Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κάπου το διάβασα κοριτσάκι δεν ξέρω αν ισχύει πάντως εμένα οι ζαλάδες μ έχουν ρημάξει σε ανύποπτο χρόνο νιώθω να γυρίζουν όλα.... Σήμερα έχω και έντονα πονάκια... Και γω είμαι ανήσυχη αυτή τη βδομάδα πλύ τι γίνεται ρε κορίτσια κολλητικό είναι;;;; Όσο για το Λητω... Ναι είναι καλό από άποψη τιμών, μικρό σχετικά μαιευτήριο δε γίνεται ο χαμος αλλά έχω κάποια παράπονα από τη συμπεριφορά τους ειδικά την προηγούμενη φορά!!! Από τς νοσηλεύτριες κυρίως!!! Αλλά αφού ο γιατρός μ είναι μόνο εκεί δν έχω κ πολλές επιλογές.... Αργούμε όμως γι αυτό πολύ ακόμη!!!!

έλα μου ντε!! μα τι γίνεται? ανάδρομους πλανήτες έχουμε??:lol::lol:

Γεια σας!!!!!ειμαι καινουργια εδω!!!!!!!θα γινω πρωτη φορα μανουλα εχω πητ μεχρι 25 ιουνιου και ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!!!δεν ξερουμε ακομα αν ειναι αγορακι η κοριτσακι αν και στην αυχενικη που καναμε μας ειπαν αγορακιιι <3!!!!!!! να την εμπιστευτωωω?????

καλώς ήρθες!!με το καλό το μωράκι σου!! συνήθως όταν λένε αγοράκι ισχύει!! οπότε μάλλον να την εμπιστευτείς!!:D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλυκά μου κοριτσάκια....τι έχουμε πάθει ολες αυτή τη βδομαδα; κ εγω είμαι λίγο ανήσυχη....είμαι στα μπλε μου....:rolleyes: ελπίζω να είναι όλα καλα με τα μωράκια μας!!!κ εγω έχω πονοκεφάλους αλλα οχι ζαλαδες...αν με πιάσει ο πόνος όμως ψιλό υποφερω...κυρίως αυτή τη βδομάδα....τη Δευτέρα θα πάω ντοκ για την ανανέωση της αδειας κ θα το δω μια στάλα....

Καλώς μας όρισες νανά μου!!!με το καλο να υποδεχθείς το θαυματάκι σου κ εσυ!!!

Μανούλα αρτίστα....επιλεχθηκες για το σεμινάριο;;;εγω δεν επιλεχθηκα κ στεναχωρήθηκα λίγο :( ίσως τον άλλο μήνα....

τς φιλάκια μου σε οοοοολες τις κοιλιτσες....

Καληνυχτουλες

bhgdp3.png

Κάπου το διάβασα κοριτσάκι δεν ξέρω αν ισχύει πάντως εμένα οι ζαλάδες μ έχουν ρημάξει σε ανύποπτο χρόνο νιώθω να γυρίζουν όλα.... Σήμερα έχω και έντονα πονάκια... Και γω είμαι ανήσυχη αυτή τη βδομάδα πλύ τι γίνεται ρε κορίτσια κολλητικό είναι;;;; Όσο για το Λητω... Ναι είναι καλό από άποψη τιμών, μικρό σχετικά μαιευτήριο δε γίνεται ο χαμος αλλά έχω κάποια παράπονα από τη συμπεριφορά τους ειδικά την προηγούμενη φορά!!! Από τς νοσηλεύτριες κυρίως!!! Αλλά αφού ο γιατρός μ είναι μόνο εκεί δν έχω κ πολλές επιλογές.... Αργούμε όμως γι αυτό πολύ ακόμη!!!!

ΑΧχχχχχχ μουντάκι μου τι ανησυχία είναι αυτή που μας ζώνει??????

Για το Λητώ δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι κακό παρά μόνο θετικά σχόλια!!!!

Γεια σας!!!!!ειμαι καινουργια εδω!!!!!!!θα γινω πρωτη φορα μανουλα εχω πητ μεχρι 25 ιουνιου και ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!!!δεν ξερουμε ακομα αν ειναι αγορακι η κοριτσακι αν και στην αυχενικη που καναμε μας ειπαν αγορακιιι <3!!!!!!! να την εμπιστευτωωω?????

Καλώς όρισες Νανα!!!! Είμαστε μικρη παρέα αλλά πολύ καλή <3 <3 χιχιχι

Πότε έχεις β επιπέδου!!! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!! Πώς τα έχεις πάει μέχρι τώρα??

γλυκά μου κοριτσάκια....τι έχουμε πάθει ολες αυτή τη βδομαδα; κ εγω είμαι λίγο ανήσυχη....είμαι στα μπλε μου....:rolleyes: ελπίζω να είναι όλα καλα με τα μωράκια μας!!!κ εγω έχω πονοκεφάλους αλλα οχι ζαλαδες...αν με πιάσει ο πόνος όμως ψιλό υποφερω...κυρίως αυτή τη βδομάδα....τη Δευτέρα θα πάω ντοκ για την ανανέωση της αδειας κ θα το δω μια στάλα....

Καλώς μας όρισες νανά μου!!!με το καλο να υποδεχθείς το θαυματάκι σου κ εσυ!!!

Μανούλα αρτίστα....επιλεχθηκες για το σεμινάριο;;;εγω δεν επιλεχθηκα κ στεναχωρήθηκα λίγο :( ίσως τον άλλο μήνα....

τς φιλάκια μου σε οοοοολες τις κοιλιτσες....

Καληνυχτουλες

Θώκι μου ναι μου έστειλαν μνμ οκ!!! Γιατί ρε γμττττττττ!!! Περίμενα πώς και πώς!!! Λες να μη με πάρουν σε όλα τα σεμινάρια??? Πολύ στενοχωρήθηκα τώρα :(:(:(:(:(:(:(:(:mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Καλημέρα αγάπες!!!! Ακόμη πασχίζω να νοιώσω μια του κίνηση....με έχει πιάσει μανία....τι καφέδες τι τσοκλάτες :-P:-P:-P:-P:-P

θα αδιαφορήσω.....στο τέλος!!!

Σήμερα μεγάαααλη μέρα πολλές δουλειές!!! Σας φιλώ!!

n3oUp2.png

καλημέρα πέεεεεεεεεεερα για πέεεεεεεεεεερα.....τι κάνετε καλά μου κορίτσια??? Ναι είναι αλήθεια αυτή την εβδομάδα είμαστε όλες κάπως... Γενικά δεν είναι καλό το κλίμα γύρω μας...δεν ξέρω.....φάση είναι θα περάσει που θα πάει!!! Να σκεφτόμαστε τα νινάκια μας και όλα θα πάνε καλά!!!!

nana 84 καλώς όρισες και με το καλό το νινάκι σου!!!!!!! Εμένα στο πρώτο πάντως που μ πε αγόρι στην αυχενική έπεσε μέσα..... Με το καλό!!!!!!!!!!!

thokos μου!!!!!!!!!!!!!!!!! έλα είπαμε αισιοδοξία και όλα θα γίνουν πάλι ροζ!!!!!! Και γω θα πάω τη Δευτέρα για φάρμακα και θα τον βάλω να με δει!!!!!!! Όλα καλά θα ναι!!!!!!!!!! Όσο για το σεμινάριο θέλα θα δηλώσουμε μαζί τον άλλο μήνα άμα κλείσω τν 5ο και το νιώσω θα είμαι πιο οκ και θα επιδιώξω τέτοιου είδους θεματάκια!!!!! Θα μας πάρουν που θα πάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ψιτ μανουλακι αρτίστα!!!!!υπηρξε μια ακύρωση κ με δέχθηκαν :D:D:D ωωωωωω χάρηκα παρρρρρρα πολύ!!!μου έφτιαξε τη μέρα!θα συνεννοηθούμε για τα λοιπά...;)

Μουντάκι μου γλυκούτσικο....μακάρι να είμαστε κ μαζι σε ενα απο τα επόμενα....αλλα κι αν δεν είμαστε σ αυτο,έχω βρει αρκετά για πιο μετα...κατα τον 6-7ο μήνα ... θα πάμε κ σε αυτα...δεν έχω κάτι ιδιαίτερο....απλα όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα (που εχει μεγαλώσει αρκετα)...τόσο πιο πολυ το αγαπω....κ εύχομαι....προσεύχομαι....φταίνε κ οι αυπνιες βέβαια....ξυπνάω μεσα στη νύχτα και μετα δεν μπορω να ξανά κοιμηθώ κ με παίρνει το πρωί....χωρις να σκέφτομαι κάτι....:rolleyes: χθες ξύπνησα 3.00 και ξανά κοιμήθηκα 6.30 κ πάλι σηκώθηκα 9.00 κ τώρα είμαι πτώμα....εσείς το έχετε; αααα και μια συχνοουρία αυτές τις μέρες....προσπαθω να πινω περισσότερο νερό η αλήθεια ειναι (δηλ να φτάσω το 1,5 λίτρο) αλλα μετα είμαι αγκαζε με την τουαλέτα....

αυτα....σας επρηξα λίγο....;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

τι λες καλέ που μας έπρηξες? ρε φίλη έχω και γω συχνοουρία.... και πονάκια μπόλικα...μου λένε ότι αλλάζω μήνα γι αυτό...λες? Δεν ξέρω αν ισχύει... Μπράβο για το σεμινάριο τέλεια να πας να μας πεις εμπειρία...!!! Ναι αυτή η κοιλίτσα... τι τέλεια...δε σου φαίνεται κάθε μέρα πιο μεγάλη?? Εγώ μ φαίνεται θ αρχίσω να τη μετράω νομίζω μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!!!! χιχ!!!!!! Εμένα δεν καλοφαίνεται γιατί έχει τουμπανιάσει και η στομαχούμπα από τι δεν ξέρω βέβαια!! Μου πε ο γιατρός πως είναι φυσικό λόγω χαλάρωσης των μυών αλλά μάλλον παίζει ρόλο και η χολή που λείπει!!!! Απλά έχει πλάκα γιατί έχω στομάχι τούμπανο, μετά χωρίζει η μέση και μετά πάλι τούμπανο κοιλιά.... λες και φοράω ζώνη και ξεχειλίζω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

τι λες καλέ που μας έπρηξες? ρε φίλη έχω και γω συχνοουρία.... και πονάκια μπόλικα...μου λένε ότι αλλάζω μήνα γι αυτό...λες? Δεν ξέρω αν ισχύει... Μπράβο για το σεμινάριο τέλεια να πας να μας πεις εμπειρία...!!! Ναι αυτή η κοιλίτσα... τι τέλεια...δε σου φαίνεται κάθε μέρα πιο μεγάλη?? Εγώ μ φαίνεται θ αρχίσω να τη μετράω νομίζω μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!!!! χιχ!!!!!! Εμένα δεν καλοφαίνεται γιατί έχει τουμπανιάσει και η στομαχούμπα από τι δεν ξέρω βέβαια!! Μου πε ο γιατρός πως είναι φυσικό λόγω χαλάρωσης των μυών αλλά μάλλον παίζει ρόλο και η χολή που λείπει!!!! Απλά έχει πλάκα γιατί έχω στομάχι τούμπανο, μετά χωρίζει η μέση και μετά πάλι τούμπανο κοιλιά.... λες και φοράω ζώνη και ξεχειλίζω!!!

ααα κ εγω έχω κάτι ψιλοπονάκια....ναι, ρε φίλη!!!αλλάζουμε μήνα!!!!κ μένα το στομαχακι ωρες ωρες ειναι τουμπανέιρος...αλλα εχει κ αυτο τη χάρη του!παντως κ εγω έτσι νοιώθω...πως μέρα με τη μέρα φουσκώνω...κ πολυ την καμαρώνω κ όλο τη χαιδευω τη κοιλίτσα μου!!

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο ρε φίλες....επαφές έχετε;;;κ αν ναι..νοιωθετε άνετα;δεν το έχουμε θίξει αυτο...

bhgdp3.png

φιλενάδα.............με πόνεσες τώρα....... εγώ θέλω πολύ!!!! ο άντρας μου με την καμία.... τρέμει... δεν έχω καμία πιθανότητα σου λέω!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα ο γλυκούλης!!!γιατί τόσο πια;;;

Μιλάω εγω βέβαια που φοβάμαι κ εγω....:confused: 1ο τριμηνο απαγορευμένο...μόλις μπήκα στον 4ο λιιιιιγες φορές απο λίγο....για το αντράκι μου....δεν θέλω να απομακρυνθούμε....ΑΛΛΑ...αυτές τις μέρες κάπως ανέβηκε η λίμπιντος....χαχαχα ενώ πριν ούτε καν!!!αναρωτιεμαι όμως αν κάνει....κ αυτο που λένε για τις συσπάσεις;;;;:rolleyes: για πείτε ρε συνεγκυούλες μου....γιατι αν παραμεγαλώσει η κοιλιά θα το αποχαιρετήσουμε πληρως...

bhgdp3.png

κοιτά επειδή ο γιατρός μου μας το ανέλυσε λίγο... Κατ αρχήν για τη λίμπιντο είπε ότι όσο αυξάνονται οι ορμόνες του μωρού τόσο θα μας έρχεται η όρεξη... Για τις συσπάσεις δεν μου είπε ότι κάνουν κακό.. τώρα για το έως πότε νομίζω απαγορεύεται στον 8 για το λόγο των συσπάσεων και επιβάλλεται στον 9ο .... Φοβάται ότι θα του κάνουμε κακό... άσε που δε βολεύεται και πουθενά.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

τι κάνουν οι κοιλίτσες?μεγαλώνουν διαβάζω κ χαίρομαι!!

συχνοουρία έχω κι εγώ,νομίζω είναι επειδή μεγαλώνουν τα μωρά μας κ μας πιέζουν εκεί μέσα!! αυπνίες επίσης κι είναι σπαστικό! χθες βέβαια ευτυχώς κοιμήθηκα σερί!!

αχ οι επαφές πονεμένο θέμα!! εμάς κορίτσια δεν μας αφήνει ο γιατρός καθόλου...απαγορεύεται απ'την αρχή μέχρι το τέλος!!! μάλλον λόγω διδύμων!! θα ξεχάσουμε κ πως είναι :-(

lZDVp3.png

αχχαχαχα...ε εντάξει αυτό είναι σαν το ποδήλατο μωρέ.... δεν ξεχνιέται!!!! Άμα είναι για τα νινιά χαλάλι.... εγώ πάλι κορίτσια σα τούβλο κοιμάμαι.....κυριολεκτικά... από τις 11μιση νυστάζω!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αχχαχαχα...ε εντάξει αυτό είναι σαν το ποδήλατο μωρέ.... δεν ξεχνιέται!!!! Άμα είναι για τα νινιά χαλάλι.... εγώ πάλι κορίτσια σα τούβλο κοιμάμαι.....κυριολεκτικά... από τις 11μιση νυστάζω!!!!!!!!!!

μωρέ χαλάλι!! αλλά έχω λαλήσει η γυναίκα χαχχαχα

lZDVp3.png

Καλησπερα κοριτσάκια μου!επαφες.......πονεμένο θέμα!εμεις μια φορά στις 20 μέρες και δεν το απολαμβάνουμε καθόλου.....ο άντρας μου σκέφτεται το μωρο και εγω δεν αφήνομαι καθόλου!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...