Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα! Πόσο σε καταλαβαίνω... Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι θα πει αϋπνία... Όλο σβουρες ήταν ο μικρός το βράδυ... Έντομεταξυ είχε αϋπνίες και ο άντρας μου και αυτό ήταν χειρότερο, γιατι με χάιδευε καθε τρεις και λιγο (άκου παράπονο) και αυτό με έκανε να επικεντρωνομαι περισσότερο στις κλωτσιες... Πρόβα για τους πρώτους μήνες βιώνουμε μου φαίνεται...

Πόσο χαίρομα μωρέ με τα ζουζουνάκια μας. Εγώ ανυπομονώ να τον δω την άλλη Τετάρτη. Αντε ένα μήνα έχω να τον δω, θα σκάσω!

Το καλό ειναι οτι έχω ξεκινήσει και κάνω μισή ώρα διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα και έχει σταματήσει να με πονάει η μέση μου οπότε οι αυπνίες λογω πόνου έχουν σταματήσει.

Εχθές πρώτη φορά ξύπνησα γιατί πεινούσα αφόρητα. Και πεινούσα πάρα πολύ και το πρωί που σηκώθηκα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

thokos αντε ωραια! ηρεμησες!!!

γυρισα απ τη καμπυλη... κ επεζησα!! αν κ ζαλιστηκα αρκετα στη 2η ληψη..

βρε κοριτσια, ωρες ωρες νιωθω στη κοιλια ενα τρεμουλο...

το μωρο ειναι; το χετε κ σεις;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!! Τι όμορφη και λαμπερή μέρα!!!!!!!!!!! Δεν σας προλαβαίνω... πολύ χαίρομαι που έχετε ευχάριστα νεάκια και είστε χαρούμενες... Και μεις καλύτερα σήμερα... Δεν είχαμε ζαλάδα ακόμη ... (φίου....) χθες βγήκε και η εξέταση του μαγνησίου, είναι όντως χαμηλή και κάναμε τις 2 αμπούλες 3 τη μέρα!!!!! Ο ντοκ είπε πορτοκάλια, αλμυρά και προσοχή!!!!!

Λέω το Σάββατο, πρώτα ο Θεός αν είμαστε καλά να κάνουμε την πρώτη βόλτα για τα πραγματάκια της μπεμπίτσας..... Ελπίζω να τα καταφέρουμε...

Rania μου πήγα χθες στο ΙΚΑ και φυσικά δεν έβγαλα καμία άκρη.... Είχαν τελειώσει τα νούμερα και ο προϊστάμενος δε δέχτηκε να με εξυπηρετήσει κατ εξαίρεσιν αφού δεν είχα νούμερο. Μου πε να πάω σήμερα νωρίς να προλάβω νούμερο και θα μ έβαζαν πιο μπροστά αλλά δεν κατάφερα να ξυπνήσω!!! Θα πάω αύριο πρώτα ο Θεός και θα σου πω!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!! Τι όμορφη και λαμπερή μέρα!!!!!!!!!!! Δεν σας προλαβαίνω... πολύ χαίρομαι που έχετε ευχάριστα νεάκια και είστε χαρούμενες... Και μεις καλύτερα σήμερα... Δεν είχαμε ζαλάδα ακόμη ... (φίου....) χθες βγήκε και η εξέταση του μαγνησίου, είναι όντως χαμηλή και κάναμε τις 2 αμπούλες 3 τη μέρα!!!!! Ο ντοκ είπε πορτοκάλια, αλμυρά και προσοχή!!!!!

Λέω το Σάββατο, πρώτα ο Θεός αν είμαστε καλά να κάνουμε την πρώτη βόλτα για τα πραγματάκια της μπεμπίτσας..... Ελπίζω να τα καταφέρουμε...

Rania μου πήγα χθες στο ΙΚΑ και φυσικά δεν έβγαλα καμία άκρη.... Είχαν τελειώσει τα νούμερα και ο προϊστάμενος δε δέχτηκε να με εξυπηρετήσει κατ εξαίρεσιν αφού δεν είχα νούμερο. Μου πε να πάω σήμερα νωρίς να προλάβω νούμερο και θα μ έβαζαν πιο μπροστά αλλά δεν κατάφερα να ξυπνήσω!!! Θα πάω αύριο πρώτα ο Θεός και θα σου πω!!!!

Αμάν βρε φιλενάδα!δε σε είδε με την κοιλιά στο στόμα;;έλεος πια!

LJqDp3.png

Αμάν βρε φιλενάδα!δε σε είδε με την κοιλιά στο στόμα;;έλεος πια!

ε είδε.... αλλά μου είπε ότι πρέπει να έχω έστω το χαρτάκι διαφορετικά θα πέσουν να τον φάνε.... Τέλος πάντων .... Δεν ήθελα να τσακωθώ γιατί είχε πολύ κόσμο σε πολύ μικρό χώρο μ έπιασε δύσπνοια και ήθελα να φύγω άρον άρον. Αύριο όμως θα ξυπνήσω 7 παρά να πάω να τελειώνω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Μη μου λες τετοια και είναι να παω σημερα! Θα εβγαζες απο σήμερα τα χαρτιά? Λες να μην με ενημερώσουν έστω για το τι χρειάζομαι? Αγχώθηκα τωρα. Εγώ ήταν να παω το πρωί αλλά περιμένω ακόμα γιατι χρειάζεται κάποιος συγγενής κάτι απο το ΙΚΑ και θα με εξυπηρετήσει να με παρει μαζί για να μην παιδευτώ στην οδήγηση-παρκάρισμα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ε είδε.... αλλά μου είπε ότι πρέπει να έχω έστω το χαρτάκι διαφορετικά θα πέσουν να τον φάνε.... Τέλος πάντων .... Δεν ήθελα να τσακωθώ γιατί είχε πολύ κόσμο σε πολύ μικρό χώρο μ έπιασε δύσπνοια και ήθελα να φύγω άρον άρον. Αύριο όμως θα ξυπνήσω 7 παρά να πάω να τελειώνω....

Στις οκτώ δεν ανοίγει το ΙΚΑ? Μην ταλαιπωρήσε τσάμπα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δεν θα πάω ακόμη για την άδεια έχω ένα μήνα μπροστά μου. Θέλω να μου δώσουν βεβαίωση ασφάλισης για να μπορέσει ο άντρας μου να με διαγράψει από το ΤΕΒΕ. 8 ανοίγουν αλλά ο προιστάμενος μου είπε ότι στις 8 τα νούμερα έχουν ήδη κάνει φτερά!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εγώ έχω ΠΗΤ 17/06 και έχω αγόρι!

κι από ότι φαίνεται είμαι το νυχτοπούλι της παρέας, αύριο θα προσπαθήσω να συγχρονιστώ.

Θωκάκι μπράβο για τα ωραία νέα, όλα καλά τελικά.

μμμ.... κοντα ειμαστε εμεις...

αλλα εμεις ειμαστε ροζ, τοζ, ροζ ροζ ροοοοοζζζζ......

(τραγουδιστα απο τα ζουζουνια)

twt6p2.png

Θωκακι, τελεια, μπραβο!!! μακαρινα το χαρεις ξενοιαστα απο δω κ περα!! αφου σου ειπε ο γιατρος σου ειναι οκ, τοτε κατι θα ξερει!!!

πολυ χαρηκα :)

εμεις ειμαστε κοτζαμ γυναικες πια!!! 900 ολοκληρα γραμμαρια!!!!

για ντοπλερ που λεγατε, εμενα η γιατρος μου ειπε δε χρειαζεται εκτος αν προκυψει κατι στην πορεια. ουτε η εμβρυολογος μου ειχε πει κατι, ενω μετα την αυχενικη μου ειχε κλεισει αμεσως ραντεβου για το β επιπ.

δεν ξερω αν εχει σχεση με το οτι εκανα αμνιο...η με το οτι ολα ηταν ξεκαθρα καλα απο φλεβες, κυκλοφοριες κτλ...

ζουζουνες, που παω να δω το προφιλ μου να επικολλησω τον κωδικα του τικερακιου μου να φαινομαι κ εγω ποσο ειμαι οεο?

τελειος ηλιος κ σημερα... περπατησα λιγο για δουλιτσες κ νιωθω ξεθεωμενη.... λιγο η εγκυμοσυνη, λιγο η αδρανεια τοσους μηνες, λιγο που δεν παιρνω ολα μου τα συμπληρωματα μαλλον... ποτε ξεχναω ασβστειο, ποτε σιδηρα... μονο το μαγνησιο ξεχναω σπανιως γιατι μου παει νααααα με τις συσπασεις!!!

σας φιλω :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

mardo ΠΗΤ 17/06/

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Κοριτσάκια μου καινουρια και γλυκά μπείτε εδώ και προσθέστε τα στοιχεία σας ναι??? Και παλεές διορθώστε ή συμπληρώστε φύλο!!! ;)

νομιζω με εκανα ροζ κ προσθεσα κ Mardo.. . αλλα η Ioanna-dimitris ςδω ειναι μπλε... δε μπορω να τη ροζουλισω

twt6p2.png

νομιζω με εκανα ροζ κ προσθεσα κ Mardo.. . αλλα η Ioanna-dimitris ςδω ειναι μπλε... δε μπορω να τη ροζουλισω

χαχαχαχχαχα λες να μην θελει να αλλαξει και να μας αλλαξει τελευταια στιγμη το φυλλο ο ντοκ?? πλακα θα εχει :tongue::tongue::tongue:

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...