Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

μωρέ πραγματικά μια χαρά να είναι κ δε με νοιάζει τπτ!! απλά υποτίθεται τα δίδυμα είναι πιο μικρά κ μου κάνει εντύπωση!! βέβαια καθόλου δεν με χαλάει γιατί όσο πιο βαριά βγουν τόσο το καλύτερο!! ν'αποφύγουμε θερμοκοιτίδες κτλ!!! απλά σκέφτομαι πως θα κουβαλάω αυτή τη κοιλιά!! είμαι κ κοτζάμ 1.50 χαχαχχαχχα!!!

μη φοβάσαι αν προσέχεις λίγο δεν θα δεις κανένα χρώμα!! απλά μην σηκώνεις τπτ κ όταν κουράζεσαι να κάθεσαι!!

εγώ κατάλαβα για τα κιλά ότι καλά τα λένε οι γιατροί αλλά δεν το ελέγχουμε απόλυτα!! εγώ κάποιες εβδομάδες έβαζα μόνο κ που ανέπνεα!! στην κλινική έχασα 1,5 κιλό κ τόσες μέρες τώρα ενώ τρώω κ κάμποσα γλυκά δεν το έβαλα :?

ναι τα πονάκια ευτυχώς πέρασαν!!

έτσι ακριβώς καρδουλι μου!!!αλλες βδομάδες μπαίνουν κ αλλες όσο κι αν τρώω δεν βάζω τπτ!!!!τεσπα....απλα μέτρο!!!!!μακαρι να βγει η καμπύλη καλη κ δεν θα πολυ ασχοληθώ!

Για τα μωρουλια σου αν έβλεπε κάτι ο ντοκ σου θα στο έλεγε.....οπότε μην το σκέφτεσαι καν!!!!ρε φιλενάδα πραγματικά σε λίγο θα φαινεται πιο πολυ η κοιλίτσα σου απο σένα ολόκληρη ε;;;;;:tongue:

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είχα κάνει μια απλή καμπύλη (στο α' τρίμηνο-δεν ξέρω γιατί), δηλαδή μια μέτρηση νηστική και άλλη μια μετά από 1 ώρα αφού ήπια τη γλυκόζη, και ήταν μια χαρά.... Τώρα ξαναέχω την ίδια μέτρηση πάλι και μου είπε να την κάνω σε 3 εβδομάδες περίπου... Και ήθελα να το πω αυτο και στη myheart που αναρωτιόταν γιατί δεν την έχει κάνει ακόμα... μου είπε να μην την κάνω από τώρα να πάω σε 3 εβδομάδες γιατί γίνεται 28-29 εβδομάδων... Όσο για τα κιλά, το έχω ξαναπει, οι πολύ αδύνατες απ' ότι ακούω βάζουν περισσότερα κιλά χωρίς απαραίτητα να τους φαίνονται, ίσως τα χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργήσει λόγω των αυξημένων αναγκών... εγώ ήμουν κανονική ας πούμε (62 κιλά με 1.65 ύψος) κι έχω πάρει 5.5 κιλά (μέχρι στιγμής πάω 1 κιλό το μήνα)...

λες να μου την βάλει μεθαύριο που θα πάω???την πέμπτη κλείνω την 29η βέβαια....κι έχουμε κ μια απόκλιση 2-3 ημερών με τον ντοκ μου..δεν ξερω γιατί...τερ είχα 30/8 κι αυτός με βάζει τερ 1/9 :?

lZDVp3.png

έτσι ακριβώς καρδουλι μου!!!αλλες βδομάδες μπαίνουν κ αλλες όσο κι αν τρώω δεν βάζω τπτ!!!!τεσπα....απλα μέτρο!!!!!μακαρι να βγει η καμπύλη καλη κ δεν θα πολυ ασχοληθώ!

Για τα μωρουλια σου αν έβλεπε κάτι ο ντοκ σου θα στο έλεγε.....οπότε μην το σκέφτεσαι καν!!!!ρε φιλενάδα πραγματικά σε λίγο θα φαινεται πιο πολυ η κοιλίτσα σου απο σένα ολόκληρη ε;;;;;:tongue:

χαχαχα άστα να πάνε!! ο άντρας μου με λέει φαριναπ!!! βέβαια νομίζω πως τελευταία δεν έχει μεγαλώσει τόσο!! ηταν εβδομάδες που είχε μεγαλη διαφορά από μέρα σε μέρα!!

lZDVp3.png

Εγώ είχα κάνει μια απλή καμπύλη (στο α' τρίμηνο-δεν ξέρω γιατί), δηλαδή μια μέτρηση νηστική και άλλη μια μετά από 1 ώρα αφού ήπια τη γλυκόζη, και ήταν μια χαρά.... Τώρα ξαναέχω την ίδια μέτρηση πάλι και μου είπε να την κάνω σε 3 εβδομάδες περίπου... Και ήθελα να το πω αυτο και στη myheart που αναρωτιόταν γιατί δεν την έχει κάνει ακόμα... μου είπε να μην την κάνω από τώρα να πάω σε 3 εβδομάδες γιατί γίνεται 28-29 εβδομάδων... Όσο για τα κιλά, το έχω ξαναπει, οι πολύ αδύνατες απ' ότι ακούω βάζουν περισσότερα κιλά χωρίς απαραίτητα να τους φαίνονται, ίσως τα χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργήσει λόγω των αυξημένων αναγκών... εγώ ήμουν κανονική ας πούμε (62 κιλά με 1.65 ύψος) κι έχω πάρει 5.5 κιλά (μέχρι στιγμής πάω 1 κιλό το μήνα)...

Εμένα δεν μου είπε να την κανω τόσο αργα....μου τις έγραψε σήμερα κ μου είπε να την κανω μεσα στις επόμενες δυο εβδομαδες :rolleyes: λες να μην κατάλαβα καλα;;;;θα πάρω αύριο να ρωτήσω πάλι....

Για τα κιλα το έχω ακούσει κ εγω αυτο (εγω είμαι 1,77 κ ήμουν πάντα 55-57 κιλα)....εσυ πάντως μια χαρα το πας.....τέλεια.....

bhgdp3.png

χαχαχα άστα να πάνε!! ο άντρας μου με λέει φαριναπ!!! βέβαια νομίζω πως τελευταία δεν έχει μεγαλώσει τόσο!! ηταν εβδομάδες που είχε μεγαλη διαφορά από μέρα σε μέρα!!

χαχαχαχα καλα καλα καμαρώνει όποτε σε βλέπει είμαι σίγουρη!!!!

εεεεε δεν γινεται να φουσκώνει κ καθε μέρα....που θα φτάσεις;;;;εμένα ήδη με πονάει η μέση μου....τι μας περιμένει δηλαδη τους επόμενους μήνες;;;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

λες να μου την βάλει μεθαύριο που θα πάω???την πέμπτη κλείνω την 29η βέβαια....κι έχουμε κ μια απόκλιση 2-3 ημερών με τον ντοκ μου..δεν ξερω γιατί...τερ είχα 30/8 κι αυτός με βάζει τερ 1/9 :?

Πολυ πιθανό! Λες να μην σου πει κάν να κανεις; :confused:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

χαχαχαχα καλα καλα καμαρώνει όποτε σε βλέπει είμαι σίγουρη!!!!

εεεεε δεν γινεται να φουσκώνει κ καθε μέρα....που θα φτάσεις;;;;εμένα ήδη με πονάει η μέση μου....τι μας περιμένει δηλαδη τους επόμενους μήνες;;;;;

αν καμαρώνει λέει!!!ειδικά οταν ειμαστε εξω κ κοιτάνε την κοιλιά μου χιχιχιχι όταν δε ρωτάνε τι ειναι κ λέει είναι 2 άστα!!! το που θα φτάσω το αναρωτιέμαι κι εγω!!! όσο για την μέση πονάει εδώ κ καιρό...αλλά +10 κιλα ειναι αυτά! τι να σου κάνει κι αυτή!!

lZDVp3.png

Εμένα δεν μου είπε να την κανω τόσο αργα....μου τις έγραψε σήμερα κ μου είπε να την κανω μεσα στις επόμενες δυο εβδομαδες :rolleyes: λες να μην κατάλαβα καλα;;;;θα πάρω αύριο να ρωτήσω πάλι....

Για τα κιλα το έχω ακούσει κ εγω αυτο (εγω είμαι 1,77 κ ήμουν πάντα 55-57 κιλα)....εσυ πάντως μια χαρα το πας.....τέλεια.....

Ε μια εβδομάδα πάνω μια κάτω δε νομιζω να αλλάζει κατι, εγώ επειδή έχω ραντεβού σε 1 μηνα πάλι μπορεί να μου είπε τότε για να τις έχει πρόσφατες...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πολυ πιθανό! Λες να μην σου πει κάν να κανεις; :confused:

τι να πω δεν ξέρω!! εδώ μ'εβαλε να κάνω το α-τεστ μετά την αυχενικη που δεν το κάνει σχεδόν κανεις κ δεν θα με βάλει καμπύλη?:confused::confused:

να υπολογίζει σύμφωνα με τα κιλά μου,τις μηνιαίες για ζάχαρο κ τα μωρά κ να θεωρεί οτι δεν χρειάζεται??θα φανεί σε 2μέρες...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

alovesa ΠΗΤ 18/6

zottepyjama ΠΗΤ 20/06

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Κοριτσάκια μου καινουρια και γλυκά μπείτε εδώ και προσθέστε τα στοιχεία σας ναι??? Και παλεές διορθώστε ή συμπληρώστε φύλο!!! ;)

εγώ έχω ΠΗΤ 17/06 και έχω αγόρι!

κι από ότι φαίνεται είμαι το νυχτοπούλι της παρέας, αύριο θα προσπαθήσω να συγχρονιστώ.

Θωκάκι μπράβο για τα ωραία νέα, όλα καλά τελικά.

Kαλημέρα κορίτσια μου,

Θωκάκι μου ξεμπέρδεψες με τον πλακούντα! Αντε μπράβο! Πολύ χάρηκα.

Ιωάννα μου συγχαρητήρια για το κορίτσι σου!

Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης μου. Καλά μου είπε η μικροβιολόγος αν και η μετρηση 60 και 180 είναι πολυ πιο χαμηλες απο το φυσιολογικό όριο. Δεν βαριέσαι, θα έχω λιγες ζαλάδες παραπάνω!

Κατα τα άλλα όλα καλά, άυπνη είμαι σχεδόν ολο το βράδυ, αντε μην λεω ψέμματα απο τις 1,30 εως τις 4,00 το πρωί και 6,30 σηκώθηκα. Τελικά ο μπέμπης μου δεν ειναι τόσο ήσυχος οσο νομιζα απλώς τα κάνει όλα την ωρα που κοιμάμαι, δηλαδή απο τις 1,30 μεχρι τις 3,00 έδωσε ρέστα, όχι ομως κλωτσιές, λες και κάτι εφτιαχνε....λες να ανακαλυπτε την υφή της κοιλιάς μου????:D:tongue::D:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου,

Θωκάκι μου ξεμπέρδεψες με τον πλακούντα! Αντε μπράβο! Πολύ χάρηκα.

Ιωάννα μου συγχαρητήρια για το κορίτσι σου!

Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης μου. Καλά μου είπε η μικροβιολόγος αν και η μετρηση 60 και 180 είναι πολυ πιο χαμηλες απο το φυσιολογικό όριο. Δεν βαριέσαι, θα έχω λιγες ζαλάδες παραπάνω!

Κατα τα άλλα όλα καλά, άυπνη είμαι σχεδόν ολο το βράδυ, αντε μην λεω ψέμματα απο τις 1,30 εως τις 4,00 το πρωί και 6,30 σηκώθηκα. Τελικά ο μπέμπης μου δεν ειναι τόσο ήσυχος οσο νομιζα απλώς τα κάνει όλα την ωρα που κοιμάμαι, δηλαδή απο τις 1,30 μεχρι τις 3,00 έδωσε ρέστα, όχι ομως κλωτσιές, λες και κάτι εφτιαχνε....λες να ανακαλυπτε την υφή της κοιλιάς μου????:D:tongue::D:tongue:

Καλημέρα! Πόσο σε καταλαβαίνω... Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι θα πει αϋπνία... Όλο σβουρες ήταν ο μικρός το βράδυ... Έντομεταξυ είχε αϋπνίες και ο άντρας μου και αυτό ήταν χειρότερο, γιατι με χάιδευε καθε τρεις και λιγο (άκου παράπονο) και αυτό με έκανε να επικεντρωνομαι περισσότερο στις κλωτσιες... Πρόβα για τους πρώτους μήνες βιώνουμε μου φαίνεται...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...