Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου (με εξαίρεση την διακοπή γλυκών, πιτών, ζυμαρικών και λοιπών αγαπημένων εδεσμάτων-εγώ θα έπεφτα σε κατάθλιψη-υπομονή λίγο έμεινε ακόμα)! Όσο για την καμπύλη μην αγχώνεσαι που έχεις φάει πολλά γλυκά, δεν επηρεάζουν... πολλοί μικροβιολόγοι δεν δίνουν καν γλυκόζη (κακώς κατ' εμέ) και σου λένε πήγαινε φάε δυο πάστες και έλα... και τοξόπλασμα όλες λίγο πολύ φοβόμαστε αλλά αν προσέχεις τα βασικά θεωρώ είναι δύσκολο να κολλήσεις... Εγώ αυτό που λέω στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι είναι "έτρωγες 27 χρόνια τώρα ότι έβρισκες, δεν ήσουν τόσο σχολαστική με το πλύσιμο τροφίμων και την απολύμανση της κουζίνας και δεν κόλλησες, θα κολλήσεις τώρα που προσέχεις και την διατροφή και την απολύμανση;" :D

χαχαχαχαχαχα σωστο κι αυτο ρε ντοριτακι!!!!εγω έχω κ πιο μεγάλο ποσοστό γιατι είμαι κ πιο μεγαλη άρα περισσότερα χρονια δεν την πατησα!!!χαχαχα

Εσυ πόσων εβδομαδων είσαι;την έκανες την καμπύλη;;;βάλε ενα τικεράκι!!!

Οσο για τη διατροφή έπαθα σοκαρα....άσε....εγω ήμουν μια ζωή πολυ αδύνατη κ έτρωγα όλο βλακειούλες....κ τώρα έχω πάρει γύρω στα 10-12 κιλά ήδη αλλα δεν φαίνονται κ τα πήρα στην αρχη τα πολλα που είχα κόψει το τσιγάρο.....ο ντοκ όμως ηταν αυστηρουλης κ μου είπε οτι το τριμηνο αυτο θέλει προσοχή :confused: σε εσάς δεν σας είπαν οι γιατροί κάτι ανάλογο;;;;:confused:

bhgdp3.png

εγω συνολο εχω βαλει 3,5 κιλα και μου φωναζε ο ντοκ να τρωω :-D:-D:-D αλλα τις ειπα οσο και να φαω δεν θα παρω πολλα κιλακια γιατι εχω την μπεμπα και ριχνω τρελο τρεξιμο μαζι τις καθε μερα!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

εγω συνολο εχω βαλει 3,5 κιλα και μου φωναζε ο ντοκ να τρωω :-D:-D:-D αλλα τις ειπα οσο και να φαω δεν θα παρω πολλα κιλακια γιατι εχω την μπεμπα και ριχνω τρελο τρεξιμο μαζι τις καθε μερα!!!

3,5;;;;;;;;;;; ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!!!

bhgdp3.png

Γεια σας μανούλες κ μπεμπακια!!!

ξεχασα να σας πω οτι ειμαστε κοριτσακι 100% οποτε θα εχουμε και το ιδιο δωματιο με την αδερφουλα μας!!!

με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν!!!

Συνεγκυούλες μου!!!μόλις γύρισα....τα νεάκια μας ειναι πολυ καλα!!!ο γιοκαρινος μου έφτασε τα 909γρ κ ο πλακ μου ανέβηκε αρκετά!!!να ζω φυσιολογικα μου είπε πια:-D ελπίζω να μην ξαναδώ χρώματα εκει κάτω.....επίσης μου είπε να προς εξω πολυ τη διατροφή μου αυτο το τριμηνο κ να περιορίσω αλάτι-ζάχαρη-γλυκα-ζυμαρικά-πίτες κλπ κλπ :( δηλ όλα μου τα αγαπημένα!!!!!πφφφφφφφ μεσα στη βδομάδα ή την άλλη....μάλλον λέω αυτή την Πέμπτη..πάω για καμπύλη ζαχαρου ...φοβαμαιιιιι έχω φάει τόσα γλυκα που φοβάμαι οτι θα τρελαθεί το μηχάνημα!!!α μου έγραψε κ γενικές κ το πιο αγχωτικό μου....τοξόπλασμα....φοβάμαι στο τετράγωνο!!!!

Κατα τα αλλα πονος στη μέση κορίτσια!!!!!πολυ πράμα!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια μου για τις ευχούλες σας!!επιασαν τόπο!!!

μπράβο βρε Θωκάκι!!! είδες όλα καλά!!! ε τώρα για τους περιορισμούς τράτζικ...αυτό στο είπε λόγω κιλών?

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου (με εξαίρεση την διακοπή γλυκών, πιτών, ζυμαρικών και λοιπών αγαπημένων εδεσμάτων-εγώ θα έπεφτα σε κατάθλιψη-υπομονή λίγο έμεινε ακόμα)! Όσο για την καμπύλη μην αγχώνεσαι που έχεις φάει πολλά γλυκά, δεν επηρεάζουν... πολλοί μικροβιολόγοι δεν δίνουν καν γλυκόζη (κακώς κατ' εμέ) και σου λένε πήγαινε φάε δυο πάστες και έλα... και τοξόπλασμα όλες λίγο πολύ φοβόμαστε αλλά αν προσέχεις τα βασικά θεωρώ είναι δύσκολο να κολλήσεις... Εγώ αυτό που λέω στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι είναι "έτρωγες 27 χρόνια τώρα ότι έβρισκες, δεν ήσουν τόσο σχολαστική με το πλύσιμο τροφίμων και την απολύμανση της κουζίνας και δεν κόλλησες, θα κολλήσεις τώρα που προσέχεις και την διατροφή και την απολύμανση;" :D

κι εγώ αυτό σκέφτομαι για να μην ζω με το άγχος του τοξοπλ.!!!

Βρε κορίτσια απο το απόγευμα αισθάνομαι πολυ πεσμένη!δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!νιωθω ατονία!

μια απ'τα ίδια αυτές τις μέρες...ειδικά μετά το μεσημέρι...επίσης έχω την εντύπωση ότι τώρα που ξαπλώνω περισσότερο μιας κ κουράζομαι εύκολα είναι χειρότερα..ουτε τ'απλά δεν μπορώ να κάνω...

βρε κορίτσια βλέπω τα γραμμάρια απ'τα μπεμπάκια σας κι αρχίζω ν'αναρωτιέμαι.... εμάς που 21+5 ήταν ο ένας 530γρ. κι ο άλλος 520γρ. ν'αρχίσω ν'ανησυχώ??? τώρα δεν ξέρω πόσο θα έχουν πάει..τετάρτη έχουμε ντοκ...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

3,5;;;;;;;;;;; ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!!!

ναι αφου με βλεπει η πεθερα μου και λεει "παιδακι μου εσυ αντι να παιρνεις μου φαινεται οτι χανεις κιλα" χαχαχαχαχαχα τα ποδαρακια μου εχουν αδυνατισει λιγακι.

3Xump2.png

Γεια σας μανούλες κ μπεμπακια!!!

με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν!!!

μπράβο βρε Θωκάκι!!! είδες όλα καλά!!! ε τώρα για τους περιορισμούς τράτζικ...αυτό στο είπε λόγω κιλών?

κι εγώ αυτό σκέφτομαι για να μην ζω με το άγχος του τοξοπλ.!!!

μια απ'τα ίδια αυτές τις μέρες...ειδικά μετά το μεσημέρι...επίσης έχω την εντύπωση ότι τώρα που ξαπλώνω περισσότερο μιας κ κουράζομαι εύκολα είναι χειρότερα..ουτε τ'απλά δεν μπορώ να κάνω...

βρε κορίτσια βλέπω τα γραμμάρια απ'τα μπεμπάκια σας κι αρχίζω ν'αναρωτιέμαι.... εμάς που 21+5 ήταν ο ένας 530γρ. κι ο άλλος 520γρ. ν'αρχίσω ν'ανησυχώ??? τώρα δεν ξέρω πόσο θα έχουν πάει..τετάρτη έχουμε ντοκ...

Γιατι να ανησυχείς ρε φιλενάδα;;;;μια χαρα ειναι τα νινακια σου!!!ειπαμε τα κιλάκια ειναι σχετικά...μην ασχολείσαι με τέτοια!!!ολα πάνε καλα!!!περασαν τα πονάκια ε;;;;

Μωρε έχω ακομη λίγο άγχος.....φοβάμαι μην δω τπτ χρώματα εκει κάτω.....σε δέκα μερούλες που θα κλείσω κ τον έκτο θα ηρεμήσω.....

Για τη διατροφή....πιο πολυ απο ο,τι κατάλαβα μου το είπε για να αποφύγουμε προεκλαμψιες κ τα συναφη.....βέβαια μου είπε οτι θα έπρεπε να έχω πάρει 6-8 κ εγω έχω πάρει 10-12.....:? παρολαυτα μου έκανε εντύπωση γιατι ειλικρινά κ τώρα είμαι αδύνατη αρκετα κ ειναι σαν να εχουν μπει όλα στην κοιλια....ηντα να πω ρε φίλη;ελπίζω να βγει η καμπύλη καλη κ εντάξει απλα θα προσέχω λίγο παραπάνω....δεν θα τα κοψω.....

bhgdp3.png

Γιατι να ανησυχείς ρε φιλενάδα;;;;μια χαρα ειναι τα νινακια σου!!!ειπαμε τα κιλάκια ειναι σχετικά...μην ασχολείσαι με τέτοια!!!ολα πάνε καλα!!!περασαν τα πονάκια ε;;;;

Μωρε έχω ακομη λίγο άγχος.....φοβάμαι μην δω τπτ χρώματα εκει κάτω.....σε δέκα μερούλες που θα κλείσω κ τον έκτο θα ηρεμήσω.....

Για τη διατροφή....πιο πολυ απο ο,τι κατάλαβα μου το είπε για να αποφύγουμε προεκλαμψιες κ τα συναφη.....βέβαια μου είπε οτι θα έπρεπε να έχω πάρει 6-8 κ εγω έχω πάρει 10-12.....:? παρολαυτα μου έκανε εντύπωση γιατι ειλικρινά κ τώρα είμαι αδύνατη αρκετα κ ειναι σαν να εχουν μπει όλα στην κοιλια....ηντα να πω ρε φίλη;ελπίζω να βγει η καμπύλη καλη κ εντάξει απλα θα προσέχω λίγο παραπάνω....δεν θα τα κοψω.....

μωρέ πραγματικά μια χαρά να είναι κ δε με νοιάζει τπτ!! απλά υποτίθεται τα δίδυμα είναι πιο μικρά κ μου κάνει εντύπωση!! βέβαια καθόλου δεν με χαλάει γιατί όσο πιο βαριά βγουν τόσο το καλύτερο!! ν'αποφύγουμε θερμοκοιτίδες κτλ!!! απλά σκέφτομαι πως θα κουβαλάω αυτή τη κοιλιά!! είμαι κ κοτζάμ 1.50 χαχαχχαχχα!!!

μη φοβάσαι αν προσέχεις λίγο δεν θα δεις κανένα χρώμα!! απλά μην σηκώνεις τπτ κ όταν κουράζεσαι να κάθεσαι!!

εγώ κατάλαβα για τα κιλά ότι καλά τα λένε οι γιατροί αλλά δεν το ελέγχουμε απόλυτα!! εγώ κάποιες εβδομάδες έβαζα μόνο κ που ανέπνεα!! στην κλινική έχασα 1,5 κιλό κ τόσες μέρες τώρα ενώ τρώω κ κάμποσα γλυκά δεν το έβαλα :?

ναι τα πονάκια ευτυχώς πέρασαν!!

lZDVp3.png

Αχ τώρα είδα ρε ντοριτακι το τικεράκι σου!!!!ολοκληρο νινι έλεος!!!!!ποτε έκανες την καμπύλη;;;πως σου φάνηκε;;;

Εγώ είχα κάνει μια απλή καμπύλη (στο α' τρίμηνο-δεν ξέρω γιατί), δηλαδή μια μέτρηση νηστική και άλλη μια μετά από 1 ώρα αφού ήπια τη γλυκόζη, και ήταν μια χαρά.... Τώρα ξαναέχω την ίδια μέτρηση πάλι και μου είπε να την κάνω σε 3 εβδομάδες περίπου... Και ήθελα να το πω αυτο και στη myheart που αναρωτιόταν γιατί δεν την έχει κάνει ακόμα... μου είπε να μην την κάνω από τώρα να πάω σε 3 εβδομάδες γιατί γίνεται 28-29 εβδομάδων... Όσο για τα κιλά, το έχω ξαναπει, οι πολύ αδύνατες απ' ότι ακούω βάζουν περισσότερα κιλά χωρίς απαραίτητα να τους φαίνονται, ίσως τα χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργήσει λόγω των αυξημένων αναγκών... εγώ ήμουν κανονική ας πούμε (62 κιλά με 1.65 ύψος) κι έχω πάρει 5.5 κιλά (μέχρι στιγμής πάω 1 κιλό το μήνα)...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...