωσης" του αίματος του εμβρύου με της μητέρας... σωστά;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ευχαριστώ! Ναι, κάνω την εξέταση έμμεσο coobs! Το πρόβλημα είναι οτι ο άντρας μου έχει (+). Τεσπα, άρα το συμπέρασμα είναι οτι δεν χρειάζεται να την κάνεις την ένεση πριν τον τοκετό εάν δεν υπάρξει θέμα "ένωσης" του αίματος του εμβρύου με της μητέρας... σωστά;

Συμφωνα με μια "γραμμη" ναι.

Συμφωνα με μια αλλη, κανουν ετσι κι αλλιως κ πριν.

Την επομενη φορα ρωτα το.γιατρο σου..

Εγω ρωτησα αν θα κανω κ αλλη πριν τον τοκετο κ μου ειπαν οτι θα μου πιυν αυτοι.

Μου εγραψαν κ.εξετασεις, μεταξυ των οποιων κ εμμση coobs παλι, τις οποιεςθα κανω μεσα απριλη περιπου... οποτε λογικα μετα θα μου πουν...

Παντως ειναι.λιγο αγχωτικο με τα διαφορα που προκυπτουν... οινγιατροι λογικα εχουν το νου τους αλλα δε λενε τπρ κ λες ...τωρα τονεχεινστο νου του; δεν το χει;

twt6p2.png

Συμφωνα με μια "γραμμη" ναι.

Συμφωνα με μια αλλη, κανουν ετσι κι αλλιως κ πριν.

Την επομενη φορα ρωτα το.γιατρο σου..

Εγω ρωτησα αν θα κανω κ αλλη πριν τον τοκετο κ μου ειπαν οτι θα μου πιυν αυτοι.

Μου εγραψαν κ.εξετασεις, μεταξυ των οποιων κ εμμση coobs παλι, τις οποιεςθα κανω μεσα απριλη περιπου... οποτε λογικα μετα θα μου πουν...

Παντως ειναι.λιγο αγχωτικο με τα διαφορα που προκυπτουν... οινγιατροι λογικα εχουν το νου τους αλλα δε λενε τπρ κ λες ...τωρα τονεχεινστο νου του; δεν το χει;

Δεν το είχα τόσο αγχωτικό στο μυαλό μου... Τι μπορεί να συμβεί; Αν δεν έχεις κάποια αιμορραγία δεν νομίζω οτι είναι επικίνδυνο. Πάντως εγώ την έχω κάνει 2 φορές μέχρι τώρα την εξέταση και μια τρίτη μέσα στις επόμενες εβδομάδες... Και έπεται συνέχεια μάλλον... Τώρα για τον τοκετό ίσως θα πρέπει να το θυμίσεις για να είσαι 100% σίγουρη... Θα μου πεις αυτό θα σκέφτεσαι εκείνη την ώρα; Να λοιπόν το task του αντρούλη!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Δεν το είχα τόσο αγχωτικό στο μυαλό μου... Τι μπορεί να συμβεί; Αν δεν έχεις κάποια αιμορραγία δεν νομίζω οτι είναι επικίνδυνο. Πάντως εγώ την έχω κάνει 2 φορές μέχρι τώρα την εξέταση και μια τρίτη μέσα στις επόμενες εβδομάδες... Και έπεται συνέχεια μάλλον... Τώρα για τον τοκετό ίσως θα πρέπει να το θυμίσεις για να είσαι 100% σίγουρη... Θα μου πεις αυτό θα σκέφτεσαι εκείνη την ώρα; Να λοιπόν το task του αντρούλη!

Δεν εννοω στον τοκετο αγχωτικο, εννοω στη διαρκεια της εγκυμοσυνης που προκυπτουν διαφορα ερωτηματα κ αναρρωτιεσαι αν δε σου ειπε κατι σχετικο ο γιατρος επειδη δε χρειαζεταινη επειδη το ξεχασε.

Για τον τοκετο δεν φοβαμαι, αφου θα χω την καρτελα μαζι οπου ειναι σημειωμενα ολα τα σχετικα.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...