Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

να μην αγχονεσε κοριτσακι μου δεν πρεπει και δεν κανει καλο στο μωρακι σου! να σκεφτεσαι παντα θετικα και ομορφα πραγματα!! και θα δεις που ολα θα πανε καλα.

Προσπαθώ..!!ευτυχως που μου ρίχνει κατι δυνατά κλωτσιδια και συνέρχομαι!:)

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθώ..!!ευτυχως που μου ρίχνει κατι δυνατά κλωτσιδια και συνέρχομαι!:)

ααα και εμενα εδω και μια εβδομαδα περιπου μου ριχνει κατι δυνατες κλωτσιες που μερικες φορες με πονανε!! μου τις ριχνει χαμηλα στα γενητικα οργανα..συμβαινει και σε εσας?? σημερα 18:20 εχω ραντεβου με το ντοκ θα του το πω να δουμε γιατι μπορει να ειναι πολυ χαμηλα.

3Xump2.png

ααα και εμενα εδω και μια εβδομαδα περιπου μου ριχνει κατι δυνατες κλωτσιες που μερικες φορες με πονανε!! μου τις ριχνει χαμηλα στα γενητικα οργανα..συμβαινει και σε εσας?? σημερα 18:20 εχω ραντεβου με το ντοκ θα του το πω να δουμε γιατι μπορει να ειναι πολυ χαμηλα.

Και εγω κάποιες φορές εκει τις νιωθω!!!για ρωτά να μας πεις....

LJqDp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! μολις γυρισαμε απο το ντοκ μας!! ειμαστε πολυ καλα και φαινομαστε μια εβδομαδα μεγαλυτερη!!! το βαρος μας ειναι 550γρ. και ειμαστε γυρισμενη με το κεφαλι προς τα κατω και ριχνουμε μπουνιτσες χαμιλα :P:p:p οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχουμε για τα χτυπηματα χαμηλα.μας εβαλε να κανουμε και καμπυλη σκχαρου σε 15 μερες δλδ 1/4! ευχομαι να πανε ολα καλα!!!:P

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! μολις γυρισαμε απο το ντοκ μας!! ειμαστε πολυ καλα και φαινομαστε μια εβδομαδα μεγαλυτερη!!! το βαρος μας ειναι 550γρ. και ειμαστε γυρισμενη με το κεφαλι προς τα κατω και ριχνουμε μπουνιτσες χαμιλα :P:p:p οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχουμε για τα χτυπηματα χαμηλα.μας εβαλε να κανουμε και καμπυλη σκχαρου σε 15 μερες δλδ 1/4! ευχομαι να πανε ολα καλα!!!:P

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό η μπεμπούλα! Μια χαρούλα τα γραμμάρια, γιατί εγώ στεναχωριόμουν λίγο για το δικό μου που ήταν 25w+1d 780gr... Άρα είναι μια χαρά τα μπεμπάκια μας! Κι εγώ σε 15 μέρες περίπου θα κάνω καμπύλη αλλά όχι την μεγάλη, μόνο με 2 μετρήσεις!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

μια χαρα ειναι το μπεμπακι σου! και εγω νομιζα οτι ηταν λιγο και μου ειπε οτι ειναι μια εβδομαδα πιο βαρυ απο το κανονικο.οσο για την καμπυλη με εβαλε να κανω σε 15 μερες ανα 30' 60' 120' με 75γρ. γλυκοζης

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Συνεγκυούλες μου!!!μόλις γύρισα....τα νεάκια μας ειναι πολυ καλα!!!ο γιοκαρινος μου έφτασε τα 909γρ κ ο πλακ μου ανέβηκε αρκετά!!!να ζω φυσιολογικα μου είπε πια:-D ελπίζω να μην ξαναδώ χρώματα εκει κάτω.....επίσης μου είπε να προς εξω πολυ τη διατροφή μου αυτο το τριμηνο κ να περιορίσω αλάτι-ζάχαρη-γλυκα-ζυμαρικά-πίτες κλπ κλπ :( δηλ όλα μου τα αγαπημένα!!!!!πφφφφφφφ μεσα στη βδομάδα ή την άλλη....μάλλον λέω αυτή την Πέμπτη..πάω για καμπύλη ζαχαρου ...φοβαμαιιιιι έχω φάει τόσα γλυκα που φοβάμαι οτι θα τρελαθεί το μηχάνημα!!!α μου έγραψε κ γενικές κ το πιο αγχωτικό μου....τοξόπλασμα....φοβάμαι στο τετράγωνο!!!!

Κατα τα αλλα πονος στη μέση κορίτσια!!!!!πολυ πράμα!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια μου για τις ευχούλες σας!!επιασαν τόπο!!!

bhgdp3.png

Συνεγκυούλες μου!!!μόλις γύρισα....τα νεάκια μας ειναι πολυ καλα!!!ο γιοκαρινος μου έφτασε τα 909γρ κ ο πλακ μου ανέβηκε αρκετά!!!να ζω φυσιολογικα μου είπε πια:-D ελπίζω να μην ξαναδώ χρώματα εκει κάτω.....επίσης μου είπε να προς εξω πολυ τη διατροφή μου αυτο το τριμηνο κ να περιορίσω αλάτι-ζάχαρη-γλυκα-ζυμαρικά-πίτες κλπ κλπ :( δηλ όλα μου τα αγαπημένα!!!!!πφφφφφφφ μεσα στη βδομάδα ή την άλλη....μάλλον λέω αυτή την Πέμπτη..πάω για καμπύλη ζαχαρου ...φοβαμαιιιιι έχω φάει τόσα γλυκα που φοβάμαι οτι θα τρελαθεί το μηχάνημα!!!α μου έγραψε κ γενικές κ το πιο αγχωτικό μου....τοξόπλασμα....φοβάμαι στο τετράγωνο!!!!

Μπράβο Κοριτσάρα μου!!!!ειδες;ολα καλα!!!

LJqDp3.png

μπραβο κοριτσακι μου!!! χαιρομαι για σενα!!! ειδες που ολα πηγαν καλα! μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σας και αρκετα μεγαλος!!! και σε μενα εγραψε γενικες αιματος και τοξοπλασμα.

3Xump2.png

Σας ευχαριστω φίλες μου παρα παρα πολυ!!!!!

Ιωαννάκι μου απο την αρχη βγαίνει ο μπεμπακος πιο μεγάλος...θρεφταρακι!!!!

Άντε να περάσουμε κ απο αυτές τις εξετάσεις να τελειώνουμε!!!

bhgdp3.png

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου (με εξαίρεση την διακοπή γλυκών, πιτών, ζυμαρικών και λοιπών αγαπημένων εδεσμάτων-εγώ θα έπεφτα σε κατάθλιψη-υπομονή λίγο έμεινε ακόμα)! Όσο για την καμπύλη μην αγχώνεσαι που έχεις φάει πολλά γλυκά, δεν επηρεάζουν... πολλοί μικροβιολόγοι δεν δίνουν καν γλυκόζη (κακώς κατ' εμέ) και σου λένε πήγαινε φάε δυο πάστες και έλα... και τοξόπλασμα όλες λίγο πολύ φοβόμαστε αλλά αν προσέχεις τα βασικά θεωρώ είναι δύσκολο να κολλήσεις... Εγώ αυτό που λέω στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι είναι "έτρωγες 27 χρόνια τώρα ότι έβρισκες, δεν ήσουν τόσο σχολαστική με το πλύσιμο τροφίμων και την απολύμανση της κουζίνας και δεν κόλλησες, θα κολλήσεις τώρα που προσέχεις και την διατροφή και την απολύμανση;" :D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...