Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

lZDVp3.png

Γεια σας κοιλίτσες! τι κάνετε? εγώ πολύ εξάντληση σήμερα κι έχω κ 1,5 ώρα μάθημα..πφφ...

κορίτσια μου το να διορθώσετε το πινακάκι είναι απλο!

απλά κάνετε quote στην τελευταία ανάρτηση με το πινακάκι(για να είναι το πιο πρόσφατο) κ μετά σβήνετε τα quote (ώστε να φαίνεται σαν δικό σας ποστ όπως έκανα τώρα) κ απλά συμπληρώνετε διορθώνετε αυτό που θελετε! δεν ειναι κάτι!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα, πρεπει να κανουμε κ καμια κορη να ξελαμπικαρουμε απ τη τεστοστερονη!

μη νομίζεις εγώ το σκέφτομαι πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλα...αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κάνω κανα αγόρι πάλι κ μετά δεν με βλέπω καλα!! χαχχαχαχ κι αν είναι πάλι δίδυμα αγόρια??? θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!! χαχαχχα :lol::lol::lol:

lZDVp3.png

κ γω θελω ενα κοριτσακι μωρε! πφφφφ τι να κανεις.. ο,τι μας ερθει μετα!!! εγω ελπιζω να ναι διδυμα κοριτσια... ειμαι κ γω διδυμη με την αδελφη μου κ εχω μια αδυναμια παραπανω!!! α κ να μου μοιαζει κανενα γιατι σε τουτο δω , οσο εχω δει απ τον υπερηχο, απετυχα πανηγυρικα:P

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

μη νομίζεις εγώ το σκέφτομαι πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλα...αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κάνω κανα αγόρι πάλι κ μετά δεν με βλέπω καλα!! χαχχαχαχ κι αν είναι πάλι δίδυμα αγόρια??? θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!! χαχαχχα :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα κανε μεχρι να πετυχεις την κορη!!! ετσι εκανε η αδερφη μου και εκανε 3 κορες!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

κ γω θελω ενα κοριτσακι μωρε! πφφφφ τι να κανεις.. ο,τι μας ερθει μετα!!! εγω ελπιζω να ναι διδυμα κοριτσια... ειμαι κ γω διδυμη με την αδελφη μου κ εχω μια αδυναμια παραπανω!!! α κ να μου μοιαζει κανενα γιατι σε τουτο δω , οσο εχω δει απ τον υπερηχο, απετυχα πανηγυρικα:P

ε εντάξει δε ζητας και πολλά :tongue::tongue:

εμείς τον έναν είδαμε καθαρά αλλά δεν έχω καταλάβει σε ποιον μοιάζει! ο άλλος θα είναι έκπληξη μιας κι είδαμε μόνο μυτούλα χειλακια :P:p

lZDVp3.png

Δεν θα πάω ακόμη για την άδεια έχω ένα μήνα μπροστά μου. Θέλω να μου δώσουν βεβαίωση ασφάλισης για να μπορέσει ο άντρας μου να με διαγράψει από το ΤΕΒΕ. 8 ανοίγουν αλλά ο προιστάμενος μου είπε ότι στις 8 τα νούμερα έχουν ήδη κάνει φτερά!!

Λοιπόν πήγα ΙΚΑ στις 12 το μεσημέρι. Ευτυχώς πετυχα μια πολύ εξυπηρετική κοπέλα και παρ'ολο που δεν είχε νουμερα με περάσανε κανονικά! Εφτιαξα ότι χρειαζόμουν. Μετά ανέβηκα να ρωτήσω για την άδεια εγκυμοσύνης και ήταν εκεί ένας ΓΑΙΔΑΡΟΣ, που με δυσκολία μου είπε οτι πρεπει να παρω χαρτί απο τον γιατρό του ΕΟΠΠΥ για την ΠΗΤ και πρέπει να συμπληρώσουμε και μια αιτηση. Ευτυχώς που δεν με έδειρε κιόλας!!! :P:p:p:p Ξεμπέρδεψα όμως! Αυτό που δεν κατάλαβα γιατί απλώς δεν απαντούσε είναι αν τα χαρτιά για την άδεια εγκυμοσύνης πρέπει να τα καταθέσω όταν σταματήσω από την δουλειά ή πιο νωρίς για να τρεέξει το επίδομα γιατί δεν ξέρω ποσο καιρό θέλει για να γίνει η έγκριση.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...